Nu, la mine probabil pentru ca e un centru mai aglomerat mi s-a spus ca mi se va da raspunsul intre 2-6 luni si apoi va veni ceremonia. Nu am putut alege eu centrul, adica acolo am fost trimisa, acolo m-am dus, asta cam la 2 ani dupa ce am depus dosarul. Nu e graba pentru ca sunt rezident permanent, doar ca deocamdata nu am drept de vot, nu am pasaport canadian ( pe cel romanesc am viza de SUA de 10 ani asa ca pot umbla peste tot) si nu am drept la pensie de la guvernul canadian.
Altora li s-a dat raspunsul in aceeasi zi dar n-au avut foarte multe dosare de procesat in acel centru.
Mie asta mi-au spus clar acum pe 8 iulie, era scris si pe tabla...2-6 luni.Nu exagerez, nu sunt mincinoasa,nu ma victimizez, nu am nici un interes. Eu cred ca in 6 luni si uit ca am dat test
Ai avut si tu card de Permanent Resident ? Asta imi da dreptul la scoala, munca, sistem sanitar ( am si privat), intrari, iesiri,am putut sa cumpar casa, deci sunt ok. Cetatenia imi e folositoare pt pensie.

Iau apartament in fata universitatii in Havana si va dau la toti cheia, dar e cam mult zgomot. Va trimiteti copii acolo ca scoala medicala din Cuba se pare ca e foarte buna, serios.
The more I see, the less I know.