Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#401 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 23 July 2010 - 03:56 PM

Vezi postareadark angel, la 23 July 2010 - 11:57 AM, a spus:

petunie nu te mai plange de distanta ca sant altii mai oropsiti ca tine :pupic: si oricum ar trebui sa ma indop in aeroport ca nici musca straina nu trece aici :(

in alta ordine de idei, nu e de azi, e de luni, dar am uitat sa zic: luai cetatenia dom'le ca imi trebuie pasaportul :(
si contrar asteptarilor unor binevoitori luai testul din prima :( . soata a crezut in mine insa :( ca nu se poate sa joc in reluare :(

Felicitari ingerico!!! Si alora care n-au crezut in tine un mare :(
A cat is a friend fur-ever !

#402 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 23 July 2010 - 07:15 PM

Felicitari tuturor pentu bucuriile mari si mici !

Angel, si eu am dat testul de cetatenie pe 8 iulie dar aici dureaza intre 2 si 6 luni pana primesc un raspuns. Au fost 20 de intrebari cu raspunsuri gen grila din istorie, ecomomie, organizarea politica, sisteme electorale.
La voi s-au miscat mai repede,bravo si acum sa-ti faci poza de pasaport, frumusico!
The more I see, the less I know.

#403 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 23 July 2010 - 07:21 PM

Vezi postareafloricica, la 23 July 2010 - 07:15 PM, a spus:

Felicitari tuturor pentu bucuriile mari si mici !

Angel, si eu am dat testul de cetatenie pe 8 iulie dar aici dureaza intre 2 si 6 luni pana primesc un raspuns. Au fost 20 de intrebari cu raspunsuri gen grila din istorie, ecomomie, organizarea politica, sisteme electorale.
La voi s-au miscat mai repede,bravo si acum sa-ti faci poza de pasaport, frumusico!

La mine a durat 2 saptamani! Poate ai noroc :pupic:

#404 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 23 July 2010 - 07:46 PM

Merci, Uma Duma, nu e graba la mine, sper sa nu ma puna astia curand la Jury duty ca stau bine asa, fara. Nici de votat nu stiu cu cine sa votez... dar cetatenia asta e buna la pensie, daca mi-o da Bunul Dumnezeu zile. O "sparg" in alta tara dar de Regina Elizabeta a 2-a tot imi place. E o doamna desavarsita, admirabila. Long live the Queen ! Tot respectul.

#405 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 24 July 2010 - 02:06 AM

nu se da raspunsul pe loc? la mine mi-a afista imediat ca am trecut, acum astept scrisoarea oficiala sa ma programez la ceremonie ca nu se poate altfel. eu nu vreau ceremonie dar astea sant regulile. pe urma esti cetatean cu drepturi depline. ma bucur ca nu votez in august :love7:

multumesc fetelor tuturor pt felicitari

#406 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 July 2010 - 04:28 AM

Nu, la mine probabil pentru ca e un centru mai aglomerat mi s-a spus ca mi se va da raspunsul intre 2-6 luni si apoi va veni ceremonia. Nu am putut alege eu centrul, adica acolo am fost trimisa, acolo m-am dus, asta cam la 2 ani dupa ce am depus dosarul. Nu e graba pentru ca sunt rezident permanent, doar ca deocamdata nu am drept de vot, nu am pasaport canadian ( pe cel romanesc am viza de SUA de 10 ani asa ca pot umbla peste tot) si nu am drept la pensie de la guvernul canadian.

Altora li s-a dat raspunsul in aceeasi zi dar n-au avut foarte multe dosare de procesat in acel centru.
Mie asta mi-au spus clar acum pe 8 iulie, era scris si pe tabla...2-6 luni.Nu exagerez, nu sunt mincinoasa,nu ma victimizez, nu am nici un interes. Eu cred ca in 6 luni si uit ca am dat test :bounce:

Ai avut si tu card de Permanent Resident ? Asta imi da dreptul la scoala, munca, sistem sanitar ( am si privat), intrari, iesiri,am putut sa cumpar casa, deci sunt ok. Cetatenia imi e folositoare pt pensie. :love7: Iau apartament in fata universitatii in Havana si va dau la toti cheia, dar e cam mult zgomot. Va trimiteti copii acolo ca scoala medicala din Cuba se pare ca e foarte buna, serios.

#407 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 24 July 2010 - 05:20 AM

sant permanent resident de 4 ani si sincer nu mi se parea o schimbare asa mare sa iau si cetatenia, de-aia nu m-am ambalat prea tare. dar mi-a expirat pasaportul romanesc si mi se da doar dus spre romania nu si intors :love7: ori eu nu sant sinucigasa:D
sa-mi las fetele aici pana rezolv eu nici nu se pune problema, asa ca am ales calea cea mai usoara-cetatenie aussie:)
si la mine ureaza pana te programeaza la ceremonie ca sant multi :love7:
eu am depus dosarul si in 2 sapt a venit programarea de intrasem in panica, nu aveam cartea si nu stiam nimic.nici eu nu m-am asteptat sa proceseze asa repede, stateam pe urechea mea ca am timp :bounce:

oricum, sper sa o iei ca e buna, tot muncesti pt ei, macar sa ai beneficii. cand ma gandesc la cata hartagoraie am nevoie acasa, imi vine sa ma lipsesc de cetatenia romana, dar el tine neaparat sa aiba si fetele dual citizenship ori fara mine nu pot avea nici ele. of....

#408 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 July 2010 - 06:28 AM

Parerea me e sa nu renunti la cetatenia romana. Eu cu PR-ul puteam sa ma duc oriunde si sa ma intorc oricand. Ala e pe viata, pasaportul roman pe 10 ani, viza de sua pe 10 ani..pot pleca si veni cand vreau.

#409 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 July 2010 - 02:25 PM

Nici eu nu m-am grabit sa depun pentru cetatenie, dar vorba Floricelei, am avut noroc ca m-au chemat repede si totul a fost mai rapid decat ma asteptam.
LA cetatenia romana nu as renunta sub nicio forma -dar sincer mi-a fost drag cand am luat-o si pe cea Canadiana. E drept ca eu votez (nu de alta, dar altfel nu cred ca am dreptul sa ma ambalez :biggrin:)dar am calatorit mult mai usor peste tot (inclusiv state, unde am vazut marea diferenta- ca cetatean Canadian nu mai sunt asa de paranoici si cum am familie in State, imi e drag ca totul e mai usor)
Cu pensia Floricel vezi ca trebui sa lucrezi cel putin 20 de ani daca vrei sa o iei in alta tara (in mod normal,daca traiesti 10 ani in tara ai dreptul la pensia minima)
Sanatosi sa fim, ca te vizitam in Cuba :tongue3:

#410 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 July 2010 - 11:30 PM

Nici nu stiu unde sa ma incadrez :mad: daca aici pentru ca mi-a zis ca azi e ziua cea mai fericita din viata lui :mad:
daca la Ce ma enervez pentru ca linistea mea s-a dus pina ce nu-l vad ajuns acasa :floare: .
Asta e viata, 14 ani si motoreta.
Fisier atasat  mhm.jpg (104.89K)
Number of downloads: 6

#411 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 25 July 2010 - 07:36 AM

Darky, felicitari! Sa fii fericita, aussie!

Adriana, sa fie sanatos, sa aibe grija, iar tie ce sa iti zic... ai incredere!
:floare:
raluca elena

#412 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 25 July 2010 - 08:26 AM

Lili, te pup, ma bucur ca ti-a placut! N-am mai apucat sa te sun, am fost complet aiurite :floare: si timpul a trecut asa repede...
raluca elena

#413 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 25 July 2010 - 09:25 AM

Vezi postareaAdriana, la 24 July 2010 - 11:30 PM, a spus:

Nici nu stiu unde sa ma incadrez :mad: daca aici pentru ca mi-a zis ca azi e ziua cea mai fericita din viata lui :mad:
daca la Ce ma enervez pentru ca linistea mea s-a dus pina ce nu-l vad ajuns acasa =)) .
Atasament mhm.jpg

in italia va da permis de conducere la 14 ani? :floare:
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#414 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 July 2010 - 09:44 AM

Asta vroiam sa intreb si eu acum.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#415 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 July 2010 - 09:47 AM

Aici pustii primesc abia de la 16 ani dreptul de a conduce motoscutere, care nu depasesc 50/h parca -sper sa nu spun prostii. Abia la 18 permis de conducere normal.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#416 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • LocationParis, France

Postat 25 July 2010 - 09:57 AM

Vezi postareavaxile, la 25 July 2010 - 09:25 AM, a spus:

daca la Ce ma enervez pentru ca linistea mea s-a dus pina ce nu-l vad ajuns acasa =)) .
Atasament mhm.jpg

in italia va da permis de conducere la 14 ani? :floare:

Daca are maxim 50cm2 e permis si în Franta, de la 14 ani.
Înainte nu trebea nici o tidula, acu trebe sa obtii un BSR (brevet de securitate rutiera), ca junii motoretisti se adunau cam prea des cu lingurita de pe asfalt.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#417 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 25 July 2010 - 09:59 AM

ei, painea se mananca pe rand :floare:

tii minte ce temeri aveam cand voia al meu sa-si ia carnetu'? mi-ai zis ca e un motiv in plus ca sa se responsabilizeze.
acuma, ce sa faci? asta-i mersul vietii! mie mi-au trecut temerile.
Sa fie sanatos si responsabil, deja ai inca un barbatel in casa. :mad:

#418 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,456
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 July 2010 - 12:21 PM

Multumesc, eu am incredere in el, problema e viata pe strada de acum, nu depinde numai de tine. Dar in fine, sa nu ne gindim la ce e mai rau :blush:

Motoreta e de care zice mon cher, face maxim 90 pentru ca e deblocata, in teorie ar trebui sa faca 50 km/h. Deblocarea e aproape automata, a noastra e uzata, are 2 ani, dar colegului lui, care a cumparat-o noua, i-au deblocat-o imediat fara ca ei sa o ceara.

Pe vremea lui Stefano nici nu se cerea carnet, acum se cere un carnetel adica se fac minim 12 ore de teorie la scoala de conducere si apoi se da examen, de la anu, din fericire se va introduce si proba practica.
La 16 ani pot conduce una mai mare si mi se pare ca in acel moment daca n-ai carnetelul asta de la 14 ani tot faci scoala si atunci faci ambele examene, si teorie si practica.
La 18 ani se face scoala normala pentru condus masini, inclusiv de catre cei care au deja carnetelul.

#419 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 25 July 2010 - 12:55 PM

Vezi postarearaluca elena, la 25 July 2010 - 08:26 AM, a spus:

Lili, te pup, ma bucur ca ti-a placut! N-am mai apucat sa te sun, am fost complet aiurite :blush: si timpul a trecut asa repede...

Placut e putin spus.M-a uns pe suflet. ;)

Italienii au o vorba:Timpul trece repede cand te distrezi.

Ma bucur ca am reusit sa te cunosc personal.Am vorbit cu tine de parca te-as fi cunoscut de-o viata. ;) Si m-am distrat enorm cu fetele.

#420 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 25 July 2010 - 12:58 PM

Nici nu stiu unde sa ma incadrez ;) daca aici pentru ca mi-a zis ca azi e ziua cea mai fericita din viata lui ;)
daca la Ce ma enervez pentru ca linistea mea s-a dus pina ce nu-l vad ajuns acasa :blush: .

Adriana, am crezut ca-i vorba de un motorino, sau scooter, cum i se mai zice.Asta-i ditamai motoru'.Pai merita baiatul, nu?

Asa suntem noi mamele, vedem pericole la tot pasu'.

Sa-l stapaniti sanatosi!

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic