petunie, la 04 February 2011 - 01:25 PM, a spus:
Angel, la 04 February 2011 - 10:25 AM, a spus:
eu vreau doar sa dorm o sambata sau o duminica mai mult de ora 6dim

atat! sa dorm cat pot fara sa am degete in ochi sau sa aud: mamiiiiii are you awake? .....cred ca n-am mai dormit cat pot de ani de zile

multa energie mai au frate...cad la datorie la 7 - 7.30 seara si la 6-7 sant fresh si in wend : mergem la plaja? cu ce ma imbrac? unde-i papusa mea? vreau codite! faci clatite? eu vreau ou! mi-e foame, fac pipi, unde mergem azi?...mami, ia uite ce-mi face! sst, mami doarme mai auzi din cand in cand dar nu in soapta, nu!!!! Off

Parca e facatura,asa-i?!.Ai mei in timpul saptamanii abia se trezesc pentru scoala si gradinita,in WE,cel tarziu la 7-7 si ceva sunt la noi in camera
sa stii ca-i facatura

...asa si noi dimineata, se roaga pt 5 min si in wend sant HIGH
Adriana, la 04 February 2011 - 01:59 PM, a spus:
Angel, la 04 February 2011 - 12:12 PM, a spus:
off

mersi de incurajare

e obositor dar e o perioada foarte frumoasa
Eu am avut noroc pentru ca lui Marco ii place sa doarma dimineata mult ca si mie, acu Stefano care in schimb dimineata se trezeste devreme si in weekend o ia pe Puffy si se duce la plimbare, asa ca noi putem dormi linistiti
al meu e obosit si el ca de obicei se trezea el sa mai ma lase pe mine putin dar in ultimul timp ne-a cam rupt....se baga intre noi in pat amandoua si bolborosesc de nu se poate, sa vrei sa mai dormi si nu poti

...se hlizesc, soptesc, rad pe infundate...ce mai.....incepem ziua cu noaptea-n cap...vara nu e asa rau ca iesi la plimbare devreme, pe plaja, cu bicicleta....dar iarna imi dau pumni