Forum Culinar: Astazi, ziua mea este mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 125 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

#741 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 February 2011 - 10:34 AM

Vezi postareaizuk, la 03 February 2011 - 10:24 AM, a spus:

Astazi ziua mea cu siguranta e muuult mai frumoasa.De dimineata , fiica-mea m-a apucat de picior , mi l-a strans in brate si a spus "mamaaaaa...besc mut" (te iubesc mult) . Venind din gurita unui copil de 2 ani si 5 luni , am plans mai rau ca un copil de bucurie/emotie.Mi-a mangaiat sufletul .

Imi inchipui cum te-ai simtit,sa-ti traiasca si sa va bucurati de ingeras. :love3:

Al meu bubulet a zis prima oara tata,avea mai putin de un an si chiar il filmama cum facea primii pasi singur de la dulap la pat,taica-su era de servici si bubuletul zicea ttaattaa ttaattii!!!,am sunat sotul si nu-i venea a crede ,nu-si mai incapea in piele de bucurie,cand a venit acasa nu se mai satura sa vada filmuletul(nici acum nu se mai satura) si-mi tot scoate ochii ca baietul lui tata o zis' prima oara :violent1: :toothy6:

#742 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 03 February 2011 - 10:59 AM

Si Izabela a spus prima data tot tata :love3:

#743 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 03 February 2011 - 11:01 AM

Vezi postareaAngel, la 03 February 2011 - 10:31 AM, a spus:

superb moment...
noi am vazut Tangled (filmul)si cand mi-a zis 'i love you mami' Ada i-am raspuns 'i love you more'....instantaneu mi-a raspuns 'i love you most' :toothy6: ..... atunci intr-adevar m-am topit si eu :tongue4:

o sa simti cum intineresti cand iti zice ca nu ai nevoie de machiaj ca esti cea mai frumoasa din lume :love3: si stii ca sufletelul ala spune adevarul si asa si esti (cel putin pt ei :violent1: )

Asa este , copiii spun adevarul , spun ceea ce simt , declaratiile de la ei sunt cele mai sincere si frumoase.

#744 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 February 2011 - 11:11 AM

Vezi postareaizuk, la 03 February 2011 - 10:59 AM, a spus:

Si Izabela a spus prima data tot tata :violent1:

Mda! Ci sa spun mandrii mari' pi' capu' lor... :toothy6: Al taticilor adicalea vreau sa zac.. :tongue4: :love3:

#745 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 03 February 2011 - 05:00 PM

Si eu ma simt cea mai cea si ma topesc toata :thumleft: cand Andrei al meu, care are 4 ani, ma striga in gurita mare de la baie: "Mami cea frumoasaaaa, te rog sa vii sa ma stergi la fund!!!!!"

#746 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 February 2011 - 08:13 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 03 February 2011 - 05:00 PM, a spus:

Si eu ma simt cea mai cea si ma topesc toata :occasion14: cand Andrei al meu, care are 4 ani, ma striga in gurita mare de la baie: "Mami cea frumoasaaaa, te rog sa vii sa ma stergi la fund!!!!!"

Pai e educat ca te roaga frumos si-ti face si un compliment, cum sa-l refuzi? =))

#747 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 04 February 2011 - 01:09 AM

eu zic sa te bucuri ca nu iese din Wc si sta cu curu'n sus in asteptare :D ca eu cunosc :D
cu toate nebuniile care le fac piticii, eu cred ca am fost plictisita rau inainte de copii :D :D...acum nu am timp sa ma plictisesc nici sa vreau :D

#748 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 04 February 2011 - 09:31 AM

Vezi postareaAngel, la 04 February 2011 - 01:09 AM, a spus:

eu zic sa te bucuri ca nu iese din Wc si sta cu curu'n sus in asteptare :D ca eu cunosc :D
cu toate nebuniile care le fac piticii, eu cred ca am fost plictisita rau inainte de copii :D :D...acum nu am timp sa ma plictisesc nici sa vreau :D

...dar rau de tot;cunosc si eu :D
Acum parca sunt zile cand chiar imi doresc sa ma plictisesc macar o ora :D
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#749 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 04 February 2011 - 10:25 AM

Vezi postareapetunie, la 04 February 2011 - 09:31 AM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 04 February 2011 - 01:09 AM, a spus:

...dar rau de tot;cunosc si eu :D
Acum parca sunt zile cand chiar imi doresc sa ma plictisesc macar o ora :D

eu vreau doar sa dorm o sambata sau o duminica mai mult de ora 6dim :D atat! sa dorm cat pot fara sa am degete in ochi sau sa aud: mamiiiiii are you awake? .....cred ca n-am mai dormit cat pot de ani de zile :D multa energie mai au frate...cad la datorie la 7 - 7.30 seara si la 6-7 sant fresh si in wend : mergem la plaja? cu ce ma imbrac? unde-i papusa mea? vreau codite! faci clatite? eu vreau ou! mi-e foame, fac pipi, unde mergem azi?...mami, ia uite ce-mi face! sst, mami doarme mai auzi din cand in cand dar nu in soapta, nu!!!! Off :D

#750 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 04 February 2011 - 10:44 AM

Las' ca o sa creasca, o sa se duca cu logodnicii la plimbare si atunci n-ai sa dormi de grija pin'ce n-or sa se intoarca :D

#751 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 04 February 2011 - 12:12 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 February 2011 - 10:44 AM, a spus:

Las' ca o sa creasca, o sa se duca cu logodnicii la plimbare si atunci n-ai sa dormi de grija pin'ce n-or sa se intoarca :D

off :D mersi de incurajare :D

#752 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 04 February 2011 - 01:25 PM

Vezi postareaAngel, la 04 February 2011 - 10:25 AM, a spus:

eu vreau doar sa dorm o sambata sau o duminica mai mult de ora 6dim :D atat! sa dorm cat pot fara sa am degete in ochi sau sa aud: mamiiiiii are you awake? .....cred ca n-am mai dormit cat pot de ani de zile :D multa energie mai au frate...cad la datorie la 7 - 7.30 seara si la 6-7 sant fresh si in wend : mergem la plaja? cu ce ma imbrac? unde-i papusa mea? vreau codite! faci clatite? eu vreau ou! mi-e foame, fac pipi, unde mergem azi?...mami, ia uite ce-mi face! sst, mami doarme mai auzi din cand in cand dar nu in soapta, nu!!!! Off :D

Parca e facatura,asa-i?!.Ai mei in timpul saptamanii abia se trezesc pentru scoala si gradinita,in WE,cel tarziu la 7-7 si ceva sunt la noi in camera :D

#753 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 04 February 2011 - 01:59 PM

Vezi postareaAngel, la 04 February 2011 - 12:12 PM, a spus:

off :occasion14: mersi de incurajare ;)

;) e obositor dar e o perioada foarte frumoasa
Eu am avut noroc pentru ca lui Marco ii place sa doarma dimineata mult ca si mie, acu Stefano care in schimb dimineata se trezeste devreme si in weekend o ia pe Puffy si se duce la plimbare, asa ca noi putem dormi linistiti ;)

#754 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 04 February 2011 - 02:37 PM

Vezi postareapetunie, la 04 February 2011 - 01:25 PM, a spus:

eu vreau doar sa dorm o sambata sau o duminica mai mult de ora 6dim ;) atat! sa dorm cat pot fara sa am degete in ochi sau sa aud: mamiiiiii are you awake? .....cred ca n-am mai dormit cat pot de ani de zile ;) multa energie mai au frate...cad la datorie la 7 - 7.30 seara si la 6-7 sant fresh si in wend : mergem la plaja? cu ce ma imbrac? unde-i papusa mea? vreau codite! faci clatite? eu vreau ou! mi-e foame, fac pipi, unde mergem azi?...mami, ia uite ce-mi face! sst, mami doarme mai auzi din cand in cand dar nu in soapta, nu!!!! Off ;)

Parca e facatura,asa-i?!.Ai mei in timpul saptamanii abia se trezesc pentru scoala si gradinita,in WE,cel tarziu la 7-7 si ceva sunt la noi in camera :occasion14:

sa stii ca-i facatura ;)...asa si noi dimineata, se roaga pt 5 min si in wend sant HIGH :D

Vezi postareaAdriana, la 04 February 2011 - 01:59 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 04 February 2011 - 12:12 PM, a spus:

off ;) mersi de incurajare :D

e obositor dar e o perioada foarte frumoasa
Eu am avut noroc pentru ca lui Marco ii place sa doarma dimineata mult ca si mie, acu Stefano care in schimb dimineata se trezeste devreme si in weekend o ia pe Puffy si se duce la plimbare, asa ca noi putem dormi linistiti

al meu e obosit si el ca de obicei se trezea el sa mai ma lase pe mine putin dar in ultimul timp ne-a cam rupt....se baga intre noi in pat amandoua si bolborosesc de nu se poate, sa vrei sa mai dormi si nu poti ;)...se hlizesc, soptesc, rad pe infundate...ce mai.....incepem ziua cu noaptea-n cap...vara nu e asa rau ca iesi la plimbare devreme, pe plaja, cu bicicleta....dar iarna imi dau pumni

#755 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 04 February 2011 - 06:13 PM

Vezi postareapetunie, la 04 February 2011 - 01:25 PM, a spus:

eu vreau doar sa dorm o sambata sau o duminica mai mult de ora 6dim :) atat! sa dorm cat pot fara sa am degete in ochi sau sa aud: mamiiiiii are you awake? .....cred ca n-am mai dormit cat pot de ani de zile :) multa energie mai au frate...cad la datorie la 7 - 7.30 seara si la 6-7 sant fresh si in wend : mergem la plaja? cu ce ma imbrac? unde-i papusa mea? vreau codite! faci clatite? eu vreau ou! mi-e foame, fac pipi, unde mergem azi?...mami, ia uite ce-mi face! sst, mami doarme mai auzi din cand in cand dar nu in soapta, nu!!!! Off :)

Parca e facatura,asa-i?!.Ai mei in timpul saptamanii abia se trezesc pentru scoala si gradinita,in WE,cel tarziu la 7-7 si ceva sunt la noi in camera :)

Cunoastem situatia...zici ca sunt mumii in timpul saptamanii la micul dejun. Sambata si duminica, cand ar putea toata lumea sa doarma un piculet mai mult, au o vitalitate la 6,30h de-ti vine sa-ti dai pumni...
Sorina

#756 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 04 February 2011 - 09:09 PM

Uf,acum venim de la un turneu de fotbal.Baietii nostrii au luat iarasi locul I :icon_fessee: Trei meciuri castigate si unul egal:The Best :toothy9;

Duminica ne asteapta altul :icon_twisted:

#757 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 04 February 2011 - 09:11 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 04 February 2011 - 06:13 PM, a spus:

Cunoastem situatia...zici ca sunt mumii in timpul saptamanii la micul dejun. Sambata si duminica, cand ar putea toata lumea sa doarma un piculet mai mult, au o vitalitate la 6,30h de-ti vine sa-ti dai pumni...

Mda,pe drum de la turneu vorbeam cu sotul despre maine,ca sa se trezeasca el sa mearga la cumparaturi de dimineata;bineinteles ca Patrick a fost foarte atent si a cerut sa-l trezeasca si pe el sa mearga amandoi :icon_twisted: .E facatura,clar!!!

#758 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2011 - 10:05 PM

Vezi postareapetunie, la 04 February 2011 - 09:09 PM, a spus:

Uf,acum venim de la un turneu de fotbal.Baietii nostrii au luat iarasi locul I :icon_fessee: Trei meciuri castigate si unul egal:The Best :toothy9;

Duminica ne asteapta altul :icon_twisted:

Bravo !!! =))

Paii Petule' ce nu spusai asa...Treci la han si dai di baut... =))

#759 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 March 2011 - 07:04 PM

Dragelor ziua mea de 8 martie se anunta destul de stresata si eram cam trista asa... :( ,S-a intors la 180 de gr. e cea mai tare 8 martie ever :hug:
Zozo' si inca o fata draga mi-au facut un cadou surpriza,ca s-au saturat saracele de faina cat cuprinde...hi hi hi... :(

Asa ca mi-au facut cadoo' un cantar electronic si ciocolata la bubulet...

Fisier atasat  SAM_1318.JPG (58.72K)
Number of downloads: 1

Edit mai era o poza dar am sters-o ca se puteau crea oarece polemici,scuzati ca am modificat mesajul dar asa e mai bine... :floare:

#760 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 08 March 2011 - 08:09 PM

Geany, de-acu' in colo sa dai retete exacte-exacte Imagine postata

Arata acest topic

• 125 Pagini +
  • « Prima