Nu i-a dat nici o importanta.
Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 28 September 2011 - 11:02 AM
Nu i-a dat nici o importanta.
Postat 28 September 2011 - 09:05 PM
Abia astept sa amenajez si eu o casa a noastra,doar ca mai intai trebuie sa vina casa.Drum lung,mai e de asteptat.
Postat 28 September 2011 - 10:08 PM
Postat 01 October 2011 - 10:41 PM
Vin de-acolo si daca tot zici ca functioneaza,apoi e bine de-o vizitat mai des
Postat 07 October 2011 - 03:04 PM
Dupa amiaza mi-am luat fetele si le-am dus la casa noua. A fost o surpriza pt ele, nu le-am spus unde le duc. O bucurie si o alergatura pe ele... erau negre ca porcii cand am ajuns aseara acasa.
Eu timp de doua ore m-am chinuit sa smulg din iedera si alte varii ierburi/plante ce invadasera aleea din jurul casei. Munca de titan... oricum nu am reusit sa acopar decat jumatate din casa.
Azi am fost la cumparaturi pt casa... detergenti, carpe, maturi, galeti, ligheane... ce va doreste inimioara. Dupa ce vin fetele de la scoala ma duc sa vad ce pot face si inauntru.
Mi-e un pic teama de ce va fi, tinand cont ca nu a mai locuit nimeni de 10 ani.
Daaaar, e frumoasa ziua mea, nu?
Postat 07 October 2011 - 03:17 PM
sorinadaniela, la 07 October 2011 - 03:04 PM, a spus:
Dupa amiaza mi-am luat fetele si le-am dus la casa noua. A fost o surpriza pt ele, nu le-am spus unde le duc. O bucurie si o alergatura pe ele... erau negre ca porcii cand am ajuns aseara acasa.
Eu timp de doua ore m-am chinuit sa smulg din iedera si alte varii ierburi/plante ce invadasera aleea din jurul casei. Munca de titan... oricum nu am reusit sa acopar decat jumatate din casa.
Azi am fost la cumparaturi pt casa... detergenti, carpe, maturi, galeti, ligheane... ce va doreste inimioara. Dupa ce vin fetele de la scoala ma duc sa vad ce pot face si inauntru.
Felicitari, Sorina...sa o stapaniti sanatosi si sa traiti numai momente fericite acolo
Postat 07 October 2011 - 03:39 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 07 October 2011 - 05:36 PM
Postat 07 October 2011 - 05:39 PM
Felicitari! E un moment special!
Postat 07 October 2011 - 06:52 PM
Felicitari Sorina!! Sa va fie de bine si sa fiti fericiti in ea.
Sper sa am si eu o zi din asta frumoasa ca a ta in curand
Postat 07 October 2011 - 09:19 PM
Maria, iti doresc sa ai parte cat mai curand de o astfel de bucurie!
Postat 09 October 2011 - 02:09 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 09 October 2011 - 06:26 PM
Postat 09 October 2011 - 07:18 PM
moatza, la 09 October 2011 - 06:26 PM, a spus:
+ 1.
Fericire multa in casa noua !
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 09 October 2011 - 07:50 PM
bafta la curatat si gradinarit...
Postat 10 October 2011 - 03:14 PM
Stellina, nu am nici cea mai vaga idee cand vom termina cu gradina... Nu am vazut in viata mea asa ceva. Am fost si sambata si duminica si tot nu am ajuns la capatul tunelului... Cu curaj, tot inainte!
Postat 11 October 2011 - 07:50 AM
Sorina, sa tot ai asa zile frumoase, inca odata sa va bucurati sanatosi de noua casa!
Postat 11 October 2011 - 12:17 PM
sorinadaniela, la 10 October 2011 - 03:14 PM, a spus:
Stellina, nu am nici cea mai vaga idee cand vom termina cu gradina... Nu am vazut in viata mea asa ceva. Am fost si sambata si duminica si tot nu am ajuns la capatul tunelului... Cu curaj, tot inainte!
Daca fetele sunt fericite acolo, o sa ai numai zile fericite!!
Postat 11 October 2011 - 01:34 PM
MariaSan, la 07 October 2011 - 06:52 PM, a spus:
Sper sa am si eu o zi din asta frumoasa ca a ta in curand
Eu iti tin pumnii Maria si arunc si un banut in fantana sa fie cat mai curand indeplinita dorinta ta !
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!

Ajutor