Am ajuns si eu zilele trecute la gradina de pe mal.La cate calduri au fost, gradina arata prea bine, eu asa zic!
Murele, am si cules, au cazut si pe jos destule fiindca erau supracoapte... eu nu pot conduce momentan si daca ajungem mai rar acolo, asta e!
Picture 044.jpg (86.66K)
Number of downloads: 0
Un mar care se coace toamna tarziu, daca mai ramane ceva din el...cad multe rau, iata cosul care sta la discretia tuturor acelora care vor sa foloseasca din ce cade...astea erau acolo din ultimile zile, nu vrea nimeni, dar daca le dau ceva gata facut, le place tuturor...
Picture 049.jpg (107.6K)
Picture 047.jpg (89.88K)
Un prun dat in parg,poza facuta in apus... rod cam putin.
Picture 054.jpg (101.84K)
Alt prun care are doar pe varfuri, slaba nadejde sa le pot lua de acolo
Picture 056.jpg (106.97K)
Struguri prin bolti
Picture 064.jpg (103.31K)
Alt mar, cel din care am facut eu dulceata cu suc de rosii, au inceput sa se parguiasca dar sunt acre rau...
Picture 072.jpg (121.96K)
Si am ajuns in gradina de acasa, dar aici nu am pozat prea mult ca mi-a sunat telefonul.
Un domnisor pe sub smochinul care a fost degerat dar a mai dat putin, l-am recuperat. Domnisorul da totul cu fundu'n sus, e tare jucaus, e al nus' cate-lea din septel....
Picture 079.jpg (76.66K)
Altul, frate cu cel de sub smochin
Picture 076.jpg (105.39K)
Rosiile din gura solarului, niste eroaie, pe caldurile de foc erau 75 de grade acolo...
Picture 067.jpg (106.58K)
Am culturile de ardei de toate soiurile foarte frumoase, gogosarul gata de murat, bamele sunt o frumusete, verdeturile la fel.A rasarit ceapa verde de toamna, prazul se ingroasa, era tare firav, dar a rezistat eroic...eu iubesc la nebunie cheriutele, au asa un rod bogat...mi-a sunat telefonul si n-am mai continuat pozatul, mai e si maine o zi!