Aceasta reteta merge cu peste proaspat MUSAI? Sau se poate si congelat?
Macrou marinat
#22
Postat 25 March 2014 - 04:44 PM
#23
Postat 06 April 2014 - 10:20 PM
Am spus pe undeva ca voi face si eu acest peste marinat si iata .... vin cu dovada 


#24
Postat 06 April 2014 - 10:24 PM
Imi pare rau... nu stiu ce se intampla.... eu nu am scris tampeniile de la prima postare. Am vazut si am vrut sa corectez, dar se pare ca nu am reusit... in schimb a aparut inca o postare....
#25
Postat 07 April 2014 - 07:41 AM
#26
Postat 19 May 2014 - 09:04 PM
Buna seara ,
Imi face cu ochiul reteta de multa vreme , azi m am hotarat sa o comit ..am o singura nelamurire, la pasul doi se scurge otetul si se acopera pestele cu ulei ... pestele marinat pe care il iau din supermarket are si zeama aia lichida si bunaaa cu otet .. credeti ca ar fii o problema daca pastrez si ceva din cantitatea de otet in care s a marinat ?
Imi face cu ochiul reteta de multa vreme , azi m am hotarat sa o comit ..am o singura nelamurire, la pasul doi se scurge otetul si se acopera pestele cu ulei ... pestele marinat pe care il iau din supermarket are si zeama aia lichida si bunaaa cu otet .. credeti ca ar fii o problema daca pastrez si ceva din cantitatea de otet in care s a marinat ?
#27
Postat 11 June 2014 - 12:40 PM
Este atata otet in peste, incat vrei sa scapi de el cat mai repede.
Si mie-mi place pestele mai otetit, dar crede-ma ca trebuie sa-l scurgi cat de mult se poate!
O reteta pe care o ador!
Si mie-mi place pestele mai otetit, dar crede-ma ca trebuie sa-l scurgi cat de mult se poate!
O reteta pe care o ador!
