Forum Culinar: Patrate marmorizate - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Patrate marmorizate Cu ricotta

#41 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 September 2011 - 12:46 PM

Vezi postareaAdriana, la 29 September 2011 - 08:32 AM, a spus:

Trag sus mesajul ca tre' sa fac o chestie ;)


Sunt curioasa ca o maimuta! :D

#42 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 September 2011 - 01:01 PM

Azi o fac, chestia, da' nu pot inca sa spun :D

#43 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 September 2011 - 10:18 PM

voilà, adaugate bucatele de pere, cind sa pun zahar mi-am dat seama ca nu mai aveam asa ca am pus fructoza
la fel de bune :rolleyes:
Imagine atasata: monthly_09_2011/post-4-13173274952088.jpg

#44 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 September 2011 - 01:34 PM

Pere proapete sau din compot?
Ma bucur ca ai ales reteta mea! :angryfire:

#45 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 September 2011 - 05:43 PM

proaspete, abate, doar ca pentru mine erau de nemincat pentru ca erau moi, mie imi plac tari :salut: dar pentru prajitura erau ideale

#46 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 October 2014 - 06:15 AM

Ar fi vremea sa mai facem reteta asta ca e rapida si buna :floare:

#47 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 October 2014 - 01:37 PM

Vezi postareaAdriana, la 05 October 2014 - 06:15 AM, a spus:

Ar fi vremea sa mai facem reteta asta ca e rapida si buna :floare:


Hai!
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#48 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 October 2014 - 10:09 PM

Fa-o tu mai intii, io tre sa caut o brinza fara lactoza care sa mearga.

#49 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 October 2014 - 11:02 AM

Adriana, am vazut si mascarpone fara lactoza, si frisca fara lactoza.
Frisca am incercat-o, e buna, se "bate" fara probleme.

#50 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 October 2014 - 09:03 PM

tu zici ca ar iesi bine cu mascarpone?
eu pe cel normal inainte nu-l puteam suporta efectiv, nu reusesc sa-l maninc, imi da senzatia ca e prea gras si greu

#51 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 09 October 2014 - 09:19 PM

Adriana, eu as experimenta! =))
Acu ca ma gandesc nu stiu de ce am pomenit doar mascarponele, ca doar am vazut si ricotta fara lactoza! :)

#52 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 October 2014 - 10:29 PM

ce marca? Unde?

#53 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 October 2014 - 09:23 AM

Ma uit mai bine si-ti zic, uite aici o lista de produse fara lactoza:nonno nanni face robiola si caprino.

aici!

#54 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 October 2014 - 10:00 PM

Pina acu am gasit doar Prodotti EXQUISA, brinza moale, cea de uns pe piine si "fiocchi".
Si iaurt si laptele de la Lidl.

#55 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 October 2014 - 02:43 PM

La Ipercoop Parco Dora, au toata gama de la "MinusL" inclusiv ricotta, le-am vazut azi.

#56 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 October 2014 - 05:59 PM

Mersi, acolo mergeam o data pe an cind participa Marco la "colletta alimentare" da' anu asta daca o fac iar e independent nu mai are nevoie de sofer. :D O sa le mai caut si prin zona mea, mersi :-*

#57 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 16 October 2014 - 12:47 AM

Vezi postareaEataly, la 11 March 2010 - 03:59 PM, a spus:

Am reusit sa o fac iar, si pentru ca e tare buna si rapida, o pun si aici, la imagini.

Ingrediente:
450 gr ricotta(branza dulce, urda dulce)
150 gr zahar
3 oua
3 linguri faina
2 linguri cacao(ultima tura le-am facut cu Nesquik)



Foarte apetisant ! :crying:
Mi-ar place sa o fac si eu ,dar am o intrebare la Sorina oare o iesi cu tarate de ovaz sau faina monti?Sau papa doar gasca si eu imghit in sec . Multumesc anticipat.

#58 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 October 2014 - 06:40 PM

Eu desi nu ma pricep la Monti ma bag in vorba :occasion14: eu zic ca iese pentru ca nu e o prajitura care creste, ramine compacta deci cred ca daca pui o faina mai "grea" ramine mai compacta dar de buna tot buna e, bunatatea i-o da brinza si eventual daca o aromatizezi cu ceva, stafide, rahat sau bucatele de fructe in sirop

#59 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 October 2014 - 11:13 PM

Nu ar trebui să fie probleme cu tărâțea de ovăz, doar că trebuie să înlocuiești ricotta/urda.
Și pe mine mă atrage rețeta. Trebuie să-mi fac curaj.

A, și fără stafide, rahat sau alte fructe insiropate (cu zahăr).
Sorina

#60 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 26 October 2014 - 10:47 AM

Vezi postareaAdriana, la 16 October 2014 - 06:40 PM, a spus:

Eu desi nu ma pricep la Monti ma bag in vorba :D eu zic ca iese pentru ca nu e o prajitura care creste, ramine compacta deci cred ca daca pui o faina mai "grea" ramine mai compacta dar de buna tot buna e, bunatatea i-o da brinza si eventual daca o aromatizezi cu ceva, stafide, rahat sau bucatele de fructe in sirop

Adriana draga multumesc frumos :floare: explicatiile ce mi-ai dat despre prajiturica mi-a dat curaj ,am facut-o cu coacaze ,a iesit o bunatate!!! dinpacate poze nu am...eu stau tare prost la capitolul facut poze :( lipsa pozelor face parte din motivele pentru care scriu foarte rar .

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi