Forum Culinar: Bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bucataria noastra ...idei, dorinte, combinatii

#141 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 10:15 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 April 2010 - 10:13 PM, a spus:

Eu, deh, de-a lu' Stan Patitu: hota din sticla e mega mijtoaca! Dar pe a mea trebuia sa o sterg dupa fiecare gatit mai indelungat. Daca lasam sa se usuce aburii pe sticla ramaneau numai urme. Ma-niervam urat. Normal ca nu vedea nici naiba, da' era de ajuns sa stiu eu ca acolea erau urme, dare. Eu si cu Lizzie :)) La tine sper sa nu fie cazul, tocmai pentru ca e inclinata si nu face -sper- asa condens.

Lori , am gatit de 2 ori acolo , vineri si azi , ca inca stam la apartament. Nu a facut condens. Inca :)

O sa ma uit cu atentzie sa vad.....

Ori poate mi-s io chioara :violent1:

#142 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 10:19 PM

Lori draga , acu' am intrat sa editez , ca ma gandeam ca o sa se intzeleaga prostii , nu vorbeam de tine , ma adresam decoratoarei......
Sorry , scumpa mea...:violent1:

#143 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 10:33 PM

Vezi postareaMaya, la 27 April 2010 - 09:09 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 08:46 PM, a spus:

asta e alegerea lui. Restul , bucataria 'fara culoare' e alegerea mea :D

Tu decolorat-o care esti! :P
Sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri de ea,si sa nu mai bagi în seama ce spune orice decorator.Tie trebuie sa-ti placa si sa te simti bine în ea.Îmi place chestia cu butonul deasupra.Îmi plac mult hotele astea din sticla.Mai astept poze cînd mai poti.Alea cu despartitorul de gunoi,prin cuptor si sertare...daca ai chef bineînteles.
Bucataria mea e demodata si veche dar mie-mi place,ca alta n-am :)
A fost e scumpa la vremea ei,si calitativ înca foarte buna si acum.Aparatura am mai schimbat între timp(cuptor,plita,mo,hota/-ca am spart si am facut sa arunce afara...etc)De spatiu nici nu vorbesc.Eu am un coor de bucatarie...sau am avut,ca de aia am spart o buca' de zid cu sufragerie,sa am mai mult aer ;)

Din poza nu-mi dau seama,mai ales ca mobila are inca folia protectoare,dar spuneai ca e lucioasa.E îmbracata în ceva gen Acryl?A mea,asa e,si sa stii ca nu e pretentioasa la mizerie,pete...etc

Abia acum am vazut , Maya , sorry...
E Lack. Nush daca-i Acryl.....alea stralucitoare sunt asa: Hochglanz, Ultrahochglanz si Lack....
Stralucesc din ce in ce mai mult.
Diferentza dintre Lack si Ultrahochglanz e ca Lack-ul e beschichtet cu o folie mai groasa. In instructziuni scrie ca nu-i voie cu Microfaser ca se zgarie , numai cu Tücher din Baumwolle si Bambus.

#144 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,529
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 27 April 2010 - 10:36 PM

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 10:19 PM, a spus:

Lori draga , acu' am intrat sa editez , ca ma gandeam ca o sa se intzeleaga prostii , nu vorbeam de tine , ma adresam decoratoarei......
Sorry , scumpa mea...:D

Hai ca mi-a crescut tensiunea citind topicul asta dar am terminat razand, ca stiam ca nu cu Lori vorbea Simona :) Haidi si va pup pe amandoua fetele dragi iar tie Simo iti doresc sa gatesti cu spor in bucataria ta pe care ati gandit-o si ati construit-o cu atat drag si care poarta in ea gandurile si visele voastre si nu lasa niste vorbe aiurea sa-ti intunece bucuria de a vedea cu ochii cum vi se materializeaza visul !
brain loading....please wait....

#145 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 10:36 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 April 2010 - 09:18 PM, a spus:

Simona, mai intai sincere felicitari. Am simtit euforia din postul tau. Sa o stapaniti cu mare placere si sa faci numai nebunii in ea, da' ai grija cu cand e placa aprinsa :D Mhmmmm...se poate intampla in focul actiunii sa nu iti dai seama :)

Apoi, pacat ca Nicoleta si-a sters pozele, eu chiar adun idei pentru bucataria mea de vis.

Mie imi place culoarea la mozaic, foarte mult. Mai bine zis nuantele, ca sunt mai multe nuante de albastru nu?

Abia astept sa o vad pe viu!

Asta-i promisiune , nu?

#146 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 27 April 2010 - 10:42 PM

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 10:13 PM, a spus:

Nicoleta, ingaduie-mi si mie o clipa de sinceritate : :)

Esti cam incoerenta in limba romana , poate ca de cand ai plecat prin strainatatzuri.............

Exact de 20 de ani :D iar in Romania nu prea mai am pe nimeni,doar rude idepartate,dar nu vreau sa fiu offtopic, tu?
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#147 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 April 2010 - 10:48 PM

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 10:33 PM, a spus:

E Lack. Nush daca-i Acryl.....alea stralucitoare sunt asa: Hochglanz, Ultrahochglanz si Lack....
Diferentza dintre Lack si Ultrahochglanz e ca Lack-ul e beschichtet cu o folie mai groasa. In instructziuni scrie ca nu-i voie cu Microfaser ca se zgarie , numai cu Tücher din Baumwolle si Bambus.

Undeva tre sa scrie prin hîrtogarie ce fel de Beschichtung este.A mea e cu Acryl.Se curata foarte usor,doar ca a mea are niste rame,unde se baga praful..si acolo tre sa sterg mai bine.A ta e faina ca are frontu drept,si nu are unde sa se adune praf.Eu o sterg si cu servete de Microfaser.A ta ca acum e noua,o s-o bibilesti mai mult.Dupa cîtiva ani îti trece si o s-o stergi cu ce apuci :)

Dar stii de ce intrebam daca e Acryl?Ca sa-ti spun ca daca obisnuiesti sa porti lac de unghii de culoare închisa sau înfocata,e posibil cînd umblii pe la usi/sertare sa dai cu unghiile pe Beschichtung.Daca e Acryl,se rîcîie unu cu altu,ceea ce face ca lacul de pe unghii sa lase dungi pe usi.Nu le sterge cu acetona!!!!!(eventual daca aia de aia pentru lac de acryl) :D Merge cu un servet de bumbac înmuiat în apa calduta cu detergent de vase...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#148 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 April 2010 - 07:29 AM

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 11:35 AM, a spus:

Asta era bucataria in Germania iar celelalte foto sunt din decembrie de cand ne-am mutat(tot Europa).

Fisier atasat  post-287-127236083704.jpg (67.09K)
Number of downloads: 7
Fisier atasat  post-287-127236086793.jpg (64.16K)
Number of downloads: 8

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 08:16 PM, a spus:

deci le-am si sters

Noroc ca se pot recupera, de altfel daca n-ai nimic de ascuns de ce sa le stergi?

#149 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 April 2010 - 08:20 AM

Ahhhhhhhhhhhhh Simo am priceput! Ar trebui sa ma las naiba de bautura :)

Nicoleta a doua bucatarie este pe sufletul meu. Prima e in US?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#150 Useril este offline   claudia-andi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 07-February 10
  • LocationPitesti

Postat 28 April 2010 - 08:29 AM

Superbe bucatariile Simo si Kiken! Sa le folositi cu placere si muuulta dragoste! Abia astept sa le vad la final!

Si eu am o casuta in constructie, insa mai dureaza muuul pana o termin (finante = 0, in mom asta) si imi place sa vad decoratii, pentru inspiratie!

#151 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 28 April 2010 - 08:34 AM

Daca tot ne dam cu parerea,

Prima bucatarie aia alba,imi place mult.
Cealalta nu.
Dar nu stiu sa spun de ce ,mai ales ca are mult "lemn",care in mod normal ar fi pe sufletul meu.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#152 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 April 2010 - 09:04 AM

Vezi postareaMaya, la 27 April 2010 - 10:48 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 10:33 PM, a spus:

Undeva tre sa scrie prin hîrtogarie ce fel de Beschichtung este.A mea e cu Acryl.Se curata foarte usor,doar ca a mea are niste rame,unde se baga praful..si acolo tre sa sterg mai bine.A ta e faina ca are frontu drept,si nu are unde sa se adune praf.Eu o sterg si cu servete de Microfaser.A ta ca acum e noua,o s-o bibilesti mai mult.Dupa cîtiva ani îti trece si o s-o stergi cu ce apuci :P

Dar stii de ce intrebam daca e Acryl?Ca sa-ti spun ca daca obisnuiesti sa porti lac de unghii de culoare închisa sau înfocata,e posibil cînd umblii pe la usi/sertare sa dai cu unghiile pe Beschichtung.Daca e Acryl,se rîcîie unu cu altu,ceea ce face ca lacul de pe unghii sa lase dungi pe usi.Nu le sterge cu acetona!!!!!(eventual daca aia de aia pentru lac de acryl) :D Merge cu un servet de bumbac înmuiat în apa calduta cu detergent de vase...

Merci , Maya , e bine de stiut...

Microfaser mi-a spus ca n-am voie, m-a pus sa semnez de luare la cunostintza :). Komisch , nu?

D-aia n-am vrut eu cu rame , ca se curatza mai greu. Al meu o tot dadea cu ramele....i-am zis ca bucataria e Frauensache ;). Hota , insa , a ales-o cum a vrut el! Acum vrea sa mai puna mozaic si sub hota.....de fapt mai tarziu , cand ne ingaduie punga :P

#153 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 28 April 2010 - 10:57 AM

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 10:33 AM, a spus:

Simo voi fi sincera ceea ce probabil au demonstrat-o multi cititori nesarind cu laude sa scrie insa eu voi scrie fiind oarecum in meseria de amenajari interioare.Dupa cum scrii a costat mult,deci ar trebui sa fie

Sa-nteleg ca daca n-a sarit nimeni cu laude , bucataria mea place doar Adrianei!

Eu v-am invitat virtual in bucataria mea la o cafea(asa cum a facut Simona), asa ca intre prietene !

Tu, ca decoratoare, cand te duci in casa unei prietene care te-a invitat la o cafea, ce faci?Te apuci sa critici, sa demontezi?De curiozitate?

Mie imi place gresia, si-n bucatarie.

La caldurile de aici, as sta cu burta pe gresie tot timpul.
Asa-mi place mie!
Nu stiu cum e in restul Europei!

#154 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 April 2010 - 11:05 AM

Vezi postareaEataly, la 28 April 2010 - 10:57 AM, a spus:

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 10:33 AM, a spus:

Simo voi fi sincera ceea ce probabil au demonstrat-o multi cititori nesarind cu laude sa scrie insa eu voi scrie fiind oarecum in meseria de amenajari interioare.Dupa cum scrii a costat mult,deci ar trebui sa fie

Sa-nteleg ca daca n-a sarit nimeni cu laude , bucataria mea place doar Adrianei!

Eu v-am invitat virtual in bucataria mea la o cafea(asa cum a facut Simona), asa ca intre prietene !

Tu, ca decoratoare, cand te duci in casa unei prietene care te-a invitat la o cafea, ce faci?Te apuci sa critici, sa demontezi?De curiozitate?

Mie imi place gresia, si-n bucatarie.

La caldurile de aici, as sta cu burta pe gresie tot timpul.
Asa-mi place mie!
Nu stiu cum e in restul Europei!

Eataly, la asta ma gandeam si eu... pozele nu au fost puse nici ca sa va laudati si sa primiti aplauze, dar nici ca sa fiti criticate ca asta-i asa si pe dincolo. Pana la urma e bucataria voastra si daca voua va place, chiar nu conteaza ce parere au ceilalti ;)... mie personal imi plac toate bucatariile si daca nu scriu nu inseamna ca e o critica :)
Eu am o slabiciune pentru bucatariile din lemn, cu aspect mai rustic, asa cum e bucataria ta, Eataly ;) Probabil n-as mai iesi din bucatarie daca as avea-o :D
Intr-o zi am sa va invit si in bucatarioara mea ;)...
Imagine postata

#155 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 28 April 2010 - 11:20 AM

E un loc magic pentru mine!
E acolo unde v-as invita la o cafea!
Unde am schimba retete!
Am discuta de copii!
Am rade si am glumi!
E o parte din mine!Asa cum sunt eu, facuta dupa buzunarul, spatiul si gustul meu!Punct!
Si cui nu-i place , am sa-l invit la o cafea pe casa scarii.Deh , stau la bloc la etajul doi!

Simo, noi am vazut casuta ta ridicandu-se din temelie!Si vrem sa vedem pana la sfarsit!Adica eu!Vorbesc pentru mine!

#156 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 28 April 2010 - 11:34 AM

Pacat ca imbratisati doar laudele,ipocrizia,falsa perfectiune iar cineva de va scrie ceva sincer,repetand ca nu vroiam sa o supar acum tot alaiul pe acest topic se ingramadeste,distractie placuta in continuare,fiecare cu ale lui ca mai bine va fi.

Adriana o straduitoare mai mare ca tine in a face lobby doar pentru o perfectiune intruchipata nu am mai vazut dar nici sa fii o invidioasa,pretinzand de a fi aplaudata tot timpul pe aici pentru chichite facute din resturi, trebuie sa te straduiesti chiar asa de mult sa te simti acceptata pe acolo unde iti faci veacul???? Tu crezi ca numai tu poti sa te consideri mai presus de tot ce este in jurul tau si in contact cu tine? Esti ridicola cu toate dubiile tale privind bucataria mea,merci oricum ca ai pus din nou foto asa mai pot lua idei fetele interesate cu adevarat.

Daca nu stau aici cu orele sa fac pe zambareata cu voi si nu am pus foto cu tot ce am si nu am,laude si altele trebuia sa sariti toate acum pe post de avocati? Nu cred ca avea nevoie Simona, si daca puteti si interpreta partea pozitiva a ce am scris despre bucataria ei poate intelegeti ceva.Parca era titlul in topicului si cuvantul idei...

Nu va mai deranjati cu comentarii ca veti fi offtopic si nici nu voi veni sa citesc aiureli,bye bye :D
iar daca imi dati ban imi faceti o placere enorma :)
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#157 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • LocationParis, France

Postat 28 April 2010 - 11:43 AM

Vezi postareaNicoleta, la 28 April 2010 - 11:34 AM, a spus:

...iar daca imi dati ban imi faceti o placere enorma :)

Nu vad nici un motiv ca sa ti se dea ban. Înca nu se da ban pentru caracter... asta... cum îi zice... dificil. :D
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#158 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,429
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 April 2010 - 12:03 PM

Adriana o straduitoare mai mare ca tine in a face lobby doar pentru o perfectiune intruchipata nu am mai vazut dar nici sa fii o invidioasa,pretinzand de a fi aplaudata tot timpul pe aici pentru chichite facute din resturi, trebuie sa te straduiesti chiar asa de mult sa te simti acceptata pe acolo unde iti faci veacul???? Tu crezi ca numai tu poti sa te consideri mai presus de tot ce este in jurul tau si in contact cu tine? Esti ridicola cu toate dubiile tale privind bucataria mea,merci oricum ca ai pus din nou foto asa mai pot lua idei fetele interesate cu adevarat.

Cred ca ai deviat foarte mult de la subiect, era vorba nu de ceea ce fac eu ci de ceea ce faci tu, era vorba despre pozele bucatariei tale, care total intimplator pe un alt site sunt total diferite :)
Sau crezi ca daca ti-ai luat nick-ul Nicoleta poti sa te dai drept altcineva?

#159 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 28 April 2010 - 12:32 PM

Pacat ca imbratisati doar laudele,ipocrizia,falsa perfectiune iar cineva de va scrie ceva sincer,repetand ca nu vroiam sa o supar acum tot alaiul pe acest topic se ingramadeste,distractie placuta in continuare,fiecare cu ale lui ca mai bine va fi.
Daca nu stau aici cu orele sa fac pe zambareata cu voi si nu am pus foto cu tot ce am si nu am,laude si altele trebuia sa sariti toate acum pe post de avocati? Nu cred ca avea nevoie Simona, si daca puteti si interpreta partea pozitiva a ce am scris despre bucataria ei poate intelegeti ceva.Parca era titlul in topicului si cuvantul idei...
Nu va mai deranjati cu comentarii ca veti fi offtopic si nici nu voi veni sa citesc aiureli,bye bye ;)
iar daca imi dati ban imi faceti o placere enorma :)

Nicoleta, eu intreb doar atat: cine si unde te-a atacat pe tine? Eu am vazut o discutie normala. Simona a pus cateva poze, tu ai zis: fara suparare, dar parerea mea de cunoscator este (ai zis ca ai de-a face cu decoratiunile interioare, nu?) urmatoarea... si apoi am vazut ca tu te-ai suparat. Dar nu inteleg de ce. Cine si unde te-a atacat? Eu n-am scris nici laude si nici critici la adresa Simonei, am citit tot ce s-a scris, dar nu inteleg de ce te-ai suparat tu. Poti sa-mi explici, te rog? :D

#160 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 April 2010 - 12:48 PM

Mie imi plac toate bucatariile, cred ca fiecare si-a facut-o dupa propriul gust, in functie de spatiu si nu in ultimul rand dupa buzunar.
Pacat ca sunt persoane care s-au inscris pe acest forum doar pentru a ajunge la discutii de acest gen.
Persoane care probabil aveau ceva de spus altor persoane si au profitat de ocazie pe acest topic, pentru "a-si scoate pietricica din pantof" care se vede ca deranja de multa vreme.
Urat, foarte urat, Nicoleta. Ai jignit nu numai o persoana , ci ai jignit toata comunitatea care s-a creat aici.

Arata acest topic

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul