Nu fac parte dintre persoanele care spun ca se ingrasa si de la apa, ba chiar ma enerveza cand aud asta la unele persoane.
Eu sigur ma ingras de la mancare (cum spui si tu nu de la ce mananc) si respectiv de la program dezorganizat de mese si de la cantitatile nedozate corect pe percursul zilei (normal ca daca sar micul dejun, la pranz o caserola uriasa cu salata cu de toate nu ma satura cateodata as mai manca ... ).
Boni, da ai dreptate. De ex mie si cand mananc migdale de exemplu mi se pare ca ma ingras.
Azi
md: 2 piersici
cafea
la 11: 2 masuri de colon help, cu 2 pahare apa
pranz 12:30: 2 rosii, 4 castraveti, 100 g somon afumat, o mana de masline kalamata, 1 lingura de coacaze, 3 oua fierte, o felie parmezan taiata fasiute, ulei+otet. Azi m-am saturat, ca am luat pranz devreme. E ceva neconform?
O sa mai mananc pe la 16:30 jum migdale.
si 20:30 sau cand apuc un castron mare de supa pui cu multe legume + smantana.
O chestie care ma ingrijoareaza privitor la modul sanatos de alimentatie MM, este ca nu conteaza grasimile, carnea animala cu toxine sunt conforme.
Adriana, esti grozava!

multumesc pentru
meniuri montignac - 8 saptamani! Ai muncit pt noi si ai facut o treaba excelenta!
Am unele intrebari de retete de acolo si nu stiu unde sa intreb (de ex retete pt: terina de linte, ragu monti etc)? Iar alte combinatii de acolo ma intriga, adica nu stiam ca e voie!
boni, la noi unde se gaseste quinoa? la plafar? parca am vazut-o la un moment dat, dar nu stiam exact la ce foloseste si nu am luat.