sorinadaniela, la 12 July 2011 - 09:45 AM, a spus:
Fetele experte, am ceva intrebari pt voi... nu mi-e clar ceva...
Eu, aseara, dupa cina am baut compot de prune, simplu, neindulcit, doar zeama, fara fructe. Intrebare intrebatoare: am facut bine, nu am facut bine? Ce parere aveti?
Ar trebui sa consider zeama de la compot ca fructe sau ca lichid (ca apa nu prea e)? Chiar am acest dubiu...
Nu e vorba de IG ci de interactia fruct - mancare... sper ca m-am facut inteleasa.
doar imi dau cu parerea asa, din cultura generala, ca din experienta nu pot sa iti spun, eu nu am probleme cu fructele combinate cu mancare.
lichidul nu sta la fel de mult in stomac ca un fruct, asa ca nu ar trebui sa ingreuneze prea mult digestia.
sorinadaniela, la 12 July 2011 - 09:45 AM, a spus:
Apoi, mai am o miiica nelamurire. Eu zic ca e de bine, dar mai bine cer un sfat, nu?
Mananc pranzul in jur de 12-13h, apoi undeva in jur de 15,30-16,30 uneori mi-e foame. Ieri, spre ex, am mancat o farfurie de ciorbita proaspat facuta, ca apoi la cina (21h) sa mananc, bine-inteles, mult mai putin decat as fi mancat in mod normal.
Eu zic ca facui bine... acum astept o parere de la voi. Pana la urma mai am o masa in plus, scazand astfel din cantitatea cinei. Si cum cina e bine sa fie cat mai slabuta, concluzia e de bine. Zic eu. Voi ce ziceti?
eu zic ca ai facut bine. ideea e sa nu mananci din nou pana nu s-a digerat bine masa anterioara. si sa nu stai flamanda. asa ca ai rezolvat bine ambele probleme, zic eu.
Daniella, la 12 July 2011 - 10:02 AM, a spus:
Boni, Vitastar:
produse din cereale 53% (faina integrala de secara 43%, tarate de ovaz 7%, tarate de grau 3%ù§), apa, maia naturala din drojdie, apa, sare
cu magiun de prune de Topoloveni e ok ca MD?
vezi la produse conforme am pus si eu link si era si in cele puse de tine. eu am dat si explicatii.
parerea mea este ca nu trebuia sa intrebi asta, trebuia deja sa stii