Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#881 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 01 August 2011 - 07:12 PM

Multumesc mult, Adriana!
Trebuie sa ma hotarasc... oi vedea ce o iesi. Chiar sunt curioasa.
Sorina

#882 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 02 August 2011 - 08:55 PM

Fetelor, ce faceti, pe unde mai sunteti? Nu mai dati niciun semn, niciun menu, o gateala Monti?

Adriana, ai inceput sa respecti regulile, ai terminat ce aveai nepermis prin dulapuri? :)

Sissi, Sorina voi cum sunteti? Cum merge?

Daniella, Boni si Gabi stiu ca va relaxati :)

#883 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 August 2011 - 08:59 PM

A, eu intru mereu, dar daca nu zice nimeni nimic... singura nu prea-mi place sa vorbesc...
Sorina

#884 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 02 August 2011 - 09:47 PM

Si eu citesc in fiecare zi , da cu scrisul mai putin :)
Tin dieta da nu am mai slabit, probabil e o faza , perseverez perseverez.Am observat ca daca maninc "nemonti" imi este rau

#885 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 02 August 2011 - 10:07 PM

Vezi postareasissi, la 02 August 2011 - 09:47 PM, a spus:

Si eu citesc in fiecare zi , da cu scrisul mai putin :)
Tin dieta da nu am mai slabit, probabil e o faza , perseverez perseverez.Am observat ca daca maninc "nemonti" imi este rau


In ce sens iti este rau? Esti balonata? Ai digestia ingreunata?
Eu m-am obisnuit sa mananc fara carbs si alte alimente ne-monti. Ce nu imi place este prea mult este inlocuirea zaharului cu indulcitor. Stevia e prea scumpa ca sa o pot folosi la o prajitura iar cu fructoza sau alt indulcitor pentru diabetici nu prea ma imprietenesc. Nu e vorba de gust sau miros, pur si simplu, ideea din capul meu...greu de explicat :)

#886 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 02 August 2011 - 10:08 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 02 August 2011 - 08:59 PM, a spus:

A, eu intru mereu, dar daca nu zice nimeni nimic... singura nu prea-mi place sa vorbesc...


Sorina, cum singura? Eu incerc sa scriu mereu, nu ca mi-ar placea sa ma 'aud' vorbind dar incerc sa tin pasul si sa mentin topicul sus...:)

#887 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 August 2011 - 10:27 PM

Vezi postareaArmina, la 02 August 2011 - 08:55 PM, a spus:

Adriana, ai inceput sa respecti regulile, ai terminat ce aveai nepermis prin dulapuri? :)

Inca nu :)

#888 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 03 August 2011 - 09:09 AM

Vezi postareaArmina, la 02 August 2011 - 10:08 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 02 August 2011 - 08:59 PM, a spus:

A, eu intru mereu, dar daca nu zice nimeni nimic... singura nu prea-mi place sa vorbesc...


Sorina, cum singura? Eu incerc sa scriu mereu, nu ca mi-ar placea sa ma 'aud' vorbind dar incerc sa tin pasul si sa mentin topicul sus...:)


Da, Armina... tu scrii mereu meniul. Eu la acest capitol stau 'prost'.
Sorina

#889 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 03 August 2011 - 09:11 AM

Vezi postareasissi, la 02 August 2011 - 09:47 PM, a spus:

Si eu citesc in fiecare zi , da cu scrisul mai putin :)
Tin dieta da nu am mai slabit, probabil e o faza , perseverez perseverez.Am observat ca daca maninc "nemonti" imi este rau


Se mai intampla din cand in cand sa ai cate o faza din asta de platou. Nu te preocupa. Ai sa incepi din nou sa slabesti.

Sa stii ca am auzit multe fete zicand chestia asta... cand au incercat sa manance ceva nemonti corpul s-a revoltat si s-au simtit rau.
Sorina

#890 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 04 August 2011 - 07:16 PM

Vezi postareaArmina, la 02 August 2011 - 10:07 PM, a spus:

Vezi postareasissi, la 02 August 2011 - 09:47 PM, a spus:

Si eu citesc in fiecare zi , da cu scrisul mai putin :((
Tin dieta da nu am mai slabit, probabil e o faza , perseverez perseverez.Am observat ca daca maninc "nemonti" imi este rau


In ce sens iti este rau? Esti balonata? Ai digestia ingreunata?
Eu m-am obisnuit sa mananc fara carbs si alte alimente ne-monti. Ce nu imi place este prea mult este inlocuirea zaharului cu indulcitor. Stevia e prea scumpa ca sa o pot folosi la o prajitura iar cu fructoza sau alt indulcitor pentru diabetici nu prea ma imprietenesc. Nu e vorba de gust sau miros, pur si simplu, ideea din capul meu...greu de explicat :((


Am senzatia ca am inghitit un bolovan de grasime si senzatie de greata.
Eu la dulciuri folosesc fructoza, nu mi se pare ca ar avea alt gust decit zaharul

#891 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 August 2011 - 08:17 PM

Vezi postareaArmina, la 02 August 2011 - 10:07 PM, a spus:

Stevia e prea scumpa ca sa o pot folosi la o prajitura iar cu fructoza sau alt indulcitor pentru diabetici nu prea ma imprietenesc. Nu e vorba de gust sau miros, pur si simplu, ideea din capul meu...greu de explicat :((


Armina, eu tocmai am facut o placinta cu branza cu stevia. Daca nu prea-ti plac ceilalti indulcitori, s-ar putea sa nu-ti convina nici stevia. La mine, primul gust pe care l-am sesizat a fost unul amarui si-abia apoi pe cel dulceag, nu dulce. Si-oricum, e un dulce care persista in mod ciudat fata de zahar. Nici mie nu-mi prea place, dar eu chiar am gustul si mirosul exacerbat de dezvoltate.
Asta e, perseveram si poate chiar renuntam, unde n-o da Domnul!

#892 Useril este offline   Kiva 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 05 August 2011 - 08:02 PM

Vezi postareamoatza, la 04 August 2011 - 08:17 PM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 02 August 2011 - 10:07 PM, a spus:

Stevia e prea scumpa ca sa o pot folosi la o prajitura iar cu fructoza sau alt indulcitor pentru diabetici nu prea ma imprietenesc. Nu e vorba de gust sau miros, pur si simplu, ideea din capul meu...greu de explicat :hello:


Armina, eu tocmai am facut o placinta cu branza cu stevia. Daca nu prea-ti plac ceilalti indulcitori, s-ar putea sa nu-ti convina nici stevia. La mine, primul gust pe care l-am sesizat a fost unul amarui si-abia apoi pe cel dulceag, nu dulce. Si-oricum, e un dulce care persista in mod ciudat fata de zahar. Nici mie nu-mi prea place, dar eu chiar am gustul si mirosul exacerbat de dezvoltate.
Asta e, perseveram si poate chiar renuntam, unde n-o da Domnul!


Si mie mi se pare ca fructoza lasa un gust amarui. Si nu pun multa. Cand fac ceva dulce pun max. o lingura jumate la o tava de prejitura sau la 12 briose.
Moata, si eu am simturile destul de dezvoltate si poate in alta situatie nu as fi dat socoteala. Incerc sa pun cat de putin posibil iar daca folosesc ciocolata nu mai pun deloc indulcitor.

#893 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 August 2011 - 12:00 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 19 July 2011 - 10:57 AM, a spus:

In majoritatea cazurilor am pus 600g de fructoza la 3kg de fructe. Stiu ca la capsuni am schimbat cantitatea... trebuie sa-mi aduc aminte ce am facut.


Sorina tu unde pastrezi dulceturile astea, in frigider? Ai mai fiert borcanele dupa ce ai pus-o in borcane?

#894 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 10 August 2011 - 12:51 PM

Vezi postareaAdriana, la 10 August 2011 - 12:00 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 19 July 2011 - 10:57 AM, a spus:

In majoritatea cazurilor am pus 600g de fructoza la 3kg de fructe. Stiu ca la capsuni am schimbat cantitatea... trebuie sa-mi aduc aminte ce am facut.


Sorina tu unde pastrezi dulceturile astea, in frigider? Ai mai fiert borcanele dupa ce ai pus-o in borcane?


Nuuuu... procedez la fel ca la dulceturile normale. In garaj, in ladite... de presupune ca acolo ar fi mai rece un pic decat in casa. As vrea eu...
In frigider pastrez borcanul inceput.
Am facut pana acum (pe anul acesta) de capsuni, piersici, pepene galben si pere. Acum am cumparat caise si prune. Trebuie sa le fac zilele acestea.
Sorina

#895 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 10 August 2011 - 01:24 PM

[quote name='sorinadaniela' date='10 August 2011 - 01:51 PM' Am facut pana acum (pe anul acesta) de capsuni, piersici, pepene galben si pere. Acum am cumparat caise si prune. Trebuie sa le fac zilele acestea.
[/quote]

mie asta de pepene galben nu mi-a tinut nici cu zahar normal. Si-am fiert-o pana i s-a dus toata aroma, n-a iesit deloc bine.

#896 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 10 August 2011 - 03:43 PM

Fetele,am voie sa fac clatite cu faina de migdale?Sau nu e buna combinatia?
Multumesc pt eventualele raspunsuri!
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#897 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 10 August 2011 - 03:52 PM

Vezi postareapetunie, la 10 August 2011 - 03:43 PM, a spus:

Fetele,am voie sa fac clatite cu faina de migdale?Sau nu e buna combinatia?
Multumesc pt eventualele raspunsuri!

Ce combinatie? :occasion14:
Daca nu ai nimic cu IG peste 35, atunci e ok :floare: si vei face pancakes, nu clatite.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#898 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 10 August 2011 - 03:57 PM

Vezi postareaM_rules, la 10 August 2011 - 03:52 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 10 August 2011 - 03:43 PM, a spus:

Fetele,am voie sa fac clatite cu faina de migdale?Sau nu e buna combinatia?
Multumesc pt eventualele raspunsuri!

Ce combinatie? :floare:
Daca nu ai nimic cu IG peste 35, atunci e ok :D si vei face pancakes, nu clatite.


combinatia din aluat de oua cu faina de migdale plus restul.
Mai am niste dulceata de capsuni si parca am pofta de clatite,sau na,fie si pancakes :D
Mersi :occasion14:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#899 Useril este offline   M_rules 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 10 August 2011 - 03:59 PM

Vezi postareapetunie, la 10 August 2011 - 03:57 PM, a spus:

combinatia din aluat de oua cu faina de migdale plus restul.
Mai am niste dulceata de capsuni si parca am pofta de clatite,sau na,fie si pancakes :D
Mersi :floare:


Aha, e ok :D
Iti ziceam de pancakes, pentru ca, cu faina de migdale nu prea ies clatitele normale, mari nu e la fel cu amestecul de faina monti. Pancakes, cele americane, sunt micute si mai grosute si ies excelenteeeee. :occasion14:
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#900 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 11 August 2011 - 11:00 AM

[quote name='moatza' date='10 August 2011 - 01:24 PM' timestamp='1312975447' post='99679']
[quote name='sorinadaniela' date='10 August 2011 - 01:51 PM' Am facut pana acum (pe anul acesta) de capsuni, piersici, pepene galben si pere. Acum am cumparat caise si prune. Trebuie sa le fac zilele acestea.
[/quote]

mie asta de pepene galben nu mi-a tinut nici cu zahar normal. Si-am fiert-o pana i s-a dus toata aroma, n-a iesit deloc bine.
[/quote]


Nici mie nu mi-a iesit prima... toata vina e a mea. Am facut greseala sa schimb reteta mea si am pus apa.
Am facut din nou doar fructe si zahar si a mers fara probleme.
Sorina

Arata acest topic


  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi