Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."
Postat 01 August 2011 - 07:12 PM
Trebuie sa ma hotarasc... oi vedea ce o iesi. Chiar sunt curioasa.
Postat 02 August 2011 - 08:55 PM
Adriana, ai inceput sa respecti regulile, ai terminat ce aveai nepermis prin dulapuri?

Sissi, Sorina voi cum sunteti? Cum merge?
Daniella, Boni si Gabi stiu ca va relaxati

Postat 02 August 2011 - 08:59 PM
Postat 02 August 2011 - 09:47 PM

Tin dieta da nu am mai slabit, probabil e o faza , perseverez perseverez.Am observat ca daca maninc "nemonti" imi este rau
Postat 02 August 2011 - 10:07 PM
sissi, la 02 August 2011 - 09:47 PM, a spus:

Tin dieta da nu am mai slabit, probabil e o faza , perseverez perseverez.Am observat ca daca maninc "nemonti" imi este rau
In ce sens iti este rau? Esti balonata? Ai digestia ingreunata?
Eu m-am obisnuit sa mananc fara carbs si alte alimente ne-monti. Ce nu imi place este prea mult este inlocuirea zaharului cu indulcitor. Stevia e prea scumpa ca sa o pot folosi la o prajitura iar cu fructoza sau alt indulcitor pentru diabetici nu prea ma imprietenesc. Nu e vorba de gust sau miros, pur si simplu, ideea din capul meu...greu de explicat

Postat 02 August 2011 - 10:27 PM
Postat 03 August 2011 - 09:09 AM
Armina, la 02 August 2011 - 10:08 PM, a spus:
Da, Armina... tu scrii mereu meniul. Eu la acest capitol stau 'prost'.
Postat 03 August 2011 - 09:11 AM

Se mai intampla din cand in cand sa ai cate o faza din asta de platou. Nu te preocupa. Ai sa incepi din nou sa slabesti.
Sa stii ca am auzit multe fete zicand chestia asta... cand au incercat sa manance ceva nemonti corpul s-a revoltat si s-au simtit rau.
Postat 04 August 2011 - 07:16 PM
Armina, la 02 August 2011 - 10:07 PM, a spus:

In ce sens iti este rau? Esti balonata? Ai digestia ingreunata?
Eu m-am obisnuit sa mananc fara carbs si alte alimente ne-monti. Ce nu imi place este prea mult este inlocuirea zaharului cu indulcitor. Stevia e prea scumpa ca sa o pot folosi la o prajitura iar cu fructoza sau alt indulcitor pentru diabetici nu prea ma imprietenesc. Nu e vorba de gust sau miros, pur si simplu, ideea din capul meu...greu de explicat

Am senzatia ca am inghitit un bolovan de grasime si senzatie de greata.
Eu la dulciuri folosesc fructoza, nu mi se pare ca ar avea alt gust decit zaharul
Postat 04 August 2011 - 08:17 PM

Armina, eu tocmai am facut o placinta cu branza cu stevia. Daca nu prea-ti plac ceilalti indulcitori, s-ar putea sa nu-ti convina nici stevia. La mine, primul gust pe care l-am sesizat a fost unul amarui si-abia apoi pe cel dulceag, nu dulce. Si-oricum, e un dulce care persista in mod ciudat fata de zahar. Nici mie nu-mi prea place, dar eu chiar am gustul si mirosul exacerbat de dezvoltate.
Asta e, perseveram si poate chiar renuntam, unde n-o da Domnul!
Postat 05 August 2011 - 08:02 PM
moatza, la 04 August 2011 - 08:17 PM, a spus:

Armina, eu tocmai am facut o placinta cu branza cu stevia. Daca nu prea-ti plac ceilalti indulcitori, s-ar putea sa nu-ti convina nici stevia. La mine, primul gust pe care l-am sesizat a fost unul amarui si-abia apoi pe cel dulceag, nu dulce. Si-oricum, e un dulce care persista in mod ciudat fata de zahar. Nici mie nu-mi prea place, dar eu chiar am gustul si mirosul exacerbat de dezvoltate.
Asta e, perseveram si poate chiar renuntam, unde n-o da Domnul!
Si mie mi se pare ca fructoza lasa un gust amarui. Si nu pun multa. Cand fac ceva dulce pun max. o lingura jumate la o tava de prejitura sau la 12 briose.
Moata, si eu am simturile destul de dezvoltate si poate in alta situatie nu as fi dat socoteala. Incerc sa pun cat de putin posibil iar daca folosesc ciocolata nu mai pun deloc indulcitor.
Postat 10 August 2011 - 12:00 PM
sorinadaniela, la 19 July 2011 - 10:57 AM, a spus:
Sorina tu unde pastrezi dulceturile astea, in frigider? Ai mai fiert borcanele dupa ce ai pus-o in borcane?
Postat 10 August 2011 - 12:51 PM
Adriana, la 10 August 2011 - 12:00 PM, a spus:
sorinadaniela, la 19 July 2011 - 10:57 AM, a spus:
Sorina tu unde pastrezi dulceturile astea, in frigider? Ai mai fiert borcanele dupa ce ai pus-o in borcane?
Nuuuu... procedez la fel ca la dulceturile normale. In garaj, in ladite... de presupune ca acolo ar fi mai rece un pic decat in casa. As vrea eu...
In frigider pastrez borcanul inceput.
Am facut pana acum (pe anul acesta) de capsuni, piersici, pepene galben si pere. Acum am cumparat caise si prune. Trebuie sa le fac zilele acestea.
Postat 10 August 2011 - 01:24 PM
[/quote]
mie asta de pepene galben nu mi-a tinut nici cu zahar normal. Si-am fiert-o pana i s-a dus toata aroma, n-a iesit deloc bine.
Postat 10 August 2011 - 03:43 PM
Multumesc pt eventualele raspunsuri!
Postat 10 August 2011 - 03:52 PM
petunie, la 10 August 2011 - 03:43 PM, a spus:
Multumesc pt eventualele raspunsuri!
Ce combinatie?

Daca nu ai nimic cu IG peste 35, atunci e ok

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Postat 10 August 2011 - 03:57 PM
M_rules, la 10 August 2011 - 03:52 PM, a spus:
combinatia din aluat de oua cu faina de migdale plus restul.
Mai am niste dulceata de capsuni si parca am pofta de clatite,sau na,fie si pancakes

Mersi

Postat 10 August 2011 - 03:59 PM
petunie, la 10 August 2011 - 03:57 PM, a spus:
Mai am niste dulceata de capsuni si parca am pofta de clatite,sau na,fie si pancakes

Mersi

Aha, e ok

Iti ziceam de pancakes, pentru ca, cu faina de migdale nu prea ies clatitele normale, mari nu e la fel cu amestecul de faina monti. Pancakes, cele americane, sunt micute si mai grosute si ies excelenteeeee.

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Postat 11 August 2011 - 11:00 AM
[quote name='sorinadaniela' date='10 August 2011 - 01:51 PM' Am facut pana acum (pe anul acesta) de capsuni, piersici, pepene galben si pere. Acum am cumparat caise si prune. Trebuie sa le fac zilele acestea.
[/quote]
mie asta de pepene galben nu mi-a tinut nici cu zahar normal. Si-am fiert-o pana i s-a dus toata aroma, n-a iesit deloc bine.
[/quote]
Nici mie nu mi-a iesit prima... toata vina e a mea. Am facut greseala sa schimb reteta mea si am pus apa.
Am facut din nou doar fructe si zahar si a mers fara probleme.