am si io niste calamar, al meu e, ailalti mananca crap. da' bineinteles ca trebuia sa fie si ceva pe dos: adica 'geaba au calorii putine ca se scalda-n colesteroale
Ce retete de peste ati gatit azi?
#1061
Postat 11 January 2016 - 02:46 PM
am si io niste calamar, al meu e, ailalti mananca crap. da' bineinteles ca trebuia sa fie si ceva pe dos: adica 'geaba au calorii putine ca se scalda-n colesteroale
#1065
Postat 18 January 2016 - 01:52 PM
moatza, la 17 January 2016 - 09:10 PM, a spus:
colesterolul e o doar o gogorita inventata de industria medicala (da, am scris bine INDUSTRIE) pentru a ne directiona spre medicamente anticolesterol. Tot de aceea au scazut drastic si limitele admise ale colesterolului.
apoi, exista colesterol bun si colesterol rau... stiti detaliile ...
asta nu ca fructele de mare nu ar avea continut mare de sodiu si metale grele ... , dar asta e altceva ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1066
Postat 18 January 2016 - 09:35 PM
#1067
Postat 26 January 2016 - 01:34 PM
#1069
Postat 27 January 2016 - 03:31 PM
#1070
Postat 28 February 2016 - 07:32 PM
#1071
Postat 29 February 2016 - 11:20 AM
#1072
Postat 29 February 2016 - 12:49 PM
any_annette, la 28 February 2016 - 07:32 PM, a spus:
deci spigola sau branzino e tot una?! si mie imi place spigola. Maslinele tatei socru de Any nu stiu, trebuie incercate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1073
Postat 01 March 2016 - 06:48 AM
Deasupra cartofilor am pus oregano, sare, piper, un condiment de rozmarin si alte ierburi si pun numai un picut de ulei de masline.
#1074
Postat 01 March 2016 - 11:45 AM
any_annette, la 01 March 2016 - 06:48 AM, a spus:
Deasupra cartofilor am pus oregano, sare, piper, un condiment de rozmarin si alte ierburi si pun numai un picut de ulei de masline.
acelasi lucru si peste peste? deci fara zeama de lamaie la cuptor, da?
merci! buuun!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1075
Postat 05 March 2016 - 02:22 AM
Ca sa iti fie mai usor iti las acest link care iti poate fi de folos la combinarea ierburilor aromatice cu diverse tipuri de legume, fructe si carne: http://www.personalc...d-pairing-guide
Any_Annette arata foarte bine pestele tau la cuptor.
#1076
Postat 05 March 2016 - 06:14 PM
in busta poti pune un cale de ustori, o felice de lamaie, patrunjel, sare piper.
yoyo multumesc frumos.
va pup.
#1077
Postat 08 March 2016 - 03:27 AM
yoyo, la 05 March 2016 - 02:22 AM, a spus:
Ca sa iti fie mai usor iti las acest link care iti poate fi de folos la combinarea ierburilor aromatice cu diverse tipuri de legume, fructe si carne: http://www.personalc...d-pairing-guide
Any_Annette arata foarte bine pestele tau la cuptor.
#1078
Postat 09 March 2016 - 12:43 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1079
Postat 13 March 2016 - 01:05 PM
inainte si dupa cuptor


Pirjolute tot din pestele de mai sus, patrunjel, sare, piper si cubulete de piine veche inmuiata in lapte, fierte in sosul de rosii in care fiersesem inainte inele de calamar

Am mai facut inelele de calamar, nepozate gamberetti in salsa rosa

si eterna salata de cartofi si caracatita cu masline

Ajutor











