
Ce retete de peste ati gatit azi?
#341
Postat 03 February 2012 - 12:40 AM

#342
Postat 03 February 2012 - 01:17 AM
Adriana, la 03 February 2012 - 12:40 AM, a spus:

Vinul e de vina

Te servesc cu drag, a trebuit sa-i si curat inainte de prajeala ca al meu a zis ca n-are rabdare sa-i curete in farfurie

Salata putem s-o mutam, n-am nimic impotriva

#343
Postat 03 February 2012 - 01:47 AM
W Mamadeus Paparotti, la 23 January 2012 - 12:01 PM, a spus:
Da maestre, e vb de Vicia faba, adicalea Dicke Bohne sau Ackerbohne
uptown girl, la 23 January 2012 - 12:06 PM, a spus:
hmm,mie asa imi vine sa traduc,desi nu e somonul de il stim.e vb de somonul de mare in traducerea adliteram, sau Pollachius virens(merluciu?)
#344
Postat 03 February 2012 - 11:39 AM

#345
Postat 03 February 2012 - 11:52 AM
Adriana, la 03 February 2012 - 11:39 AM, a spus:

Eu i-am curatat in 6 minute cat dureaza o repriza de prajit la friteoza

Si mie imi plac curatati, numai ca asa poti manca cu tona, nici nu-ti dai seama.
Cand mai trebuie sa-i si curatam, ne ia mai mult timp, ne plictisim si mancam mai putini

#347 Guest_Gelutza_*
Postat 03 February 2012 - 08:25 PM
#348
Postat 03 February 2012 - 09:17 PM

File de cod pane, soţul a dorit doar lămâie la el, fără garnitură, fără nimic. ( eu aş fi mâncat cu mămăligă şi mujdei , dar era trecut de ora 7 , aşa că am amânat pe mâine planul)
Imagini atasate
#349
Postat 03 February 2012 - 09:23 PM

#350
Postat 03 February 2012 - 10:56 PM
Ioana, la 03 February 2012 - 01:47 AM, a spus:
Ioana, faci o confuzie. pollock este un peste din aceeasi familie (gadidae) cu cea a codului, la fel ca si merluccius.

#351
Postat 03 February 2012 - 11:21 PM
uptown girl, la 03 February 2012 - 10:56 PM, a spus:
Ioana, la 03 February 2012 - 01:47 AM, a spus:
Ioana, faci o confuzie. pollock este un peste din aceeasi familie (gadidae) cu cea a codului, la fel ca si merluccius.

cum am spus,eu am tradus adliteram, cand am zis somon fiinca aici se numeste Seelachs.Mea culpa,nu-s specialista in peste,urmatoarea data o sa caut sa vad denumirea exacta

#352
Postat 04 February 2012 - 12:37 AM
Ioana, la 03 February 2012 - 11:21 PM, a spus:
cum am spus,eu am tradus adliteram, cand am zis somon fiinca aici se numeste Seelachs.Mea culpa,nu-s specialista in peste,urmatoarea data o sa caut sa vad denumirea exacta

Ioana, inseamna ca baietii din industria voastra a pescuitului, i-au pus o denumire gresita. in felul asta umfla preturile la peste ?

#354
Postat 05 February 2012 - 04:53 PM
#355
Postat 05 February 2012 - 05:20 PM

#358
Postat 06 February 2012 - 03:30 PM

#359
Postat 06 February 2012 - 10:56 PM
http://artaculinara....salata-de-mare/
Felul I: gnocchi din mamaliga alba cu creveti ca aici
http://artaculinara....-mamaliga-alba/

Felul II niste pirjolute din baccalà cumparate congelate da' nu m-au dat pe spate, cu cartofi prajiti
#360
Postat 11 February 2012 - 12:29 AM

si calamari "bellavista", nu asa de belli ca cei facuti de Eataly, dar foarte buni, grazie bella


(poze nereusite din motiv de aparat care face figuri in ultimul timp)