Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#301 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 17 January 2012 - 03:48 AM

Vezi postareaela, la 16 January 2012 - 08:34 PM, a spus:

Haideti la paella!


Ela, arata super paella ta! Jos palaria!
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-257-13267648613465.gif
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#302 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,455
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 January 2012 - 09:15 AM

Vezi postareaela, la 16 January 2012 - 11:17 PM, a spus:

Da. Tot spun ca-mi iau o paellera, dar inca n-am reusit. Problema e ca nici nu mai stiu unde sa o tin.

Asa ceva nu poti sa ne zici :) eu tot amin s-o fac ca zic ca n-am paellera :biggrin:

#303 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 January 2012 - 11:50 AM

Vezi postareaDaniella, la 15 January 2012 - 05:34 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 14 January 2012 - 08:47 PM, a spus:

risotto cu calamari si creveti simplu si rapid

Ioana, imi place! cum il faci tu?



Daniella, reteta de risotto clasic, acum chiar am facut in wok cum imi spusese Adriana.Calamarii si crevetii i-am rumenit putin inainte si i-am pus in risotto inainte de-al lua de pe foc
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#304 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 January 2012 - 09:28 PM

filé de somon cu ciuperci la cuptor servit cu boabe gigant de fasole

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-479-13269149124236.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#305 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 23 January 2012 - 12:01 PM

Vezi postareaIoana, la 18 January 2012 - 09:28 PM, a spus:

filé de somon cu ciuperci la cuptor servit cu boabe gigant de fasole

Atasament seelachsfilet.jpg

Sa fie vorba cumva de bob (fava) ?
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#306 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 23 January 2012 - 12:02 PM

Am facut o "conserva" de macrou in sos tomat picant.
Slow cooked.
Daca acum e buna cat e calda, maine ma gandesc ca va fi ... epica :rolleyes:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#307 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 23 January 2012 - 12:06 PM

Vezi postareaIoana, la 18 January 2012 - 09:28 PM, a spus:

filé de somon cu ciuperci la cuptor servit cu boabe gigant de fasole



Ioana, esti sigura ca era somon, si nu cod sau un alt soi de peste ? mi se pare cam alba carnea. :scratch:

#308 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,455
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 January 2012 - 11:27 PM

Supa de peste cu cous cous.
Supa de peste am facut-o cu congelate, 2 preparate diferite pentru supa de peste plus una de midii plus un borcan de-al meu de suc de rosii
Separat am fiert cous cous-ul apoi in farfurie am pus citeva linguri de cous cous si citeva polonice de supa peste, amestecat si papat, tare bun :thumleft:
Imagine atasata: monthly_01_2012/post-4-13276996740435.jpg

#309 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 January 2012 - 11:31 PM

2 spigole la cuptor

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-13-13276998091902.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-13-13276998242988.jpg

zaiafetul lui Dexter

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-13-13276998517108.jpg

crevetii lui Titi

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-13-13276998747667.jpg

#310 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 January 2012 - 11:35 PM

ptiii ce ati facut aici! :occasion14: vreau si eu din fiecare cate putin!
merci Ioana!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#311 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,455
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 January 2012 - 11:44 PM

Vezi postareaany_annette, la 27 January 2012 - 11:31 PM, a spus:

2 spigole la cuptor

Any, are oase multe? ca eu de frica lor cumpar mereu doar orata si branzino

#312 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 January 2012 - 12:39 AM

Vezi postareaAdriana, la 27 January 2012 - 11:44 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 27 January 2012 - 11:31 PM, a spus:

2 spigole la cuptor

Any, are oase multe? ca eu de frica lor cumpar mereu doar orata si branzino


Eu stiam ca spigola e branzino.

Uite asta-i

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-13-13277039658696.jpg

#313 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,455
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 January 2012 - 01:12 AM

asa-i :occasion14:

#314 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 January 2012 - 11:11 PM

tiger shrimp la grătar

la măsurat

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1215-13277847931741.jpg

in farfurie, unşi cu o mixtură de usturoi şi suc de lămîie.

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-1215-13277847957891.jpg

#315 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,455
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 January 2012 - 11:29 PM

Mor numai imaginindu-mi cit sunt de buni B)

#316 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 January 2012 - 11:53 PM

adriana, au ieşit trăznet, pe grătar sunt preferaţii mei. nu îi găsesc tot timpul, aşa că am luat mai mulţi şi i-am congelat.

#317 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,455
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 January 2012 - 11:54 PM

Pai de-aia ziceam ca stiu cit sunt de buni pe gratar. Plus ca mie crevetii imi plac de default.

#318 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 January 2012 - 12:17 AM

Vezi postareaDexter, la 28 January 2012 - 11:53 PM, a spus:

adriana, au ieşit trăznet, pe grătar sunt preferaţii mei. nu îi găsesc tot timpul, aşa că am luat mai mulţi şi i-am congelat.

cum i.ai curatat? arata divin!
am primit in farfurie niste greieri de mare cam verzi si cu putina negreala si inauntru ... in mai multe randuri la acelasi restaurant (in Italia). Care sa fi fost explicatia? e vreo specie ... ? nu mi.au inspirat incredere ... =))

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#319 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 January 2012 - 12:39 AM

i-am cumpărat cum îi vezi in poză, fără cap, numai cu carapacea, care era deja tăiată pe spate. nu a trebuit decît să-i decojesc şi să-i pun pe grătar.
cînd îi cumpăr cu tot harnaşamentul, ceea ce nu se prea întimplă, am un aparat foarte haios cu care-i execut, dacă-l găsesc, îi fac o poză.

despre greieri nu-ş ce să-ti spun că nu mi-e clar care sunt, scampi cumva?

#320 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 January 2012 - 01:27 AM

nu (cred ca) sunt scampi, sunt niste creveti plati (mai putina carne, dar la restaurant pastele cu ei sunt mai scumpe), uite asa
deci inainte sa-i pui la gratar i.ai decojit, cruzi :thumleft:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2012/post-685-13277932121853.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2012/post-685-13277932277095.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi