Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#981 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 August 2014 - 05:11 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 August 2014 - 11:03 PM, a spus:

Azi am facut o chestie tare buna, doar ca am facut-o in viteza maxima ca era tirziu si n-am scos aparatul sa o trag in poza.
Bucata de aluminiu peste care am taiat cu mandolina deci felii foarte subtiri un dovlecel mic si un cartof, ulei, sare, piper si ierburi aromate pentru grill scria pe ale mele dar fiecare poate pune ce doreste, file de merlucius, felii de rosie si creveti, deasupra masline dintre cele mici si gustoase la mine, inchis aluminiul si pus in cuptoras 20 de minute la 230°C.
o s-o repet ca bun a fost :drool:

si mie imi plac pachetelele astea. Eu faceam somon cu ceapa si ciuperci. Sau peste cu lapte de cocos, ardei, ceapa.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#982 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 August 2014 - 10:45 PM

Mi-a ramas unul de aseara si l-am tras in poza :drool:
Imagine atasata: monthly_08_2014/post-4-14091723084428.jpg

#983 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 August 2014 - 11:01 PM

ce bine arata, poate fac si eu pentru duminica.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#984 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 August 2014 - 11:03 PM

ok, sa-mi zici daca o sa-ti placa

#985 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 27 August 2014 - 11:47 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 August 2014 - 10:45 PM, a spus:

Mi-a ramas unul de aseara si l-am tras in poza :drool:
Atasament catociomerluzzo.jpg

minunat arata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#986 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 November 2014 - 11:11 PM

De la stinga somon la cuptor, inele de calamar si salata de caracatita cu masline si cartofi
Imagine atasata: monthly_11_2014/post-4-14159995106051.jpg

#987 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 November 2014 - 08:08 PM

pe primele doua le-am votat si eu azi, doar ca fura ambele la grill c-o tigaie picanta de legume :notworthy:

#988 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 November 2014 - 08:12 PM

Tot lor le asociez si eu in seara asta morcovi la tigaie cu patrunjel si usturoi (am spalat blenderul dupa proba de congelare a usturoiul cu patrunjel si ulei :notworthy: ) si ardei tot la tigaie cu otet de mere.

#989 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 November 2014 - 08:31 PM

ai incercat pana la urma...sa ne zici cum e!
si io am facut o incercare azi, da' nu-i locul povestii aici.

#990 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 November 2014 - 11:52 PM

da, cantitatea de usturoi per total è exagerata :notworthy: va tin la curent
povesteste-ne

#991 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 November 2014 - 06:27 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 November 2014 - 11:52 PM, a spus:

da, cantitatea de usturoi per total è exagerata :D va tin la curent
povesteste-ne


povestii la han :director:

#992 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 November 2014 - 10:13 PM

Azi ala de-i zice baccala aici, cu mamaliga. Bun tare da' sarat de mi-a sarit caciula, of :director:
Imagine atasata: monthly_11_2014/post-4-14161687736469.jpg

#993 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 November 2014 - 06:22 PM

Risotto cu fructe de mare
Imagine atasata: monthly_11_2014/post-4-14167597364645.jpg

#994 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 November 2014 - 08:09 PM

bors de peste si peste prajit cu mujdei si mamaliga...un clasic mooldo-valaho-dunarean :occasion14:

#995 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 November 2014 - 10:21 PM

Stella ce peste prajesti ca mai ca as pune-o pe mama sa prajeasca?

#996 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 November 2014 - 10:26 AM

Adriana eu am prajit aseara bucati de merluzzo(merluciu).
Si la "garnitura" am avut "gamberoni al marsala." :pupic:

#997 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 29 November 2014 - 06:40 PM

am luat doua rondele mari de crap, un kil jumate amandoua. le-am prajit simplu, in tigaie, cu mamaliga si usturoi cu iaurt, f bun!

#998 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 November 2014 - 06:32 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 November 2014 - 10:21 PM, a spus:

Stella ce peste prajesti ca mai ca as pune-o pe mama sa prajeasca?


Pardon , abia acum am vazut. Era un mix de crap, pastrav somonat si ceva ce nu stiu cum se traduce in romana ( ca uitai cum ii zicea in franceza :pupic:.
Nasul Valentinei are un vecin care adora pescuitul, dar detesta sa manance peste, asa ca deseori, ne captusim cu diversi pesti, care au *tras* la undita.

#999 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 November 2014 - 10:59 PM

Vezi postareaEataly, la 29 November 2014 - 10:26 AM, a spus:

Adriana eu am prajit aseara bucati de merluzzo(merluciu).
Si la "garnitura" am avut "gamberoni al marsala." :-*

da' care? ala desarat?
dat prin faina de porumb si prajit?

mersi stella, credeam ca foloseai ceva fara oase :P mama facea pastrav da' as prefera ceva fara oase ca de nu nu mi-l maninca nici ea nici Marco

#1000 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 01 December 2014 - 10:29 AM

Nu desarat, eu il iau proaspat.Le gasesc deja "filete" dezosate.Le dau prin faina si gata.

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi