Ce retete de peste ati gatit azi?
#1181
Postat 16 December 2016 - 07:26 PM
#1182
Postat 16 December 2016 - 11:01 PM
Dexter, la 07 December 2016 - 10:05 PM, a spus:
Done! Foarte interesante retete! Multumesc mult!
Adriana, la 12 December 2016 - 09:51 AM, a spus:

Ii pastrez la inimioara pe toti, mai ales pe Mary-Lou, blondina aia mica si obosita de la masa

any_annette, la 16 December 2016 - 07:26 PM, a spus:
Nu le stiu pe alea, dar cu siguranta le voi testa si pe ele



#1183
Postat 16 December 2016 - 11:36 PM
any_annette, la 16 December 2016 - 07:26 PM, a spus:
La noi, in mare, is numa' d-alea plate. Bune rau!
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#1184
Postat 20 December 2016 - 06:41 PM
uite asta sunt de anul trecut de la sarbatori

Le-am halit cu 2 sosuri.
Primul sos cu salota taiata fin si marinata in otet. Al doilea sos cu sare, piper, coniac, suc de lamaie si o picatura de ulei extravirgin de malsaine.
Paine prajita unsa cu unt si un bun prosecco italian.
In poza apar si "fasolari" nu stiu cum le zice pe romaneste
#1185
Postat 20 December 2016 - 06:55 PM

Sosurile

#1186
Postat 05 March 2017 - 12:45 PM

#1187
Postat 26 March 2017 - 01:37 AM
felii de bagheta stropite cu ulei si prajite in cuptor cu felii de somon afumat deasupra si scrob cu erba cipollina

#1188
Postat 26 March 2017 - 08:22 AM
Lapona Enigel, la 10 December 2016 - 07:26 PM, a spus:



Ce interesant! Lapo, adica stridiile de crescatorie cresc pe mesele alea acoperite de muschi, nu in apa marii?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#1190
Postat 19 April 2017 - 10:09 AM

Biban sau lavrac sau lup de mare(sea bass, branzino) in crusta de sare si arome(iarba ciorii si patrunjel).

#1191
Postat 19 April 2017 - 08:43 PM
#1192
Postat 20 April 2017 - 06:14 PM
Adriana, la 19 April 2017 - 08:43 PM, a spus:

Dar ce continea sarea aia???
Nu mi s-a intamplat niciodata.
Eu il fac destul de des.
Pulverizez mereu sarea cu apa si se desprind bucati intregi fara probleme.
#1193
Postat 20 April 2017 - 11:57 PM
cind o sa am timp si prind curaj sa incerc o sa te intreb totul
#1195
Postat 06 May 2017 - 04:02 AM


ește super, parcă mănâninci pui, nici miros de pește nu are, nici la fript, nici la mâncat. i-am făcut un sosuleț din garlic scapes (tija usturoiului cu floare), lime și ulei de măsline.

#1196
Postat 06 May 2017 - 06:23 PM
#1198
Postat 23 May 2017 - 10:21 AM
Dexter, la 06 May 2017 - 04:02 AM, a spus:
Ce ciudat mi se pare: la noi fustele se rup si se arunca.
Habar n-am avut ca se pot gati si manca.
M-ai facut curioasa, data viitoare o sa incerc sa vad ce gust au.
#1200
Postat 28 May 2017 - 12:12 PM

Si dorada la cuptor

L-am lasat pe domnu' Geany sa se balaceasca direct la locul comiterii faptei(din tava)

