Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#1201 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 May 2017 - 11:34 PM

O salata
cu rucola, rosioare mici, masline verzi si hering afumat
Imagine atasata: monthly_05_2017/post-4-14961800602944.jpg

#1202 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 June 2017 - 11:20 AM

Baccalà cu cartofi si masline, la cuptoras
Imagine atasata: monthly_06_2017/post-4-14966544446057.jpg

#1203 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 June 2017 - 03:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 March 2017 - 09:59 AM, a spus:

Caracatita cu ardei

iar, are acum Bofrost caracatita congelata gata taiata si aruncata cu un ardei sau doi in tigaie se face imediat si imi place tare :occasion14:
Imagine atasata: monthly_06_2017/post-4-14980504940915.jpg

#1204 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 June 2017 - 03:34 PM

Arata bine de tot!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1205 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 July 2017 - 04:19 PM

Si mie imi place foarte mult combinatia :71:

#1206 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 July 2017 - 05:47 PM

Iar salata de peste cu rosioare mici, patrunjel, masline fara simburi si peste (era merlucius cred fiert la temperatura mica in slowcooker cu citiva creveti, un pic de ulei si un pic de vin alb)
Imagine atasata: monthly_07_2017/post-4-15007384204866.jpg
crevetii de care ziceam
Imagine atasata: monthly_07_2017/post-4-15007388418194.jpg
si ansoa cu sos verde, cel de aici http://artaculinara....post__p__242365
Imagine atasata: monthly_07_2017/post-4-15007390293075.jpg
si mai aveam si sarde in saor dar astea erau cumparate gata facute de la pescarie :-*
Imagine atasata: monthly_07_2017/post-4-15007391623291.jpg

#1207 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 July 2017 - 11:53 PM

Tartine din piine neagra cu nuci unse cu unt aromatizat cu ierburi si usturoi, somon afumat si castraveti
Imagine atasata: monthly_07_2017/post-4-15007603930048.jpeg

#1208 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 23 July 2017 - 12:13 AM

Vezi postareaAdriana, la 22 July 2017 - 11:53 PM, a spus:

Tartine din piine neagra cu nuci unse cu unt aromatizat cu ierburi si usturoi, somon afumat si castraveti
Atasament tartinecetriolisalmone.jpeg


Felii de paine alba, subtiri, facute toast dar nu parjolite mult... pui pe ele doar file de somon afumat si atat... mananci si bei whisky cu gust de fum... mmmmmm!

Pe langa asta mai merg si cubulete de branza/cascaval. Spre exemplu... Cheddar maturat cu sherry (in discul de cascaval se infige, in mijloc, cu gatul in cascaval, o sticla de sherry si se lasa asa mult timp, pana cand sherry-ul a intrat in cascaval - asta o face facatorul de cascaval, evident), sau Compte, sau... Parmigiano, sau Crottin de Chavignol, sau branza englezeasca stil Gorgonzola - spre exemplu, Beauvale (care merge perfect cu Aberlour A’Bunadh sau Tamdhu Batch Strength). Mdeh... chestii serioase.

Dar lasand snobismele la o parte, tine minte ca fileul de somon afumat merge perfect cu whisky (preferabil cu gust de afumat).

In rest, somon afumat cu castraveti (sau ceapa, dupa unii belgieni)... nu prea se pupa.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#1209 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 July 2017 - 12:33 AM

Aici nu prea se pupa pestele cu brinza dar mi-ai stirnit niste curiozitati de incercat.

#1210 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 23 July 2017 - 12:38 AM

Vezi postareaAdriana, la 23 July 2017 - 12:33 AM, a spus:

Aici nu prea se pupa pestele cu brinza dar mi-ai stirnit niste curiozitati de incercat.


Stiu ca lumnea asa crede. Dar merita incercat. Dar in conditiile pe care ti le-am spus. Deci nu branza ci cascavaluri maturate.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#1211 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 29 September 2017 - 08:20 PM

Cina in pregatire
Imagine atasata: monthly_09_2017/post-142-15067089013303.jpg

Mazare, creveti, rosii, doua picaturi de ulei

Simplu, repede, light
fiica dacilor

#1212 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 29 September 2017 - 08:32 PM

... marti seara, dovlecei patisson,

Imagine atasata: monthly_09_2017/post-142-15067096504981.jpg
adica astia (poza net)

umpluti cu mixt peste si legume

Imagine atasata: monthly_09_2017/post-142-15067097546875.jpg

scuzati, poza facuta vai-si-amar la ultimul si cel mai pricajit exemplar

Daca mai gasesc dovlecei, va fi cu bis (su fost aplauze la scena deschisa)
fiica dacilor

#1213 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 12 November 2017 - 01:33 AM

Vezi postareabristena, la 29 September 2017 - 08:32 PM, a spus:

... marti seara, dovlecei patisson,

Atasament C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.jpg
adica astia (poza net)

umpluti cu mixt peste si legume

Atasament WP_20170927_013.jpg

scuzati, poza facuta vai-si-amar la ultimul si cel mai pricajit exemplar

Daca mai gasesc dovlecei, va fi cu bis (su fost aplauze la scena deschisa)


Buni dovleceii astia!
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#1214 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 November 2017 - 03:50 PM

Bristena, detaliaza un pic umplutura.

Eu vineri seara i-am facut de ziua mamei cina rapida cu peste =))
Adica am cumparat paella, midii si caracatita bucatele toate congelate si am facut:
- in tigaie cu ardei taiat bucati caracatita, mie imi place foarte mult combinatia asta
Imagine atasata: monthly_11_2017/post-4-15104943465955.jpg
- midiile fierte rapid in sosul de rosii bunut facut de mine asta vara cu felii de piine veche stropite cu ulei si incalzite in cuptoras
Imagine atasata: monthly_11_2017/post-4-15104944084889.jpg
- astia care o vind ii zic paella de fapt e orez prefiert ingalbenit cu mazare si citeva fructe de mare, trebuie numai sa adaugi un pic de supa si sa o fierbi citeva minute
Imagine atasata: monthly_11_2017/post-4-15104945979831.jpg

#1215 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 November 2017 - 10:55 AM

ansoa cu sos verde pe felii de piine
Imagine atasata: monthly_11_2017/post-4-15109953354685.jpg

#1216 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,050
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 18 November 2017 - 07:50 PM

mi-ai făcut poftă, ce mai e in sos, pătrunjelul l-am recunoscut. rucola?

#1217 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 November 2017 - 12:26 PM

Doar mult usturoi, patrunjel si ulei.

#1218 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,463
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 January 2018 - 07:06 PM

Am luat sardine curatate, mici tare, le-am spalat si apoi le-am asezat frumos in tava
Imagine atasata: monthly_01_2018/post-4-15166406748173.jpg
apoi am presarat deasupra un fel de sunca taiata bucatele si 3 felii de piine maruntita cu miinile, ceva piper aromat si un pic de ulei
Imagine atasata: monthly_01_2018/post-4-15166407405404.jpg
pus la cuptor la 200°C pina cind mi s-a parut crocant bine, ceva de munca la curatat sira spinarii da' bun
Imagine atasata: monthly_01_2018/post-4-15166407898412.jpg

#1219 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 January 2018 - 08:42 PM

Oua umplute cu ton (din conserva)

Imagine atasata: monthly_01_2018/post-142-15167328158952.jpg

(cu putina fantezie seamana a bufnite? ????)
fiica dacilor

#1220 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 23 January 2018 - 08:52 PM

Vezi postareabristena, la 23 January 2018 - 08:42 PM, a spus:

Oua umplute cu ton (din conserva)

(...)

(cu putina fantezie seamana a bufnite? ????)


buhuhuuuuu!
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi