moatza, la 14 February 2019 - 08:42 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 14 February 2019 - 08:36 PM, a spus:
De barbun nu am auzit in viata mea...
si totusi asa-i in pescarii, ia cauta poze sa vezi!
Uäi, la mini la Vaslui N-aviem di täti...aviem crap shî caras la pescarii...si ceva macrou
Chiar habar nu aveam ca se zice asa.
Adriana, la 15 February 2019 - 09:09 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 14 February 2019 - 08:36 PM, a spus:
Scorfano atantico e bibanul rosu sau ala pe care il pusese, de fapt, la cuptor?
Cine il pusese soro?í ½í¸µ
Căutînd denumirea in italiana mi-a ieșit o poză care dacă nu e cea pusă de tine cu 3 bucăți crude si/sau congelate ii seamănă foarte mult și o altă pagină de wikipedia cu toata povestea in care scrie că e scorfano atlantic. O să caut să văd care e diferenta intre asta și scorfano normal pe care il stiu eu
Io, io!
Dar dupa aia m-am corectat. Am de amandoua in congelator si Rotbarsch si Zackenbarsch. Eram convinsa ca l-am pus pe Rotbarsch in folie la cuptor si nu stiam de ce e gri in loc de rosu cand l-am pus pe farfurie.
Am umblat iar in congelator si am vazut ca , de fapt, il pusesem pe Zackenbarsch.

Ce, numai voi sa fiti relaxate?
Asadar, ala rosu e scorfano atlantico a.k.a. barbun pe romana.
Si Zackenabarsch? Epinephelidae le zice. Eu i-as spune biban:

Foarte buna ideea cu topicul. Eu ma duc de placere la librarie sa ma holbez intr-o imensitate de atlas cu pesti
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 15 February 2019 - 10:23 AM