sissi, la 05 August 2010 - 06:02 PM, a spus:
Sa stii ca am mai dat si eu la copil din cind in cind borcanele, sau suc , cind plecam la drum lung sau borcanel cu peste, pediatru a recomandat ca fiind foarte bune.
De ex pina la 2 ani nu i-am dat peste, capsuni, kivi si nu mai imi aduc acum aminte, aaa galbenus de ou nu i-am dat pina la un an, brinza si iaurturi iar la fel abia dupa un an,am respesctat cit de cit ce azi pediatru am mai citit carti si de aici si nu am avut probleme
Sissi, si eu i-am dat borcanele mai ales cand eram la drum, i-am dat si suc sa guste de la noi cand a vrut (nu cola) in situatii rare ca nici noi nu bem des.
Asta e departe de a ii face un obicei. Obiceiul, ala de se intampla zilnic, ala e daunator.
despre borcanele e poveste lunga, eu sunt de acord cu ele, evident marcile buna fara e-uri, dar sa nu fie hrana exclusiva. nu intru in detalii ca nu vreau sa intru in polemici.
De restul alimentelor eu din toate i-am dat pana intr-un an, iaurtul si branzica le-am introdus cred pe la 7 luni si vreau sa zic ca pana la un an jumate a mancat f bine iaurt si branza, multe zile numai asta manca pe langa lapte.