Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1321 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 19 January 2012 - 12:59 PM

Of Lili , parinti si parinti , ce sa spun . Bine ca ati trecut voi peste probleme si fara ajutorul ei .

#1322 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 19 January 2012 - 01:19 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 January 2012 - 12:47 PM, a spus:

Lili, am ramas socata, ma asteptam la orice citind randurile, dar la asta nu.
Eu cred ca sotul tau daca nu vedea cu ochii lui, poate nu credea.

Pai ce probabilitate era ca el sa descopere?cred ca una la un milion,dar Dumnezeu asa a vrut sa vedem ,sa ne convingem .
In loc sa fi zis lasa mama ca eu ma descurc ,rezolvat-va voi problemele ,din contra ,ea se plangea si mai rau ,mai ca avea pretentii sa ii cumparam si frigider nou,dar de acum gata, s-a lins pe bot.
Da, Izuk , asa e parinti si parinti dar asta doare rau de tot.

#1323 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 January 2012 - 01:40 PM

Imi pare rau de sotul tau, dar e bine ca a vazut cu ochii lui! De aia se spune ca lacomia/ avaritia sunt pacate, pentru ca uite sub imperiul ei, nici macar de copilul tau nu-ti mai pasa!

Treceti voi si de asta, eu cred ca o sa va faca mai uniti! :happy2:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1324 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 19 January 2012 - 01:51 PM

Vezi postareazerda, la 19 January 2012 - 01:40 PM, a spus:

Imi pare rau de sotul tau, dar e bine ca a vazut cu ochii lui! De aia se spune ca lacomia/ avaritia sunt pacate, pentru ca uite sub imperiul ei, nici macar de copilul tau nu-ti mai pasa!

Treceti voi si de asta, eu cred ca o sa va faca mai uniti! :happy2:

Asa este,multumesc :blush: :lol: :lol:
pai prin cate am trecut si cate rautati ne-a facut cu siguranta acum nimic nu ne mai doboara , dar avem nevoie de ceva timp sa ne revenim ,asta e clar

#1325 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 January 2012 - 06:25 PM

Lili, iubita, am ramas fara cuvinte... ma gandeam ca are vreun iubit... Adevarul e ca ma asteptam la orice numai la asta nu.
Imi pare rau, dar daca asa sta treaba, poate e mai bine ca ati aflat. Sigur doare, cum Doamne iarta-ma sa nu doara! E o absurditate!
Sorina

#1326 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2012 - 06:59 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 19 January 2012 - 06:25 PM, a spus:

Lili, iubita, am ramas fara cuvinte... ma gandeam ca are vreun iubit... Adevarul e ca ma asteptam la orice numai la asta nu.

Da' de ce ne gandim noi la prostii :) ?? Ca si eu tot la asta m-am gandit, zic ascunde pe careva dupa usa.

#1327 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 19 January 2012 - 07:27 PM

Lili, Doamne fereste de minti ratacite de batranete! si daca mai ai si niste tare din tinerete, sa te tzii!

Eu am vazut schimbari asa de mari la niste batrani...am ramas socata, ca mirata e putin zis! Niste oameni integri, pe care te puteai baza, painea lui Dumnezeu, au ajuns ca la batranete sa scoata tot ce e mai urat in firea omului: rautaciosi, egoisti, invidiosi pe tineretea altora, avari... nu-i judec! nu stii cum ajungi la batranete, nu poti sti ce spaime si angoase se trezesc atunci in tine incat sa te faca sa nu te gandesti la copiii tai, mai mult, sa le faci viata grea ferm convins fiind ca au o mare obligatie ptr tine, care ai ajuns batran si neputincios. crede-ma ca ma gandesc la cineva f apropiat, nu ruda, dar prietena buna care e intr-o asemenea situatie cu mama ei. e f urata si grea batranetea!

Vezi postareaany_annette, la 19 January 2012 - 06:59 PM, a spus:

Da' de ce ne gandim noi la prostii :) ?? Ca si eu tot la asta m-am gandit, zic ascunde pe careva dupa usa.

hai ca ne-am intristat destul! sa va zic o chestie f nostima, legata cumva de treaba asta.
soacra-mea a avut mult timp o familie tanara in gazda. cam de cand a ramas vaduva.
si, la un moment dat,la tineri vine sa ramana peste noapte o ruda de la tara, iesita din spital, un unchi mai in varsta.
soacra-mea avea baie in casa, dar o folosea doar ea, ptr chiriasi avea wc in spatele casei. dimineata, se scoala unchiul si, ca omu', se duce la wc. cand se-ntoarce, le zice astora:
-la dna P e un barbat pe terasa.
astia, nu credem, stam aici de-atata timp, n-am vazut niciun barbat care sa ramana si peste noapte.
unchiul, convins:
-nu, sigur era, l-am vazut eu, un barbat-asa...mai in varsta.
-imposibil!
-ba da, era unul imbracat in pijama, c-un fes pe cap...
astia uimiti la maxim isi fac drum afara, sa vada minunea.
se uita, cerceteaza terenul...se dumiresc si revin in casa razand amandoi de nu mai puteau.
-bre, unchiule,nu l-am vazut, da' stii cine era? mata erai, bre! te-ai vazut in oglinda de pe terasa. si ti-a fost jena sa cercetezi personajul mai bine, ai schimbat repede privirea. doar l-ai zarit cu coada ochiului, da' ai vazut c-avea fes!

in vara aia insistasem eu sa puna omu' o oglinda mare pe terasa, ca sa nu mai intru toata ziua-buna ziua sa ma oglindesc in casa.

#1328 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 January 2012 - 07:33 PM

Vezi postareamoatza, la 19 January 2012 - 07:27 PM, a spus:

Lili, Doamne fereste de minti ratacite de batranete! si daca mai ai si niste tare din tinerete, sa te tzii!

Eu am vazut schimbari asa de mari la niste batrani...am ramas socata, ca mirata e putin zis! Niste oameni integri, pe care te puteai baza, painea lui Dumnezeu, au ajuns ca la batranete sa scoata tot ce e mai urat in firea omului: rautaciosi, egoisti, invidiosi pe tineretea altora, avari... nu-i judec! nu stii cum ajungi la batranete, nu poti sti ce spaime si angoase se trezesc atunci in tine incat sa te faca sa nu te gandesti la copiii tai, mai mult, sa le faci viata grea ferm convins fiind ca au o mare obligatie ptr tine, care ai ajuns batran si neputincios. crede-ma ca ma gandesc la cineva f apropiat, nu ruda, dar prietena buna care e intr-o asemenea situatie cu mama ei. e f urata si grea batranetea!

Vezi postareaany_annette, la 19 January 2012 - 06:59 PM, a spus:

hai ca ne-am intristat destul! sa va zic o chestie f nostima, legata cumva de treaba asta.
soacra-mea a avut mult timp o familie tanara in gazda. cam de cand a ramas vaduva.
si, la un moment dat,la tineri vine sa ramana peste noapte o ruda de la tara, iesita din spital, un unchi mai in varsta.
soacra-mea avea baie in casa, dar o folosea doar ea, ptr chiriasi avea wc in spatele casei. dimineata, se scoala unchiul si, ca omu', se duce la wc. cand se-ntoarce, le zice astora:
-la dna P e un barbat pe terasa.
astia, nu credem, stam aici de-atata timp, n-am vazut niciun barbat care sa ramana si peste noapte.
unchiul, convins:
-nu, sigur era, l-am vazut eu, un barbat-asa...mai in varsta.
-imposibil!
-ba da, era unul imbracat in pijama, c-un fes pe cap...
astia uimiti la maxim isi fac drum afara, sa vada minunea.
se uita, cerceteaza terenul...se dumiresc si revin in casa razand amandoi de nu mai puteau.
-bre, unchiule,nu l-am vazut, da' stii cine era? mata erai, bre! te-ai vazut in oglinda de pe terasa. si ti-a fost jena sa cercetezi personajul mai bine, ai schimbat repede privirea. doar l-ai zarit cu coada ochiului, da' ai vazut c-avea fes!

in vara aia insistasem eu sa puna omu' o oglinda mare pe terasa, ca sa nu mai intru toata ziua-buna ziua sa ma oglindesc in casa.

Deci toata vina, la urma urmei, era a ta daca avea soacra-ta vizitatori nocturni :( !

#1329 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 January 2012 - 07:43 PM

Vezi postareaany_annette, la 19 January 2012 - 07:33 PM, a spus:

Deci toata vina, la urma urmei, era a ta daca avea soacra-ta vizitatori nocturni :) !

mi-o asum!

de soacra vorbesc! era femeie buna, saraca!

#1330 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 19 January 2012 - 08:31 PM

Lili,ce situatie de viata,asa ceva vorba aia,nici la dusmani sa nu doresti.Dar eu nu inteleg,ea credea ca va fi nemuritoare sau ca va lua cu ea banii si-n mormant?

Vai,Any si Sorina,cand am citit ca insista sa nu intre pe usa,fix la asta m-am gandit,ca avea vreun romantic :) pe-acolo,dar mi-ar fi fost :( sa zic,daca nu ziceati voi,pentru ca ma gandeam ca am ganduri murdare despre babutze.

Elena,omul saracu' era amant,fara sa-si dea seama.Adevarat ca in oglinda,doar,dar...

Cat despre batranete eu chiar i-am zis sotului,c-as vrea sa mor asa incat sa fiu in deplina facultate mintala si sa nu ajung sa chinui pe cineva,inclusiv cu schimbarile mele eventuale.Bine,ati zice ca zice ca deja gandesc aiurea,dar serios,decat sa stau la pat,Doamne fereste si sa fiu o corvoada pentru copiii mei,mai bine sa ma tina minte om integru.

#1331 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 January 2012 - 08:37 PM

nu stie nimeni cum sfarseste si nici nu poate alege. dar nu-i cazul sa gandesti la astea de pe-acum.

eu am devenit mai constienta de situatiile astea de cand au inceput neputintele parintilor mei, mai ales.

#1332 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 20 January 2012 - 10:28 AM

Fetelor, va multumesc mult pentru cuvintele frumoase :)
Soacra-mea a fost un om rau toata viata si s-a purtat urat cu toata lumea,inclusiv cu mine.Pot sa va dau zeci de exemple ,cred ca pot sa sriu un roman,dar ca sa intelegeti mai bine doar cateva: cand a fost la cumnata-mea intr-o tara straina si-a dus sacii cu lucruri in vecini si dupa ce s-a intors le-a acuzat pe alea ca i-au furat din lucruri,apoi nu a vrut sa stea cu fii-miu cand era mic , a zis ca ea nu e sluga ,eu trebuind sa ma intorc la servici mai repede si copilul avea doar 8 luni ca apoi sa aflam ca are grija de un copil al unei vecine , apoi i-a trimis cumnata-mea bani pentru mormantul lui socru-meau si i-a cheltuit , nu a facut nici un mormant,noi afland de asta dupa vreo 5 ani :) nu i-a facut socrului nici o coliva in aproape 10 ani tot noi i-am facut toate pomenile, si mai sunt multe, multe .Dar eu si sotul meu am fost si suntem uniti si am reusit sa trecem peste toate rautatiile ei si nici acum nu am judecat-o si pe cuvant de onoare ca nu ne pare rau ca are bani, doar faptul ca ne-a luat de fraieri ca sa zic asa si faptul ca am facut sacrifii mari sa nu ii lipseasca nimic.Nu o judec ,eu sunt de parere ca exista un Dumnezeu acolo sus care le vede pe toate si are el grija sa primesca fiecare dupa fapte.

#1333 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 January 2012 - 11:36 AM

Ellani, sa stii ca nu esti singura care gandeste asa... intre mine si soata facem concurs care sa "moara" primul. Nu intelegeti gresit nu ne-am propus sa ne luam gatul, pur si simplu fiecare isi doreste sa moara inaintea celuilalt si fara sa chinuie pe nimeni. Dar, dupa cum bine a zis Moata, nu-i ca putem face ceva in aceasta privinta.

A, si cu gandurile murdare despre babute... pana la urma e ceva normal, natural. Ia sa te puna batu sa-i spui unei cucoane pe la 60/70 ani ca e baba... mamma mia, cred ca iei si bataie. Ele sunt la a doua tinerete. Si stii ceva, bravo lor.
Mama la 55 ani se considera deja batrana... aici mentalitatea e foarte diversa in aceasta privinta.
Sorina

#1334 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 20 January 2012 - 11:47 AM

ioi sorina ce spaima am tras :(
cand am vazut ca ai scris aici am crezut ca ai vesti proaste.
zi cum a fost ca fierb aici Imagine postata

#1335 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 January 2012 - 12:05 PM

Vezi la han...
Sorina

#1336 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 07:14 PM

Ia,ca demult n-am fost pe-aici,trebuia sa am azi cu ce sa ma laud.

Vanez un job mai bun,de care chiar am nevoie(doar sa nu va ganditi de sef sau director) de ceva vreme si azi,surprizaaaaaaa,in sfarsit am vazut anuntul,aparut AZI,dupa amiaza,pe un site oficial(adica nu un blog personal sau mai stiu eu ce alte 'vand-cumpar')Totul bine si frumos,ma apuc imediat sa reeditez CV-ul in conformitate cu jobul propus.Trece nu mai mult de 1ora si-mi amintesc sa verific ceva la anunt.Siiiiiii,surpriza!!!!!Ia anuntul de unde nu-i. :angryfire: :tongue3: =))
Deci n-am patit in viata mea ca un post sa fie facut public si sa dipara in doar 2-3 ore.Asta, intr-o tara cu pretentii civilizate.La cat de tare ma umflase entuziasmul,m-am dezumflat de dezamagire de numa'. =)) Mai bine nici nu-l mai vedeam =))

#1337 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 February 2012 - 09:05 PM

n-a fost sa fie-al tau!

io zic sa te gandesti la sefie sau directorat! :thumleft:

#1338 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2012 - 09:42 PM

Daca-i s-o iau cu optimismul,apoi asa ar fi trebuit sa gandesc si eu ca voi gasi negresit unul mai bun,dar ce sa-i fac daca realitatea e alta.. :toothy6:

Las' nu-mi mai trebe sefie.Nu ma aburc eu unde stiu ca n-am nici o sansa.La asta,chiar corespundeam,ipotetic.
Iar daca ar fi fost sa pot trimite si nu era nici un raspuns,acceptam si eu adevarul ca sunt altii mai buni,mai cu experienta,mai na'.Am mai auzit si eu de pe la noi ca multi isi pun rudele in posturi si nu apuca nici sa-l faca public sau chiar daca si sunt obligati sa-l faca public si isi pun de-ai lor,oricum exista si ceva termen de trimitere a CV-urilor(chiar daca poate nici nu le mai citesc).
Dar nu credeam ca se poate intampla astfel in alte tari, cica mai cu motz.Si,oricum,se cerea CV trimis prin posta(nu e-mail)deci nu stiu cati au reusit s-o faca timp de vreo 2-3 ore,astfel incat sa se adune mai mult decat au ei nevoie.Da' nu-mi ramane decat s-astept poate-mi va cadea ceva din cer :toothy9;

Al meu insista sa trimit oricum CV,pai cum sa-l trimit,ca trebuie sa fac referire la ceva ce nu exista si astfel raman eu de nebuna.Or zice aia c-am halucinatii :scratch:

#1339 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 07 February 2012 - 09:45 PM

Vezi postareaEllani, la 07 February 2012 - 09:42 PM, a spus:

Daca-i s-o iau cu optimismul,apoi asa ar fi trebuit sa gandesc si eu ca voi gasi negresit unul mai bun,dar ce sa-i fac daca realitatea e alta.. :toothy9;

Da' cand io scriam mail si mi se raspundea imediat: postul nu mai e de actualitate. Si a doua zi aparea iar. Si tot asa. Si nu doar o singura data, sau la o singura ferma..... :toothy6:

#1340 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 February 2012 - 09:47 PM

si eu zic sa-l trimiti si faci referire si la timpul scurt in care a existat oferta.

oricum n-ai ce pierde!

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic