Deci soacra face carnati , si-i trimite fiului , ca saracu cum sa nu guste el din carnatii mamei lui , si fiul accepta sa-i puna mamica cu plata la destinatie , io de atunci am zis ca nu-i a buna . A pus madame socosenia un borcan de 8kg cred cu carnati si a turnat untura deasupra , si pt ca mai avea loc in cutie a pus si un borcan de castraveciori murati sa guste fiul
Ma enervez!
Postat 03 February 2010 - 03:12 PM
Deci soacra face carnati , si-i trimite fiului , ca saracu cum sa nu guste el din carnatii mamei lui , si fiul accepta sa-i puna mamica cu plata la destinatie , io de atunci am zis ca nu-i a buna . A pus madame socosenia un borcan de 8kg cred cu carnati si a turnat untura deasupra , si pt ca mai avea loc in cutie a pus si un borcan de castraveciori murati sa guste fiul
Postat 03 February 2010 - 03:24 PM
nane, la 03 February 2010 - 03:12 PM, a spus:
Dar nu te mai enerva, ca iti face rau, zau asa!!! In loc sa fii "fericita" ca posezi o soacra atat de grijulie, mai ales cu banii vostrii, se poate, of!!!
Acum vorbim serios, mai bine gandestete la tine si la ce v-ati propus sa faceti, sa fie intr-un ceas bun si cu "ochi"!!! Pupici!!!
Postat 03 February 2010 - 03:27 PM
Hai ca poate te mai inveselesc eu cu un banc vechi si rasuflat:cica o tanara nevestica are mereu probleme cu sotul, ca ea nu stie sa gateasca,si ea se straduie saraca sa gateasca mancaruri,care mai de care ,poate doar o multumi si sotul,dar nici un rezultat,aceeasi poveste,el zice mereu amarat:''eheii,cum gateeaa mmaamma....'',intr-o zi sotioara ,a uitat fasolea pe foc,care s-a afumat,intra sotul pe usa,si striga fericit:''a,venit mama??''
Postat 03 February 2010 - 04:30 PM
Georigi multumesc pt urare , sper sa te auda Doame Doame, in doua trei saptamani daca totul merge bine ar trebui sa fie cu ochisori .
Postat 03 February 2010 - 05:08 PM
Vezi ca acritura face bine la "greturi"...matinale.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 03 February 2010 - 06:50 PM
Postat 04 February 2010 - 12:16 AM
nane, la 03 February 2010 - 04:30 PM, a spus:
Cu asta ma consolez si eu
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 04 February 2010 - 09:52 AM
nane, la 03 February 2010 - 03:12 PM, a spus:
Lasa si tu acum , ai platit 55 de euro dar de acum ai pace! Stii tu: O data vede nashu putza miresii......
A mea obisnuia sa-i cumpere la al meu cadouri pe care apoi cerea banii. Obisnuia...ca eu n-am nevoie de nimic , mai bine imi iau eu ce vreau. Si punct!
Nu te enerva ca nu merita , zau
Postat 04 February 2010 - 03:18 PM
Postat 04 February 2010 - 03:53 PM
Geany, la 03 February 2010 - 03:27 PM, a spus:
Hai ca poate te mai inveselesc eu cu un banc vechi si rasuflat:cica o tanara nevestica are mereu probleme cu sotul, ca ea nu stie sa gateasca,si ea se straduie saraca sa gateasca mancaruri,care mai de care ,poate doar o multumi si sotul,dar nici un rezultat,aceeasi poveste,el zice mereu amarat:''eheii,cum gateeaa mmaamma....'',intr-o zi sotioara ,a uitat fasolea pe foc,care s-a afumat,intra sotul pe usa,si striga fericit:''a,venit mama??''
Geany, asta o fi banc, dar e si pe bune
Postat 04 February 2010 - 03:55 PM
nane, la 04 February 2010 - 03:18 PM, a spus:
Nane, asta se cheama rodaj
Postat 06 February 2010 - 11:17 AM
Luanda, la 05 February 2010 - 11:37 PM, a spus:
Si ciolofanu si shparga si punga in care erau inpachetate si cativa bolovani,
sa traga la cantar si un biletel micutz cu multumiri ...cu plata la destinatar.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 06 February 2010 - 04:14 PM
Vin cu o rugaminte la voi. Aveti cumva un contract standard de internet pt UPC? eu nu-l gasesc pe al meu si vreau sa vad ce clauze au acolo. Imi e ciuda pentru ca in zona nu am o alternativa convenabila.
Postat 06 February 2010 - 04:34 PM
simonacris, la 06 February 2010 - 04:14 PM, a spus:
Vin cu o rugaminte la voi. Aveti cumva un contract standard de internet pt UPC? eu nu-l gasesc pe al meu si vreau sa vad ce clauze au acolo. Imi e ciuda pentru ca in zona nu am o alternativa convenabila.
UPC la noi nu mai exista de mult, m-am si mirat cînd am vazut.
Oricum, nici un provider nu ofera vreo garantie privitoare la calitatea serviciului.
Daca ar face-o i-ar ustura la buzunar de fiecare data cînd o dau cu tractorul prin namol.
Asta e la fel de valabil si în Occident.
Vezi daca nu au vreun serviciu cu QoS garantat pentru utilizare profesionala. Desigur, la un cost diferit de ce platesti acum.
Postat 06 February 2010 - 04:56 PM
Alexandru, la 06 February 2010 - 04:34 PM, a spus:
Oricum, nici un provider nu ofera vreo garantie privitoare la calitatea serviciului.
Daca ar face-o i-ar ustura la buzunar de fiecare data cînd o dau cu tractorul prin namol.
Vezi daca nu au vreun serviciu cu QoS garantat pentru utilizare profesionala. Desigur, la un cost diferit de ce platesti acum.
Da, nu am nevoie de servicii profesionale totusi. Doar ca magarii astia iis baga picioarele. In mod neoficial si-au impartit Bucurestiul in doua zone, una ei,una RDS-ul. Stiu ca si la ceilalti mai sunt probleme, dar in nici un caz cum avem noi in zona. Ieri cand au venit sa-l repare au descoperit si ca viteza era restrictionata pentru un abonament Small, dar eu platesc Medium.
Postat 06 February 2010 - 05:48 PM
La firma am contract cu ei deja de 7 ani, si tot multumiti sintem.
Iar la relatii cu clientii sint de o promptitudine si de o politete cu care noi pe aici nu sintem foarte obisnuiti
Postat 06 February 2010 - 06:41 PM
simonacris, la 06 February 2010 - 04:56 PM, a spus:
Alexandru, la 06 February 2010 - 04:34 PM, a spus:
Da, nu am nevoie de servicii profesionale totusi. Doar ca magarii astia iis baga picioarele. In mod neoficial si-au impartit Bucurestiul in doua zone, una ei,una RDS-ul. Stiu ca si la ceilalti mai sunt probleme, in nici un caz cum avem noi in zona. Ieri cand au venit sa-l repare au descoperit si ca viteza era restrictionata pentru un abonament Small, dar eu platesc Medium.
Simona, si eu am tot Romtelecom si nu am avut probleme aproape deloc (ma rog, o data sau de doua ori, dar s-a remediat rapid, nici nu am apucat sa sun la relatii clienti). E o optiune chiar ok, si eu am avut nevoie sa lucrez de acasa si cu Romtel a fost in regula. Nu iti mai face sange rau, nu merita, nu poti decat sa ii arzi la buzunar renuntand la ei.
Despre despagubiri, imi aduc aminte ca aveam o clauza similara cand aveam contract cu RDS-ul, contract la care am renuntat cu cea mai mare bucurie, caci in zona in care stateam pe atunci pica netul din 2 in 2 si nici nu se omorau cu remedierea problemei (stateam cu orele la telefon incercand sa ne preia cineva de la relatii clienti). Deci tot o apa si-un pamant.
Postat 06 February 2010 - 06:47 PM
Postat 06 February 2010 - 08:11 PM

Ajutor