Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#341 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 03 February 2010 - 03:12 PM

Ah, ah , ah! daaaaa m-a enervat iar soacra ! iiihhh! cum m-a furnicat pe spinare nervul incordat , noroc ca is o leaca ametzita din cauza unor medicamente si nu pot face taraboi , dar vine ea si vremea mea!
Deci soacra face carnati , si-i trimite fiului , ca saracu cum sa nu guste el din carnatii mamei lui , si fiul accepta sa-i puna mamica cu plata la destinatie , io de atunci am zis ca nu-i a buna . A pus madame socosenia un borcan de 8kg cred cu carnati si a turnat untura deasupra , si pt ca mai avea loc in cutie a pus si un borcan de castraveciori murati sa guste fiul =)) :D =)) Pfai ! deci mi-e rau , am platit 55 de euroi ! =)) Foarte scump carnat , de acrituri nici nu mai zic

#342 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 February 2010 - 03:24 PM

Vezi postareanane, la 03 February 2010 - 03:12 PM, a spus:

Ah, ah , ah! daaaaa m-a enervat iar soacra ! iiihhh! cum m-a furnicat pe spinare nervul incordat , noroc ca is o leaca ametzita din cauza unor medicamente si nu pot face taraboi , dar vine ea si vremea mea!
Deci soacra face carnati , si-i trimite fiului , ca saracu cum sa nu guste el din carnatii mamei lui , si fiul accepta sa-i puna mamica cu plata la destinatie , io de atunci am zis ca nu-i a buna . A pus madame socosenia un borcan de 8kg cred cu carnati si a turnat untura deasupra , si pt ca mai avea loc in cutie a pus si un borcan de castraveciori murati sa guste fiul =)) :-* :D Pfai ! deci mi-e rau , am platit 55 de euroi ! :D Foarte scump carnat , de acrituri nici nu mai zic

Dar nu te mai enerva, ca iti face rau, zau asa!!! In loc sa fii "fericita" ca posezi o soacra atat de grijulie, mai ales cu banii vostrii, se poate, of!!! =))
Acum vorbim serios, mai bine gandestete la tine si la ce v-ati propus sa faceti, sa fie intr-un ceas bun si cu "ochi"!!! Pupici!!! =))
GEORGIA

#343 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 03 February 2010 - 03:27 PM

Nane m-ai facut sa rad =)) ,ai si tu dreptate sa fii suparata,dar carnaciori ca a lu' mami,cine mai face?.....nu tre' sa pape baietelu'?
Hai ca poate te mai inveselesc eu cu un banc vechi si rasuflat:cica o tanara nevestica are mereu probleme cu sotul, ca ea nu stie sa gateasca,si ea se straduie saraca sa gateasca mancaruri,care mai de care ,poate doar o multumi si sotul,dar nici un rezultat,aceeasi poveste,el zice mereu amarat:''eheii,cum gateeaa mmaamma....'',intr-o zi sotioara ,a uitat fasolea pe foc,care s-a afumat,intra sotul pe usa,si striga fericit:''a,venit mama??''

#344 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 03 February 2010 - 04:30 PM

Geany multam de banc , mi-a cazut bine . Intre mine si socrosenie e " amor mare" si veeechi , insa tot nu m-am obisnuit . Am raspuns intr-o zi la telefon si era ea, era sa-mi scap receptorul din mana cand i-am auzit glasciorul :D , am noroc ca-s departe .
Georigi multumesc pt urare , sper sa te auda Doame Doame, in doua trei saptamani daca totul merge bine ar trebui sa fie cu ochisori . =))

#345 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 03 February 2010 - 05:08 PM

=)) Nane,you meade may day!
Vezi ca acritura face bine la "greturi"...matinale. :D
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#346 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 03 February 2010 - 06:50 PM

Nane poate trimiti si tu un pachet =)) in aceleasi conditii ;) doar ca e mai bine sa nu cobori la acel nivel ,esti departe bucura-te pentru voi si gata :)
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#347 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 February 2010 - 12:16 AM

Vezi postareanane, la 03 February 2010 - 04:30 PM, a spus:

Geany multam de banc , mi-a cazut bine . Intre mine si socrosenie e " amor mare" si veeechi , insa tot nu m-am obisnuit . Am raspuns intr-o zi la telefon si era ea, era sa-mi scap receptorul din mana cand i-am auzit glasciorul :thumleft: , am noroc ca-s departe .

Cu asta ma consolez si eu :notworthy:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#348 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 04 February 2010 - 09:52 AM

Vezi postareanane, la 03 February 2010 - 03:12 PM, a spus:

Deci soacra face carnati , si-i trimite fiului , ca saracu cum sa nu guste el din carnatii mamei lui , si fiul accepta sa-i puna mamica cu plata la destinatie , io de atunci am zis ca nu-i a buna . A pus madame socosenia un borcan de 8kg cred cu carnati si a turnat untura deasupra , si pt ca mai avea loc in cutie a pus si un borcan de castraveciori murati sa guste fiul =)) =)) =)) Pfai ! deci mi-e rau , am platit 55 de euroi ! :D Foarte scump carnat , de acrituri nici nu mai zic

Lasa si tu acum , ai platit 55 de euro dar de acum ai pace! Stii tu: O data vede nashu putza miresii......

A mea obisnuia sa-i cumpere la al meu cadouri pe care apoi cerea banii. Obisnuia...ca eu n-am nevoie de nimic , mai bine imi iau eu ce vreau. Si punct!

Nu te enerva ca nu merita , zau :D

#349 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 04 February 2010 - 03:18 PM

Daca ar fi fost prima , a doua ...a 10-a tzeapa nu ma enervam ca ziceam ca e o scapare , ca e fara intentii ascunse , eee dar cand devine laitmotiv... . Oricum cea mai buna rezolvare e sa trag aer in plamani si sa numar pana la 10 :thumleft: , si gata nu ma mai transform in tzunami . Pana data viitoare :tongue3:

#350 Useril este offline   Bunny 

• Iepure Sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 470

Postat 04 February 2010 - 03:53 PM

Vezi postareaGeany, la 03 February 2010 - 03:27 PM, a spus:

Nane m-ai facut sa rad :thumleft: ,ai si tu dreptate sa fii suparata,dar carnaciori ca a lu' mami,cine mai face?.....nu tre' sa pape baietelu'?
Hai ca poate te mai inveselesc eu cu un banc vechi si rasuflat:cica o tanara nevestica are mereu probleme cu sotul, ca ea nu stie sa gateasca,si ea se straduie saraca sa gateasca mancaruri,care mai de care ,poate doar o multumi si sotul,dar nici un rezultat,aceeasi poveste,el zice mereu amarat:''eheii,cum gateeaa mmaamma....'',intr-o zi sotioara ,a uitat fasolea pe foc,care s-a afumat,intra sotul pe usa,si striga fericit:''a,venit mama??''

Geany, asta o fi banc, dar e si pe bune :) I s-a intamplat mamei mele, numai ca era cu mancare de varza :tongue3:
Imperfecta by design

Blogul meu imperfect

#351 Useril este offline   Bunny 

• Iepure Sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2010 - 03:55 PM

Vezi postareanane, la 04 February 2010 - 03:18 PM, a spus:

Daca ar fi fost prima , a doua ...a 10-a tzeapa nu ma enervam ca ziceam ca e o scapare , ca e fara intentii ascunse , eee dar cand devine laitmotiv... . Oricum cea mai buna rezolvare e sa trag aer in plamani si sa numar pana la 10 :thumleft: , si gata nu ma mai transform in tzunami . Pana data viitoare :tongue3:

Nane, asta se cheama rodaj :) La un moment dat vei ajunge sa cunosti binecuvantata indiferenta, ca soacrele tot nu se schimba. Si fii tu linistita, vei gasi la un moment dat o modalitate sa o faci sa plateasca din plin, e in ADN-ul oricarei nurori :D
Imperfecta by design

Blogul meu imperfect

#352 Useril este offline   Luanda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 174

Postat 05 February 2010 - 11:37 PM

Nane, da' borcanele nu trebuie sa le trimiti inapoi?? :)

#353 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 06 February 2010 - 11:17 AM

Vezi postareaLuanda, la 05 February 2010 - 11:37 PM, a spus:

Nane, da' borcanele nu trebuie sa le trimiti inapoi?? :D

Si ciolofanu si shparga si punga in care erau inpachetate si cativa bolovani,
sa traga la cantar si un biletel micutz cu multumiri ...cu plata la destinatar. :P
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#354 Useril este offline   simonacris 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 114
  • LocationFundatura

Postat 06 February 2010 - 04:14 PM

Sunt mai mult decat nervoasa, sunt furioasa. :D Am probleme cu netul destul de des, dar ultima data mi-au programat cei de la UPC echipa dupa doua zile. Au refacut ce era de refacut ieri si azi vad ca merge iar aiurea. Peste vreo doua luni voi avea nevoie de internet acasa non-stop si imi e groaza sa nu patesc inca o chestie de genul asta. Cand am sunat la relatii cu clientii, i-am intrebat daca voi fi despagubita pt zilele in care nu am internet si mi-au spus ca imi vor scadea din abonament doar ce e peste 48 de ore.
Vin cu o rugaminte la voi. Aveti cumva un contract standard de internet pt UPC? eu nu-l gasesc pe al meu si vreau sa vad ce clauze au acolo. Imi e ciuda pentru ca in zona nu am o alternativa convenabila.

#355 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 06 February 2010 - 04:34 PM

Vezi postareasimonacris, la 06 February 2010 - 04:14 PM, a spus:

Sunt mai mult decat nervoasa, sunt furioasa. :D Am probleme cu netul destul de des, dar ultima data mi-au programat cei de la UPC echipa dupa doua zile. Au refacut ce era de refacut ieri si azi vad ca merge iar aiurea. Peste vreo doua luni voi avea nevoie de internet acasa non-stop si imi e groaza sa nu patesc inca o chestie de genul asta. Cand am sunat la relatii cu clientii, i-am intrebat daca voi fi despagubita pt zilele in care nu am internet si mi-au spus ca imi vor scadea din abonament doar ce e peste 48 de ore.
Vin cu o rugaminte la voi. Aveti cumva un contract standard de internet pt UPC? eu nu-l gasesc pe al meu si vreau sa vad ce clauze au acolo. Imi e ciuda pentru ca in zona nu am o alternativa convenabila.

UPC la noi nu mai exista de mult, m-am si mirat cînd am vazut. :P
Oricum, nici un provider nu ofera vreo garantie privitoare la calitatea serviciului.
Daca ar face-o i-ar ustura la buzunar de fiecare data cînd o dau cu tractorul prin namol.
Asta e la fel de valabil si în Occident.
Vezi daca nu au vreun serviciu cu QoS garantat pentru utilizare profesionala. Desigur, la un cost diferit de ce platesti acum.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#356 Useril este offline   simonacris 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFundatura

Postat 06 February 2010 - 04:56 PM

Vezi postareaAlexandru, la 06 February 2010 - 04:34 PM, a spus:

Sunt mai mult decat nervoasa, sunt furioasa. :floare: Am probleme cu netul destul de des, dar ultima data mi-au programat cei de la UPC echipa dupa doua zile. Au refacut ce era de refacut ieri si azi vad ca merge iar aiurea. Peste vreo doua luni voi avea nevoie de internet acasa non-stop si imi e groaza sa nu patesc inca o chestie de genul asta. Cand am sunat la relatii cu clientii, i-am intrebat daca voi fi despagubita pt zilele in care nu am internet si mi-au spus ca imi vor scadea din abonament doar ce e peste 48 de ore.

UPC la noi nu mai exista de mult, m-am si mirat cînd am vazut. :pupic:
Oricum, nici un provider nu ofera vreo garantie privitoare la calitatea serviciului.
Daca ar face-o i-ar ustura la buzunar de fiecare data cînd o dau cu tractorul prin namol.
Vezi daca nu au vreun serviciu cu QoS garantat pentru utilizare profesionala. Desigur, la un cost diferit de ce platesti acum.

Da, nu am nevoie de servicii profesionale totusi. Doar ca magarii astia iis baga picioarele. In mod neoficial si-au impartit Bucurestiul in doua zone, una ei,una RDS-ul. Stiu ca si la ceilalti mai sunt probleme, dar in nici un caz cum avem noi in zona. Ieri cand au venit sa-l repare au descoperit si ca viteza era restrictionata pentru un abonament Small, dar eu platesc Medium.

#357 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 06 February 2010 - 05:48 PM

Simo, eu am abonament la romtelecom, deja de 3 ani si sint foarte multumita. Nu am viteza de download, desi garanteaza, insa nu cade frate netu'...hai sa zicem ca mai face speedtouchul figuri, dar e ceva de citeva minute. Am si un router wifi, tot de la ei, insa nu sint asa multumita. La un contract de 2 ani primesti 6 luni extra cadou. Nu mai stiu sa spun ce tip de abonament am, insa stiu ca nu e nici cel mai bun nici cel mai prost...
La firma am contract cu ei deja de 7 ani, si tot multumiti sintem.
Iar la relatii cu clientii sint de o promptitudine si de o politete cu care noi pe aici nu sintem foarte obisnuiti :floare:
raluca elena

#358 Useril este offline   Bunny 

• Iepure Sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2010 - 06:41 PM

Vezi postareasimonacris, la 06 February 2010 - 04:56 PM, a spus:

Vezi postareaAlexandru, la 06 February 2010 - 04:34 PM, a spus:

Sunt mai mult decat nervoasa, sunt furioasa. :floare: Am probleme cu netul destul de des, dar ultima data mi-au programat cei de la UPC echipa dupa doua zile. Au refacut ce era de refacut ieri si azi vad ca merge iar aiurea. Peste vreo doua luni voi avea nevoie de internet acasa non-stop si imi e groaza sa nu patesc inca o chestie de genul asta. Cand am sunat la relatii cu clientii, i-am intrebat daca voi fi despagubita pt zilele in care nu am internet si mi-au spus ca imi vor scadea din abonament doar ce e peste 48 de ore.

UPC la noi nu mai exista de mult, m-am si mirat cînd am vazut. :pupic:

Da, nu am nevoie de servicii profesionale totusi. Doar ca magarii astia iis baga picioarele. In mod neoficial si-au impartit Bucurestiul in doua zone, una ei,una RDS-ul. Stiu ca si la ceilalti mai sunt probleme, in nici un caz cum avem noi in zona. Ieri cand au venit sa-l repare au descoperit si ca viteza era restrictionata pentru un abonament Small, dar eu platesc Medium.

Simona, si eu am tot Romtelecom si nu am avut probleme aproape deloc (ma rog, o data sau de doua ori, dar s-a remediat rapid, nici nu am apucat sa sun la relatii clienti). E o optiune chiar ok, si eu am avut nevoie sa lucrez de acasa si cu Romtel a fost in regula. Nu iti mai face sange rau, nu merita, nu poti decat sa ii arzi la buzunar renuntand la ei.

Despre despagubiri, imi aduc aminte ca aveam o clauza similara cand aveam contract cu RDS-ul, contract la care am renuntat cu cea mai mare bucurie, caci in zona in care stateam pe atunci pica netul din 2 in 2 si nici nu se omorau cu remedierea problemei (stateam cu orele la telefon incercand sa ne preia cineva de la relatii clienti). Deci tot o apa si-un pamant.
Imperfecta by design

Blogul meu imperfect

#359 Useril este offline   simonacris 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFundatura

Postat 06 February 2010 - 06:47 PM

Fetelor, va multumesc pentru sugestii. Acum ma duc sa-mi bucur sufletul( si stomacul) cu mancare comandata de la sirianul Naser. Vin cu impresii mai pe seara. App, avem topic de restaurante?

#360 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,438
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 February 2010 - 08:11 PM

Vezi postareasimonacris, la 06 February 2010 - 06:47 PM, a spus:

App, avem topic de restaurante?

Din cite imi amintesc eu, nu. Deschide-l diseara. :)

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul