Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#761 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 November 2010 - 05:55 PM

Lapo, de ce nu suni la ei sa vezi unde ti-e butelca?

Cat de plati, sincer e prima data cand patesc asa ceva,ca sa nu mai zic ca e prima data de cand sunt in De si ma mut si am pb cu recuperatul Kautionului ca sa nu mai zic ca mi-a venit ca mai am de plata inca vreo 300 apa calda si caldura si vreo 500 curentul.Pe unde am mai stat pana acum intotdeuna imi dadeau inapoi, nicodata n-am platit in plus.

De asta ma oftic cel mai tare.

Asa sunt si eu, mai la tara aici si imi place de minune.Aceeasi mp ca dincolo numai ca acolo erau 20 km departare de München,acum sunt fro 50 si dif de bani e de 300, mai putin, normal.

Si ma mai oftic ca desi m-am vaccinat impotriva gripei, sotul meu a fost binevoitor si mi-a transferat mucii lui :bounce: :hello:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#762 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 November 2010 - 06:48 PM

Of fetelor, nu va mai enervati bre, ca faceti riduri... imi pare rau pt voi.
Va pupacesc ca sa treaca!
Sorina

#763 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 November 2010 - 01:14 PM

Sa nu ma intelegeti gresit, eu iubesc animalele si mai ales cainii.Si e clar: vina este a proprietariilor , nu a cainilor.
Dar nu se mai poate: nu poti sa lasi nevoile cainelui peste tot.Nu-i zi de dimineata sa nu fie copil sa nu calce in el.In fata grdinitei e plin.Ma enervez ca desi esti obligat sa strangi majoritatea, nu o fac.
Eu stiu ca multe aveti caini, sper sa nu supar pe nimeni.Dar nu-i normal.
In parc i-am spus unei pustoaice cu un caine dragalas, s-a uitat stramb la mine si mi-a raspuns: pai, nu-s numai eu.
Altii, daca vad ca te uiti la ei, strang, altii se uita-n jur si daca nu-i nimeni pe aproape, pleaca!
Gata, m-am descarcat!

#764 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,441
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 November 2010 - 02:01 PM

2 zile pe saptamina eu iau copiii de la liceu, in numar de 4, intr-o zi intra in masina si plecam
eu simt o putoare, toti simteau dar nici unul nu indraznea sa zica nimic
atunci eu intreb: cineva a calcat intr-un rahat?
toti: eu nu, eu nu, eu nu, dar totusi s-au uitat sub talpi, una dintre fete calcase in ea, apoi mi-au zis ca trotuarul pe care merg in acea zi cind ies de la gimnastica, fiind alaturi de o parcare inchisa e plin
vreau sa-ti zic ca am calatorit juma de ora cu toate 4 geamurile jos, noroc ca nu ne-a tras curentul pe nici unul, ea s-a descaltat si a curatat cu servetelele parfumate pe care le am in geanta
dupa ce i-am lasat pe fiecare la casa lui m-am dus la Lidl si mi-am luat deodorant spray si am tot pus pe covoras 3 zile ca sa se duca mirosul

al'data venind de la sora-mea seara tirziu a calcat Marco intr-una

Si da, vina toata e a proprietarilor carora li se rupe de chestia asta, ca doar trotuarul nu e casa lor si nu ii intereseaza.

Acu data viitoare stii ce faci? Ameninti ca suni la "vigili urbani", pui mina pe telefon si te faci ca-i chemi, ei sunt cei care trebuie sa ii amendeze cind nu o stringe stapinul. In parcul in care mergem noi cu Puffy la plimbare ii vad des ca patruleaza, drept sa-ti zic la cit de multi ciini se plimba pe acolo foarte putine am vazut lasate pe jos.

#765 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 23 November 2010 - 02:33 PM

Cand mi se intampla mie, merg imediat si cumpar un bilet Euromillions (loteria europeana)! :P Aici nimeni nu se oboseste sa curete dupa caine, unele alei sunt asa de pline ca tre' sa faci slalom. Imagine postata

#766 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 23 November 2010 - 03:00 PM

Mdah, ar trebui sa cumpar din 2 in 2 zile bilet la loterie sau lotto. :P
Asa am si facut si am sa si fac, chem vigili.Pe unu' l-am vazut ca si-a scos punguta sa stranga, am intors capu o secunda, cand m-am uitat iar, disparuse. :P
Eu n-am vazut niciodata sa patruleze prin parculetul asta mic.Mai ales ca au si dat foc la cele doua, trei jocuri care erau in parculet.Niste vandali. :P

#767 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 23 November 2010 - 03:04 PM

Asta-i NIK ! Aici unde ne-am mutat noi se face un cartier nou de locuintze. Pana s-a aprobat constructzia a fost veo 2 ani GOL , da' drumuri erau :P , d-alea pietruite , de santier. Asa ca a devenit weceul cainesc al zonei.
Acu vreo cateva luni , numai ce ne mutasem , vine o baba cu 2 catzei , unul se usureaza langa usa noastra. Io veneam spre casa , o vad , vb cu ea , ii spun frumos ca nu-mi place , ca-i privat ,s titzi ce raspunde stafidita? Pai , facetzi-va gard , daca nu va place!!!!

Acu' veo cateva zile , eram la baie si geamul da spre terenul de langa unde inca nu s-a construit nimic. Cam la 4 m de mine ( 3 m mai avem pana la terenul vecin)unu' cu un caine , ala isi facea treburile ( cainele ). Deschis geamul , vb frumos cu el , ii spun ca e privat.....zice: Ce va intereseaza , ca e dincolo de gard.!!!!!! ( atzi intzeles ca intre timp ne-am facut gard , da :P )

Pai , MA INTERESEAZA , ca nu vreau sa-mi puta la nas. Sa ia rahatul si sa-l duca!

Doamna , zice el oripilat , d-ta esti nebuna!!!!! Ce ai??? Aici e natura!!!!!!!!!!!!

I-am zis , OK , stai ca-tzi fac io poza si sun la oras. Cand m-am intors cu aparatu' scosese potaia pe drum si ma amenintza: Noi doi o sa mai stam de vorba!!!!

#768 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 23 November 2010 - 03:53 PM

Asa mi s-a mai raspuns si mie:si ce daca, suntem in parc!Adica e normal ca tu sa-ti aduci cainele in parc si sa-i lasi nevoile acolo si la mine e normal sa o duc pe Manu in parc si sa-i spun: acolo nu ca-i murdar, acolo nu ca-i murdar.

Sunt obligati sa aibe la ei pungute.Ii vezi ca au pungutele legate de lesa, dar putini le folosesc.Sincera sa fiu, in general batraneii i-am vazut ca strang, astia mai tineri nu. :P

Simo, te cred si eu ca ti-ai facut gard!

#769 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 23 November 2010 - 05:42 PM

Vezi postareaEataly, la 23 November 2010 - 03:53 PM, a spus:

Asa mi s-a mai raspuns si mie:si ce daca, suntem in parc!Adica e normal ca tu sa-ti aduci cainele in parc si sa-i lasi nevoile acolo si la mine e normal sa o duc pe Manu in parc si sa-i spun: acolo nu ca-i murdar, acolo nu ca-i murdar.

Sunt obligati sa aibe la ei pungute.Ii vezi ca au pungutele legate de lesa, dar putini le folosesc.Sincera sa fiu, in general batraneii i-am vazut ca strang, astia mai tineri nu. :P

Simo, te cred si eu ca ti-ai facut gard!

Aici e invers, cei in varsta nu strang, mai mult am vazut tineri care strang. La fel, multi se uita daca ii vede cineva, altfel nu strang. Dar si aici sunt nesimtiti si nu strang. Ma enerveaza si pe mine la culme. A mea o tin numai in lesa si logic ca ajung sa calc prin iarba si mai mereu calc :P( plus ca e periculos si pentru caini (ca miros), asa se transmit multe boli de la caini la caini, paraziti etc...
Cand m am luat de una (cam 40 de ani) s a luat la cearta cu mine ca ce tupeu am sa i spun sa stranga, ca sa ma duc la mine in tara etc...eu i am explicat ca aici e casa mea si ca, conform legii ar trebui sa stranga. Oricum o nesimtita, n a strans. Aici daca nu strangi, se da amenda de 1000 de coroane (cam in jur de 40 euro), dar tot nu strang, din pacate.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#770 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 November 2010 - 07:49 PM

Si la bubulet e plina curtea scolii,sunt si specimenele f. mari vreo 6 dar problema e mult mai grava ca sunt caini fara stapan,vagabonzi,au la ureche un cercel verde semn ca sunt castrati,dar sunt f. murdari si fac mizerie mare in plus mie mi-e frica de ei ca umbla asa prin curtea scolii ,sa nu sara la vreun copil doamne feri,am intrebat de ce nu se face nimik,mi s-a spus ca nu-i nimik de facut decat ca au fost castrati,in rest nu pot fi ridicati ca nu au unde sa-i duca,hingherii nu vin ca cica'' nu au cadru legal'',orice o fi vrand sa insemne asta,cert e ca sunt hraniti ca sunt f. mari si grasi,mie imi e mila de ei,dar cred ca ar trebui gasita o solutie,adaposturi nu stiu,cert e ca nu sunt fonduri... :pupic:

#771 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2010 - 10:30 AM

Geany, sa sara cainii la copii in curtea scolii? Da, i s-a intamplat lui Alex, era pe terenul de sport, care are o portita ce se inchide, cu profesorul langa ei, cainele a intrat bine-merci, a inceput sa maraie si sa latre, copiii au alergat care incotro pentru ca nu stiau cum va reactiona cainele si Alex a avut ghinionul ca din fuga sa nu vada poarta de fotbal si sa dea cu capul in ea. Rezultatul: si-a spart arcada, a trebuit cusut, o saptamana a stat acasa si tot asa. Iar profesorul, pe care noi l-am considerat cel mai vinovat, tot bine-merci nu a reactionat in nici un fel. Dupa ce am facut noi, ca parinti, putina valva la scoala, adica ne-am dus sa vorbim cu directorul, dupa aceea ne-a sunat sa ne intrebe "ce face" si ca "ii pare rau". Si sa nu te enervezi!
GEORGIA

#772 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 24 November 2010 - 06:46 PM

Deci trebuie sa ma consider norocoasa ca in Toronto lumea strange rahatul..chiar langa birou am un mini-parc unde vin tot felul de catei la joaca- de multe ori o iau prin parc si nu am avut onoarea de a calca intr-un kk :floare:
A cat is a friend fur-ever !

#773 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 November 2010 - 06:54 PM

Da Giorgi,deci acum sesizari au fost facute,s-au dat telefoane sa vedem ce se va rezolva,eu am propria mea opinie despre ce si cum dar ma rog e opinia mea,eu cred ca paznicul si personalul au ''inadit''cainii sa stea in curte pe perioada vacantei de vara,acum si sf. de sapt. sambata duminica,si-i tin ca si caini de paza,sunt castrati si par f. bine hraniti,dar umbla printre copii si si rahatesc peste tot in iarba,cred ca si copii ii hranesc(cu corn si lapte de la scoala)am vazut eu,cam asta cred eu ca se intampla,si nu mi se pare ok,de loc... :floare:

#774 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 24 November 2010 - 08:58 PM

Eu azi m-am enervat bine de tot pe o cucoana de la abonamente pe autobuz. A avut noroc tanti ca tin post ca daca nu ii ziceam vreo 2 de dulce :floare: Merg eu sa-mi fac abonament pe o linie de troleu (am gratuitate pe o linie) si ma intreaba pe ce linie. Eu, luata prin surprindere zic 3, ba nu, ma scuzati, 9! Dar prea tarziu...ea deja incepuse sa scrie 3-ul. Imi zice: prea tarziu, nu se mai poate modifica. Ii zic ca eu cu 3-ul n-am ce face, nu circul cu linia aia. Ea tipa la mine ca asta e, abonamentul e abonament si ca nu se poate modifica. Ca din 3 e taaaaaare greu sa faca un 9 :floare: Noh numai bine ca vine iarna si voi merge eu la facultate si-napoi in fiecare zi vreo 2 ore pe jos. Exercitiu fizic, ca doar am eu timp berechet sa umblu pe jos :) Sa fie sanatoasa tanti!
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#775 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 25 November 2010 - 04:14 PM

De ce nu il faci tu 9 din 3 :D?
A cat is a friend fur-ever !

#776 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 25 November 2010 - 05:36 PM

Iegzact asta am vrut sa-ntreb si io =)) , acu' pe bune , de ce nu?

#777 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 26 November 2010 - 04:37 PM

Da poti face tu corectura si data viitoare cand spui povestea cu ce te-ai enervat nu uita sa mentionezi ca erai intr-o zi cand neuronii tai aveau preocupari interne. Logic era sa-ti cer scuze si sa rogi sasa iti incerce schimbe sau sa corecteze. Chiar daca esti client nu inseamna ca ai mereu dreptate, iar cu zisul "de dulce" la varsta ta .... si mai ales cand greseala pleaca de la tine...

#778 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 26 November 2010 - 06:56 PM

Vezi postareaUma, la 25 November 2010 - 04:14 PM, a spus:

De ce nu il faci tu 9 din 3 =))?

Vezi postareasimonaro29, la 25 November 2010 - 05:36 PM, a spus:

Iegzact asta am vrut sa-ntreb si io :D , acu' pe bune , de ce nu?

Asta am si facut numai imi e teama ca se observa :tongue3: Imi e cam teama sa circul cu el acum, dar voi vedea eu.

Vezi postareanane, la 26 November 2010 - 04:37 PM, a spus:

Da poti face tu corectura si data viitoare cand spui povestea cu ce te-ai enervat nu uita sa mentionezi ca erai intr-o zi cand neuronii tai aveau preocupari interne. Logic era sa-ti cer scuze si sa rogi sasa iti incerce schimbe sau sa corecteze. Chiar daca esti client nu inseamna ca ai mereu dreptate, iar cu zisul "de dulce" la varsta ta .... si mai ales cand greseala pleaca de la tine...

Ai mare dreptate, Nane :P Din pacate am raspuns cu 3 pentru ca anul trecut am avut abonament pe 3, deci mi-a intrat oarecum in reflex. Si mi-am cerut scuze frumos, am rugat-o sa modifice si a inceput sa tipe la mine ca nu se poate. Mi-au dat lacrimile si am plecat. Stiu, sunt cam emotiva de fel :P Crede-ma ca nu as tipa sau injura sau vorbi urat cu o persoana niciodata...cand tipa cineva la mine, ma emotionez, plec capul si merg mai departe. Stiu, nu se cade la varsta mea sa fiu nervoasa, dar am si eu niste nervisori din cand in cand :occasion14: Ei, au trecut repede :P
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#779 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 December 2010 - 04:56 PM

Deci ma-niervez ca viata mea se constituie din munca 100%, ca am devenit un workoholic si ca nu am timp nici macar sa fac trii fursecuri. Ma-niervez ca peste tot este Christmas timeeeee...si cand ma duc si eu ca tot omu normal la copmradores si aud o melodie de Craciun...ma buseste plansu incontrolabil...si toti se holbeaza ca la urs :D
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#780 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 11 December 2010 - 05:14 PM

Of, of, of Lore. :D Mai lasa munca, acu vine vacanta.Arunca cartile si deschide frigiderul si inima. :D E greu de sarbatori departe de toti di de toate.Noi suntem aici, in bucataria forumului si facem fursecuri impreuna.Vrei?

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul