Eataly, la 11 March 2011 - 12:14 PM, a spus:
Mai fete si baieti, eu sunt nervoasa si suparata.
Din doua motive:
Ca Lia nu-si pune o data cuptorul in functiune.Liaaa, o creata, o carliontata(placinta) , nimic?De ce cocaturi ne mai privezi?
Si doi: ca nu-i repara aia calculatorul lui Maya!Pai se poate?
Sau trebuie sa arunci un banut la fantana dorintelor??!
Ma apuc de fumat de nervoasa ce sunt!

Lasa tu fumatu,ca venim noi cu retete

Mai laptopul meu nu e la reparat.Uite cum sta treaba:
Al meu,care l-am avut pîna acum,l-am dat Denisei.Nu o compatimiti ca primeste laptopu' lu' ma-sa,ca stie ea de ce e asa(vezi computer praf,mobile sparte etc.Daca nu îl sparge in urmatorul timp,primeste si ea unu nou

)
Asa.Eu mi-am luat imediat altul,tot un Sony...tare de tot,din F serie,deci elegant,fin,cu toate alea i7,blueray...etc..etc si Full HD.Laptopul functiona perfect,cum de altfel o face Sony(nu,nu-s reprezentanta,si nu primesc nimic de la ei),dar daca va zic cu ce nu m-am putut adapta,o sa rîdeti de mine.Cu Full HD.L-am dat napoi la Sony,si le-am spus cu parere de rau,eu sînt mai defecta,nu pot cu Full HD.Au zis ca nu-s prima.Si toti care-l înapoiaza din cauza asta au acelasi motiv...nu suporta micsorarea care o aduce rezolutia de 1920x1080 pe display de 16,4 zoll.Schimbînd rezolutia,unele chestii,ca grafici(smiley,de ex.) si anumite imagini devin putin neclare...
Eu nu pot lucra pe "mic",dar aia de la Sony nu s-au suparat,pentru ca am dat comanda tot la ei de unu special configurat de mine,cu exact cu ce vreau eu!Tot din F serie,dar de data asta am lasat FullHD.Problema este ca acum trebuie sa astept 2-3 saptamîni pîna e gata.
Lili,banutul ai putea sa-l azvîrili peste cap în fîntîna,si sa spui la aia de la Sony sa se grabeasca