Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1421 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 April 2012 - 03:57 PM

Ofof, mai mai...cum naiba mai, ca eu stiu sa stranut cu surdina, si pe-nfundate...
si iti duci rapid cotjl la nas si gura si tranutzi acolo, ca cica nu-i bine in mana...ca dupa dai maina cu oamenii =))
Maya , pupaciuni si tie ...
Sorina eu ii ziceam ca noroc de straini ca mai cumpara =))...asta e n-ai cu cine discuta.
si pe mine ma 'nerveaza ca pululuie de tigani asa zisi romi, pe aici, si toti ma complimenteaza ptr conationalii mei :) :crying: , pai eu
ce sa zic de toti incuiatii pe care-i intalnesc ?? cui sa scot ochii ???

#1422 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 05 April 2012 - 04:14 PM

Sorina , naspa cu astfel de specimene, nu isi vad ei uscaturile din gradina, noi astia straini suntem de vine.Eu am patit-o odata cu una care voia sa ma scoata vinovata ca i-am lovit masina si cum eu si vb cu accent :crying: ce a zis tantica ca-si scoate parlealea si masina lovita de altii pe asigurarea mea.Numai ca aici a fost rasism, al meu a zis ca tb sa-i iau nr de la masina si sa o dau putin in judecata pt injurii aduse la persoana mea.
Da eu mi-s prea blanda de fel.

Maya, of, cati din astia nu sunt si acum cu aglomeratia din magazine si mai si , si mai ales cu vremea de afara.
Norocul meu ca soata face cumparaturile azi, eu am copt deja cozonacii =))
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1423 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 05 April 2012 - 07:29 PM

Vezi postareastella, la 05 April 2012 - 03:57 PM, a spus:

Ofof, mai mai...cum naiba mai, ca eu stiu sa stranut cu surdina, si pe-nfundate...
si iti duci rapid cotjl la nas si gura si tranutzi acolo, ca cica nu-i bine in mana...ca dupa dai maina cu oamenii :floare:
Maya , pupaciuni si tie ...
Sorina eu ii ziceam ca noroc de straini ca mai cumpara :hiding:...asta e n-ai cu cine discuta.
si pe mine ma 'nerveaza ca pululuie de tigani asa zisi romi, pe aici, si toti ma complimenteaza ptr conationalii mei :) :floare: , pai eu
ce sa zic de toti incuiatii pe care-i intalnesc ?? cui sa scot ochii ???

Dom'nie, da' îs încuietzi din viest? Apäi îs!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1424 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 05 April 2012 - 08:55 PM

Vezi postareaMaya, la 05 April 2012 - 03:40 PM, a spus:

Odata oricum ajung la politie din cauza ca-i trag cuiva una peste ochi!
M-a stranutat azi o vaca la cumparaturi! Înteleg ca-i aglomerat si poate te apuca, si nu stii în ce parte sa te întorci, sau nu mai ai timp sa scoti un servetel, dar bagta-ti naibii fleoanca în sîn, trage-ti geaca peste moaca... ce stiu eu! Dar nu stranuti pe lumea din jur!
Si nu destul ca deja dadeam încet în hepatita, a mai trecut unu pe lînga mine care PUTZEA într-un asa hal, ca mi-a ramas aroma lui pe mucoasa din stomac, de nici mielu' pascal cu usturoi n-o mai scoate!

'utui...asta da sila... Mai oricat de tare te apuca, doar daca e sa ai ambele maini ocupate stranuti aiurea, dar si atunci apleci capul si-ti stranuti in san.
Eu urasc sa stranut, simt ca-mi zdruncin creierii, deci deobicei iese un sunet ca la stranutul de pisica. Dar da, se stranuta in cot, nu in palma si dupa pui mana frumos si te tii de bara la metro...ca aia ma agita aproape la fel de mult ca si cum mi-ai stranuta in nas.
A cat is a friend fur-ever !

#1425 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 10 April 2012 - 08:37 AM

Ma enervez ca ma ia raceala :floare: . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.

#1426 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 10 April 2012 - 02:39 PM

Vezi postareaCami, la 10 April 2012 - 08:37 AM, a spus:

Ma enervez ca ma ia raceala :floare: . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.

Vitamina C rapid :floare: 1000 mg pe zi !

#1427 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 10 April 2012 - 03:33 PM

Vezi postareaUma, la 10 April 2012 - 02:39 PM, a spus:

Ma enervez ca ma ia raceala :D . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.

Vitamina C rapid :D 1000 mg pe zi !

Sar'na. Am inceput. Ce se intampla de la overdose de vitamina C? Am luat deja 2000mg azi si planuiam sa mai una inainte de culcare, da' cred ca n-o mai iau.

#1428 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 10 April 2012 - 04:02 PM

Ma enervez ca nimic nu imi iese , fac un pas inainte si trei inapoi :D
Si am mai dat si banii inapoi pe doua telecomenzi ca vezi doamne nu se pot obisnuii cu noile telecomenzi ca butonul de on/off e in alta parte fata de cum il avea telecomanda originala , off,off :D

#1429 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 10 April 2012 - 10:12 PM

Vezi postareaCami, la 10 April 2012 - 03:33 PM, a spus:

Ma enervez ca ma ia raceala =)) . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.

Vitamina C rapid =)) 1000 mg pe zi !

Sar'na. Am inceput. Ce se intampla de la overdose de vitamina C? Am luat deja 2000mg azi si planuiam sa mai una inainte de culcare, da' cred ca n-o mai iau.

In principiu nu, se elimina prin urina, dar nu e bine sa depasesti 1000 mg pe zi. Asa stiu eu, ca sa nu afectezi rinichii.

#1430 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 11 April 2012 - 07:21 AM

Vezi postareaUma, la 10 April 2012 - 10:12 PM, a spus:

Vezi postareaCami, la 10 April 2012 - 03:33 PM, a spus:

Ma enervez ca ma ia raceala :angryfire: . Ma doare gatul, ma doare capul, imi curge nasul si am starea aia aiurea dinaintea racelii, cand te simti de parca te-a lovit trenu'. Si nu vreau sa petrec sarbatorile in pat, inghitind medicamente.

Vitamina C rapid :snorting: 1000 mg pe zi !

In principiu nu, se elimina prin urina, dar nu e bine sa depasesti 1000 mg pe zi. Asa stiu eu, ca sa nu afectezi rinichii.

Inca traiesc, iar aseara n-am avut nimic, in afara de faptul ca am fost globie ca o vrabiuta :biggrin: Ma miram si eu cata energie aveam :thumleft:

#1431 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 16 May 2012 - 05:19 PM

Doamne fereste!Am vazut astazi la Facebook un video de m-am facut toata piele de gaina,m-am umplut de tristete,de nervi...incredibil!!!Stiu ca exista o multime de oameni ca femeia din video,dar sa vezi filmat pe viu asa ceva...

E vorba de femeia aia din Malaezia care isi bate copilul de 8 luni...
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1432 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,009
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 17 May 2012 - 11:01 AM

Nu mai pot de draci: suna la noi la birou telefoanele ca la balamuc pentru inscrieri la excursii in Georgia - este o oferta speciala pantru profesori. Dintre perlele asa-zisilor profi mentionez:
" ce moneda se foloseste in tara Caucaz"
" am primit faxul invers ( cu fundul in sus) si nu pot sa o intorc pe calculator" - i s-a raspuns sa printeze faxul si sa-l intoarca :tongue3:

Astia ar trebui sa ne invete copii.....

#1433 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 17 May 2012 - 11:05 AM

:tongue3:
Ce misto!

#1434 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 17 May 2012 - 02:29 PM

Ce durere...
Sorina

#1435 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 10:38 PM

Eu m-am enervat pe mine insämi foarte urat duminica, de fapt nici acu nu mi-a trecut...sotul meu a vrut sa faca un lucru bun iar eu l-am facut praf :rolleyes:(
Pe scurt: doua pasarele infime s-au busit de geam...asta e supozitia noastra si s-au lovit asa de tare ca nu au mai putut zbura. Roland le-a gasit pe terasa si le-a pus intr-o farfuriuta apa si le-a lasat sa isi revina. Cand am coborat am vazut doua pasarele nemiscate si o farfuriuta cu apa. Am ramas stupefiata ca nu stiam ce sa cred, am zis ca imi face el un fel de gluma macabra. Mi-a explicat ce e cu ele, am iesit usurel pe terasa sa vad daca nu au ceva rupt. Una a zburat, cred ca era masculul, dar femela saracuta nu se putea misca, tinea capul intr-o pozitie aiurea...deja arata rau, aproape intr-un rigor mortis. Am incercat sa ii dau ceva apa, niste miez de paine, nimic. Am lasat-o acolo linistita si am urcat la etaj. fereastra da spre terasa. Dupa aia mi-a venit o idee, sa o urc undeva, sa ii fac un culcus cu iarba, mai ales ca mi.am adus aminte ca misuna ceva motani pe aici. Zic o mai las, ca si asa s-a speriat destul cand am iesit. Si deodata aud un ciripit speriat... :tongue3: am sarit repede, pe mititica mea a atacat-o o cotofana :thumleft: si doar penele au ramas din ea.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1436 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 22 May 2012 - 10:47 PM

Lorica :thumleft: , viata e cruda si nedreapt, si natura nu e mereu miloasa....

#1437 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 23 May 2012 - 01:30 PM

Lori, eu am invatat ca nu-i bine sa te interpui in calea fireasca a lucrurilor. Cat am suferit si eu dupa un pui de vrabie pe care l-am indopat 4 zile, parea bine, si-n ziua urmatoare a murit fara vreo cauza evidenta. Eu l-am cules de pe-o zebra pe care cazuse din cuib, mi-am imaginat eu. Omu' zicea ca daca l-as fi lasat acolo, parintii ar fi gasit o modalitate sa-l ridice la loc. Ma indoiesc c-ar fi asa, dar nici eu nu l-am ajutat :thumleft:

#1438 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 23 May 2012 - 04:58 PM

Vezi postareastella, la 22 May 2012 - 10:47 PM, a spus:

Lorica =)) , viata e cruda si nedreapt, si natura nu e mereu miloasa....

Laponica si eu sunt de acord cu Stella
...Viata e uneori nedreapta!!
:((((((((((

#1439 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 23 May 2012 - 06:38 PM

Evident ca aveti dreptate ai eu ar trebui sa stiu asta mai bine ca oricine ca om crescut la tara...dar aia era asa de miiicaaaaa. Cel mai urat a fost tipatul ei cand a fost atacata...si faptul ca am vazut cotofana aia cum a mancat-o, brrrr.

Le facusem chiar cateva pozici ca sa va intreb ce le pot face sa le ajut. Probabil ca aia mica nu supravietuia la cum arata, cred ca isi rupsese ceva vertebre ori, la cat sunt ele de mititele, isi vatama organele interne si mor de hemoragie interioara. Masculul, presupunand ca era masculul, incepuse sa se dezmorteasca si cand am iesit a si zburat. Sper sa fi scapat...da' e trist ca a ramas fara pereche :( Ori poate o fi fost mama cu puisorul -desi dupa penaj nu as zice- si il invata sa zboare. =))
Fisier atasat  pasarele1.jpg (185.95K)
Number of downloads: 3
Fisier atasat  pasarele2.jpg (119.97K)
Number of downloads: 5
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1440 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 23 May 2012 - 09:24 PM

pui mici si nefericiti, lasa, poate macar cel care zburat o sa fie bine!! imi pare rau ca ai fost martora, dar intreaba-le pe fete, cand primesc cadou soricei sau pasari....asa le e instinctul, ce putem face noi??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul