Eu m-am enervat pe mine insämi foarte urat duminica, de fapt nici acu nu mi-a trecut...sotul meu a vrut sa faca un lucru bun iar eu l-am facut praf

(
Pe scurt: doua pasarele infime s-au busit de geam...asta e supozitia noastra si s-au lovit asa de tare ca nu au mai putut zbura. Roland le-a gasit pe terasa si le-a pus intr-o farfuriuta apa si le-a lasat sa isi revina. Cand am coborat am vazut doua pasarele nemiscate si o farfuriuta cu apa. Am ramas stupefiata ca nu stiam ce sa cred, am zis ca imi face el un fel de gluma macabra. Mi-a explicat ce e cu ele, am iesit usurel pe terasa sa vad daca nu au ceva rupt. Una a zburat, cred ca era masculul, dar femela saracuta nu se putea misca, tinea capul intr-o pozitie aiurea...deja arata rau, aproape intr-un rigor mortis. Am incercat sa ii dau ceva apa, niste miez de paine, nimic. Am lasat-o acolo linistita si am urcat la etaj. fereastra da spre terasa. Dupa aia mi-a venit o idee, sa o urc undeva, sa ii fac un culcus cu iarba, mai ales ca mi.am adus aminte ca misuna ceva motani pe aici. Zic o mai las, ca si asa s-a speriat destul cand am iesit. Si deodata aud un ciripit speriat...

am sarit repede, pe mititica mea a atacat-o o cotofana

si doar penele au ramas din ea.