[quote name='Lapona Enigel' date='17 March 2010 - 06:01 PM' timestamp='1268845268' post='27582']
Unde asta, in tara?!?!!???! 1000 euro? Banuiesc ca e vorba de Bucuresti nu?
[/quote]
mda, unde e grandomania cea mai mare?Si mi-s Bucuresteanca get beget, dar......
[quote name='stella' date='17 March 2010 - 06:03 PM' timestamp='1268845391' post='27584']
Bai , si fiimea face 18 ani anul asta.. si o tot descos ce i-ar face placere, ce si-ar dori ale alea...
si fata zice nu -mi trebuie nik, si azi am avut inspiratia divina, i-am luat anticipat cadoul...aka un abonament la mobil pe 2 ani, pe care eu il platesc , dar tot ce e peste 25 fr/ luna ea plateste...si asta acompaniat de un tel...asta
http://images.google.ch/images?hl=fr&source=hp&q=htc%20hd2&aql=&oq=htc&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
si fiimea este hiperincantata.
[/quote]
Da Stela, asa ar fi normal sa aiba un bun simt.Noi am luat deja cadou ,fiinca ceruse la un mom dat ceva si nu am avut atunci.
[quote name='Nicoleta' date='17 March 2010 - 06:03 PM' timestamp='1268845407' post='27585']
Nu uita Ioana ca grandomania este invers propotionala cu scara lor de valori in acest caz

Iar daca vrei sa nu mai ai nervi ofera-i sarbatoritului un sejur all inclusiv ( job cu masa si casa tot acolo ) si atunci va pretui si o felicitare

[/quote]
[quote name='Uma' date='17 March 2010 - 06:46 PM' timestamp='1268847973' post='27605']
[/quote]
Ba pardon ca matza mea kk fisicuri de $$ si in fata geamului am si un artar care in loc de frunze are bacnote de $100!
Nu stiu de ce voi nu aveti, dar va rog sa va revizuiti atitudinea!!
Si ce, ti s-a spus de la obraz ca vrea cadou de 1,000 de Euro? Ca eu nu m-as duce nici de mi-ar fi draga. Cadoul se face dupa cat il duce pe om buzunarul si cat are chef sa dea...
Si mie mi s-a cerut si mi s-a batut obrazul si scuza mea a fost ca matza mea e constipata si nu a mai putut sa kk bani -dar ca promit ca e pe lista ii voi trimite cum se rezolva problema..
Magarii!
[/quote]

nu mi-o imprumuti si mie pe Maya?
Bine ar fi un mic detaliu, sarbatoritul este defapt fata sotului,dar chiar si asa mi se pare extrem de mult.Nu zic cum era pe vremea noastra, chemai acasa 10-15-20 de prieteni, dar pana la 40 de persoane, cu inchirieri de localuri care cica costa 500e, plus consumatie.Cand poti f bine sa mergi intr.un club, rezervi cateva mese, dai ceva de baut si un mic aperitv si dai pe distractie.Da NU nene, hai sa ne dam mari.
Si ma oftic ca multi nu stiu ce-i aia munca.Si recunosc ca n-am plecat din tara ca nu-mi mergea bine, aveam un job stabil, munca de birou,eram o doamna, aveam o casa, aici stau cu chirie,da stiu si am invatat sa pretuiesc banul.
Si sa nu mai zic ca domne ii tb masina ca sa nu se mai roage de unu si altu sa o ajute cu masina, pai unde pana mea merge cu masina cand liceul e la doi pasi, nu tb a faca piata, nu tb sa duca copii la sc, etc, etc.