Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#421 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 15 March 2010 - 02:36 PM

Vezi postareasimonaro29, la 15 March 2010 - 02:31 PM, a spus:

Sa va iecsplic: aci prin satele noastre , daca vrei sa potzi da pruncu' la cresa tre sa-l inscrii cu cel putzin un an inainte. Io vreau sa dau gogoasa de la 10 luni , sa se obisnuiasca pana incep io serviciul......
Bunnnnnn , sun la crese , ma trec pe lista de asteptare...si pac acu' o saptamana gasesc una la 300 de m de casa noua! A dat norocu' peste mine! Sun si ce mi se spune? ca tre sa se nasca gogoasa inainte...
Pai bine tanti , da' io vreau sa o dau de la 10 luni , daca tre' sa astept un an si jumate aproape , pai , cum mai e posibil?Ca nu , ca tre' sa aiba nume...Pai , are , atnti , ca stiu cum o sa o cheme...
Ca nu se poate , sa asteptam....
sa asteptam ca poate se schimba calendarul , si din august 2010 pana in iunie 2011 trece un an jumate....

mai peste tot este asa, o prietena stii cum a facut? a rugat o prietena de-a ei si a inscris aceea fiul ei si ei spun daca renunta cineva si sunt locuri te poti inscrie,zis si facut iar cand prietena mea avea nevoie aceea a renuntat ca nu avea de gand sa duca acolo copilul si jap ca se facuse un loc automat, pai daca altfel nu se poate!
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#422 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 15 March 2010 - 03:13 PM

pai , io n-am pretene cu copii.....

la alea particulare nu-i asa....

#423 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 March 2010 - 03:17 PM

Simo...stim foarte bine ce jale e aici cu cresele si gradinitele. Eu zic ca insisti la aia, mai suna, mai trateaza.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#424 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 March 2010 - 04:41 PM

Cica tre sa sun din nou joi , sa fac Termin cu directoarea....
vreau sa vb neaparat cu ea sa-i propun ceva...poate am noroc. Problema cu astea de stat e ca am barbat , de n-aveam , primeam loc. Cu alea particulare , problema e ca sunt deschise pana la 14.00-14.30. Ar fi perfect daca n-ar fi GK , Notenkonferenzen....Dienstbesprechungen...si cate si mai cate...
Asta e , in zilele astea isi ia al meu juma de zi libera , ca altceva nu putem face...

#425 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 March 2010 - 06:03 PM

Simona, stiu ce inseamna... si eu am trecut prin ceva asemanator cand am inscris-o pe Mara le camin... oricum am inscris-o cand avea 2 ani pt cand va implini 3 ani... Bine ca au primit-o...
Problema mai mare apare pt copiii sub 3 ani... prin zona in care stau eu nu exista crese de stat ci doar particulara... cu alte cuvinte fara 500 de euro nu se discuta. Nu stiu cum e situatia in cele de stat, dar nu am auzit pe nimeni zicand ca nu i-ar primi copilul la cele particulare, atunci cand ai nevoie...
Bafta multa! Sorina
Sorina

#426 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 March 2010 - 06:47 PM

Nici nu stiu daca sa ma enervez sau sa ma revolt, sau sa......

Da e normal un majorat cu 40 de persoane, cadou 1000euro?Asa de rau am ramas in urma de cand am plecat din tara?

Si poate sa intre mama ei de exa sa ma gaseasca si pe forumul asta ca ma doare fix in basca.
Sa faca misto de mine ca nu am copii si-s stearpa si sa zica ca-s cat casa poporului ca iarasi nu ma intereseaza, da ca sa fiu on topic, e ca ma enervez ca toti care au ramas in tara( cu mici exceptii) au impresia ca aici circula cainii cu covrigi in coada, ca ma duc la la toaleta si ma kk bani ;) :) , muncesc pt banii astia si nu-mi da nimeni de pomana sau nu ma intreaba nimeni daca am nevoie de ceva.
:floare: :pupic:

na ca m-am descarcat(cat de cat) ;)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#427 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 March 2010 - 06:53 PM

Vezi postareaIoana, la 17 March 2010 - 06:47 PM, a spus:

Da e normal un majorat cu 40 de persoane, cadou 1000euro?Asa de rau am ramas in urma de cand am plecat din tara?

Si poate sa intre mama ei de exa sa ma gaseasca si pe forumul asta ca ma doare fix in basca.
Sa faca misto de mine ca nu am copii si-s stearpa si sa zica ca-s cat casa poporului ca iarasi nu ma intereseaza, da ca sa fiu on topic, e ca ma enervez ca toti care au ramas in tara( cu mici exceptii) au impresia ca aici circula cainii cu covrigi in coada, ca ma duc la la toaleta si ma kk bani :) ;) , muncesc pt banii astia si nu-mi da nimeni de pomana sau nu ma intreaba nimeni daca am nevoie de ceva.
:floare: :pupic:

na ca m-am descarcat(cat de cat) ;)

Ioana,daca astea-s valorile din ziua de azi...1000 de euro le-o fi prea putin!Ma mir ca nu vrea un x6!..Doar are 18 ani! ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#428 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2010 - 06:58 PM

aaaa, ba da, un VW, eventual decapotabil :floare:

Acasa la mine

#429 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 March 2010 - 07:01 PM

Unde asta, in tara?!?!!???! 1000 euro? Banuiesc ca e vorba de Bucuresti nu?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#430 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 17 March 2010 - 07:03 PM

Bai , si fiimea face 18 ani anul asta.. si o tot descos ce i-ar face placere, ce si-ar dori ale alea...
si fata zice nu -mi trebuie nik, si azi am avut inspiratia divina, i-am luat anticipat cadoul...aka un abonament la mobil pe 2 ani, pe care eu il platesc , dar tot ce e peste 25 fr/ luna ea plateste...si asta acompaniat de un tel...asta

http://images.google...F-8&sa=N&tab=wi

si fiimea este hiperincantata.

#431 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 17 March 2010 - 07:03 PM

Nu uita Ioana ca grandomania este invers propotionala cu scara lor de valori in acest caz :)
Iar daca vrei sa nu mai ai nervi ofera-i sarbatoritului un sejur all inclusiv ( job cu masa si casa tot acolo ) si atunci va pretui si o felicitare :pupic: :floare:
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#432 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 17 March 2010 - 07:46 PM

Vezi postareaIoana, la 17 March 2010 - 06:47 PM, a spus:

Sa faca misto de mine ca nu am copii si-s stearpa si sa zica ca-s cat casa poporului ca iarasi nu ma intereseaza, da ca sa fiu on topic, e ca ma enervez ca toti care au ramas in tara( cu mici exceptii) au impresia ca aici circula cainii cu covrigi in coada, ca ma duc la la toaleta si ma kk bani :lol: :P , muncesc pt banii astia si nu-mi da nimeni de pomana sau nu ma intreaba nimeni daca am nevoie de ceva.
:sleepy3: :P

na ca m-am descarcat(cat de cat) :P

Ba pardon ca matza mea kk fisicuri de $$ si in fata geamului am si un artar care in loc de frunze are bacnote de $100!
Nu stiu de ce voi nu aveti, dar va rog sa va revizuiti atitudinea!!

Si ce, ti s-a spus de la obraz ca vrea cadou de 1,000 de Euro? Ca eu nu m-as duce nici de mi-ar fi draga. Cadoul se face dupa cat il duce pe om buzunarul si cat are chef sa dea...
Si mie mi s-a cerut si mi s-a batut obrazul si scuza mea a fost ca matza mea e constipata si nu a mai putut sa kk bani -dar ca promit ca e pe lista ii voi trimite cum se rezolva problema..

Magarii!
A cat is a friend fur-ever !

#433 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 17 March 2010 - 07:50 PM

Vezi postareaNicoleta, la 17 March 2010 - 07:03 PM, a spus:

Nu uita Ioana ca grandomania este invers propotionala cu scara lor de valori in acest caz :lol:

Asta e problema! Dar ce ma dispera pe mine e ca se considera cu totii abonati la salariile noastre -mon cher, de muncesc si castig bani e ca ma intretin pe mine, nu muncesc pentru altii sa le fac cadouri mari!

Dupa primii ani in care nu aveam destule maini pentru geamantane si vedem figurile dezamagite, ca era doar un parfum cadou (care aici ma costa peste $100) am invatat ca florile sunt cele mai bune cadouri. Si atat.

Primesc acum cadouri doar copilasii -ai mari sunt stersi de pe lista (zise cea care tocmai a cheltuit $300 pe o geaca de piele pentru fratele personal :sleepy3: ).

#434 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 17 March 2010 - 07:53 PM

Mai, eu cred ca aia 40 pun toti mana de la mana si-i iau un cadou de 1000 de euro. Eu asa am inteles.

#435 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 17 March 2010 - 07:59 PM

Vezi postareaany_annette, la 17 March 2010 - 07:53 PM, a spus:

Mai, eu cred ca aia 40 pun toti mana de la mana si-i iau un cadou de 1000 de euro. Eu asa am inteles.

:sleepy3:

#436 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 March 2010 - 08:07 PM

[quote name='Lapona Enigel' date='17 March 2010 - 06:01 PM' timestamp='1268845268' post='27582']
Unde asta, in tara?!?!!???! 1000 euro? Banuiesc ca e vorba de Bucuresti nu?
[/quote]

mda, unde e grandomania cea mai mare?Si mi-s Bucuresteanca get beget, dar......

[quote name='stella' date='17 March 2010 - 06:03 PM' timestamp='1268845391' post='27584']
Bai , si fiimea face 18 ani anul asta.. si o tot descos ce i-ar face placere, ce si-ar dori ale alea...
si fata zice nu -mi trebuie nik, si azi am avut inspiratia divina, i-am luat anticipat cadoul...aka un abonament la mobil pe 2 ani, pe care eu il platesc , dar tot ce e peste 25 fr/ luna ea plateste...si asta acompaniat de un tel...asta

http://images.google.ch/images?hl=fr&source=hp&q=htc%20hd2&aql=&oq=htc&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

si fiimea este hiperincantata.
[/quote]

Da Stela, asa ar fi normal sa aiba un bun simt.Noi am luat deja cadou ,fiinca ceruse la un mom dat ceva si nu am avut atunci.

[quote name='Nicoleta' date='17 March 2010 - 06:03 PM' timestamp='1268845407' post='27585']
Nu uita Ioana ca grandomania este invers propotionala cu scara lor de valori in acest caz :lol:
Iar daca vrei sa nu mai ai nervi ofera-i sarbatoritului un sejur all inclusiv ( job cu masa si casa tot acolo ) si atunci va pretui si o felicitare :P :sleepy3:
[/quote]

[quote name='Uma' date='17 March 2010 - 06:46 PM' timestamp='1268847973' post='27605']

[/quote]
Ba pardon ca matza mea kk fisicuri de $$ si in fata geamului am si un artar care in loc de frunze are bacnote de $100!
Nu stiu de ce voi nu aveti, dar va rog sa va revizuiti atitudinea!!

Si ce, ti s-a spus de la obraz ca vrea cadou de 1,000 de Euro? Ca eu nu m-as duce nici de mi-ar fi draga. Cadoul se face dupa cat il duce pe om buzunarul si cat are chef sa dea...
Si mie mi s-a cerut si mi s-a batut obrazul si scuza mea a fost ca matza mea e constipata si nu a mai putut sa kk bani -dar ca promit ca e pe lista ii voi trimite cum se rezolva problema..

Magarii!
[/quote]

:P nu mi-o imprumuti si mie pe Maya? :P
Bine ar fi un mic detaliu, sarbatoritul este defapt fata sotului,dar chiar si asa mi se pare extrem de mult.Nu zic cum era pe vremea noastra, chemai acasa 10-15-20 de prieteni, dar pana la 40 de persoane, cu inchirieri de localuri care cica costa 500e, plus consumatie.Cand poti f bine sa mergi intr.un club, rezervi cateva mese, dai ceva de baut si un mic aperitv si dai pe distractie.Da NU nene, hai sa ne dam mari.

Si ma oftic ca multi nu stiu ce-i aia munca.Si recunosc ca n-am plecat din tara ca nu-mi mergea bine, aveam un job stabil, munca de birou,eram o doamna, aveam o casa, aici stau cu chirie,da stiu si am invatat sa pretuiesc banul.
Si sa nu mai zic ca domne ii tb masina ca sa nu se mai roage de unu si altu sa o ajute cu masina, pai unde pana mea merge cu masina cand liceul e la doi pasi, nu tb a faca piata, nu tb sa duca copii la sc, etc, etc.

Acasa la mine

#437 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 17 March 2010 - 09:40 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 15 March 2010 - 06:03 PM, a spus:

Simona, stiu ce inseamna... si eu am trecut prin ceva asemanator cand am inscris-o pe Mara le camin... oricum am inscris-o cand avea 2 ani pt cand va implini 3 ani... Bine ca au primit-o...
Problema mai mare apare pt copiii sub 3 ani... prin zona in care stau eu nu exista crese de stat ci doar particulara... cu alte cuvinte fara 500 de euro nu se discuta. Nu stiu cum e situatia in cele de stat, dar nu am auzit pe nimeni zicand ca nu i-ar primi copilul la cele particulare, atunci cand ai nevoie...
Bafta multa! Sorina

aici la noi e 300-350....
Numai ca la alea particulare programul e pana la 14.00.

Asta e , ne descurcam noi , eu o sa lucrez maxin pana la 13.00 dar mai am si sedintze , si d-aia ar fi fost bine. O sa-si ia al meu cate juma de zi de concediu de cate ori am sedintze....

#438 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 17 March 2010 - 09:43 PM

Ioana? Tzi s-a pretins pur si simplu?

#439 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 17 March 2010 - 10:27 PM

Aha, am priceput acum :P

Am auzit ca mai nou asa se fac petrecerile - io ce sa zic, sunt "expriata", pe vremea mea strangeam ai mai buni prieteni si o puneam de chefuiala acasa -amu' vad ca se da lumea in barci..
Dar eu zic ca pretentiile sunt prea mari pentru o pustoaica de 18 ani si daca o inveti sa ceara la mami si la tati luna, s-ar putea sa nu fie capabila sa se ridice nici macar pana la stele pe propriile picioare..

Dar sincer, eu sunt rupta de 12 ani de realitatea romanesca, si deobicei cand vad cate o chestie din astea de snobism, epatare si gaunela, ma apuca dracii :P

Maya nu ii da $$ decat mamei ei :P(si put....de-ti muta nasul din loc )

#440 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 17 March 2010 - 11:05 PM

Ce sa zic eu,care sînt rupta de realitatea de acolo de aproape 20 de ani!Merg rar în tara,si merg la sat la parinti...si cînd aud de fite din astea,nici macar nu ma apuca dracii,ci mi se par absurditati! :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24