Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#481 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 20 March 2010 - 10:00 AM

Acu' 2 zile la casa noua: Io stateam pe prispa la soare ,la terasa , al meu dadea cu grund pe peretzi. ( Terasa e in spate , da? ). Aud galagie. Ma uit , un nene venea spre noi , vorbind la telefon , intra pe terasa URLAND in tel intr-o limba ce semana cu araba...israeliana , nush...ceva de genul asta).
Al meu se uita....io zic: avem musafiri. Ma ridic , il intreb: Pot sa va ajut? El face semna ca nu , se apropie mai tare si urla in telefon...Coboara al meu de pe scara , il intreaba si el...Face iar semn ca nu , traverseaza terasa....Al meu incepe sa injure in romaneste...io zic: lasa-l , o fi vreun viitor vecin ,nu ne facem moara-n cap..poate vrea ceva....
Ala urla in tel de nu ma mai puteam intzelege cu al meu , mai 50 de cm si intra in casa. Merge al meu la el si-i spune in fata: Suntezi pe proprietate privata!
El: Pai , da , dar in fata era prea multa galagie ( sunt santiere de case vis-a-vis)si ma deranjeaza.
Al meu: Da, dar si dumneavoastra facetzi galagie si deranjatzi.
El -ofuscat:Nu intzelegtzi ca era prea mare galagia si nu puteam vorbi la tel?
Al meu: Asta nu va da dreptul sa incalcatzi o proprietate privata si sa va plimbatzi la noi pe terasa!
El-strigand: nu auzitzi ca era prea mare galagia acolo? Aici e mai liniste! Ce? am furat ceva?

Boul ala , daca nu eram pe terasa , ar fi intrat si in casa !!!!!!!!!!

#482 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 March 2010 - 10:19 AM

Vezi postareasimonaro29, la 20 March 2010 - 10:00 AM, a spus:

Acu' 2 zile la casa noua: Io stateam pe prispa la soare ,la terasa , al meu dadea cu grund pe peretzi. ( Terasa e in spate , da? ). Aud galagie. Ma uit , un nene venea spre noi , vorbind la telefon , intra pe terasa URLAND in tel intr-o limba ce semana cu araba...israeliana , nush...ceva de genul asta).
Al meu se uita....io zic: avem musafiri. Ma ridic , il intreb: Pot sa va ajut? El face semna ca nu , se apropie mai tare si urla in telefon...Coboara al meu de pe scara , il intreaba si el...Face iar semn ca nu , traverseaza terasa....Al meu incepe sa injure in romaneste...io zic: lasa-l , o fi vreun viitor vecin ,nu ne facem moara-n cap..poate vrea ceva....
Ala urla in tel de nu ma mai puteam intzelege cu al meu , mai 50 de cm si intra in casa. Merge al meu la el si-i spune in fata: Suntezi pe proprietate privata!
El: Pai , da , dar in fata era prea multa galagie ( sunt santiere de case vis-a-vis)si ma deranjeaza.
Al meu: Da, dar si dumneavoastra facetzi galagie si deranjatzi.
El -ofuscat:Nu intzelegtzi ca era prea mare galagia si nu puteam vorbi la tel?
Al meu: Asta nu va da dreptul sa incalcatzi o proprietate privata si sa va plimbatzi la noi pe terasa!
El-strigand: nu auzitzi ca era prea mare galagia acolo? Aici e mai liniste! Ce? am furat ceva?

Boul ala , daca nu eram pe terasa , ar fi intrat si in casa !!!!!!!!!!

Cred ca nu'ma un roman bine educat si ''gentil''si etc.putea sa se comporte asa...uneori,mai bine zis deseori mi-e si rusine ca sunt romanca,urata natie de oameni mai suntem,..nu toti ...da' multi mai seamana cu nenea asta al tau'.. ne facem si in afara de tot rasul cu creaturi deastea...au si ei creaturile lor nu zic,da' parca tot a noastre's mai multe si mai speciale....

#483 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 20 March 2010 - 11:15 AM

Nu era roman , vorbea perfect germana , iar la tel vorbea o limba ciudata , aspra si urlata , ca araba , dar nu era araba. Era blondutz la fatza de unde am dedus ca era evreu....

#484 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2010 - 11:43 AM

Vezi postareasimonaro29, la 20 March 2010 - 11:15 AM, a spus:

Nu era roman , vorbea perfect germana , iar la tel vorbea o limba ciudata , aspra si urlata , ca araba , dar nu era araba. Era blondutz la fatza de unde am dedus ca era evreu....

Aha!!ma mir ca nu era roman...ca nu m-ar fi mirat deloc...

#485 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 March 2010 - 04:26 PM

Maya , personal eu pe pedofili i-as spanzura de c...e si i-as lasa asa sa moara incet, si sa aiba timp sa cujete la ce hidosenii sunt si ce fac .

#486 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 March 2010 - 05:12 PM

Eu nu as mai lasa nimic. Din cauza acestor monstri spun da pedepsei cu moartea.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#487 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 March 2010 - 06:42 PM

Simo, o fi fost albanez.Si acum si cu voi, voia omu sa vb in liniste si voi l-ati deranjat :beer2:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#488 Useril este offline   Bonicelli 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 20 March 2010 - 09:58 PM

Sunt foarte trista. :angryfire:
Azi au venit niste prieteni de-ai juniorului sa-l ia la un gratar la Snagov si cat stateau ei si aranjau gratarul in portbagaj si se inghesuiau, ca era si-un balaur de caine in masina a trecut o duba in mare viteza si-a lovit pe strada un pui de caine.
M-am si speriat cand l-am vazut pe copil venind in casa in mare viteza, a luat o carpa mare, o lada de lemn si mi-a spus in mare graba ce s-a intamplat.
A pus catelusul in lada s-au urcat toti in masina si au plecat rapid la veterinar cu el.
S-a intors fericit cu el inapoi in cutie, mandru ca l-a salvat. Catelul era cu urechea cusuta, plin de injectii si cu o labuta mai moale dar nepusa in gips, ca au spus la veterinar ca nu era rupta.
A zis ca "l-au chelit de bani" si-a dat toti banii lui 1 500 000 dar ca vrea sa tina el puiul la el pe balcon la inceput, pana se vindeca. Maine urma sa mergem iar la control cu el. Pentru gestul lui frumos, normal ca va primi toti banii inapoi.
I-a luat lesa de la veterinar si l-a legat pe balcon, culcat in cutie, ca sa nu sara.
Mi l-a lasat in grija si a plecat la Snagov cu prietenii.
I-am dus lapte, boabe, l-am mangaiat, scancea saracul.
M-am dus din sfert in sfert de ora sa vad ce face.
A venit si MdeB, i l-am aratat si lui, i-am povestit ce s-a intamplat si ca avem un nou caine. I-am facut poze noului locatar.
Am lipsit 10-15 minute si cand m-am dus din nou la el mi s-a parut ca avea o pozitie cam ciudata.
Murise saracul. :)
Cred ca avusese leziuni interne.
L-as impusca pe nemernicul care l-a lovit si nici macar n-a oprit.
Ne-a intors pe dos pe toti.
Imaginati-va cum i-am spus copilului cand a venit. :)

Fisiere atasate

• Fisier atasat  1.jpg (87.54K)
    Number of downloads: 11
  • Fisier atasat  2.jpg (96.7K)
  • Fisier atasat  3.jpg (78.64K)

Imagine postata

#489 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 20 March 2010 - 10:03 PM

Împuscat,da!
Off,sarmanul catel :angryfire:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#490 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 20 March 2010 - 10:14 PM

Imi pare rau. Sper sa nu mai aveti parte de evenimente de astea neplacute.
The more I see, the less I know.

#491 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 20 March 2010 - 10:18 PM

Bonicelli, nu am cuvinte. :angryfire: Mi-au dat lacrimile. Imi pare atat de rau pt bietul catelus. :) L-as impusca pe acela care l-a lovit. Daca, Doamne fereste, mi l-ar calca cineva pe Brego l-as urmari pana in panzele albe pe acel nemernic si l-as pune sa faca puscarie. Ei nu se gandesc ca omoara un suflet? O biata vietuitoare care ne e mereu alaturi? Rusine sa le fie!
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#492 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 20 March 2010 - 10:19 PM

Boni- imi pare tare rau si pentru catel si pentru durerea voastra. :angryfire: si un big hug de la noi.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#493 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 20 March 2010 - 10:28 PM

Saga mea continua:
Iata cum arata lampionul din curte si ce 'view' minunat am la vecini si ei la mine
Imagine postata
Deci am luat legatura cu taietorul de pomi care dupa flitul initial, ne-a tras si flitul nr.2, cica nu scoatem nici un ban de la el.
The hell we don't!
Deocamdata se face vinovat de physical damage (proprietate) si private nuisance (ca nu mai putem sta in curte si nici folosi jacuzzi)
Vita dracului de nesimtit imputit ce este.
Am sunat la agentia noastra de asigurari si se pare ca platesc ei, dupa care se duc sa recupereze banii de la asigurarile lui.
Deci ne pregatim de lupta cu asigurarile care desigur ca nu vor fi de acord sa ne schimbe tot gardul, ci doar cit este distrus (40%) si cum nu vrem gard baltat...va fi nasol.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#494 Useril este offline   Bonicelli 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 584

Postat 20 March 2010 - 10:37 PM

Va multumesc tare mult. :angryfire: Am fost toti terminati toata ziua, am tot incercat sa ne gasim ceva de facut, ca sa nu ne mai gandim, chiar daca nu era al nostru, era un sufletel de caine. Of. :)
I-am spus copilului ca el a facut tot ce se putea face, l-a dus imediat la doctor si nu parea ranit cand a venit, a baut lapte, s-a si miscat de colo colo pe balcon, mai schiop asa, dar s-a miscat.
De cand au asfaltat strada alearga ca dementii, mi-e frica si pentru ceilalti caini.
Imagine postata

#495 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 20 March 2010 - 10:52 PM

Boni, imi pare tare rau! :) Mie imi plac tare mult animalutele si nu le-as face nici un rau! In schimb, pe aia de trec ca vantu' si ca gandu', i-as impusca si eu! Fara nici o urma de regret ori remuscare!
Chiar acum cateva ore, cand am mers in satul vecin cu masina, la cumparaturi, ne-a sarit in fata o veverita. Fugea de mama focului si se-ndrepta taman spre noi! A facut jupanu' ceva giumbuslucuri pe sosea, noua ne-a stat inima-n piept, apoi am vazut in oglinda cum veverita si-a reinceput traversarea in fuga. Cumva, cred ca facuse stanga-mprejur exact inainte sa intre sub roti. Oricum, inainte sa o vad in oglinda, eu deja ma imaginam curatand asfaltul dupa ea, desi nu simtisem ca am fi trecut peste ea. Ce bine ne-am simtit amandoi cand am vazut-o topaind.... :angryfire:
Cand locuiam langa Paris, intorcandu-ma de la servici intr-o seara, am vazut langa un copac un pres de masina si pe el era o pisica. Probabil tasnise in fata masinii si nu s-a mai putut face nimic. Oricum, m-a miscat gestul...

#496 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 07:45 AM

Of Boni :scratch:. acum am citit . ce rau imi pare si de caine si de junior.
un mare kiss&hug si de la noi .

#497 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 21 March 2010 - 07:58 AM

Cassia /lulu , vai ce nesimtiti. si mai sunt si dobitoci.
curaj , si sper sa nu te enervezi prea mult.

#498 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Postari: 9,608
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 21 March 2010 - 09:40 AM

Aoleu, nu trebuia sa intru aici...Boni mi s-au muiat picioarele. :scratch:

Oare o sa se rezolve vreodata problema asta in tara? Si cati catei nu au mai sfarsit sub rotile bolizilor depe strazile Bucurestiului. Imi pare tare rau!

Lulu, doar nu te face pe tine un taietor de lemne, was? Capul sus, tupeu, legislatia in mana si go for it!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#499 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,553
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 13 April 2010 - 11:14 PM

Pfuaaiiiiiii ce m-am enervat! Celor care pun zagrda antilatrat la catei le-as pune eu 3 zgarzi la gat sa-i zgaltaie si pe ei de fiecare data cand decschid gura aia proasta si zic tampenii. :)
brain loading....please wait....

#500 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2010 - 08:19 AM

Chiar exista asa ceva???!!!mama'mia ce tampenie...ce le-asi mai pune io' o zgarda deaia la unii sa-i zgaltaie cand deschid gura sa behaie prostii.... :)

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul