Ma enervez!
Postat 12 July 2010 - 12:10 PM
Postat 12 July 2010 - 05:05 PM

Postat 15 July 2010 - 09:12 PM
Mai avem liber la 20.15.Bine nene da voi credeti ca eu stau sa pierd timpul pe aici.Sunt un car de nervi mai ales ca desi aveam trimitere de la dr tot a tb sa platesc o parte din tratament.
Postat 16 July 2010 - 05:19 PM
Buuun, sa incepem... Ma trezesc dimineata devreme sa vad ce-mi mai face masina de spalat. Nu de alta, dar iar a inceput sa-mi faca figuri, asa ca nu am fost deloc surpinsa sa o aud ca centriuga de zor... adica, dupa ce a treminat de spalat, mi-a centrifugat toata noaptea. Eram deja nervoasa si bombaneam, cadn am auzit-o in spatele meu pe Giulia... Asa ca nu stiam cum sa fac sa opresc mai repede masina de spalat... toata ziua ar sta sa invarta/apese pe butoanele bietei masini...
Asaaa si plec eu in viteza pe balcon (ca acolo traieste masina buclucasa) si dau sa deschid in viteza usa de la camaruta unde sta (usa de ceva metal, tabla, nu stiu prea bine), cert e ca ma uitam in spate la Giulia sa ma asigur ca nu e chiar langa mine siiiiii am facut-o... noroc ca nu mi-am taiat unghia...in schimb mi-am taiat degetul mare. Usa e un dreptunghi (bineinteles) cu colturile foarte ascutite... asa ca tragang cu forta si viteza am reusit sa ma tai profund si urat si cum mai vreti voi... cert e ca schiopatez ca lumea, nici sa merg prea bine nu pot...
Ma rog, am tras un tipat de am speriat-o pe biata Giulia, nu stiam nici eu ce s-a intamplat, dapa-i ea...
Am inchis blestemata de masina de spalat, i-am intrerupt curentul, inchis usa si cu lacrimi in ochi am schiopatat pana la primul scaun...
Ma rog, cu chiu cu vai am facut cate ceva prin casa... cat am vazut, totusi, ca oricum ar fi tot nu se vede nimic, ce zic eu, hai ma sa ies cu fetele afara in curte...
Daaaa, vezi sa nu fie mai bine... ma asezai un pic la umbra si nu aveam o vizuala chiar asa de buna spre fetele mele... dar, am rugat-o pe Mara sa-mi zica daca Giulia face vreo traznaie mai mare... Cum sa nu... fraiera eu...
Stateam asa de ceva timp... cand mai urla una, cand cealalta... nimic exceptional... caaand, o vecina draguta apare la fereastra si-mi zice ca fetele mele rup ceva flori... intr-adevar era prea multa liniste...
Maaamaaaa, ce dezastru nu stiam cui sa-i rup urechile mai repede... toata curtea era plina de flori rupte... nici macar nu erau ale mele, erau ale unei babute, noroc ca nu era acasa, ca ne omora pe toate de la un cap la altul... Oricum va afla, cu siguranta vom fi date in gat...
Planta in sine nu a suferit prea mult ca aspect, e vorba de o tufa maaare plina de floricele mici-mici si muuulte... nu au reusit sa o cheleasca de tot, biata planta...
Le-am pus sa adune tot din curte cu unghiuta si manuta si la sfarsit am adunat un faras plin varf cu floricele... am ragusit certandu-le si tinandu-le teoria chibritului... sa speram ca vor tine minte macar vreo doua zile...
Cert e , ca la intoarcere in casa (asta drept pedeapsa) Mara s-a gandit sa-mi traga un picior drept in degetul beteag ( nu a vrut, dar durerea e durere nu sta sa te intrebe daca e intentionat sau nu)...
Aici ar fi trebuit sa se opreasca postarea mea, dar intre timp s-a mai intamplat ceva... le-am zis sa se pregateasca ca vom merge iar afara (in curte, ca nu am cum sa merg) si intre timp Mara s-a dus in baie iar Giulia se juca cuminte in dormitorul lor... buuun, cand o aud pe Mara facand bum si incepe sa ma strige. Giulia cand si-a dat seama ca e singura a desfacut sticla de apa care era in camera si a turnat-o pe ea, pe jos, ma rog, ceva de genul 'am improvizat un dus'... Nu ar fi fost o problema chair asa de mare, doar ca balta era destul de mare, asa ca au alunecat amandoua, cazand destul de urat...
Nici nu mai bag in seama faptul ca intre timp a facut kk pe ea... am lasat-o de ceva timp fara pampersel si refuza sa zica cand face ceva... aaa, mai rau, chiar daca o intrebi tot zice NUUUU... asa ca ziua de azi a fost exceptionala prin normalitate... ma doare capul si degetul... si mai e pana diseara....
Ma duc sa plang... Sorina
Postat 16 July 2010 - 05:33 PM

Ce sa-i faci,mai trebuie sa avem si zile nashpa...bine ca trec!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 16 July 2010 - 06:26 PM
iar babutza o sa inteleaga , daca-i explici ca erai accidentata.
Postat 16 July 2010 - 06:36 PM
sorinadaniela, la 16 July 2010 - 05:19 PM, a spus:
Buuun, sa incepem... Ma trezesc dimineata devreme sa vad ce-mi mai face masina de spalat. Nu de alta, dar iar a inceput sa-mi faca figuri, asa ca nu am fost deloc surpinsa sa o aud ca centriuga de zor... adica, dupa ce a treminat de spalat, mi-a centrifugat toata noaptea. Eram deja nervoasa si bombaneam, cadn am auzit-o in spatele meu pe Giulia... Asa ca nu stiam cum sa fac sa opresc mai repede masina de spalat... toata ziua ar sta sa invarta/apese pe butoanele bietei masini...
Asaaa si plec eu in viteza pe balcon (ca acolo traieste masina buclucasa) si dau sa deschid in viteza usa de la camaruta unde sta (usa de ceva metal, tabla, nu stiu prea bine), cert e ca ma uitam in spate la Giulia sa ma asigur ca nu e chiar langa mine siiiiii am facut-o... noroc ca nu mi-am taiat unghia...in schimb mi-am taiat degetul mare. Usa e un dreptunghi (bineinteles) cu colturile foarte ascutite... asa ca tragang cu forta si viteza am reusit sa ma tai profund si urat si cum mai vreti voi... cert e ca schiopatez ca lumea, nici sa merg prea bine nu pot...
Ma rog, am tras un tipat de am speriat-o pe biata Giulia, nu stiam nici eu ce s-a intamplat, dapa-i ea...
Am inchis blestemata de masina de spalat, i-am intrerupt curentul, inchis usa si cu lacrimi in ochi am schiopatat pana la primul scaun...
Ma rog, cu chiu cu vai am facut cate ceva prin casa... cat am vazut, totusi, ca oricum ar fi tot nu se vede nimic, ce zic eu, hai ma sa ies cu fetele afara in curte...
Daaaa, vezi sa nu fie mai bine... ma asezai un pic la umbra si nu aveam o vizuala chiar asa de buna spre fetele mele... dar, am rugat-o pe Mara sa-mi zica daca Giulia face vreo traznaie mai mare... Cum sa nu... fraiera eu...
Stateam asa de ceva timp... cand mai urla una, cand cealalta... nimic exceptional... caaand, o vecina draguta apare la fereastra si-mi zice ca fetele mele rup ceva flori... intr-adevar era prea multa liniste...
Maaamaaaa, ce dezastru nu stiam cui sa-i rup urechile mai repede... toata curtea era plina de flori rupte... nici macar nu erau ale mele, erau ale unei babute, noroc ca nu era acasa, ca ne omora pe toate de la un cap la altul... Oricum va afla, cu siguranta vom fi date in gat...
Planta in sine nu a suferit prea mult ca aspect, e vorba de o tufa maaare plina de floricele mici-mici si muuulte... nu au reusit sa o cheleasca de tot, biata planta...
Le-am pus sa adune tot din curte cu unghiuta si manuta si la sfarsit am adunat un faras plin varf cu floricele... am ragusit certandu-le si tinandu-le teoria chibritului... sa speram ca vor tine minte macar vreo doua zile...
Cert e , ca la intoarcere in casa (asta drept pedeapsa) Mara s-a gandit sa-mi traga un picior drept in degetul beteag ( nu a vrut, dar durerea e durere nu sta sa te intrebe daca e intentionat sau nu)...
Aici ar fi trebuit sa se opreasca postarea mea, dar intre timp s-a mai intamplat ceva... le-am zis sa se pregateasca ca vom merge iar afara (in curte, ca nu am cum sa merg) si intre timp Mara s-a dus in baie iar Giulia se juca cuminte in dormitorul lor... buuun, cand o aud pe Mara facand bum si incepe sa ma strige. Giulia cand si-a dat seama ca e singura a desfacut sticla de apa care era in camera si a turnat-o pe ea, pe jos, ma rog, ceva de genul 'am improvizat un dus'... Nu ar fi fost o problema chair asa de mare, doar ca balta era destul de mare, asa ca au alunecat amandoua, cazand destul de urat...
Nici nu mai bag in seama faptul ca intre timp a facut kk pe ea... am lasat-o de ceva timp fara pampersel si refuza sa zica cand face ceva... aaa, mai rau, chiar daca o intrebi tot zice NUUUU... asa ca ziua de azi a fost exceptionala prin normalitate... ma doare capul si degetul... si mai e pana diseara....
Ma duc sa plang... Sorina
http://www.youtube.c...h?v=5VGmRKhH82A
Postat 16 July 2010 - 09:03 PM

Postat 16 July 2010 - 09:24 PM

Maine va fi mai bine

Postat 16 July 2010 - 09:33 PM
Asa am patit eu anul trecut.Monta al meu sistemul electric de deschiderea usii la garaj si m-a rugat sa il ajut.Tb sa tin intr-un capat si din neatentie, degetul l-am tinut prea in interior.Sistemul s-a blocat si pana sa trag degetul motorasul mi-a prins degetul mare de la mana dreapta ca intr-o menghina.Saracul al meu sot nu stia ce sa faca cand m-a vazut asa, simteam ca lesin de durere, el sa dea sa taie sarma pe care se plimba motorasul ca sa-l poata trage la loc.Eu nu si nu, ca sa nu-l strice.Raspunsul lui a fost " da-l in colo, cumpar altul, tu sa fi bine"
Am avut degetul turtit, aproape plat, ma mir ca nu mi-a cazut unghia, dar ce e mai important e ca totul e bine cand se termina cu bine.
Postat 17 July 2010 - 09:19 AM
Stella, ce sa zic... babuta cu siguranta nu va intelege. Am avut mari probleme cu ea...
Alexandru, mi-a placut mult calmantul oferit... a prins bine.
Adriana, din pacate ziua se termina undeva in jur de 21h... atunci merg fetele la nani. Pana atunci nu avem parte de o secunda de liniste...
Lapona, acum, da, a trecut, dar ieri nu era deloc amuzant. Cu siguranta daca nu ar fi fost piciorul nu m-as fi enervat asa de tare. E Ignis, destul de noua dar ne-a facut probleme de la inceput. Asa as arunca-o pe geam... Am avut un Indesit 5 ani si saraca si-a dat obstescul sfarsit acum ceva timp. Eram tare multumita de ea, asa ca atunci cand am plecat sa ne cumparam alta eram decisa tot pt un Indesit... Daaaa, vezi sa nu. Ajunsi acolo dupa ce am decis ce masina sa cumparam chemam o tanti ce se invartea pe acolo ca sa ne faca actele pt a o putea lua din depozit. Ce a facut, ce nu a facut, ca mi-a convins soata din dotare sa profite de o oferta si asa am ajuns acasa cu altceva decat am ales initial... Merge bine cand vrea ea... dar sa te tii cand are toane, numai prostii face... m-am cam saturat de ea. Pana si soata s-a convins de prostia care a facut-o. Tot raul spre bine. Cand va muri aceasta s-a hotarat sa nu mai alerge dupa oferte...
Alpha, nu se va infecta, sper cel putin. Am lasat-o sa se usuce si sa speram ca trece cat mai repede. Nu prea ma omor eu dupa tratamente.
Of, Ioana, stiu ce inseamna... am avut noroc ca usa a alunecat pur si simplu pe unghie si a taiat pe langa... Am avut noroc in ghinionul meu... Avea dreptate sotul tau, motorasul putea fi recumparat oricand, degetul tau, nu...
Va pup pe toti! O zi buna, va urez! Sorina
Postat 18 July 2010 - 12:20 PM
Ma uit dupa una alta, dau peste niste lampi identice, da i-den-ti-ce cu cele avute in SUA, pe care le.am dat nou noutze de suflet. Eh...pretu la o lampa de masuta de noapte aici este...nici mai mult nici mai putin de 130 euro, iar eu pe alea in SUA le luasem cum 45 dolari sau asa ceva. Si nu mint, nu.

Number of downloads: 5
Iar cea mare, de 2 m este de 170 €

Postat 18 July 2010 - 08:33 PM
Postat 19 July 2010 - 07:57 AM
Lapona Enigel, la 18 July 2010 - 12:26 PM, a spus:
ei, consoleaza-te cu gindul ca tot itz doreai copii. cu aia mici, lampa de genu' ala nu rezista decit in primu' an de viata. al copilului. adica al doilea an de viata al copilului e ultimul an de viata al lampii. si uite asa, in europa se stimuleaza natalitatea

Postat 19 July 2010 - 08:42 AM
vaxile, la 19 July 2010 - 07:57 AM, a spus:
ei, consoleaza-te cu gindul ca tot itz doreai copii. cu aia mici, lampa de genu' ala nu rezista decit in primu' an de viata. al copilului. adica al doilea an de viata al copilului e ultimul an de viata al lampii. si uite asa, in europa se stimuleaza natalitatea

Plozi imi doresc in continuare. Stai tu linjtit, 'abar n-ai ce acrobatii pot sa fac, salvez si lapma si copchilu, vin de la scoala nevestii Samantha

Edit, ca uitam esentialu': si barbat fain, gratis!

Postat 19 July 2010 - 08:53 AM
Lapona Enigel, la 19 July 2010 - 08:42 AM, a spus:
vaxile, la 19 July 2010 - 07:57 AM, a spus:

Plozi imi doresc in continuare. Stai tu linjtit, 'abar n-ai ce acrobatii pot sa fac, salvez si lapma si copchilu, vin de la scoala nevestii Samantha

Edit, ca uitam esentialu': si barbat fain, gratis!

io stau linistit, ca stiu ce acrobatii o sa faci dijiaba. stii, ieri tocma' am iesit din bucatarie cu o farfurie-n mina, la timp sa-mi vad progenitura urcata pe "copacu" pisicurilor (frun metru juma' deasupra podelei) cum se prabusea pe o traiectorie circulara, cu tot cu "copac". mai vorbim despre acte de vitejie materna dupa. ca inainte am mai vazt io zmei (inclusiv pe subsemnatu).
in legatura cu barbatu' gratis, da-mi voie sa-z zic un banc. cica unu' vine sa-si ia nevasta de la cuafor. da' mai are de pierdut o juma' de ora. neavind ce face, se plimba pe strada si da de-o curva. ei, juma' de ora poa' sa treaca usor. mai gagica, cit ceri? pai 150 de franci. e mult ... hai 100, zice gagica, ca vaz ca esti grabit. mai, n-am decit 50 zice tipu'. fii serios, ce dracu' gasesti tu de 50? asta da din umeri, se duce ia nevasta de la cuafor si intimplator cuplul fericit trece pe linga curva. asta urla in directia lu' musiu: ei, ce tz-am zis, vezi ce-ai gasit de 50 de franci?
morala povestii e ca barbatu' fain (ca si fomeea faina) costa. si nu ma refer neaparat la bani

Postat 19 July 2010 - 10:11 AM
Ia deaicea tata''...Ieri am fost la unchiu si matusa sa tund bubuletul,ei mi-l tund mereu,intamplarea a fost sa avem si o petrecanie'' asa ca toata lumea era,f. ''vesela''...Cand tundem bubuletul 3 il tin ca urla ca-n gura de sarpe,si unu(unchiuletu'da'...),il tunsese tare fain ca de obicei,cand la sf. i se nazare lu' barbat-miu ca pe la perciuni mai trebe'un pic intr-o parte,apoi un pic in ailalta,cert e ca bubuletu' a ajuns din astfel:

Astfel:

Ca sa pun capac de capac,azi sotul e de servici si m-am apucat sa fac o praji' negresa,acu' e la cuptor(in casa am facut astfel 32 de grade si temperatura creste),ce credeti ca facea bubuletul tare cuminte dealtfel pe balcon?!!...Balconul e inchis si izolat interior cu polestiren de sot...

Deci am belit-o de belit-o...

O sa-si puna maine mainile-n cap...

Deci daca maine nu ma mai vedeti pe forum anuntati politia va rog frumos...