Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#661 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 10:15 AM

Lori , nu te-nerva :) Pretzurile astea-s in magazine? daca da , cauta pe net :P , gasesti cam la 50%.

#662 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 July 2010 - 10:37 AM

Vezi postareasimonaro29, la 19 July 2010 - 10:14 AM, a spus:

Geany , fatooooooo , ce-o facut?

Dar cu ceeee?

Cu ciocanul si patentu' lu'tacsu',in rest o scobilit cu dejtele,incarcand camionasele lui cu bobite de polistiren... :)

#663 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 10:42 AM

Geany , ce bine ca o sa am fata , nu? :)
inca mai am vreme sa visez la copil cuminte , asa-i ? :P

#664 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 10:56 AM

Vezi postareasimonaro29, la 19 July 2010 - 10:42 AM, a spus:

Vise iubita,mai vb. cand o sa-ti scrie cu cel mai bun ruj al tau pe pereti,si o sa-ti faca zob machiajele pe covoare,plus pantofi cu tocuri rupte,al meu e baiat si le-a combinat deja pe toate astea,,, :)

#665 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 10:58 AM

:)

#666 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 19 July 2010 - 11:25 AM

Lapo, nu te supara mama.Fa comanda in SUA si iti iei ce vrea muschiu tau :P
Vrei lampa asa marci banu, daca nu iei ce gasesti :) .

Nu-ti face nervisori degeaba ca habar nu ai ce te asteapta cand ai sa te muti cu totul :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#667 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 July 2010 - 03:19 PM

Vezi postareaGeany, la 19 July 2010 - 10:56 AM, a spus:

inca mai am vreme sa visez la copil cuminte , asa-i ? :)

Vise iubita,mai vb. cand o sa-ti scrie cu cel mai bun ruj al tau pe pereti,si o sa-ti faca zob machiajele pe covoare,plus pantofi cu tocuri rupte,al meu e baiat si le-a combinat deja pe toate astea,,, :)

Subscriu la cea a scris Geany... eu am doua fete si sunt satula pana peste cap de traznaile care le fac...
Apropos de ruj, Mara mi-a luat unul mie si unul lu' mama, erau noi amandoua si a scris toata baia, chiuveta... ma rog, ati inteles voi. Intamplarea a facut ca eu sa nu mai intru in baie pana cand a venit soata de la munca. Intra el in baie si ma intreaba ce Doamne iarta-ma e in chiuveta. Eu ce sa zic, nimic, ce sa fie... de unde sa stiu eu ce facuse fii-mea...
Ma uitam la chiuveta si nu realizam ce o fi.
M-a lovit asa un fulger o data si m-am uitat la oglinda... amandoua rujurile erau consumate, rupte...
Am frecat cateva ore la baia aia ca sa iasa urmele de ruj...
Si chestia asta a facut-o acum la 5 ani... Sorina
Sorina

#668 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 03:25 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 19 July 2010 - 03:19 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 19 July 2010 - 10:56 AM, a spus:

Subscriu la cea a scris Geany... eu am doua fete si sunt satula pana peste cap de traznaile care le fac...
Apropos de ruj, Mara mi-a luat unul mie si unul lu' mama, erau noi amandoua si a scris toata baia, chiuveta... ma rog, ati inteles voi. Intamplarea a facut ca eu sa nu mai intru in baie pana cand a venit soata de la munca. Intra el in baie si ma intreaba ce Doamne iarta-ma e in chiuveta. Eu ce sa zic, nimic, ce sa fie... de unde sa stiu eu ce facuse fii-mea...
Ma uitam la chiuveta si nu realizam ce o fi.
M-a lovit asa un fulger o data si m-am uitat la oglinda... amandoua rujurile erau consumate, rupte...
Am frecat cateva ore la baia aia ca sa iasa urmele de ruj...
Si chestia asta a facut-o acum la 5 ani... Sorina

HI HI HI :) :) :) ...HI... :) :)

Daca tu ai frecat atata la chiuveta ta gandeste-te la peretii mei''ce facushi doamne cu ei?!!'''
Deci cunosc f. bine...

#669 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 July 2010 - 03:32 PM

Anamaria,fetele sînt foarte creative,cînd e vorba de pictat,scris,desenat colorat cu orice(ruj,acuarele,carioci,pix..etc..etc)...scriu pe pereti,pe canapele,mobila,sau cu pixul pe tocurile usilor albe!!!!...stropesc cu cerneala perdelele...si,si,si...
Deci începe a aduna tipsuri si tricsuri cu ce se scot petele de culori,pix and Co,din pereti,piele,materiale..etc :)

Aaa,si sa nu mai spun cu cîta placere folosesc foarfeca! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#670 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 July 2010 - 04:29 PM

Vezi postareavaxile, la 19 July 2010 - 08:53 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 July 2010 - 08:42 AM, a spus:

Vezi postareavaxile, la 19 July 2010 - 07:57 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 July 2010 - 12:26 PM, a spus:

Asta era a mea:
Atasament DSC01624.jpg

I cannah' f********** believe it :)

ei, consoleaza-te cu gindul ca tot itz doreai copii. cu aia mici, lampa de genu' ala nu rezista decit in primu' an de viata. al copilului. adica al doilea an de viata al copilului e ultimul an de viata al lampii. si uite asa, in europa se stimuleaza natalitatea :)

Plozi imi doresc in continuare. Stai tu linjtit, 'abar n-ai ce acrobatii pot sa fac, salvez si lapma si copchilu, vin de la scoala nevestii Samantha :P Acu' sa gasesc io lampi faine la preturi normale.

Edit, ca uitam esentialu': si barbat fain, gratis! :)

io stau linistit, ca stiu ce acrobatii o sa faci dijiaba. stii, ieri tocma' am iesit din bucatarie cu o farfurie-n mina, la timp sa-mi vad progenitura urcata pe "copacu" pisicurilor (frun metru juma' deasupra podelei) cum se prabusea pe o traiectorie circulara, cu tot cu "copac". mai vorbim despre acte de vitejie materna dupa. ca inainte am mai vazt io zmei (inclusiv pe subsemnatu).

in legatura cu barbatu' gratis, da-mi voie sa-z zic un banc. cica unu' vine sa-si ia nevasta de la cuafor. da' mai are de pierdut o juma' de ora. neavind ce face, se plimba pe strada si da de-o curva. ei, juma' de ora poa' sa treaca usor. mai gagica, cit ceri? pai 150 de franci. e mult ... hai 100, zice gagica, ca vaz ca esti grabit. mai, n-am decit 50 zice tipu'. fii serios, ce dracu' gasesti tu de 50? asta da din umeri, se duce ia nevasta de la cuafor si intimplator cuplul fericit trece pe linga curva. asta urla in directia lu' musiu: ei, ce tz-am zis, vezi ce-ai gasit de 50 de franci?

morala povestii e ca barbatu' fain (ca si fomeea faina) costa. si nu ma refer neaparat la bani :)

Ei vezi, eu strict la bani m-am referit, cand am spus gratis. In rest, eu is dispusa sa "platesc" tot ce e nevoie, atata timp cat el e cum imi place mie :) Cat despre actele de vitejie materna, inca ma antrenez cu Tom si Jerry :) Ah si cu manevre militaresti da. Ca io cand oi zbiera odat' apai sî opreshti copchilu si din mama traiectoriei. In rest, sunt numai lapte si miere :) La cat mai multe peripetii cu Andrei!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#671 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 July 2010 - 04:35 PM

Vezi postareasimonaro29, la 19 July 2010 - 10:15 AM, a spus:

Lori , nu te-nerva :) Pretzurile astea-s in magazine? daca da , cauta pe net :) , gasesti cam la 50%.

Pii pe net soro, pe neeeeet!! :)

Vezi postareaIoana, la 19 July 2010 - 11:25 AM, a spus:

Lapo, nu te supara mama.Fa comanda in SUA si iti iei ce vrea muschiu tau :)
Vrei lampa asa marci banu, daca nu iei ce gasesti :) .

Nu-ti face nervisori degeaba ca habar nu ai ce te asteapta cand ai sa te muti cu totul :)

As face eu puiule, ca si cu Zoll tot mai ieftin ma ajunge dar nu avem aceeasi tensiune si acelasi prize. Sunt doua sisteme diferite. Tu de ce crezi ca am dat toate electricele de suflet? Doar DVD-playerul l-am adus in speranta oarba ca o sa imi functioneze cu un transormator, ca am multe DVD-uri americane. Mhhm, a functionat, pentru o secunda. Dupa care a facut paf passs fasss si dus a fost.

Geany si Sorina mor de ei mai, mor de ei! Lasati dom'ne copiii sa isi desfasure creativitatea. Nu mai inhibati copiii ca va bat! :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#672 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 05:00 PM

Paii ce nu-l las io' sa se desfasoare??!!nu vazusi?!!... :)

#673 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 19 July 2010 - 07:42 PM

Vezi postareaMaya, la 19 July 2010 - 03:32 PM, a spus:

Aaa,si sa nu mai spun cu cîta placere folosesc foarfeca! Imagine postata

asa e! mie mi-au taiat o bucata de draperie sa-i faca bentita si sal papusii...se asorta cu pantalonii Imagine postata
Acum nu mai taie ce nu le apartine, dar hartii....ooooo! cu sacii! decupeaza din reviste de zici ca viata lor depinde de asta. Le-am zis ca din cauza lor o sa piara padurile
Si Andreea si-a tuns bretonul. L-a tuns astfel incat lipsea cu desavarsire Imagine postata apoi si-a spalat prietena pe cap cu detergent de vase

Antonia a scris peste tot pana pe la 2 ani. Cu orice: carioca creion pix marker. Cand nu scria pe pereti scria pe ea sau pe orice bebelus neajutorat si incapabil de protest care statea suficient de linistit sa-i coloreze picioarele
Cand mergeam in vizita stateam cu ochii pe ea ca pe butelie, dar mai scapa cate-o liniuta te miri pe unde
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#674 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 19 July 2010 - 07:52 PM

Geany, ce demolator ai la casa! Imagine postata
sa va traiasca!
Imagine postata

#675 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 07:56 PM

Vezi postareaalpha, la 19 July 2010 - 07:52 PM, a spus:

sa va traiasca!

Eu deja m-am impacat cu ideea...da' maine ajunge tacsu' acasa'...aia e problema.. :-*

#676 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 July 2010 - 08:29 PM

Vezi postareaalpha, la 19 July 2010 - 07:42 PM, a spus:

asa e! mie mi-au taiat o bucata de draperie sa-i faca bentita si sal papusii...se asorta cu pantalonii Imagine postata
Acum nu mai taie ce nu le apartine, dar hartii....ooooo! cu sacii! decupeaza din reviste de zici ca viata lor depinde de asta. Le-am zis ca din cauza lor o sa piara padurile
Si Andreea si-a tuns bretonul. L-a tuns astfel incat lipsea cu desavarsire Imagine postata apoi si-a spalat prietena pe cap cu detergent de vase

Antonia a scris peste tot pana pe la 2 ani. Cu orice: carioca creion pix marker. Cand nu scria pe pereti scria pe ea sau pe orice bebelus neajutorat si incapabil de protest care statea suficient de linistit sa-i coloreze picioarele
Cand mergeam in vizita stateam cu ochii pe ea ca pe butelie, dar mai scapa cate-o liniuta te miri pe unde

Da,aici îmi recunosc odrasla!
Mie nu mi-a taiat draperiile,dar am fost cu ea în vizita la o cunostinta care ava o fetita cu 2 ani mai mare.Ei,acolo au taiat perdelele...le-au facut cu franjuri,apoi s-au tuns una pe cealalta!!!Sanu spun cum...
Si cu pictatul copiilor mai mici...da.Chiar am niste poze!Ce a facut cu baiatul li nasa-sa...mamamiaaaa!Cît l-a frecat mama-sa pe fata de toate culorile..si tot colorat a plecat acasa! :-*
Cît despre decupat...acum e mare,si tot mai decupeaza cîte ceva!

Cu o alta prietena din Franta,tot mai mare ca ea...s-au jucat de-a plaja pe pat...si s-au uns cu sampon de la penaten,crezînd ca e lotiune de corp..si ala era galben ca lamîia..tot l-au varst prin pat...cel mai mult a ajuns pe saltele.Aratau groaznic!Parca erau pisate de aliens! :-*
Si as mai putea sa va tot zic :-*

Bun,cîndva se termina si astea.Asta ca sa va linistesc putin,ca apoi urmeaza altele :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#677 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 19 July 2010 - 08:52 PM

Mama, Geany.. inginer constructor de face :-* ..uite domle cu ce dibacie a "decupat" el peretele :D ... cu un colt de gura rad si cu altul plang cand ma gandesc ca si eu tot baiat am :-*

Povestile voastre mi-au amintit ca si eu am tuns-o o data pe verisoara mea... i-am facut breton misto, de m-am certat unchiu-meu juma' de zi :-* :D
..insa eram foarte priceputa cu foarfeca.. faceam haine la papusi cu o dibacie... bine ca nu taiam draperii totusi :D.. faceam schimb cu o vecina a carei bunica era croitoreasa ;).. ea imi dadea material de lucru, eu ii dadeam haine pentru papusa ei ;)
Imagine postata

#678 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 19 July 2010 - 08:53 PM

Vezi postareaGeany, la 19 July 2010 - 07:56 PM, a spus:

sa va traiasca!

Eu deja m-am impacat cu ideea...da' maine ajunge tacsu' acasa'...aia e problema.. Imagine postata

Ii spui ca nu i-a placut copilului tunsoarea si s-a razbunat Imagine postata
Imagine postata

#679 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 19 July 2010 - 09:07 PM

Cand am citit povestile voastre am si uitat de ce m-am enervat azi :-*

In parc la noi, in grupul de copii in care ne jucam, este o fetita care e mai rautacioasa, intr-un timp nu dadea jucariile ei nimanui si s-a intamplat ca a mai si muscat cate un copil... azi, una din bunicile aflate cu nepotul acolo, a tipat la fetita respectiva:"Daca te apropii de el, te omor!!"... Va jur, mi-am facut cruce... Oi fi eu pe dos, ori femeia asta e chiar nebuna??!!!?.. cum frate sa tipi asa ceva de fata cu atatia copii.. daca atata ti-e frica, ia-ti copilul de langa ea si cu asta basta.. Nu era cazul sa faca astfel de scene, mai ales ca fetita chiar era muuuult mai cuminte in ultimul timp. Cred ca ii ziceam vreo doua daca eram in locul bunicii fetitei.... :-*
Imagine postata

#680 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 10:27 PM

Vezi postareaalpha, la 19 July 2010 - 08:53 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 19 July 2010 - 07:56 PM, a spus:

sa va traiasca!

Eu deja m-am impacat cu ideea...da' maine ajunge tacsu' acasa'...aia e problema.. Imagine postata

Ii spui ca nu i-a placut copilului tunsoarea si s-a razbunat Imagine postata

Deci ti-am luat-o inainte,sa vezi strategie,aicea...Il sun pe sotu' la sv. desi uraste astea numa' urgente,si ma dau suparata:''ce-ai draga intreaba?''pai sa vezi ce fata are ficior-tu ca numa' tu esti de vina cu perciunii tai...raspuns:''ei lasa draga nu mai fi suparata ca-i creshte repede''...(ma doare pe mine ezact la tenishi de tunsoare..)...pulsez si zic:''pai cum sa nu fiu suparata ca uite aveam treaba,si a facut o''gaurica''in polistiren la balcon....Raspuns:''eii lasa ca mai am un pic de gled si astup eu,nu mai fi suparata....

Gaurica ,aiurea dar cand o veni maiine incaseaza socul mai usor,macar e pus in tema...Oricum am de gand s-o fac tot eu pe victima,tine de fiecare data... :biggrin: :notworthy:

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul