Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#741 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 October 2010 - 05:25 PM

Dar tu nu te-ai dus cu dovada de la transferul bancar? Sa i-o arati? Adica, a trebuit sa platesti de doua ori in final? :biggrin:

Cu fereastra cu pricina am deschis topic separat. Nii vorba sa pot pune draperii.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#742 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 October 2010 - 07:33 PM

Dusei dovada, chiar m-a trimis tantea la banca ca sa rez cu bar, bla, bla si de acolo mi-au mai dat o hartie ca banii au plecat din contul meu si tot degeaba.

N-am platit,ca apoi stau sa imi recuperez banii, am preferat sa mai fac un drum decat sa-mi blochez 100e :biggrin:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#743 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 06:16 AM

Ma enervez!!!!!!!!!!!!!!!!! De ieri...cu ce sa incep? Heeeuuu, pai: ca pentru 5 minute de pus o chichineata de piesa, a trebuit sa pierd ieri 4 ore!!!!!!!!!!!! patru!!!! cu handicapatii de la Deutsche Bahn!!

Ma enervez din cauza de copchii talambi...carora le explic pas cu pas, cuvant cu cuvant, punct cu punct orizontul de asteptare al tezei...a doua zi ce credeti: suna telefonul, Frau Enigel...da fata mea de ce are nota asta? :) :)

Ma enervez de copchii...care se duc acasa si spun ca mvai, s-au plictisit la ora pentru ca am recapitulat prezentul simplu. Care credeti ca is aia? Pi exact aia care nici la ora actuala nu sunt in stare sa adauge terminatia "s" la he, she, it...asta in anul 3 de engleza, clasa bilinguala!

Ma enervez de parinti care pretind sa le fac reguli clare plozilor despre cum anume tre sa se comporte ei in clasa. Am zis ca pic dracu' de pe scaun...asta la nivelul de scoala cel mai avansat in Germania. Ieri nu m-am putut abtine si am spus: Herr Soundso, nu va e putin mila de proprii dumneavoastra copii? La urma urmei intreaga lor viata este coordonata de reguli. Ce ar fi sa ii mai lasam sa isi dezvolte si discernamantul si autonomia??? La varsta de 12-13 ani, inca e nevoie de reguli de genul: "daca iti uiti cartea de trei ori, ii scriu lu' mama scrisorica?" Pi cand dracu' sa-si mai bage un copchil in cap ca mbah! aia nu se uita, asta e jobul meu, sa am macar cartile care imi trebuiesc. Ba...stati sa vedeti scuza: eu nu am cartile la mine pentru ca mami nu vrea sa car in fiecare zi asa ghiozdan greu. Ahem..zghiuzmi?

Ma enervez...pe cel mai mare minus al societatii germane! Am spus-o si o sa o afirm mereu: ia-le nemtilor regulile si vor fi pierduti!

A, da! Si ma enervez ca de nervi m-am trezit la 3 si nu mai pot dormi neam! :) :) :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#744 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 November 2010 - 07:34 AM

Lapo'!!!! :) :)

#745 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 12 November 2010 - 08:11 AM

Lapona am zambit cand am citit ce ai scris - esti noua in invatamant si te vei obisnui. Jobul asta vine cu o gramada de plusuri dar si cu stresul aferent. stresul nu scade pe masura ce faci experienta dar vei incepe sa vezi lucrurile altfel.
In ceea ce priveste regulile - sunt peste tot nu doar in Germania.

#746 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 12 November 2010 - 09:38 AM

eu nu ma enervez, dar am venit iute sa citesc ca am vazut ca a scris Cristina. si Cristina nu are voie sa se enerveze ;)

Lori :hug: e greu cateodata, dar tot de la tine stiu ca e si tare frumos

#747 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 12 November 2010 - 11:11 AM

Sa vedetzi acilea CULMEA TUPEULUI!!!

sa va spun toata tarasenia: sora nr 1 a sotzului s-a mutat acum cateva luni la vreo 200 de km de aici. Cica ii e dor de noi , vine sa ne vada. Cum noi nu avem camera de oaspetzi gata ( adica e , dar dormim noi in ea ca dormitoru-i depozit de scule :hug: ) nu poa' sa stea la noi , canapelele nu se trag , unde sa doarma? asa ca vine la sora nr 2 care sta cu sotzu' si copiii din dotare +mama ei in vizita intr-un apartament cu 3 camere ca sora nr2 nu poate sa zica nu.

(O sa zicetzi ca e Ok , sora...deh....dar nu e Pfeleleich DELOC , are nevoie de servitori, imprastie lucrurile peste tot....+ ca vine cu copil de 13 ani , copil de 1 an si sotz NESIMTZIT. )

In fine , in oct a fost ziua lu' al mic , nu ne-a chemat ca e prea stresant pt ea ca se gandesc iar la mutat ( el si-a schimbat job-ul )...ok.

Duminica vine iar la sora nr 2 ca deh...sa stea impreuna cu ea. OK. Ieri zic , hai sa-i chemam pe totzi la noi la masa duminica. Al meu zice , perfect , ca daca nu-i chemam oricum sora nr 1 se infiintzeaza pe nepusa masa cand ai mai mult de lucru , mai bine ceva planificat.

Ok , si acum vine bomba!!!!! Suna aseara , am auzit ca venim duminica la voi la masa....auzi? M-am gandit sa iau eu un tort ca si asa n-am sarbatorit ziua la copil si sa i-o sarbatorim duminica!!!
LA MINE?????????????????????

adica io fac mancare , fac curat dupa voi si d-na aduce un tort???? AI EXAGERAT!!!!!

Io nu tzin ziua nimanui la mine si daca vrei sa mananci la mine tort , SPUI si itzi fac , dar pt ca vreau IO nu ca sa serbez fiul altcuiva!!!!!

ca cica nu stie de ce m-am suparat....ce-s asa sensibila!!!!

#748 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 11:50 AM

Draga Simo' tu esti intr-o situatie destul de stresanta cu cocuta si tot,este normal ca deja ai facut un gest f. frumos sa-i inviti la masa ,cu siguranta este un efort pt. tine,daca sunt genul de persoane le dai un deget si-ti iau toata mana,pe viitor ar trebui cand iti ploua in vizita sa-i tratezi frumos cu o cafea si un fursec si la revedere,azi asa maine asa ii dresezi,altfel ti se suie in cap si vor petreceri pe la tine...Parerea mea... :hug: nu mai fi nervoasa... ;)

#749 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 12 November 2010 - 11:52 AM

Vezi postareaboni, la 12 November 2010 - 09:38 AM, a spus:

eu nu ma enervez, dar am venit iute sa citesc ca am vazut ca a scris Cristina. si Cristina nu are voie sa se enerveze ;)

Lori :hug: e greu cateodata, dar tot de la tine stiu ca e si tare frumos

Boni ;) niciodata in toata viata mea nu am fost mai calma ca acum ;)

#750 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 12 November 2010 - 12:43 PM

Geany , iubita , nervoasa nu mai sunt ca i-am zis la tel ce cred...la mine ce-i in gusha si-n capusha :hug:

dar atata tupeu!!!! Sa serbeze ziua lu' fiu'su la noi....ca ea e prea stresata sa o faca la ea acasa. Sau mai bine zis , sa i-o serbam NOI!!!!

Mare-i gradina ta, Doamne !

#751 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 12:56 PM

Vezi postareasimonaro29, la 12 November 2010 - 12:43 PM, a spus:

Geany , iubita , nervoasa nu mai sunt ca i-am zis la tel ce cred...la mine ce-i in gusha si-n capusha ;)

dar atata tupeu!!!! Sa serbeze ziua lu' fiu'su la noi....ca ea e prea stresata sa o faca la ea acasa. Sau mai bine zis , sa i-o serbam NOI!!!!

Asa am facut si eu cu a mea cumnata,dar la noi problema era mult mai groasa,am incercat cu subtilul,dar cand am vazut la cat tupeu ajunsese,i-am zis si eu pe sleau,oamenii inteligenti si cu bun simtz,pricep,dar cand asta nu exista atunci spus pe sleau si daca se supara cu atat mai rau pt. ei,mai bine sa fie ea suparata decat eu,din 2 rauri aleg pe cel mai mic,nu?!! ;) ;) Acuma mie atat de bine si sunt asa de linistita :hug:

#752 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 12 November 2010 - 01:01 PM

:hug: mare si apasat la toata lumea care sa `nervat

#753 Useril este offline   nane 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 12 November 2010 - 03:53 PM

Simo toata admiratia mea pt ca ai fost pe faza si ai spus ce aveai de spus . Jos palaria!
Mie imi veneau ideile si cuvintele dupa ce inchideam telefonul .

#754 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 12 November 2010 - 04:24 PM

Vezi postareanane, la 12 November 2010 - 03:53 PM, a spus:

Simo toata admiratia mea pt ca ai fost pe faza si ai spus ce aveai de spus . Jos palaria!

ehehe....am trecut si io prin asta....acu' imi vine raspunsul intr-o clipita :bounce:

#755 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 12 November 2010 - 04:25 PM

Vezi postareaGeany, la 12 November 2010 - 12:56 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 12 November 2010 - 12:43 PM, a spus:

Geany , iubita , nervoasa nu mai sunt ca i-am zis la tel ce cred...la mine ce-i in gusha si-n capusha :hello:

Asa am facut si eu cu a mea cumnata,dar la noi problema era mult mai groasa,am incercat cu subtilul,dar cand am vazut la cat tupeu ajunsese,i-am zis si eu pe sleau,oamenii inteligenti si cu bun simtz,pricep,dar cand asta nu exista atunci spus pe sleau si daca se supara cu atat mai rau pt. ei,mai bine sa fie ea suparata decat eu,din 2 rauri aleg pe cel mai mic,nu?!! :appl: :hello: Acuma mie atat de bine si sunt asa de linistita :bounce:

ai dreptate!!!

#756 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 12 November 2010 - 04:37 PM

Vezi postareasimonaro29, la 12 November 2010 - 04:24 PM, a spus:

Vezi postareanane, la 12 November 2010 - 03:53 PM, a spus:

ehehe....am trecut si io prin asta....acu' imi vine raspunsul intr-o clipita :hello:

Jos clopul Anamaria. io-s mai proasta, as fi propus eu sa serbeze la mine :hello: :bounce:

#757 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 November 2010 - 04:41 PM

Simo, Lapo, astia-s nervi?

Io pot spune ca-s un car de nervi.Sunt mutata de 1 luna si putintel, cand am facut Kündigung Propetarii(o firma) mi-au trimis ca imi vor oprii 800€ din Kaution pt eventualele costuri.Regularizarile s-au facut,am primit hartoagele iar azi intr-un final mi-au ajuns banii.Si aici intervine problema si nervii mei.Eu am avut Kautionu 1860€, la cum au spus ei ca-mi opresc 800, mai tb sa-mi dea 1060(restu ii recuperam dupa regularizari,dar care intre timp s-au facut,deci tb sa-mi recuperez suma integral) si cu cat credeti ca ma trezesc eu in cont??????
cu 601€ :bounce: :hello: :hello: :appl: sa mor cand am vazut.Normal , e vineri la firma nu mai e nimeni ca am sunat,acum tb sa astept pana luni sa vad ce se intampla.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#758 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 04:55 PM

Vezi postareaCristina, la 12 November 2010 - 08:11 AM, a spus:

Lapona am zambit cand am citit ce ai scris - esti noua in invatamant si te vei obisnui. Jobul asta vine cu o gramada de plusuri dar si cu stresul aferent. stresul nu scade pe masura ce faci experienta dar vei incepe sa vezi lucrurile altfel.

Cristina, :appl: nu sunt noua am deja doi anisori la activ. Aici nu e ca la noi,nici ca in US sau Australia...este un sistem foarte aparte. Poate o sa am timp sa deschid un topic sa putem compara sistemele educationale. In orice caz, aici se exagereaza cu regulile...respectiv unele scoli au si ora speciala despre ... reguli, cum s ale respecti etc!
Stresul si volumul de munca sunt imense...avand in vedere combinatia mea de materii, care sunt trei si avand in vedere si ca una din ele o predau in doua limbi...corecturi sunt groaznic de multe. Aici se scriu teze la fiecare 2-3 saptamani, nu se scrie una pe semestru...eu intr.un semestru am de corectat 1 aingura data 180 teze. Unele clase scriu de 3 ori pe semestru, altele de doua ori. In fapt, eu nu mai ies din munca mea. Cam asa este. Dar, cum spuneam, poate om vorbi prin alta parte despre asta.

Va multumesc la toate de sustinere! :bounce: :hello: :hello:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#759 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 05:03 PM

Vezi postareaIoana, la 12 November 2010 - 04:41 PM, a spus:

Simo, Lapo, astia-s nervi?

Io pot spune ca-s un car de nervi.Sunt mutata de 1 luna si putintel, cand am facut Kündigung Propetarii(o firma) mi-au trimis ca imi vor oprii 800€ din Kaution pt eventualele costuri.Regularizarile s-au facut,am primit hartoagele iar azi intr-un final mi-au ajuns banii.Si aici intervine problema si nervii mei.Eu am avut Kautionu 1860€, la cum au spus ei ca-mi opresc 800, mai tb sa-mi dea 1060(restu ii recuperam dupa regularizari,dar care intre timp s-au facut,deci tb sa-mi recuperez suma integral) si cu cat credeti ca ma trezesc eu in cont??????
cu 601€ :bounce: :hello: :hello: :appl: sa mor cand am vazut.Normal , e vineri la firma nu mai e nimeni ca am sunat,acum tb sa astept pana luni sa vad ce se intampla.

Auci, buba!! Tre sa casti ochii cat cepele, ca sunt tepuitori la greu aici frate. Si tanti Aglaia la care am stat ... a oprit 200 euro din cautiune faar sa imi justifice detaliat de ce. Acum, desi stau la tara, sunt multumita ca platesc aceeasi suma pe o suprafata dubla!

Aaaaaaa, stati ca acu ma enervez iar: ca nu imi vine comanda de pe net. Am comandata o baterie de vin, am platit, trebuia sa apara deja de o saptamana...ia gîciti, am vin? ;) ;)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#760 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 12 November 2010 - 05:12 PM

Vezi postareaCristina, la 12 November 2010 - 08:11 AM, a spus:

Cristina , te obisnuiesti cand incepe sa nu-tzi mai pese , si asta e rau pt un dascal....

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul