Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1021 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 25 June 2011 - 03:33 PM

Serios , nimic deschis.Daca nu stii cand e sarbatoare , aici poti sa mori de foame , sete sau dureri. NIMIC DESCHIS. Aaaa...ba da ...ceva magazin cu reviste , ziare , apa/sucuri (deci ...de sete nu mori ) , tigari.

#1022 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 25 June 2011 - 09:44 PM

Vezi postareaizuk, la 25 June 2011 - 03:33 PM, a spus:

Serios , nimic deschis.Daca nu stii cand e sarbatoare , aici poti sa mori de foame , sete sau dureri. NIMIC DESCHIS. Aaaa...ba da ...ceva magazin cu reviste , ziare , apa/sucuri (deci ...de sete nu mori ) , tigari.

Deci noi suntem niste norocosi :hug: Profita de situatie si ia sotul la restaurant :lol:
A cat is a friend fur-ever !

#1023 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 28 June 2011 - 04:13 PM

Si la noi sînt închise magazinele de sarbatori...de toate.Si e foarte bine asa! :)
Izuk,dupa ce te adaptezi la noua tara,o sa vezi ca nu te mai enerveaza magazinele închise.
Si eu mai uit cîteodata,dar tot timpul gasesc ceva de "construit" de-ale gurii,ca noi nu sînem pretentiosi...si daca nu,ca mi-e lene sa fac ceva,iesim undeva.Problema rezolvata :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1024 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 29 June 2011 - 01:16 AM

la noi sant deschise de sarbatori, indiferent de sarbatoare...mie mi se pare strigator la cer, personal.
dar aici nimic nu are insemnatate cum are pt mine spre ex. craciunul e....o zi ca oricare dar libera :notworthy:....pastele la fel :thumleft:.....asa ca, daca vreau sa-mi fac cumparaturile in una din zilele astea, pot :blush:

#1025 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 July 2011 - 07:39 AM

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! :P si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! :P

#1026 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,772
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 20 July 2011 - 08:00 AM

Geany, nu te enerva, ia ce-i bun din asta: mai faci inca o data toate cele si faci pozele si mai apetisante ca inainte ;)

#1027 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 20 July 2011 - 08:59 AM

Vezi postareaGeany, la 20 July 2011 - 07:39 AM, a spus:

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! ;) si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! ;)

Pai cum a reusit?!
La mine nu au voie copiii la computer decat la jocurile lor,si chiar se tin de asta.Nu indraznesc sa intre in alte parti,chiar si daca li se deschide ceva,vin si ma cheama.

Pacat,dar cum zice si boni,n-are rost sa te enervezi
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1028 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2011 - 09:04 AM

Vezi postareapetunie, la 20 July 2011 - 08:59 AM, a spus:

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! ;) si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! ;)

Pai cum a reusit?!
La mine nu au voie copiii la computer decat la jocurile lor,si chiar se tin de asta.Nu indraznesc sa intre in alte parti,chiar si daca li se deschide ceva,vin si ma cheama.

Daa! Bubuletul umbla peste tot,si chiar nu stiu cum a reusit ,ca nu am mai recuperat decat cateva,nu stiu ce a facut peacolo ...

#1029 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 20 July 2011 - 09:07 AM

Vezi postareaGeany, la 20 July 2011 - 09:04 AM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 20 July 2011 - 08:59 AM, a spus:

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! :P si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! ;)

Pai cum a reusit?!

Daa! Bubuletul umbla peste tot,si chiar nu stiu cum a reusit ,ca nu am mai recuperat decat cateva,nu stiu ce a facut peacolo ...

Geany, sunt niste programe care pot recupera ce-a fost sters. La o cautare simpla, nu le gasesti, dar daca instalezi acele programe (da' nu stiu care sunt, ca n-am avut probleme de astea, inca....), poti sa recuperezi chiar toate pozele.
Ce-ar fi ca de acu' incolo sa faci acel folder (sau doar pozele din interior) Read Only, sau sa le parolezi, sa nu mai poata face fecioru' boacane de astea??? ;)

#1030 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 July 2011 - 09:09 AM

Imi pare rau Geany! Stiu perfect ce inseamna, ca mi s-a intamplat si mie...
Stiu ca m-am plans si eu cateva pagini in urma. Cer scuze, dar nu mai stiu cine mi-a zis de un program de recuperat, dar la mine a functionat. Si a functionat pe o cheita amarata, ma gandesc ca ra merge perfect la tine.
Acum sunt la munca si nu am timp sa caut in urma... cauta tu, si incearca. Cine stie poate reusesti sa recuperezi mai multe...
Sorina

#1031 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2011 - 09:11 AM

Daa! Mai munceste sotul la recuperari,a instalat diverse programe chiar si ala cu care a salvat Sorina mai demult ,a recuperat cateva nici un sfert din ele... ;) bubuletul umbla de mult pe calculator,acum sigur a intampinat o eroare si si-a prins urechile a cancelat el peacolo a dat restarturi etc,si a zapacit de tot ...

#1032 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2011 - 09:13 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 July 2011 - 09:09 AM, a spus:

Imi pare rau Geany! Stiu perfect ce inseamna, ca mi s-a intamplat si mie...
Stiu ca m-am plans si eu cateva pagini in urma. Cer scuze, dar nu mai stiu cine mi-a zis de un program de recuperat, dar la mine a functionat. Si a functionat pe o cheita amarata, ma gandesc ca ra merge perfect la tine.
Acum sunt la munca si nu am timp sa caut in urma... cauta tu, si incearca. Cine stie poate reusesti sa recuperezi mai multe...

Am dat de postarea aia veche a ta dimineata nu a recuperat decat partial...multumesc oricum.
La mine nu era asa important ca fac eu altele fel de fel,da' tot mi-e ciuda ;)

#1033 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 July 2011 - 09:27 AM

Te inteleg... imi pare rau!
Vezi, de-asta e bine ca ale mele nu au acces la calculatoarele noastre...
Sorina

#1034 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2011 - 10:55 AM

Na belea,ca sotul e divin'' ! l-am pus sa-mi traga niste seriale coreene(telenovica mea ) ca pierdusem unele si le-a dus la mine in bucatarie (asa se chema fisierul),s-a plans ca-i ia mult din memorie ca ''Gheorghe'' le-a tras pe toate 54 cu tot cu subtitrare,si ca sa vezi le-a sters,cred ca asters din greseala si pozele,ca tot acolo erau,el zice ca nu, dar prea se brodeste ca bubuletul umbla de mult si nu a facut asa ceva,am mai patit in trecut si tot sotul imi stersese mie din greseala ;) ca e smuncit si ieri era repezit si nervos cu probleme cu instalatorul si sigur e vina lui,desi el zice ca nu... ;)
Oricum nu era important,mac' sa-mi fac neshte frigarui ashe de draci... :P

#1035 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 July 2011 - 10:58 AM

Vezi postareaGeany, la 20 July 2011 - 10:55 AM, a spus:

Oricum nu era important,mac' sa-mi fac neshte frigarui ashe de draci... :Demon:

sa le faci poze B)

sper ca ti-a sters doar pozele de bucatareala, nu si pe cele de familie/vacante/bubuletz!
primele se refac si asa multe erau facute cu junghiul ala de a decedat ... , taman bine sa resuscitezi topicuri, sa postezi anumite preparate minunate ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1036 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2011 - 11:02 AM

Dadada! Stai linistita ca erau doar ultimile prestatii de bucatareala,oricum am salvate pe un dvd. al meu dar astea ultimile nu le aveam oricum nimik important.

Mac' la frigarui ... :Demon:

#1037 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 20 July 2011 - 11:20 AM

Mi-a sters bubuletul foldarul cu toate pozele cu bucatareala meaaa!!! B) si a incercat sotul cu diverse programe sa recupereze si nu a recuperat decat o mica parte din eleee!!! :Demon:

Sugestie pe viitor. Faceti un alt user pentru el. Adica cand intre pe PC veti avea 2 useri si cu parole diferite si e treaba rezolvata ca parola voastra nu o va sti asa ca el nu poate sterge ce e al vostru si el are iarasi doar jocurile lui pe userul lui.

#1038 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 20 July 2011 - 01:18 PM

Bai,dar nu se mai opreste ploaia deloc!!! :Demon: Ploua marunt si enervant,e frig,parca vine toamna,nici nu zici ca-i iulie

#1039 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 20 July 2011 - 02:14 PM

Vezi postareapetunie, la 20 July 2011 - 01:18 PM, a spus:

Bai,dar nu se mai opreste ploaia deloc!!! :lol: Ploua marunt si enervant,e frig,parca vine toamna,nici nu zici ca-i iulie

Mi-a zis si mie jupanu' ca e frig. Acum o saptamana, erau 6-7 grade dimineata........ L-am intrebat daca tre' sa iau la mine palton si ciubote :lol:, ca ma duc sa-l vizitez peste cateva zile... :lol:

#1040 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 20 July 2011 - 02:25 PM

Vezi postareaFoxyy, la 20 July 2011 - 02:14 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 20 July 2011 - 01:18 PM, a spus:

Bai,dar nu se mai opreste ploaia deloc!!! :lol: Ploua marunt si enervant,e frig,parca vine toamna,nici nu zici ca-i iulie

Mi-a zis si mie jupanu' ca e frig. Acum o saptamana, erau 6-7 grade dimineata........ L-am intrebat daca tre' sa iau la mine palton si ciubote :lol:, ca ma duc sa-l vizitez peste cateva zile... :lol:

Macar o pereche n-ar fi rau sa-ti impachetezi!Ca toata saptamana arata la fel :lol:

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic