W Mamadeus Paparotti, la 20 July 2011 - 04:41 PM, a spus:
Pe mine ma fac cu nervii creiereului capului meu gă(o)zarii

.
Nu-i destul ca pe strazi inguste, stau masinile parcate aiurea si pe o parte si pe cealalta, ca colesterolu' in venă...
Mai vin si 'mnelaor, scurma o gaura in mijlocul ulitei, ridica o movila de mozol in care planteaza o craca de rachita si asteapta sa faca micsunele.
Daca ai noroc, mai trec peste o luna-doua, acopera cu pamant magistralele pe care le-au fisurat ei si lasa drumul nereparat.
Pai Maestre, asta-i treaba? Daca le-o trebuit o craca (sa faca micsunele) de ce-o venit pan' la mine la bloc sa ia? Nu gaseau prin imprejurimi? Sambata seara, ies si io ca
oama din casa, pe la 9 seara, sa ma duc la cumparaturi. Normal ca straduta era blocata de-o masina de politie intr-o parte si de-un copac rupt, pe aialalta. Oamenii zic ca s-a frant brusc, subit, instantaneu si deodata pomu' cu pricina, da' acu' m-am dumirit io ca de fapt
drumarii aveau nevoie de-o craca si-o venit pan' la mine-n cartier dupa ea. Se pare ca au tras cu prea mare ravna, de-au rupt betu' pom... Bine ca mi-ai zis, sa stiu cine-i cremenalu' data aviatoare.