Pulpe de rata cu portocale
#21
Postat 26 November 2012 - 11:26 AM
#22
Postat 14 January 2013 - 11:53 AM
dupa ce-am scluptat rombulete in pielea pieptului cu un cutit, am oblojit cicatricele cu miere de albine si-am pus sare si piper pe rana, cum am invatat eu la cursurile moftanesciene de acordare a primului ajutor
apoi am fript bucatile de piept intr-o tigaie bine incinsa, cite 4' pe fiecare parte, si le-am dat la cuptor (190°C) pt. inca 10'; iar in tigaie am preparat sosul de portocale imbogatit cu citeva caise si o mina de merisoare uscate
asta a fost si nu mai e, dar se mai face - pofta mare !
p.s. multam, mofta', pt. idee !
#23
Postat 16 January 2015 - 07:36 PM
Ma uitasem si la confit dar n-am grasime asa ca fac reteta ta.
#24
Postat 16 January 2015 - 08:31 PM
Adriana, la 16 January 2015 - 07:36 PM, a spus:
Ma uitasem si la confit dar n-am grasime asa ca fac reteta ta.
De abia astept sa vad.
Peter
#25
Postat 18 January 2015 - 12:26 AM
#26
Postat 19 January 2015 - 12:16 PM
#28
Postat 19 January 2015 - 06:25 PM
Dar pulpele astea erau total diferite si foarte bune.
#30
Postat 22 January 2015 - 08:26 AM
Adriana, la 21 January 2015 - 10:48 PM, a spus:
Oare merg si cu Spätzle? De ce nu.
Le fac copiiilor pe duminica.
Peter
#32
Postat 22 January 2015 - 09:34 AM
Adriana, la 22 January 2015 - 08:59 AM, a spus:
Lamureste-ma, te rog. Chestie de gust sau nu s-ar potrivi...
Peter
#33
Postat 22 January 2015 - 09:50 AM
Aici pastele/risotto sunt de sine statatoare nu garnitura la carne, asta vroiam sa zic.
#34
Postat 22 January 2015 - 09:54 AM
Adriana, la 22 January 2015 - 09:50 AM, a spus:
Aici pastele/risotto sunt de sine statatoare nu garnitura la carne, asta vroiam sa zic.
Am inteles. Deci la nemti merge.
#37
Postat 22 January 2015 - 12:27 PM
#39
Postat 23 January 2015 - 08:39 AM
Adriana, la 22 January 2015 - 12:27 PM, a spus:
In ala am stat si asteptat(Stefano cu mine) pina "doamnele" s-au plimbat 45 de minute. Parca il cunosc.
Peter
PS. Deja am pulpele.
#40
Postat 23 January 2015 - 08:56 AM