Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..
Postat 23 March 2012 - 10:12 AM

Postat 23 March 2012 - 10:30 AM
Piscotel, la 23 March 2012 - 10:11 AM, a spus:
Asa e, ajuta si tehnologia cu siguranta dar fara un pic de experienta ce te faci? Si ceea ce ma inspaiminta cel mai mult in ziua de azi sunt medicii si/sau veterinarii care se bazeaza prea mult pe tehnologie si prea putin pe experienta

Foxy, Puffy ar sta si ea sa o mingii si sa te joci cu ea toata ziua, citeodata isi ia mingea (are 3 dar o prefera mereu pe prima pe care a avut-o si care normal ca e cea mai urita, din cind in cind o bag in masina de vase la spalat) si vine sa mi-o puna pe genunchi ca sa ne jucam.
De regula dupa cina eu stau pe divan cu paharul de vin, Marco cu La stampa si Stefano pe scaun la masa dar linga noi, ala e momentul de tandrete si joaca maxima cu toti 3, minge si de toate. Acu ii pun mingea pe marginea divanului si o invit sa o ia, doar ca atunci cind ea vrea s-o prinda eu i-o iau, sa vezi cum se pune pe pozitia culcat si se lamenteaza, cu un ton diferit de toate celelalte. Chiar azi ii ziceam lui Stefano ca mijlocul ei de comunicare verbal sa-i zic asa e latratul, dar are un ton si un mod pentru fiecare lucru pe care vrea sa il exprime. Apoi la un moment dat seara se satura de jucat si se duce in culcusul ei si se uita la noi.
Lia, si eu am dormit pe divan cu ea in primele 2 nopti dupa operatie, intr-a treia a venit si Stefano sa ne tina companie

Postat 23 March 2012 - 11:06 AM

Vara trecuta am tuns-o si noi pe Ursula si parea tare fericita. Deci aia inseamna ca asa blanoasa ii era cald.
Postat 23 March 2012 - 11:42 AM
Deci a avut demodecie, nu? Probabil i a facut injectii cu amitraz sau ivomec (parca asta se mai foloseste doar la cai si porci, e cam strong pentru caini acum) si baie tot cu d astea cu solutii.Cu ficatelul sta bine? intreb ca la tratamentul asta, toate astea sunt foarte "agresive" cu ficatul.
Adriana, pup frumoasa. Asa si a mea, seara e ora de joaca. Daca n am chef si n o bag in seama, isi scoate din plasa ei (mareeeeeeee si plina cu jucarii) o jucarie si mi o aduce; daca nu o arunc se duce si imi aduce alta (poate s o gandi ca vreau alta

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Postat 23 March 2012 - 11:59 AM
M_rules, la 23 March 2012 - 11:42 AM, a spus:
Deci si ea se trinteste, credeam ca numai Puffy nu e deloc o lady

Probabil cind ii e cald in culcusul ei se scoala si efectiv se arunca pe parchet, nu se aseaza lin

Chestia cu jucaria ma fascineaza, tu zici ca recunoaste cuvintul sau doar intonatia acelui cuvint ca din cite ne zisese noua la curs ei recunosc intonatia nu sintagma, tu poti sa-i zici un cuvint de cearta cu ton de alint si nu se agita, sau invers. Noi am facut incercarea asta cind era mai mica.
Postat 23 March 2012 - 12:00 PM
Adriana, la 23 March 2012 - 10:30 AM, a spus:
De regula dupa cina eu stau pe divan cu paharul de vin, Marco cu La stampa si Stefano pe scaun la masa dar linga noi, ala e momentul de tandrete si joaca maxima cu toti 3, minge si de toate. Acu ii pun mingea pe marginea divanului si o invit sa o ia, doar ca atunci cind ea vrea s-o prinda eu i-o iau, sa vezi cum se pune pe pozitia culcat si se lamenteaza, cu un ton diferit de toate celelalte. Chiar azi ii ziceam lui Stefano ca mijlocul ei de comunicare verbal sa-i zic asa e latratul, dar are un ton si un mod pentru fiecare lucru pe care vrea sa il exprime. Apoi la un moment dat seara se satura de jucat si se duce in culcusul ei si se uita la noi.
Lia, si eu am dormit pe divan cu ea in primele 2 nopti dupa operatie, intr-a treia a venit si Stefano sa ne tina companie

Faze ca astea imi fac dor si chef de-o dihaniuta prin casa....

Postat 23 March 2012 - 12:14 PM
Adriana, la 23 March 2012 - 11:59 AM, a spus:

Probabil cind ii e cald in culcusul ei se scoala si efectiv se arunca pe parchet, nu se aseaza lin

Chestia cu jucaria ma fascineaza, tu zici ca recunoaste cuvintul sau doar intonatia acelui cuvint ca din cite ne zisese noua la curs ei recunosc intonatia nu sintagma, tu poti sa-i zici un cuvint de cearta cu ton de alint si nu se agita, sau invers. Noi am facut incercarea asta cind era mai mica.
Daaa, se tranteste pe jos, se aude de zici ca ma "dor" pe mine oasele

Asa si a mea, ii zic "nani, nani?" si fuge in patutul ei la somn sau doar daca ma ridic si e seara se indreapta spre patut si stie ca e ora de somn.
Da, recunoaste numele la jucarie. Nu stiu daca doar intonatia dar fiecare jucarie are un nume: mingia, crocodilul, broasca, lama etc. Ii zic sa mi aduca jucaria x si aia o aduce. Daca si numai daca ea are chef de mingie de exemplu, si eu ii cer lama, ia mingia, ii repet ca vreau lama, se uita la lama si scanceste ca si cum mi ar zice: "n am chef de jucaria aia" si ii mai zic o data sau de 2 ori si imi aduce lama, pufaind, dar intelege si stie ce jucarie i am cerut. Asta am observat clar la ea.

Brillat-Savarin

Postat 23 March 2012 - 12:47 PM
Adriana, la 23 March 2012 - 10:30 AM, a spus:
Piscotel, la 23 March 2012 - 10:11 AM, a spus:
Asa e, ajuta si tehnologia cu siguranta dar fara un pic de experienta ce te faci? Si ceea ce ma inspaiminta cel mai mult in ziua de azi sunt medicii si/sau veterinarii care se bazeaza prea mult pe tehnologie si prea putin pe experienta

Foxy, Puffy ar sta si ea sa o mingii si sa te joci cu ea toata ziua, citeodata isi ia mingea (are 3 dar o prefera mereu pe prima pe care a avut-o si care normal ca e cea mai urita, din cind in cind o bag in masina de vase la spalat) si vine sa mi-o puna pe genunchi ca sa ne jucam.

Eu am dormit cu Luca pe jos,in hol,pe o cerga din lana .

Luca e asa de puturos ,ca se plictiseste de minge inaintea mea.
Fuge dupa ea de vreo 2-3 ori si gata.Renunta.Apoi o molfaie si o baleste si pe urma o lasa in mijlocul drumului.
Mingea lui e deja decolorata si crapata .Dar pentru el doar aia e minge .
Giorgiana, la 23 March 2012 - 11:06 AM, a spus:

Vara trecuta am tuns-o si noi pe Ursula si parea tare fericita. Deci aia inseamna ca asa blanoasa ii era cald.
Da probleme si cu Luca si cu Sasha.
Se vede ca asa ni-i da DD ,sa avem rabdare,sa-i iubim si sa-i ingrijim.
Omul spune ca Sasha era moarta de mult daca nu ajungea la noi,dupa cate probleme si operatii a avut in timp.Acum e cum stiti,nu mai spun.....dar inca mai respira .
Noroc cu Luca su cu matele ca ma tin in forma si-mi dau putere sa contiunui si cu Sasha.
M_rules, la 23 March 2012 - 11:42 AM, a spus:
Deci a avut demodecie, nu? Probabil i a facut injectii cu amitraz sau ivomec (parca asta se mai foloseste doar la cai si porci, e cam strong pentru caini acum) si baie tot cu d astea cu solutii.Cu ficatelul sta bine? intreb ca la tratamentul asta, toate astea sunt foarte "agresive" cu ficatul.
Da Vetul mi-a spus ca e un tratament dur ,dar nu se putea altfel,ca daca nu i-l facea murea sigur in cateva luni.Si asa a fost deja cam tarziu.
De atunci ii dau mancare cu proteine putine ,doar o data pe zi.
Si tot e gras .
Chiar azi socoteam ca si el face anul asta 8 ani.Doamne cum trece timpul.Parca mai ieri era un nastrusnic de puit .

Number of downloads: 0
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 23 March 2012 - 12:53 PM
Mi-e dor si mie tare de Ama noastra, mi-e dor si sa avem iar catel mic in casa, dar parca nu pot inca.Uf, e greu!
Postat 23 March 2012 - 01:05 PM
2ut, la 23 March 2012 - 12:53 PM, a spus:
Mi-e dor si mie tare de Ama noastra, mi-e dor si sa avem iar catel mic in casa, dar parca nu pot inca.Uf, e greu!
Da e greu ,si niciodata cel care vine nu e ca cel care a fost.Dar treci mai usor....
Hai sa mai pun o poza de atunci.
Avea 2 luni si era un ursuletz.E facuta in aceeasi zi cu cea din urma.
Sunt poze pe hartie,pe care le-am scanat .
Poate ca am mai pus-o,nu stiu si nu am rabdare sa caut in urma....

Postat 23 March 2012 - 01:25 PM
Piscotel, la 23 March 2012 - 01:05 PM, a spus:
O jucarie superba!!!!!

Postat 23 March 2012 - 01:30 PM
2ut, la 23 March 2012 - 01:12 PM, a spus:
Zici ca-i jucarie de plus! Sunt asa de dragalasi cat sunt mici!
Postat 23 March 2012 - 01:51 PM

Asa e, tratamentul la demodecie e puternic si nasol pentru ficat. E nasol si ca se ia usor la alti caini si uneori poate apare demodecia combinata cu o micoza si pentru asta ai nevoie de alta solutie. Eu ii mai dau lui a mea, din cand in cand cate ceva pentru ficat (liv 52 sau silimarina).
Si a mea e dolofana

Brillat-Savarin

Postat 23 March 2012 - 04:18 PM
Foxyy, la 23 March 2012 - 10:12 AM, a spus:

Da ce te-ar scarmana Luca pe tine .

E cam mutalau .Da cu gura si sare cu laboancele alea de-ti rupe hainele de pe tine.
Eu nu ies la joaca decat in salopeta .

2ut, la 23 March 2012 - 01:12 PM, a spus:
Foxyy, la 23 March 2012 - 01:25 PM, a spus:
Piscotel, la 23 March 2012 - 01:05 PM, a spus:
O jucarie superba!!!!!

Giorgiana, la 23 March 2012 - 01:30 PM, a spus:
In numele lui Luca ,un mare

M_rules, la 23 March 2012 - 01:51 PM, a spus:

Asa e, tratamentul la demodecie e puternic si nasol pentru ficat. E nasol si ca se ia usor la alti caini si uneori poate apare demodecia combinata cu o micoza si pentru asta ai nevoie de alta solutie. Eu ii mai dau lui a mea, din cand in cand cate ceva pentru ficat (liv 52 sau silimarina).
Si a mea e dolofana

O idee buna cu silimarin !
O sa-i iau si eu .
Postat 26 March 2012 - 07:15 AM
Piscotel, la 23 March 2012 - 04:18 PM, a spus:
Foxyy, la 23 March 2012 - 10:12 AM, a spus:

Da ce te-ar scarmana Luca pe tine .

E cam mutalau .Da cu gura si sare cu laboancele alea de-ti rupe hainele de pe tine.
Eu nu ies la joaca decat in salopeta .

Am oares'ce antrenament, de la dihania sora-mii, don'soara Boxie e Golden Retriever si cand se ridica pe laboantele din spate, e mai lunga ca mine....
In numele lui Luca ,un mare

Primit si savurat pupic!
Postat 01 April 2012 - 11:11 PM
Acasa i-am facut baie , nu a fost la fel de incantata

Fisiere atasate
-
DSC00992.JPG (63.25K)
Number of downloads: 0 -
DSC00994.JPG (34.12K)
Postat 01 April 2012 - 11:13 PM
Si Puffy a alergat de n-a avut aer prin pamint proaspat si azi si ieri. Si-a bagat nasul peste tot, isi facea groapa linga perete si se aseza in ea la racoare

Postat 02 April 2012 - 08:48 AM
lili, la 01 April 2012 - 11:11 PM, a spus:
Acasa i-am facut baie , nu a fost la fel de incantata

Pup blanosii. Cora are exact aceeasi fata pe care o are a mea, cand ii fac baie. Zici ca o chinui, sta cu o fata de amarata, nu se misca. Cand iese din cada, e bine si e fericita, topaie, se joaca etc...
Adriana, la 01 April 2012 - 11:13 PM, a spus:
Si Puffy a alergat de n-a avut aer prin pamint proaspat si azi si ieri. Si-a bagat nasul peste tot, isi facea groapa linga perete si se aseza in ea la racoare

Mi o si imaginez ce sapa ea, fericita

Brillat-Savarin

Postat 02 April 2012 - 09:54 AM
Dar dupa ce iese din cada si o stergem bine ,bine , isi revine si incepe sa sara ca o caprita si sa se joace