Forum Culinar: Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham.. - Forum Culinar

Salt la continut

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..

#501 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 March 2012 - 10:12 AM

Superbe poze! Si Puffy si Luca sunt niste exemplare superbe! Le-as scarmana la greu, toata ziua! :biggrin:

#502 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,486
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 March 2012 - 10:30 AM

Vezi postareaPiscotel, la 23 March 2012 - 10:11 AM, a spus:

Asa ca uneori experienta bate tehnologia .

Asa e, ajuta si tehnologia cu siguranta dar fara un pic de experienta ce te faci? Si ceea ce ma inspaiminta cel mai mult in ziua de azi sunt medicii si/sau veterinarii care se bazeaza prea mult pe tehnologie si prea putin pe experienta :-*

Foxy, Puffy ar sta si ea sa o mingii si sa te joci cu ea toata ziua, citeodata isi ia mingea (are 3 dar o prefera mereu pe prima pe care a avut-o si care normal ca e cea mai urita, din cind in cind o bag in masina de vase la spalat) si vine sa mi-o puna pe genunchi ca sa ne jucam.
De regula dupa cina eu stau pe divan cu paharul de vin, Marco cu La stampa si Stefano pe scaun la masa dar linga noi, ala e momentul de tandrete si joaca maxima cu toti 3, minge si de toate. Acu ii pun mingea pe marginea divanului si o invit sa o ia, doar ca atunci cind ea vrea s-o prinda eu i-o iau, sa vezi cum se pune pe pozitia culcat si se lamenteaza, cu un ton diferit de toate celelalte. Chiar azi ii ziceam lui Stefano ca mijlocul ei de comunicare verbal sa-i zic asa e latratul, dar are un ton si un mod pentru fiecare lucru pe care vrea sa il exprime. Apoi la un moment dat seara se satura de jucat si se duce in culcusul ei si se uita la noi.
Lia, si eu am dormit pe divan cu ea in primele 2 nopti dupa operatie, intr-a treia a venit si Stefano sa ne tina companie :biggrin: In prima noapte cred ca am adormit amindoua pe la 5 ca inainte cum se misca eu cum ma uitam la ea de frica sa nu se atinga pe cusatura, apoi intr-un tirziu s-a facut colac intr-un colt pe parchet si a adormit.

#503 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2012 - 11:06 AM

Mama lui Piscot, prin cate probleme ai trecut cu Luca, OF! Dar bine ca este OK si asa sa fie si de aici incolo! :biggrin:
Vara trecuta am tuns-o si noi pe Ursula si parea tare fericita. Deci aia inseamna ca asa blanoasa ii era cald.
GEORGIA

#504 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 23 March 2012 - 11:42 AM

Piscotel pup frumosul blanossssss. Sa mai pui poze cu el.
Deci a avut demodecie, nu? Probabil i a facut injectii cu amitraz sau ivomec (parca asta se mai foloseste doar la cai si porci, e cam strong pentru caini acum) si baie tot cu d astea cu solutii.Cu ficatelul sta bine? intreb ca la tratamentul asta, toate astea sunt foarte "agresive" cu ficatul.

Adriana, pup frumoasa. Asa si a mea, seara e ora de joaca. Daca n am chef si n o bag in seama, isi scoate din plasa ei (mareeeeeeee si plina cu jucarii) o jucarie si mi o aduce; daca nu o arunc se duce si imi aduce alta (poate s o gandi ca vreau alta :crying: ), apoi alta si tot asa, pana ma joc cu ea ((deja casa e plina de jucarii :toothy9; ). Eu le arunc, ea le aduce. Cand se satura se tranteste pe jos cu jucaria. Stie fiecare jucarie dupa nume si imi aduce exact ce ii cer.
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#505 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 23 March 2012 - 11:59 AM

Vezi postareaM_rules, la 23 March 2012 - 11:42 AM, a spus:

Cand se satura se tranteste pe jos cu jucaria.

Deci si ea se trinteste, credeam ca numai Puffy nu e deloc o lady :toothy9;
Probabil cind ii e cald in culcusul ei se scoala si efectiv se arunca pe parchet, nu se aseaza lin :crying: sta asa un pic apoi iar se duce in culcus. Seara dorm amindoi asa de n-au aer, ea si Stefano, el pe divan of course :crying: Apoi eu si Marco de obicei ne ducem la culcare si ramin ei doi, si cind el da sa se ridice de pe divan se ridica si ea si se indreapta spre scari.

Chestia cu jucaria ma fascineaza, tu zici ca recunoaste cuvintul sau doar intonatia acelui cuvint ca din cite ne zisese noua la curs ei recunosc intonatia nu sintagma, tu poti sa-i zici un cuvint de cearta cu ton de alint si nu se agita, sau invers. Noi am facut incercarea asta cind era mai mica.

#506 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 March 2012 - 12:00 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 March 2012 - 10:30 AM, a spus:

Foxy, Puffy ar sta si ea sa o mingii si sa te joci cu ea toata ziua, citeodata isi ia mingea (are 3 dar o prefera mereu pe prima pe care a avut-o si care normal ca e cea mai urita, din cind in cind o bag in masina de vase la spalat) si vine sa mi-o puna pe genunchi ca sa ne jucam.
De regula dupa cina eu stau pe divan cu paharul de vin, Marco cu La stampa si Stefano pe scaun la masa dar linga noi, ala e momentul de tandrete si joaca maxima cu toti 3, minge si de toate. Acu ii pun mingea pe marginea divanului si o invit sa o ia, doar ca atunci cind ea vrea s-o prinda eu i-o iau, sa vezi cum se pune pe pozitia culcat si se lamenteaza, cu un ton diferit de toate celelalte. Chiar azi ii ziceam lui Stefano ca mijlocul ei de comunicare verbal sa-i zic asa e latratul, dar are un ton si un mod pentru fiecare lucru pe care vrea sa il exprime. Apoi la un moment dat seara se satura de jucat si se duce in culcusul ei si se uita la noi.
Lia, si eu am dormit pe divan cu ea in primele 2 nopti dupa operatie, intr-a treia a venit si Stefano sa ne tina companie :toothy9; In prima noapte cred ca am adormit amindoua pe la 5 ca inainte cum se misca eu cum ma uitam la ea de frica sa nu se atinga pe cusatura, apoi intr-un tirziu s-a facut colac intr-un colt pe parchet si a adormit.

Faze ca astea imi fac dor si chef de-o dihaniuta prin casa.... :crying:

#507 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2012 - 12:14 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 March 2012 - 11:59 AM, a spus:

Deci si ea se trinteste, credeam ca numai Puffy nu e deloc o lady :crying:
Probabil cind ii e cald in culcusul ei se scoala si efectiv se arunca pe parchet, nu se aseaza lin :lol: sta asa un pic apoi iar se duce in culcus. Seara dorm amindoi asa de n-au aer, ea si Stefano, el pe divan of course :crying: Apoi eu si Marco de obicei ne ducem la culcare si ramin ei doi, si cind el da sa se ridice de pe divan se ridica si ea si se indreapta spre scari.

Chestia cu jucaria ma fascineaza, tu zici ca recunoaste cuvintul sau doar intonatia acelui cuvint ca din cite ne zisese noua la curs ei recunosc intonatia nu sintagma, tu poti sa-i zici un cuvint de cearta cu ton de alint si nu se agita, sau invers. Noi am facut incercarea asta cind era mai mica.

Daaa, se tranteste pe jos, se aude de zici ca ma "dor" pe mine oasele :crying:
Asa si a mea, ii zic "nani, nani?" si fuge in patutul ei la somn sau doar daca ma ridic si e seara se indreapta spre patut si stie ca e ora de somn.

Da, recunoaste numele la jucarie. Nu stiu daca doar intonatia dar fiecare jucarie are un nume: mingia, crocodilul, broasca, lama etc. Ii zic sa mi aduca jucaria x si aia o aduce. Daca si numai daca ea are chef de mingie de exemplu, si eu ii cer lama, ia mingia, ii repet ca vreau lama, se uita la lama si scanceste ca si cum mi ar zice: "n am chef de jucaria aia" si ii mai zic o data sau de 2 ori si imi aduce lama, pufaind, dar intelege si stie ce jucarie i am cerut. Asta am observat clar la ea. :toothy9;

Brillat-Savarin

#508 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 23 March 2012 - 12:47 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 March 2012 - 10:30 AM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 23 March 2012 - 10:11 AM, a spus:

Asa ca uneori experienta bate tehnologia .

Asa e, ajuta si tehnologia cu siguranta dar fara un pic de experienta ce te faci? Si ceea ce ma inspaiminta cel mai mult in ziua de azi sunt medicii si/sau veterinarii care se bazeaza prea mult pe tehnologie si prea putin pe experienta Imagine postata

Lia, si eu am dormit pe divan cu ea in primele 2 nopti dupa operatie, intr-a treia a venit si Stefano sa ne tina companie Imagine postata In prima noapte cred ca am adormit amindoua pe la 5 ca inainte cum se misca eu cum ma uitam la ea de frica sa nu se atinga pe cusatura, apoi intr-un tirziu s-a facut colac intr-un colt pe parchet si a adormit.

Eu am dormit cu Luca pe jos,in hol,pe o cerga din lana .Imagine postata
Luca e asa de puturos ,ca se plictiseste de minge inaintea mea.
Fuge dupa ea de vreo 2-3 ori si gata.Renunta.Apoi o molfaie si o baleste si pe urma o lasa in mijlocul drumului.
Mingea lui e deja decolorata si crapata .Dar pentru el doar aia e minge .

Vezi postareaGiorgiana, la 23 March 2012 - 11:06 AM, a spus:

Mama lui Piscot, prin cate probleme ai trecut cu Luca, OF! Dar bine ca este OK si asa sa fie si de aici incolo! Imagine postata
Vara trecuta am tuns-o si noi pe Ursula si parea tare fericita. Deci aia inseamna ca asa blanoasa ii era cald.

Da probleme si cu Luca si cu Sasha.
Se vede ca asa ni-i da DD ,sa avem rabdare,sa-i iubim si sa-i ingrijim.
Omul spune ca Sasha era moarta de mult daca nu ajungea la noi,dupa cate probleme si operatii a avut in timp.Acum e cum stiti,nu mai spun.....dar inca mai respira .
Noroc cu Luca su cu matele ca ma tin in forma si-mi dau putere sa contiunui si cu Sasha.

Vezi postareaM_rules, la 23 March 2012 - 11:42 AM, a spus:

Piscotel pup frumosul blanossssss. Sa mai pui poze cu el.
Deci a avut demodecie, nu? Probabil i a facut injectii cu amitraz sau ivomec (parca asta se mai foloseste doar la cai si porci, e cam strong pentru caini acum) si baie tot cu d astea cu solutii.Cu ficatelul sta bine? intreb ca la tratamentul asta, toate astea sunt foarte "agresive" cu ficatul.

Da Vetul mi-a spus ca e un tratament dur ,dar nu se putea altfel,ca daca nu i-l facea murea sigur in cateva luni.Si asa a fost deja cam tarziu.
De atunci ii dau mancare cu proteine putine ,doar o data pe zi.
Si tot e gras .
Chiar azi socoteam ca si el face anul asta 8 ani.Doamne cum trece timpul.Parca mai ieri era un nastrusnic de puit .

Fisier atasat  LUCA.jpg (278.82K)
Number of downloads: 0
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#509 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 23 March 2012 - 12:53 PM

Ce fain ii Luca, mortal era puiut mic!
Mi-e dor si mie tare de Ama noastra, mi-e dor si sa avem iar catel mic in casa, dar parca nu pot inca.Uf, e greu!

#510 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 23 March 2012 - 01:05 PM

Vezi postarea2ut, la 23 March 2012 - 12:53 PM, a spus:

Ce fain ii Luca, mortal era puiut mic!
Mi-e dor si mie tare de Ama noastra, mi-e dor si sa avem iar catel mic in casa, dar parca nu pot inca.Uf, e greu!

Da e greu ,si niciodata cel care vine nu e ca cel care a fost.Dar treci mai usor....
Hai sa mai pun o poza de atunci.
Avea 2 luni si era un ursuletz.E facuta in aceeasi zi cu cea din urma.
Sunt poze pe hartie,pe care le-am scanat .
Poate ca am mai pus-o,nu stiu si nu am rabdare sa caut in urma....

Fisier atasat  LUCA 002.jpg (135.83K)
Number of downloads: 0

#511 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 23 March 2012 - 01:12 PM

Zici ca-i un ursulet din plus, frumos mai e!

#512 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 23 March 2012 - 01:25 PM

Vezi postareaPiscotel, la 23 March 2012 - 01:05 PM, a spus:

Da e greu ,si niciodata cel care vine nu e ca cel care a fost.Dar treci mai usor....

O jucarie superba!!!!! :floare: :) :) :105:

#513 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2012 - 01:30 PM

Vezi postarea2ut, la 23 March 2012 - 01:12 PM, a spus:

Zici ca-i jucarie de plus! Sunt asa de dragalasi cat sunt mici!
GEORGIA

#514 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2012 - 01:51 PM

Piscotel zici ca e ursulet, pufulet, e superbbbb :floare:

Asa e, tratamentul la demodecie e puternic si nasol pentru ficat. E nasol si ca se ia usor la alti caini si uneori poate apare demodecia combinata cu o micoza si pentru asta ai nevoie de alta solutie. Eu ii mai dau lui a mea, din cand in cand cate ceva pentru ficat (liv 52 sau silimarina).

Si a mea e dolofana :105:)) si mananca la fel, acum vad ca ii prieste Acana senior. Energie tot are destula, desi are deja 9 ani, anul asta face 10 (oare cand trece timpul :) ), zici ca e puppy la cat topaie si se joaca (e doar putin mai lenesa ca inainte, dar nu cu mult).

Brillat-Savarin

#515 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 23 March 2012 - 04:18 PM

Vezi postareaFoxyy, la 23 March 2012 - 10:12 AM, a spus:

Superbe poze! Si Puffy si Luca sunt niste exemplare superbe! Le-as scarmana la greu, toata ziua! Imagine postata

Da ce te-ar scarmana Luca pe tine .Imagine postata
E cam mutalau .Da cu gura si sare cu laboancele alea de-ti rupe hainele de pe tine.
Eu nu ies la joaca decat in salopeta .Imagine postata

Vezi postareaFoxyy, la 23 March 2012 - 01:25 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 23 March 2012 - 01:05 PM, a spus:

O jucarie superba!!!!! Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Vezi postareaGiorgiana, la 23 March 2012 - 01:30 PM, a spus:

Zici ca-i jucarie de plus! Sunt asa de dragalasi cat sunt mici!

In numele lui Luca ,un mareImagine postata pentru toate stapanele de necuvantatoare .

Vezi postareaM_rules, la 23 March 2012 - 01:51 PM, a spus:

Piscotel zici ca e ursulet, pufulet, e superbbbb Imagine postata

Asa e, tratamentul la demodecie e puternic si nasol pentru ficat. E nasol si ca se ia usor la alti caini si uneori poate apare demodecia combinata cu o micoza si pentru asta ai nevoie de alta solutie. Eu ii mai dau lui a mea, din cand in cand cate ceva pentru ficat (liv 52 sau silimarina).

Si a mea e dolofana Imagine postata)) si mananca la fel, acum vad ca ii prieste Acana senior. Energie tot are destula, desi are deja 9 ani, anul asta face 10 (oare cand trece timpul Imagine postata ), zici ca e puppy la cat topaie si se joaca (e doar putin mai lenesa ca inainte, dar nu cu mult).

O idee buna cu silimarin !
O sa-i iau si eu .

#516 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 March 2012 - 07:15 AM

Vezi postareaPiscotel, la 23 March 2012 - 04:18 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 23 March 2012 - 10:12 AM, a spus:

Superbe poze! Si Puffy si Luca sunt niste exemplare superbe! Le-as scarmana la greu, toata ziua! Imagine postata

Da ce te-ar scarmana Luca pe tine .Imagine postata
E cam mutalau .Da cu gura si sare cu laboancele alea de-ti rupe hainele de pe tine.
Eu nu ies la joaca decat in salopeta .Imagine postata
Am oares'ce antrenament, de la dihania sora-mii, don'soara Boxie e Golden Retriever si cand se ridica pe laboantele din spate, e mai lunga ca mine....

In numele lui Luca ,un mareImagine postata pentru toate stapanele de necuvantatoare .
Primit si savurat pupic!

#517 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 01 April 2012 - 11:11 PM

Am fost la Crizbav la ai mei si am taiat porcul iar Cora s-a facut ca o purcica, dar a fost foarte fericita ca a zburdat in voie prin gradina impreuna cu catelul mamei.
Acasa i-am facut baie , nu a fost la fel de incantata :tongue3:

Fisiere atasate

#518 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 01 April 2012 - 11:13 PM

Da' sta asa cuminte in cada?
Si Puffy a alergat de n-a avut aer prin pamint proaspat si azi si ieri. Si-a bagat nasul peste tot, isi facea groapa linga perete si se aseza in ea la racoare :tongue3:

#519 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2012 - 08:48 AM

Vezi postarealili, la 01 April 2012 - 11:11 PM, a spus:

Am fost la Crizbav la ai mei si am taiat porcul iar Cora s-a facut ca o purcica, dar a fost foarte fericita ca a zburdat in voie prin gradina impreuna cu catelul mamei.
Acasa i-am facut baie , nu a fost la fel de incantata :cheers:

Pup blanosii. Cora are exact aceeasi fata pe care o are a mea, cand ii fac baie. Zici ca o chinui, sta cu o fata de amarata, nu se misca. Cand iese din cada, e bine si e fericita, topaie, se joaca etc...

Vezi postareaAdriana, la 01 April 2012 - 11:13 PM, a spus:

Da' sta asa cuminte in cada?
Si Puffy a alergat de n-a avut aer prin pamint proaspat si azi si ieri. Si-a bagat nasul peste tot, isi facea groapa linga perete si se aseza in ea la racoare :crying:

Mi o si imaginez ce sapa ea, fericita :((

Brillat-Savarin

#520 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 02 April 2012 - 09:54 AM

Da,sta tare cuminte in cada ,ba chiar se urca singura si de regula ii place la baita dar aseara era obosita tare si cred ca de aia avea fatuca .
Dar dupa ce iese din cada si o stergem bine ,bine , isi revine si incepe sa sara ca o caprita si sa se joace

Arata acest topic

• 57 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul