Forum Culinar: Iepure dezosat umplut - Forum Culinar

Salt la continut

  • 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iepure dezosat umplut diverse variante

#41 Useril este offline   lisa 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 10-April 11

Postat 10 April 2011 - 10:18 PM

ffff apetisanta rulada...saracul iepurica(hormonii de gravida...nu ma bagati in seama).


spune-mi si mie te rog, ce gust au chestiile alea verzi(anghinare) ca eu zau daca stiu cum sa le gatesc si cand merg in magazin ma feresc de ele ca de bau bau.
Mama de strumfi blonzi

#42 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 April 2011 - 11:03 PM

Fantastic! :105:

#43 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2011 - 11:48 AM

Vezi postarealisa, la 10 April 2011 - 10:18 PM, a spus:

ffff apetisanta rulada...saracul iepurica(hormonii de gravida...nu ma bagati in seama).


spune-mi si mie te rog, ce gust au chestiile alea verzi(anghinare) ca eu zau daca stiu cum sa le gatesc si cand merg in magazin ma feresc de ele ca de bau bau.



Multumesc Lisa :105: !
Ce gust are anghinarea? N-as sti sa-ti spun exact, nu o pot asemana cu nimic altceva.
Cu siguranta trebuie curatata bine, in caz contrar e amara si greu de mestecat, "inima" in schimb devine moale si are un gust deosebit insa sa stii ca nu la toata lumea place.


Vezi postareaAdriana, la 10 April 2011 - 11:03 PM, a spus:

Fantastic! :105:


Grazie Adriana! Banuiesc ca ai schimbat tu titlul :105: !

#44 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 April 2011 - 11:48 AM

Vezi postareaany_annette, la 11 April 2011 - 11:48 AM, a spus:

Grazie Adriana! Banuiesc ca ai schimbat tu titlul :105: !

Certamente :105:

#45 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2011 - 11:53 AM

Vezi postareaAdriana, la 11 April 2011 - 11:48 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 11 April 2011 - 11:48 AM, a spus:

Grazie Adriana! Banuiesc ca ai schimbat tu titlul :105: !

Certamente :105:



Am zis sa pun aici ruladele de iepurica, deci v-astep si pe voi cu idei noi!
Mie imi place tare mult iepurele, dar il fac rar pt ca al meu sot nu se prea da in vant dupa carnea de iepure.

#46 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 April 2011 - 12:05 PM

Si mie imi place, chiar in seara asta o sa o fac, am scos-o din congelator, doar ca a mea e gata facuta de macelar cu un pic de prosciutto crudo si sunculita inauntru, atita, da e buna tare :105:

#47 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2011 - 12:10 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 April 2011 - 12:05 PM, a spus:

Si mie imi place, chiar in seara asta o sa o fac, am scos-o din congelator, doar ca a mea e gata facuta de macelar cu un pic de prosciutto crudo si sunculita inauntru, atita, da e buna tare :105:



Uite ca la prosciutto crudo nu m-am gandit, mi-ai mai zis tu o data de varianta asta dar aveam impresia ca e cu prosciutto cotto.
Asa o sa fac si eu data viitoare, prosciutto si pancetta :105: .

#48 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 April 2011 - 07:49 AM

Uite poza sectiunii
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13025873693507.jpg

#49 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 April 2011 - 09:58 AM

Vezi postareaAdriana, la 12 April 2011 - 07:49 AM, a spus:

Uite poza sectiunii



Super sectiune, apetisanta!
L-ai facut la cuptor?

#50 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 April 2011 - 10:42 PM

Nu nimica, in oala groasa antiaderenta cu capac.Pun un strop de ulei si capacul si in prajesc bine pe fiecare parte la foc mare, apoi adaug un pic de vin alb si dupa aceea apa si las sa fiarba mult si bine pina se evapora, cind mai ramine un picut, in functie de cit timp am ori o tai calda ori o las sa se raceasca si o tai rece, apoi pun feliile in sos si incalzesc cind imi trebuie.

#51 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2011 - 09:55 AM

Vezi postareaAdriana, la 12 April 2011 - 10:42 PM, a spus:

Nu nimica, in oala groasa antiaderenta cu capac.Pun un strop de ulei si capacul si in prajesc bine pe fiecare parte la foc mare, apoi adaug un pic de vin alb si dupa aceea apa si las sa fiarba mult si bine pina se evapora, cind mai ramine un picut, in functie de cit timp am ori o tai calda ori o las sa se raceasca si o tai rece, apoi pun feliile in sos si incalzesc cind imi trebuie.


La fel am facut-o pe prima, pe foc, numai ca am mai pus si supa din cand in cand.
Bune ruladele astea, pe foc, la cuptor, cum o fi :)

#52 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 April 2011 - 08:28 PM

Any, you rule, girl! Cum troneaza iepurele ala, cred ca mi-am distrus toate enzimele din cauza de supraproductie salivara. Sa pupe mama o fata harinica si artista! :occasion14: Da' vii sa imi dezosezi si mie un iepure? Vorba aia: da' muietz-îs posmajii?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#53 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2011 - 08:34 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 April 2011 - 08:28 PM, a spus:

Any, you rule, girl! Cum troneaza iepurele ala, cred ca mi-am distrus toate enzimele din cauza de supraproductie salivara. Sa pupe mama o fata harinica si artista! :pupic: Da' vii sa imi dezosezi si mie un iepure? Vorba aia: da' muietz-îs posmajii?



Ohohoho cate complimente :pupic: !
Vin draga mea, mai ales ca ai facut terina aia minunata :occasion14: :floare: !

#54 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 April 2011 - 08:45 PM

So pack your things and jump in the plane! Nu mai prididi mult daca mai vrei ceva din terina aia :occasion14: Intre timpma duc la vanatoare...de iepuri!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#55 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 April 2011 - 08:51 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 April 2011 - 08:45 PM, a spus:

So pack your things and jump in the plane! Nu mai prididi mult daca mai vrei ceva din terina aia :occasion14: Intre timpma duc la vanatoare...de iepuri!


Eu vin cu Geany, sa stii! Mamaaa ce chef am incinge intre moldovence!!!

#56 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 April 2011 - 09:17 PM

Vezi postareaany_annette, la 13 April 2011 - 08:51 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 13 April 2011 - 08:45 PM, a spus:

So pack your things and jump in the plane! Nu mai prididi mult daca mai vrei ceva din terina aia :occasion14: Intre timpma duc la vanatoare...de iepuri!


Eu vin cu Geany, sa stii! Mamaaa ce chef am incinge intre moldovence!!!

Îîîîîûuuu, ma duc sa imi apretez pestelca si sa iau o lada de Shiraz, ala de mi-a facut de petrecanie in weekend. Va avertizez, fac urat la beutura: imi arat teslele nejustificat, fara motiv si continuu. Pe limba noastra adica: rîd ca proasta-n tîrg :floare:)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#57 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2011 - 05:01 PM

Azi e duminica, asa ca la pranz ceva special :)

Iepure umplut cu pancetta coppata, pere si smochine seci
Minunat de bun, demn de un pranz sau cina speciala

Ingrediente

un iepure dezosat
cateva smochine uscate
o para (sa fie tare sa ramana compacta in timpul coacerii)
10-12 felii de pancetta coppata
salvie
rozmarin
un catel de usturoi
2 tulpini de telina
2 morcovi
2 cepe potrivite
ulei extravirgin de masline
seminte de fenicul
sare
piper

Iepurele l-am dezosat, iar din oase am facut o supa, asa cum am explicat la pagina 1.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218010018586.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218010236341.jpg

Am pus peste carne o bucata de hartie de copt, am batut carnea cu grija sa nu-i fac gauri, etc.

Am pus peste iepure sare, piper proaspat macinat si feliile de pancetta coppata

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218011824964.jpg

Usturoiul, salvia si rozmarinul le-am taiat marunt si le-am presarat deasupra

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218012294656.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218012407047.jpg

Para am taiat-o pe jumate apoi felii si am pus-o peste carne, pe lung

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218013066815.jpg

#58 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2011 - 05:05 PM

Apoi am taiat smochinele (am taiat codita) si le-am pus si pe ele deasupra pe langa para

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13219855182946.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13219855412854.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218014306226.jpg

Am presarat deasupra seminte de fenicul si am trecut la inchiderea carnii/ruloului, dupa care am legat bine carnea cu ata de bucatarie.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218015006501.jpg

Edit am uitat sa pun 2 poze

#59 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2011 - 05:09 PM

Am pus carnea intr-o tava cu ulei extravirgin de masline, pe langa carne am pus 2 cepe, 2 morcovi si 2 tulpini de telina.
Am sarat totul, deci si carnea deasupra si am dat la cuptor (incalzit de dinainte) la 200 de grade.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218016976473.jpg

Din cand in cand am udat carnea cu uleiul din tava si cu cate un polonic de supa.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218017258665.jpg

Am lasat la cuptor 40 de minute, dupa care am mai lasat la grill pana ce a prins culoare, deci cam inca 10 minute.

#60 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 November 2011 - 05:11 PM

Am scos de la cuptor, am taiat ata, am lasat sa se odihneasca pana ce am mancat pastele, in cuptorul stins.
Am taiat apoi cu grija carnea si am pus pe farfurii.

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218018520248.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-13-13218018717031.jpg

Arata acest topic


  • 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi