Iepure dezosat umplut diverse variante
#41
Postat 10 April 2011 - 10:18 PM
spune-mi si mie te rog, ce gust au chestiile alea verzi(anghinare) ca eu zau daca stiu cum sa le gatesc si cand merg in magazin ma feresc de ele ca de bau bau.
#43
Postat 11 April 2011 - 11:48 AM
lisa, la 10 April 2011 - 10:18 PM, a spus:
spune-mi si mie te rog, ce gust au chestiile alea verzi(anghinare) ca eu zau daca stiu cum sa le gatesc si cand merg in magazin ma feresc de ele ca de bau bau.
Multumesc Lisa !
Ce gust are anghinarea? N-as sti sa-ti spun exact, nu o pot asemana cu nimic altceva.
Cu siguranta trebuie curatata bine, in caz contrar e amara si greu de mestecat, "inima" in schimb devine moale si are un gust deosebit insa sa stii ca nu la toata lumea place.
Adriana, la 10 April 2011 - 11:03 PM, a spus:
Grazie Adriana! Banuiesc ca ai schimbat tu titlul !
#44
Postat 11 April 2011 - 11:48 AM
#45
Postat 11 April 2011 - 11:53 AM
#46
Postat 11 April 2011 - 12:05 PM
#47
Postat 11 April 2011 - 12:10 PM
Adriana, la 11 April 2011 - 12:05 PM, a spus:
Uite ca la prosciutto crudo nu m-am gandit, mi-ai mai zis tu o data de varianta asta dar aveam impresia ca e cu prosciutto cotto.
Asa o sa fac si eu data viitoare, prosciutto si pancetta .
#50
Postat 12 April 2011 - 10:42 PM
#51
Postat 13 April 2011 - 09:55 AM
Adriana, la 12 April 2011 - 10:42 PM, a spus:
La fel am facut-o pe prima, pe foc, numai ca am mai pus si supa din cand in cand.
Bune ruladele astea, pe foc, la cuptor, cum o fi
#52
Postat 13 April 2011 - 08:28 PM
#53
Postat 13 April 2011 - 08:34 PM
Lapona Enigel, la 13 April 2011 - 08:28 PM, a spus:
Ohohoho cate complimente !
Vin draga mea, mai ales ca ai facut terina aia minunata !
#54
Postat 13 April 2011 - 08:45 PM
#56
Postat 13 April 2011 - 09:17 PM
any_annette, la 13 April 2011 - 08:51 PM, a spus:
Îîîîîûuuu, ma duc sa imi apretez pestelca si sa iau o lada de Shiraz, ala de mi-a facut de petrecanie in weekend. Va avertizez, fac urat la beutura: imi arat teslele nejustificat, fara motiv si continuu. Pe limba noastra adica: rîd ca proasta-n tîrg )
#57
Postat 20 November 2011 - 05:01 PM
Iepure umplut cu pancetta coppata, pere si smochine seci
Minunat de bun, demn de un pranz sau cina speciala
Ingrediente
un iepure dezosat
cateva smochine uscate
o para (sa fie tare sa ramana compacta in timpul coacerii)
10-12 felii de pancetta coppata
salvie
rozmarin
un catel de usturoi
2 tulpini de telina
2 morcovi
2 cepe potrivite
ulei extravirgin de masline
seminte de fenicul
sare
piper
Iepurele l-am dezosat, iar din oase am facut o supa, asa cum am explicat la pagina 1.
Am pus peste carne o bucata de hartie de copt, am batut carnea cu grija sa nu-i fac gauri, etc.
Am pus peste iepure sare, piper proaspat macinat si feliile de pancetta coppata
Usturoiul, salvia si rozmarinul le-am taiat marunt si le-am presarat deasupra
Para am taiat-o pe jumate apoi felii si am pus-o peste carne, pe lung
#58
Postat 20 November 2011 - 05:05 PM
Am presarat deasupra seminte de fenicul si am trecut la inchiderea carnii/ruloului, dupa care am legat bine carnea cu ata de bucatarie.
Edit am uitat sa pun 2 poze
#59
Postat 20 November 2011 - 05:09 PM
Am sarat totul, deci si carnea deasupra si am dat la cuptor (incalzit de dinainte) la 200 de grade.
Din cand in cand am udat carnea cu uleiul din tava si cu cate un polonic de supa.
Am lasat la cuptor 40 de minute, dupa care am mai lasat la grill pana ce a prins culoare, deci cam inca 10 minute.
#60
Postat 20 November 2011 - 05:11 PM
Am taiat apoi cu grija carnea si am pus pe farfurii.