am facut-o si eu azi
cu scamorza affumicata de Sibiu
rezultatul f buuun
greu m-am oprit sa las si lui tati portiaaa
multumesc Maya pt reteta
Pasticcio cu rosii,ceapa si scamorza afumata
#61
Postat 27 September 2010 - 07:07 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#62
Postat 16 October 2010 - 05:22 PM
Ziua buna! am intrat sa va spun ca am gasit scamorza la penny market, asa ca fetele din romania mergeti si cumparati daca vreti, atat afumata cat si neafumata.
#63
Postat 25 June 2017 - 11:00 PM
am scos azi de la naftalina si reteta asta, cu adaos de dovlecei
a iesit deschisa la culoare brinza dar tot despre scamorza afumata e vorba
a iesit deschisa la culoare brinza dar tot despre scamorza afumata e vorba