ia spunetzi , fac eu ceva gresit?
ieri a fost prietena mea la mine cu aia mica , o grasuna

.
E cu 2 luni mai mica decat Elena , cam la varsta ei Elena n-a mai vrut lapte decat dimineatza. Lorena bea , dar cum bea? ia o gura 2 , ma-sa iar ii da sticla...si tot asa , dureaza o ora , eu cand n-a mai vrut Elena am lasat-o , oare trebuia sa insist?
Eu am incercat sa-i fac la fata ore fixe de masa , pe cat am putut , dimineatza mai variaza ca eu cateodata plec la 7.30 la servici , alta data la 11.00.....seara daca vad ca nu-i e foame iar ii dau mai tarziu.....jumate de ora , chiar o ora se poate lungi. Dar cand ii dau , Elena mananca , apoi cand nu mai vrea se stramba , daca nu intzeleg si mai incerc imi da peste lingura si mai bine ma linistesc. Daca face foame dimineatza , manca seara ca apucata , plangand

. Aseara cand ii dadui sa mance, tot imi facu' pretena observatzie ,ca-i dau prea iute. Pai daca asa vrea? Daca ii e foame????? Ca la amiaza n-o prea vrut sa mance.... Bun ca dupa-masa iar m-o bodoganit ca tzin fata flamánda , ca de ce n-am mai incercat sa-i dau mai tarziu? Ea umbla dupa fata 3 ore cu masa , nu exagerez , ii canta , apoi iar lapte , iar mancare...cum s-o´lase flamanda?
Io daca nu mai vrea impachetez treburile si gata pana la masa urmatoare ( pe care , daca-i nevoie , i-o dau mai repede). Asa am facut de cand avea 4 luni , masa-i masa , joaca-i joaca.
Gresesc eu? N-am inima?