Somon afumat pe scandura de cedru
#21
Postat 10 May 2011 - 07:46 PM
Ai,ai,ai,ai !
si Cucurucucu !
Paloma !
Asta e tot ce pot sa spun.
Mama ce bine ar merge un pastarv pe cedrul tau.
si Cucurucucu !
Paloma !
Asta e tot ce pot sa spun.
Mama ce bine ar merge un pastarv pe cedrul tau.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
#23
Postat 12 May 2011 - 07:13 AM
Gabi sa nu crezi ca am uitat de scandura.Asteptam vara cu gratarele ei.Vad ca zici ca ai inchis capacu'.Eu am gratar d'ala de "gasca" fara capac.Abia astept sa fac.Sa nu razi, dar din cand in cand o mai mangai si o imbratisez, si ...salivez.
#24
Postat 12 May 2011 - 03:07 PM
Eataly, la 12 May 2011 - 07:13 AM, a spus:
Gabi sa nu crezi ca am uitat de scandura.Asteptam vara cu gratarele ei.Vad ca zici ca ai inchis capacu'.Eu am gratar d'ala de "gasca" fara capac.Abia astept sa fac.Sa nu razi, dar din cand in cand o mai mangai si o imbratisez, si ...salivez.
Nuuuu, nu rad, nu rad
Cred ca e ok si fara capac mai ales ca pana si gratarul la voi e de gasca. Ba mai mult, cred ca fara capac o sa se simta mirosul in tot Torino.
#25
Postat 15 June 2011 - 03:09 PM
In sfarsit!A meritat asteptarea.Am fost 6 adulti in extaz.
L-am acoperit cu folie de aluminiu.
Si poza finala lasa de dorit... ca stiti cum e la gratar.Eu nu l-am marinat ca au vrut sa simta gustul natur de fum.
Si pentru ca placa nu era arsa complet, am aruncat 2 pastravi pe ea.Alt extaz.
Gabita, iti multumim si te iubim.Dam o tuica.Decorul l-a facut prietena mea.Pentru tine!
L-am acoperit cu folie de aluminiu.
Si poza finala lasa de dorit... ca stiti cum e la gratar.Eu nu l-am marinat ca au vrut sa simta gustul natur de fum.
Si pentru ca placa nu era arsa complet, am aruncat 2 pastravi pe ea.Alt extaz.
Gabita, iti multumim si te iubim.Dam o tuica.Decorul l-a facut prietena mea.Pentru tine!
#26
Postat 15 June 2011 - 03:19 PM
Lili sa va fie de bine. Ma bucur nespus ca va placut.
Multumesc pentru flori si pentru tuica.
Multumesc pentru flori si pentru tuica.
#27
Postat 07 April 2012 - 01:36 PM
Lili si La-Chef-A daca treceti pe aici, imi spuneti ce fel de foc ati folosit? Gratarul nostru e pe carbuni, nu gaz, pot folosi scindura? Ne gindeam sa punem pe ea un piept de pui pentru miine la prinz. o sa-l tai in 2 pe orizontala ca sa se faca mai repede.
Ma cam doare sufletelul la cit a costat sa o arunc dupa o singura folosire, dar sunt curioasa sa vad cum e.
Ma cam doare sufletelul la cit a costat sa o arunc dupa o singura folosire, dar sunt curioasa sa vad cum e.
#28
Postat 07 April 2012 - 01:40 PM
Eu pe carbuni l-am facut.
Deci l-ai gasit pana la urma?
Eu am reusit sa fac somonul si pastravii.Deci doua ture.
Deci l-ai gasit pana la urma?
Eu am reusit sa fac somonul si pastravii.Deci doua ture.
#29
Postat 07 April 2012 - 01:49 PM
Da, azi dimineata ne-am dus dupa carbune si le-am gasit, imi zisese tipul cind il intrebasem data trecuta ca sunt o noutate si ca tre sa le vina.
#30
Postat 08 April 2012 - 03:47 PM
Gratarul meu e pe gaz dar daca Lili a facut la carbuni inseamna ca merge in ambele variante. Nu am incercat carne de pui pana acum, sunt curioasa cum iti iese.
#31
Postat 08 April 2012 - 04:07 PM
Da, doar ca pe carbuni scandura are viata mai scurta.
Dar ma declar satisfacuta, vazand ca pe o bucata am facut 2 bucati de somon si doi pastravi.
Dar ma declar satisfacuta, vazand ca pe o bucata am facut 2 bucati de somon si doi pastravi.
#32
Postat 08 April 2012 - 06:32 PM
Am inceput pe placuta dar am terminat pe carbuni pentru ca era prea tirziu, probabil trebuia sa il puna de la inceput.
Dar am gasit sursa de placute tre sa taiem dafinul pentru ca a inghetat asta iarna si s-a uscat tot deci din el poate face placute
Dar am gasit sursa de placute tre sa taiem dafinul pentru ca a inghetat asta iarna si s-a uscat tot deci din el poate face placute