Forum Culinar: Somon afumat pe scandura de cedru - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Somon afumat pe scandura de cedru

#21 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 10 May 2011 - 07:46 PM

Ai,ai,ai,ai !
si Cucurucucu !

Paloma !

Asta e tot ce pot sa spun.
Mama ce bine ar merge un pastarv pe cedrul tau.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#22 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 May 2011 - 10:28 PM

Am inteles, mersi frumos.

#23 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 12 May 2011 - 07:13 AM

Gabi sa nu crezi ca am uitat de scandura.Asteptam vara cu gratarele ei.Vad ca zici ca ai inchis capacu'.Eu am gratar d'ala de "gasca" fara capac.Abia astept sa fac.Sa nu razi, dar din cand in cand o mai mangai si o imbratisez, si ...salivez. :angryfire:

#24 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 12 May 2011 - 03:07 PM

Vezi postareaEataly, la 12 May 2011 - 07:13 AM, a spus:

Gabi sa nu crezi ca am uitat de scandura.Asteptam vara cu gratarele ei.Vad ca zici ca ai inchis capacu'.Eu am gratar d'ala de "gasca" fara capac.Abia astept sa fac.Sa nu razi, dar din cand in cand o mai mangai si o imbratisez, si ...salivez. :P



Nuuuu, nu rad, nu rad :P :P :P
Cred ca e ok si fara capac mai ales ca pana si gratarul la voi e de gasca. Ba mai mult, cred ca fara capac o sa se simta mirosul in tot Torino. :floare:

#25 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 June 2011 - 03:09 PM

In sfarsit!A meritat asteptarea.Am fost 6 adulti in extaz.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-13081427383013.jpg

L-am acoperit cu folie de aluminiu.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-13081429305247.jpg


Si poza finala lasa de dorit... ca stiti cum e la gratar.Eu nu l-am marinat ca au vrut sa simta gustul natur de fum.

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-13081430671005.jpg

Si pentru ca placa nu era arsa complet, am aruncat 2 pastravi pe ea.Alt extaz. :floare:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-13081430985767.jpg

Gabita, iti multumim si te iubim.Dam o tuica.Decorul l-a facut prietena mea.Pentru tine!

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-13081433123536.jpg

#26 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 15 June 2011 - 03:19 PM

Lili sa va fie de bine. Ma bucur nespus ca va placut.
Multumesc pentru flori si pentru tuica. :beer2:

#27 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 April 2012 - 01:36 PM

Lili si La-Chef-A daca treceti pe aici, imi spuneti ce fel de foc ati folosit? Gratarul nostru e pe carbuni, nu gaz, pot folosi scindura? Ne gindeam sa punem pe ea un piept de pui pentru miine la prinz. o sa-l tai in 2 pe orizontala ca sa se faca mai repede.
Ma cam doare sufletelul la cit a costat sa o arunc dupa o singura folosire, dar sunt curioasa sa vad cum e.

#28 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 April 2012 - 01:40 PM

Eu pe carbuni l-am facut.
Deci l-ai gasit pana la urma?
Eu am reusit sa fac somonul si pastravii.Deci doua ture.

#29 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 April 2012 - 01:49 PM

Da, azi dimineata ne-am dus dupa carbune si le-am gasit, imi zisese tipul cind il intrebasem data trecuta ca sunt o noutate si ca tre sa le vina.

#30 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 08 April 2012 - 03:47 PM

Gratarul meu e pe gaz dar daca Lili a facut la carbuni inseamna ca merge in ambele variante. Nu am incercat carne de pui pana acum, sunt curioasa cum iti iese.

#31 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 April 2012 - 04:07 PM

Da, doar ca pe carbuni scandura are viata mai scurta.
Dar ma declar satisfacuta, vazand ca pe o bucata am facut 2 bucati de somon si doi pastravi.

#32 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,067
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 08 April 2012 - 06:32 PM

Am inceput pe placuta dar am terminat pe carbuni pentru ca era prea tirziu, probabil trebuia sa il puna de la inceput.
Dar am gasit sursa de placute :( tre sa taiem dafinul pentru ca a inghetat asta iarna si s-a uscat tot deci din el poate face placute :(

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi