Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2901 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 03 July 2012 - 03:44 PM

La multi ani sanatosi papusica balnoasa!!

PS Ioana imi pare rau ca treceti prin evenimentelor nefericite. Multe imbratisari :occasion14:
A cat is a friend fur-ever !

#2902 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 05 July 2012 - 08:03 PM

Mike, acolo unde se simte cel mai bine. Între flori, la umbra ciresului.
L-am mîngîiat c-o calendula galbena pîna a adormit.

Fisier atasat  Mike în elementul lui (1).jpg (200.63K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  Mike în elementul lui (2).jpg (244.35K)

El dormea bine merci, pe mine deja ma ciupeau furnicile de fund...

Fisier atasat  Mike în elementul lui (3).jpg (725.68K)

Am vrut sa-i pun floarea dupa ureche, sa-i fac o poza, dar s-a trezit speriat :help:
Am deranjat sarmanu' baiat, dar m-a iertat :occasion14:

Fisier atasat  Mike în elementul lui (4).jpg (783.32K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2903 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 06 July 2012 - 09:04 AM

Maya, Mike seamana in pozele astea cu taurasul Ferdinand care mirosea flori, pup nasucul lui!
GEORGIA

#2904 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 July 2012 - 11:42 AM

Multimim de urari, sa ne bucuram de blanosii astia care ne fac viata mult mai frumoasa.
Maya, Mike e un scump, un artit, ce mai :occasion14:

Facem si noi un mic up-date :)
Am deranjat-o pe Mitzi din somn
Fisier atasat  te inghit.jpg (99.93K)

Domnu´ma urmareste peste tot si s-a gandit sa-mi tina companie la baie :tongue3:
Fisier atasat  un nou loc.jpg (51.16K)

acum ghiciti care e care? :)
Fisier atasat  care-i care.jpg (67.71K)

Va era dor de Diego? :)
Fisier atasat  Diego.jpg (114.82K)

Mitzulina romantica, priveste apusul
Fisier atasat  Lady Mitzi.jpg (114.94K)

Numai Mike sa doarma langa flori? :71: , doar sunt o Lady si sa ma comport ca atare :lol:
Fisier atasat  Mitzi.jpg (72.29K)
chiar dorm
Fisier atasat  dorm.jpg (67.85K)

de ce ma deranjezi?
Fisier atasat  ce vrei.jpg (62.81K)

am schimbat pozitia
Fisier atasat  dorm iara.jpg (100.25K)

Si domnul fomila care de fiecare data cand ii e foame ma atentioneaza nu mieunand , ci lingandu-se pe botic
Fisier atasat  papica.jpg (55.33K)

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2905 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2012 - 11:54 AM

Ioana, ce dulci sunt si copiii tai mustaciosi!
Mitzi, chiar este o adevarata lady, are o anumita prestanta!
Schatzi, mai copilaros si baietzos, ca doar de aceea este motan!
Si chiar si Diego este dragalas, are un nasuc roz!
Iar in poza unde stau frumos unul langa altul si iau masa, Schatzi este cel mai mic, eu asa am observat ca Mitzi este mai mare la statura ca el.
GEORGIA

#2906 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2012 - 12:32 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 11 July 2012 - 11:54 AM, a spus:

Iar in poza unde stau frumos unul langa altul si iau masa, Schatzi este cel mai mic, eu asa am observat ca Mitzi este mai mare la statura ca el.

Adica care, stanga sau dreapta? :occasion14:

Acasa la mine

#2907 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 11 July 2012 - 12:38 PM

Dreapta e Schatzi. Desi pare mai maricel, dar pozele mai si înseala. O fi mai înalt si mai baltat fata de Mitzuleana, doar ca el parca nu are asa nuante de caramiziu/rosiatic, iar Mitzi din cîte stiu, vara e "nuantata". Aaaa, si parca baiatul are coada mai lunga :occasion14:
Pupam musteti de pufosi! Taaare-s dragi! :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2908 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2012 - 12:44 PM

Vezi postareaMaya, la 11 July 2012 - 12:38 PM, a spus:

Dreapta e Schatzi. Desi pare mai maricel, dar pozele mai si înseala. O fi mai înalt si mai baltat fata de Mitzuleana, doar ca el parca nu are asa nuante de caramiziu/rosiatic, iar Mitzi din cîte stiu, vara e "nuantata". Aaaa, si parca baiatul are coada mai lunga :tongue3:
Pupam musteti de pufosi! Taaare-s dragi! :lol:

Da, asa e, Mitzi e roscavana vara si are blana mai deasa, dar, nu, Schatzi e in stanga :occasion14: , dreapta Mitzuleana.Special am pus poza asta unde nu se vede bine.Am mai pacalit pe cineva, fiindca din spate Schatzi parea mai mare :) , iar el are urechile mai ascutzite
Aici se vede mai bine
Fisier atasat  S&M.jpg (90.16K)

Acasa la mine

#2909 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2012 - 12:53 PM

Vezi postareaIoana, la 11 July 2012 - 12:44 PM, a spus:

Da, asa e, Mitzi e roscavana vara si are blana mai deasa, dar, nu, Schatzi e in stanga :occasion14: , dreapta Mitzuleana.Special am pus poza asta unde nu se vede bine.Am mai pacalit pe cineva, fiindca din spate Schatzi parea mai mare :tongue3: , iar el are urechile mai ascutzite

Clar, eu i-am incurcat, dar nu m-am gandit ca Schatzi are coada mai lunga si ca Mitzi este mai roscovana.
GEORGIA

#2910 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 11 July 2012 - 01:07 PM

Vezi postareaIoana, la 11 July 2012 - 12:44 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 11 July 2012 - 12:38 PM, a spus:

Dreapta e Schatzi. Desi pare mai maricel, dar pozele mai si înseala. O fi mai înalt si mai baltat fata de Mitzuleana, doar ca el parca nu are asa nuante de caramiziu/rosiatic, iar Mitzi din cîte stiu, vara e "nuantata". Aaaa, si parca baiatul are coada mai lunga :tongue3:
Pupam musteti de pufosi! Taaare-s dragi! :)

Da, asa e, Mitzi e roscavana vara si are blana mai deasa, dar, nu, Schatzi e in stanga :occasion14: , dreapta Mitzuleana.

Ioana, e clar ca din moment ce am vazut si recunoscut roscovana si coada lunga a baiatului, am stiut care e unu si care e altu, doar ca eu nu stiu mereu care e stînga si care dreapta. Asta e problema :)

Samulici, a mai pus pe costite, e vesel, înca sparge si rastoarna tot ce-i sta în cale. Saptamîna asta de doua ori am adunat coji de pin înmuiate de pe podeaua din dormitor si am sters peretele de acest substrat de la orhidee. Da, si e abia miercuri :) Acum stam si ne tot gîndim daca sa lipim ghivecele cu ceva de pervaz sau sa facem o balustrada ferestrelor pe interior. Clar ca arata nashpa, dar altceva nu ne mai ramîne. Cum vede o musca în geam, vede rosu, si pîna n-o prinde azvîrle tot ce-i sta în cale. Cel putin nu ne mai musca noaptea de degetele de la picioare :lol:
S-a linistit, doarme tot mai bine, tot mai rar în dulap. Acolo se ascundea, se simtea mai bine asa ferit de zgomote. Era mereu obosit ca fugea într-una dupa noi la fiecare miscare. Venea la baie dupa noi, afara, daca mergeam la frigider sa bem ceva, si tot asa. Nu avea pace. Acum s-a obisnuit cu miscarile din casa si afara, stie ca nu mai tre sa ne tina companie la buda si nici daca mergem dintr-o camera în alta sau la frigider...etc. Acum sta locului si doarme mai departe :71:
Cu mîncarea, momentan l-am tracut pe Gourmet ( wet) si Royal Canin (dry). La sfîrsit de saptamîna ajung la pet shop ( ca noi n-avem în oras), si o sa iau de proba Schesir, Miamor... ca astea cu carne pura ca Porta 21, Gimpet, Cosma... nu le vrea sub nici o forma!
Blanita a devenit mai pufoasa, doar pe spate se mai simt asa fire uscate/poroase, asa ca la o perie.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2911 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2012 - 01:54 PM

Ma bucur ca Samulici s-a adaptat la viata voastra de familie, s-a integrat cat mai bine in familie vreau sa zic si ca a pus si cate ceva pe fund-popou!
GEORGIA

#2912 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2012 - 02:02 PM

Maya, ce m-ai facut sa rad cu stanga si dreapta :occasion14: .Chiar ma miram cand ai zis stanga si ca Schatzi are coada mai lunga, ca intr-adevar e mai lunga:)
Le-am luat si eu Cosma,dar de data asta nu cele Thai si fac asa figuri de n-ai pomentit si culmea ca el mananca sepie,calamar, creveti cand mancam noi,dar asa in conserva nu le vrea si din pacate setul asta a fost in combinatie cu toate vietetile marine.Pe ale lui de dieta in schimb le mananca foarte bine.
Blanitza asa aspra o are Diego, Schatzi o are foarte moale si ii cade foarte mult, Mitzi lasa par doar unde doarme, el si cand se scarpina arunca blanitza.

Aaaa, mi-am luat si eu pensetutele pt capuse de la O´Tom.

Si inca o chestie, voi ce apa le dati?Cand statea in Köln gaseam la pet shop apa speciala,pe net n-am gasit si nici in magazine, le intreb pe vanzatoare si se uita ciudat la mine si pe cuvant ca nu am visat ca am luat.Erau sticle de 1,5 l cu taurina.
Eu le mai dau apa filtrata.

Acasa la mine

#2913 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 11 July 2012 - 02:18 PM

Ioana, rîzi tu rîzi, da' asa li se întîmpla multora dintre cei obligati sa scrie cu dreapta cînd ei sînt stîngaci, mai ales femeilor :pupic:

Eu le dau apa plata din care bem si noi. La Fressnapf am vazut apa plata cu taurina, la sticla se 1,5l sau 2 l / nu mai stiu exact. Eu le dau extra cîte o tabletuta de taurina, si oricum au si în mîncare asa ca nu le iau apa de aia. Mike oricum cred ca cel mai mult bea roua :D , iar Sam îl imita, dar beau si din castronel.
Apa noastra de la robinet e foarte buna, dar problema e ca toamna tîrziu, iarna si începutul primaverii e foarte rece, si pîna o amestec si potrivesc la robinet cu cea calda, consum o galeata de apa.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2914 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2012 - 02:27 PM

Vezi postareaMaya, la 11 July 2012 - 02:18 PM, a spus:

Ioana, rîzi tu rîzi, da' asa li se întîmpla multora dintre cei obligati sa scrie cu dreapta cînd ei sînt stîngaci, mai ales femeilor :D

Eu le dau apa plata din care bem si noi. La Fressnapf am vazut apa plata cu taurina, la sticla se 1,5l sau 2 l / nu mai stiu exact. Eu le dau extra cîte o tabletuta de taurina, si oricum au si în mîncare asa ca nu le iau apa de aia. Mike oricum cred ca cel mai mult bea roua :D , iar Sam îl imita, dar beau si din castronel.
Apa noastra de la robinet e foarte buna, dar problema e ca toamna tîrziu, iarna si începutul primaverii e foarte rece, si pîna o amestec si potrivesc la robinet cu cea calda, consum o galeata de apa.

La noi nu am gasit la Fressnapf, ca la ei am gasit dincolo.
Am sa iau si eu pastile cu taurina.De la robinet le dau si eu,da o filtrez.Mitzi nu prea bea apa in casa, rar o vad, el in schimb bea foarte multa,desi il mai vad band si apa de ploaie. :pupic:

Acasa la mine

#2915 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 11 July 2012 - 05:36 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 11 July 2012 - 01:54 PM, a spus:

Ma bucur ca Samulici s-a adaptat la viata voastra de familie, s-a integrat cat mai bine in familie vreau sa zic si ca a pus si cate ceva pe fund-popou!

Da, acu e si el mai barbatel. În miniatura, mai ales fata de Mike. Zici ca-i copilasul cel obraznic a lu' Uncle Mike :D

Vezi postareaIoana, la 11 July 2012 - 02:27 PM, a spus:

La noi nu am gasit la Fressnapf, ca la ei am gasit dincolo.
Am sa iau si eu pastile cu taurina.De la robinet le dau si eu,da o filtrez.Mitzi nu prea bea apa in casa, rar o vad, el in schimb bea foarte multa,desi il mai vad band si apa de ploaie. :pupic:

La Fressnapf-ul la care merg eu în MÜ, ca noi n-avem nici un pet shop în oras, este apa de asta. Oricum e buna si apa filtrata, si daca îti accepta pastilutele de taurina de la Gimpet(le dau eu) e ok.

Imagine postata

Le mai dau asa ca Leckerli Cat-Mintips cu Katzenminze. Le place la amîndoi :D

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2916 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 July 2012 - 04:25 PM

Mi-era dor de poze cu Mitzi, Schatzi, Diego si nepotul Mike!
Eu le dau apa de robinet, asta le mai lipseste sa le dau si apa speciala! Le iau hrana premium , suplimente, tot ce zice doctorul, dar la apa, nu fac mofturi.
De exemplu cel mai mult le place apa dintr-o galeata din wc-ul de serviciu care sta acolo in caz de avarie sa poti trage apa! Eh, aia le place cel mai tare! Ma gandesc ca o fi ca la flori, se lasa clorul pe fund si cum galeata are 5 litri cum beau ele de la suprafata, li se pare mai buna decat cea din castronelul lor.
Ce-i drept in perioade din astea de canicula le mai pun gheata in apa, ca nu mai beau, ca e prea calda. Seamana cu mama lor bipeda! :D
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2917 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2012 - 05:23 PM

Maya, am sa ma uit dupa pastilele alea cu taurina, la zooplus n-am vazut.De fel comand la ei ca-mi e mai comod sa fac la 2 saptamani comanda, altfel imi e peste mana sa ajung la un petshop.

Eu le mai dau multivitamine de la Gimpet, chiar e pe terminate tubul, tb sa iau iara si sa iau si malt.Nu stiu de ce Schatzi la inceput era inebunit dupa multivitamine, acu stramba din mustati., la fel si cu carantanicii astia de dinti
Fisier atasat  4002064400303.jpg (111.87K)
Mitzi ar fi in stare sa manance toata punga de-o data el le mananca doar daca le amestec intre crantaneii normali.

Azi le-am desfacut o conserva de la Cosma cu pui si ou de prepelita(parca), nu s-a atins de ea, abia dupa ce i-am amestecat cu o alta mancare care avea sos(cele de la Animonda Rafiné) a papat,da oul l-a lasat acolo.Mitzi cat de cat a mancat ,da si ea fara ou.
Nu-s ce sa ma mai fac cu ele, l-au "mostenit " pe sot.Daca ea seamana cu mine mai plinutza si el cu domnu meu aschilambic, ei bine, amandoi seamana cu el sclifositi.
Familie ciudata mai suntem :scratch:

Acasa la mine

#2918 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 12 July 2012 - 05:46 PM

Ioana, ultima data le-am luat de la zooplus, dar nu le au totdeauna. Nu stiu de ce. Poti comanda de aici- Versandkostenfrei.
Mike nu linge deloc pe pastele alea de malz sau brînza. Sam a primit doar multivitamine. Sîmbata îi iau si pasta de brînza si malz. Astea de dinti nu vor niciunul. Sam mai ia cîte una... dar asa cînd si cînd.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2919 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,486
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 July 2012 - 05:10 PM

Luni dimineata a aparut un musafir, eu imediat cu mintea intortocheata si sentimentalista pe care o am :appl: am zis ca l-au abandonat, am incercat sa ne apropiem de el dar fugea. Marco l-a botezat Tom, am pus al treilea castronel de hrana si ne faceam deja planuri ca se mareste familia :)
Toata dupa-masa m-am uitat la ei de sus si mi se pare mie ca prea o urmareste pe Rosi si ea nu mi se parea prea amabila cu el pina cind am vazut ca a sarit pe ea si am priceput de ce s-a aciuat pe la noi :D
Inca nu-l vazusem pina acu, avem alti motani "cunoscuti" ai vecinilor dar el cred ca e tinerel si venea prima data dupa ea.
N-a durat decit 3 zile dragostea, de ieri n-a mai aparut :) pacat ca ne-ar fi placut dar se vede ca e curat si frumos deci sigur e al cuiva si s-a indepartat din dragoste, mi se pare mie ca ar fi si prima dragoste pentru el, da' e si drept ca n-am deloc experienta in domeniul asta :P
Fisier atasat  tom.jpg (159.62K)

#2920 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 13 July 2012 - 05:13 PM

Frumusel e Adi :appl:

Ce face Rosi :)?