Ioana, la 11 July 2012 - 12:44 PM, a spus:
Maya, la 11 July 2012 - 12:38 PM, a spus:
Dreapta e Schatzi. Desi pare mai maricel, dar pozele mai si înseala. O fi mai înalt si mai baltat fata de Mitzuleana, doar ca el parca nu are asa nuante de caramiziu/rosiatic, iar Mitzi din cîte stiu, vara e "nuantata". Aaaa, si parca baiatul are coada mai lunga
Pupam musteti de pufosi! Taaare-s dragi!

Da, asa e, Mitzi e roscavana vara si are blana mai deasa, dar, nu, Schatzi e in stanga

, dreapta Mitzuleana.
Ioana, e clar ca din moment ce am vazut si recunoscut roscovana si coada lunga a baiatului, am stiut care e unu si care e altu, doar ca eu nu stiu mereu care e stînga si care dreapta. Asta e problema
Samulici, a mai pus pe costite, e vesel, înca sparge si rastoarna tot ce-i sta în cale. Saptamîna asta de doua ori am adunat coji de pin înmuiate de pe podeaua din dormitor si am sters peretele de acest substrat de la orhidee. Da, si e abia miercuri

Acum stam si ne tot gîndim daca sa lipim ghivecele cu ceva de pervaz sau sa facem o balustrada ferestrelor pe interior. Clar ca arata nashpa, dar altceva nu ne mai ramîne. Cum vede o musca în geam, vede rosu, si pîna n-o prinde azvîrle tot ce-i sta în cale. Cel putin nu ne mai musca noaptea de degetele de la picioare
S-a linistit, doarme tot mai bine, tot mai rar în dulap. Acolo se ascundea, se simtea mai bine asa ferit de zgomote. Era mereu obosit ca fugea într-una dupa noi la fiecare miscare. Venea la baie dupa noi, afara, daca mergeam la frigider sa bem ceva, si tot asa. Nu avea pace. Acum s-a obisnuit cu miscarile din casa si afara, stie ca nu mai tre sa ne tina companie la buda si nici daca mergem dintr-o camera în alta sau la frigider...etc. Acum sta locului si doarme mai departe
Cu mîncarea, momentan l-am tracut pe Gourmet ( wet) si Royal Canin (dry). La sfîrsit de saptamîna ajung la pet shop ( ca noi n-avem în oras), si o sa iau de proba Schesir, Miamor... ca astea cu carne pura ca Porta 21, Gimpet, Cosma... nu le vrea sub nici o forma!
Blanita a devenit mai pufoasa, doar pe spate se mai simt asa fire uscate/poroase, asa ca la o perie.