PS Ioana imi pare rau ca treceti prin evenimentelor nefericite. Multe imbratisari
Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 03 July 2012 - 03:44 PM
PS Ioana imi pare rau ca treceti prin evenimentelor nefericite. Multe imbratisari
Postat 05 July 2012 - 08:03 PM
L-am mîngîiat c-o calendula galbena pîna a adormit.
Mike în elementul lui (1).jpg (200.63K)
Number of downloads: 0
Mike în elementul lui (2).jpg (244.35K)
El dormea bine merci, pe mine deja ma ciupeau furnicile de fund...
Mike în elementul lui (3).jpg (725.68K)
Am vrut sa-i pun floarea dupa ureche, sa-i fac o poza, dar s-a trezit speriat
Am deranjat sarmanu' baiat, dar m-a iertat
Mike în elementul lui (4).jpg (783.32K)
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 06 July 2012 - 09:04 AM
Postat 11 July 2012 - 11:42 AM
Maya, Mike e un scump, un artit, ce mai
Facem si noi un mic up-date
Am deranjat-o pe Mitzi din somn
te inghit.jpg (99.93K)
Domnu´ma urmareste peste tot si s-a gandit sa-mi tina companie la baie
un nou loc.jpg (51.16K)
acum ghiciti care e care?
care-i care.jpg (67.71K)
Va era dor de Diego?
Diego.jpg (114.82K)
Mitzulina romantica, priveste apusul
Lady Mitzi.jpg (114.94K)
Numai Mike sa doarma langa flori?
Mitzi.jpg (72.29K)
chiar dorm
dorm.jpg (67.85K)
de ce ma deranjezi?
ce vrei.jpg (62.81K)
am schimbat pozitia
dorm iara.jpg (100.25K)
Si domnul fomila care de fiecare data cand ii e foame ma atentioneaza nu mieunand , ci lingandu-se pe botic
papica.jpg (55.33K)
Postat 11 July 2012 - 11:54 AM
Mitzi, chiar este o adevarata lady, are o anumita prestanta!
Schatzi, mai copilaros si baietzos, ca doar de aceea este motan!
Si chiar si Diego este dragalas, are un nasuc roz!
Iar in poza unde stau frumos unul langa altul si iau masa, Schatzi este cel mai mic, eu asa am observat ca Mitzi este mai mare la statura ca el.
Postat 11 July 2012 - 12:32 PM
Postat 11 July 2012 - 12:38 PM
Pupam musteti de pufosi! Taaare-s dragi!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 11 July 2012 - 12:44 PM
Maya, la 11 July 2012 - 12:38 PM, a spus:
Da, asa e, Mitzi e roscavana vara si are blana mai deasa, dar, nu, Schatzi e in stanga
Aici se vede mai bine
S&M.jpg (90.16K)
Postat 11 July 2012 - 12:53 PM
Ioana, la 11 July 2012 - 12:44 PM, a spus:
Clar, eu i-am incurcat, dar nu m-am gandit ca Schatzi are coada mai lunga si ca Mitzi este mai roscovana.
Postat 11 July 2012 - 01:07 PM
Ioana, la 11 July 2012 - 12:44 PM, a spus:
Maya, la 11 July 2012 - 12:38 PM, a spus:
Da, asa e, Mitzi e roscavana vara si are blana mai deasa, dar, nu, Schatzi e in stanga
Ioana, e clar ca din moment ce am vazut si recunoscut roscovana si coada lunga a baiatului, am stiut care e unu si care e altu, doar ca eu nu stiu mereu care e stînga si care dreapta. Asta e problema
Samulici, a mai pus pe costite, e vesel, înca sparge si rastoarna tot ce-i sta în cale. Saptamîna asta de doua ori am adunat coji de pin înmuiate de pe podeaua din dormitor si am sters peretele de acest substrat de la orhidee. Da, si e abia miercuri
S-a linistit, doarme tot mai bine, tot mai rar în dulap. Acolo se ascundea, se simtea mai bine asa ferit de zgomote. Era mereu obosit ca fugea într-una dupa noi la fiecare miscare. Venea la baie dupa noi, afara, daca mergeam la frigider sa bem ceva, si tot asa. Nu avea pace. Acum s-a obisnuit cu miscarile din casa si afara, stie ca nu mai tre sa ne tina companie la buda si nici daca mergem dintr-o camera în alta sau la frigider...etc. Acum sta locului si doarme mai departe
Cu mîncarea, momentan l-am tracut pe Gourmet ( wet) si Royal Canin (dry). La sfîrsit de saptamîna ajung la pet shop ( ca noi n-avem în oras), si o sa iau de proba Schesir, Miamor... ca astea cu carne pura ca Porta 21, Gimpet, Cosma... nu le vrea sub nici o forma!
Blanita a devenit mai pufoasa, doar pe spate se mai simt asa fire uscate/poroase, asa ca la o perie.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 11 July 2012 - 01:54 PM
Postat 11 July 2012 - 02:02 PM
Le-am luat si eu Cosma,dar de data asta nu cele Thai si fac asa figuri de n-ai pomentit si culmea ca el mananca sepie,calamar, creveti cand mancam noi,dar asa in conserva nu le vrea si din pacate setul asta a fost in combinatie cu toate vietetile marine.Pe ale lui de dieta in schimb le mananca foarte bine.
Blanitza asa aspra o are Diego, Schatzi o are foarte moale si ii cade foarte mult, Mitzi lasa par doar unde doarme, el si cand se scarpina arunca blanitza.
Aaaa, mi-am luat si eu pensetutele pt capuse de la O´Tom.
Si inca o chestie, voi ce apa le dati?Cand statea in Köln gaseam la pet shop apa speciala,pe net n-am gasit si nici in magazine, le intreb pe vanzatoare si se uita ciudat la mine si pe cuvant ca nu am visat ca am luat.Erau sticle de 1,5 l cu taurina.
Eu le mai dau apa filtrata.
Postat 11 July 2012 - 02:18 PM
Eu le dau apa plata din care bem si noi. La Fressnapf am vazut apa plata cu taurina, la sticla se 1,5l sau 2 l / nu mai stiu exact. Eu le dau extra cîte o tabletuta de taurina, si oricum au si în mîncare asa ca nu le iau apa de aia. Mike oricum cred ca cel mai mult bea roua
Apa noastra de la robinet e foarte buna, dar problema e ca toamna tîrziu, iarna si începutul primaverii e foarte rece, si pîna o amestec si potrivesc la robinet cu cea calda, consum o galeata de apa.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 11 July 2012 - 02:27 PM
Maya, la 11 July 2012 - 02:18 PM, a spus:
Eu le dau apa plata din care bem si noi. La Fressnapf am vazut apa plata cu taurina, la sticla se 1,5l sau 2 l / nu mai stiu exact. Eu le dau extra cîte o tabletuta de taurina, si oricum au si în mîncare asa ca nu le iau apa de aia. Mike oricum cred ca cel mai mult bea roua
Apa noastra de la robinet e foarte buna, dar problema e ca toamna tîrziu, iarna si începutul primaverii e foarte rece, si pîna o amestec si potrivesc la robinet cu cea calda, consum o galeata de apa.
La noi nu am gasit la Fressnapf, ca la ei am gasit dincolo.
Am sa iau si eu pastile cu taurina.De la robinet le dau si eu,da o filtrez.Mitzi nu prea bea apa in casa, rar o vad, el in schimb bea foarte multa,desi il mai vad band si apa de ploaie.
Postat 11 July 2012 - 05:36 PM
Giorgiana, la 11 July 2012 - 01:54 PM, a spus:
Da, acu e si el mai barbatel. În miniatura, mai ales fata de Mike. Zici ca-i copilasul cel obraznic a lu' Uncle Mike
Ioana, la 11 July 2012 - 02:27 PM, a spus:
La noi nu am gasit la Fressnapf, ca la ei am gasit dincolo.
Am sa iau si eu pastile cu taurina.De la robinet le dau si eu,da o filtrez.Mitzi nu prea bea apa in casa, rar o vad, el in schimb bea foarte multa,desi il mai vad band si apa de ploaie.
La Fressnapf-ul la care merg eu în MÜ, ca noi n-avem nici un pet shop în oras, este apa de asta. Oricum e buna si apa filtrata, si daca îti accepta pastilutele de taurina de la Gimpet(le dau eu) e ok.

Le mai dau asa ca Leckerli Cat-Mintips cu Katzenminze. Le place la amîndoi
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 12 July 2012 - 04:25 PM
Eu le dau apa de robinet, asta le mai lipseste sa le dau si apa speciala! Le iau hrana premium , suplimente, tot ce zice doctorul, dar la apa, nu fac mofturi.
De exemplu cel mai mult le place apa dintr-o galeata din wc-ul de serviciu care sta acolo in caz de avarie sa poti trage apa! Eh, aia le place cel mai tare! Ma gandesc ca o fi ca la flori, se lasa clorul pe fund si cum galeata are 5 litri cum beau ele de la suprafata, li se pare mai buna decat cea din castronelul lor.
Ce-i drept in perioade din astea de canicula le mai pun gheata in apa, ca nu mai beau, ca e prea calda. Seamana cu mama lor bipeda!
Postat 12 July 2012 - 05:23 PM
Eu le mai dau multivitamine de la Gimpet, chiar e pe terminate tubul, tb sa iau iara si sa iau si malt.Nu stiu de ce Schatzi la inceput era inebunit dupa multivitamine, acu stramba din mustati., la fel si cu carantanicii astia de dinti
4002064400303.jpg (111.87K)
Mitzi ar fi in stare sa manance toata punga de-o data el le mananca doar daca le amestec intre crantaneii normali.
Azi le-am desfacut o conserva de la Cosma cu pui si ou de prepelita(parca), nu s-a atins de ea, abia dupa ce i-am amestecat cu o alta mancare care avea sos(cele de la Animonda Rafiné) a papat,da oul l-a lasat acolo.Mitzi cat de cat a mancat ,da si ea fara ou.
Nu-s ce sa ma mai fac cu ele, l-au "mostenit " pe sot.Daca ea seamana cu mine mai plinutza si el cu domnu meu aschilambic, ei bine, amandoi seamana cu el sclifositi.
Familie ciudata mai suntem
Postat 12 July 2012 - 05:46 PM
Mike nu linge deloc pe pastele alea de malz sau brînza. Sam a primit doar multivitamine. Sîmbata îi iau si pasta de brînza si malz. Astea de dinti nu vor niciunul. Sam mai ia cîte una... dar asa cînd si cînd.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 13 July 2012 - 05:10 PM
Toata dupa-masa m-am uitat la ei de sus si mi se pare mie ca prea o urmareste pe Rosi si ea nu mi se parea prea amabila cu el pina cind am vazut ca a sarit pe ea si am priceput de ce s-a aciuat pe la noi
Inca nu-l vazusem pina acu, avem alti motani "cunoscuti" ai vecinilor dar el cred ca e tinerel si venea prima data dupa ea.
N-a durat decit 3 zile dragostea, de ieri n-a mai aparut
tom.jpg (159.62K)

Ajutor