Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 20 March 2012 - 11:28 PM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 20 March 2012 - 11:40 PM
Maya, la 20 March 2012 - 11:28 PM, a spus:

daa,parca nici nu s-au mai hasait asa mult.
azi ne-a sosit pachetelul cu mancarica si vasele pt el, ca am vrut la fel ca ale domsoarei si nu am gasit in magazin si in pachet am avut si jucarioare cadou, aici deja isi facea de lucru

Number of downloads: 0
aa, asta e pachetul pentru mine, facem inspectia, au trimis tot?

mai sa fie, chiar intru in ea

Maya, mancarea asta o sti?daca da, cum ti se pare?

si din categoria sunt pofticios

spre deosebire de Mitzi care nu mananc decat rar carne cand mancam noi, el a mancat pana si paste cu pesto si cascaval
Postat 20 March 2012 - 11:53 PM
Myra, la 20 March 2012 - 09:18 PM, a spus:
Intr-o zi plec de acasa, incui usa, dupa care-mi dau seama c-am uitat ceva. Descui rapid usa, si o surprind pe Alba in flagrant, tolanita la mine-n bucatarie. Se uita la mine, si o uscheste afara. In alta zi istoria se repeta: uit ceva, descui rapid usa, vad o codita fluturand pe geam. Mi-a trebuit ceva vreme sa ma conving ca smechera auzea cand incuiam usa din exterior si doar atunci intra in casa.

Aude, aude foarte bine! Cu ambele urechi!

Postat 20 March 2012 - 11:54 PM
Noi de la almo luam doar mancare umeda, chiar is curioasa daca ai tai mananca si crochetele de la ei.
Ale mele-s conservatoare: ne-am luptat mai bine de doua luni cu o punga de doua kile de Applaws (80% carne!), ca n-au vrut neam sa le manance. Pana si Monstruela, care pan-acum cateva luni se hranea cu soareci, pasarele, si ce-o mai fi vanat ea, a mirosit si a dat din cap gen "pe asa ceva nu pun gura!"

Is tare rapizi Schatzi si Mitzi daca deja dorm in acelasi pat. Cred ca-i asteapta un viitor frumos impreuna.

Postat 21 March 2012 - 12:14 AM
Myra, la 20 March 2012 - 11:54 PM, a spus:
Noi de la almo luam doar mancare umeda, chiar is curioasa daca ai tai mananca si crochetele de la ei.
Ale mele-s conservatoare: ne-am luptat mai bine de doua luni cu o punga de doua kile de Applaws (80% carne!), ca n-au vrut neam sa le manance. Pana si Monstruela, care pan-acum cateva luni se hranea cu soareci, pasarele, si ce-o mai fi vanat ea, a mirosit si a dat din cap gen "pe asa ceva nu pun gura!"

Is tare rapizi Schatzi si Mitzi daca deja dorm in acelasi pat. Cred ca-i asteapta un viitor frumos impreuna.

exact , zooplus.imi place de ei, au preturi ok, chiar mai mici ca in magazine si mai multa varietate
Pana acum Mitzuleana manca de la Animonda Rafiné, la cea umede e cam sclifozita, nu mananca pastete sau in jeleu,decat f rar.
Ce-mi place la Scatzi spre deosebire de Mitzi e ca bea apa, pe ea foarte rar o vad band apa.
Aa si spre deosebire de ea framanta, atata imi doream si eu cand o auzeam pe Uma ca Maya o framanta, ei bine asa face Schatzi

Postat 21 March 2012 - 12:16 AM
laura_lala, la 20 March 2012 - 11:53 PM, a spus:

Dragul de el, il incomodeaza hamul... Imi imaginez ca nu-ti vine sa-l lasi liber, mai ales ca la-nceput o sa se sperie, nu aude, nu e pe faza sa se pazeasca de toate pericolele... Oricum, eu am observat ca atunci cand au mai mult spatiu la dispozitie, chiar daca sunt inchise, sunt fericite. Mai important e sa primeasca atentie, sa aiba cu cine sa se joace decat sa umble toata ziua pe coclauri.
Ca sa nu se plictiseasca/ sa nu te plictisesti

Postat 21 March 2012 - 06:23 AM
Myra sa-ti traiasca gasca de pufoshi, nu stiu care e mai frumos, nu ma pot hotari!
Ioana, poza cu cei 2 negrutzi in pat e belea, tu ce mai cauti acolo, e locul lor, tu du-te pe un scaun!

Postat 21 March 2012 - 09:14 AM
Postat 21 March 2012 - 09:57 AM
Laura, nu l-am vazut demult pe Miu-Miu, pupic pe nasucul lui de baiat frumos!
Ioana, se adapteaza destul de repede copiii tai blanosi, curand nu o sa mai aveti loc in pat de ei!

Postat 21 March 2012 - 12:33 PM
Hazel, la 21 March 2012 - 06:23 AM, a spus:
Myra sa-ti traiasca gasca de pufoshi, nu stiu care e mai frumos, nu ma pot hotari!
Ioana, poza cu cei 2 negrutzi in pat e belea, tu ce mai cauti acolo, e locul lor, tu du-te pe un scaun!

zerda, la 21 March 2012 - 09:14 AM, a spus:
Sper, Zerda, sper.Bine inca se hasaie,mai mult ea.El cand e hasait cred ca o cearta

Giorgiana, la 21 March 2012 - 09:57 AM, a spus:
Laura, nu l-am vazut demult pe Miu-Miu, pupic pe nasucul lui de baiat frumos!
Ioana, se adapteaza destul de repede copiii tai blanosi, curand nu o sa mai aveti loc in pat de ei!

Da, spre deosebire de Mitzi care e precum o adevarata Lady, el e mai pofticios si mancau.
Postat 21 March 2012 - 12:56 PM
Ioana, la 21 March 2012 - 12:33 PM, a spus:
Apropos de pofticios , Cody se uita la noi cand mancam, oricat de satul ar fi, cu acea privire, pe care o stiti voi, si pur si simplu inghite in sec si na, nu rezistam sa nu ii dam sa guste, de cele mai multe ori miroase, linge odata si gata! Dar pofta este mare!
Postat 21 March 2012 - 01:46 PM

Ce de mustaciosi frumosi au aparut pe-aici. Pupam toate mustetile si labutele la gramada

Postat 21 March 2012 - 03:27 PM
Cami, la 21 March 2012 - 01:46 PM, a spus:

Ce de mustaciosi frumosi au aparut pe-aici. Pupam toate mustetile si labutele la gramada

Da, tare faza!

Cody a cazut odata in vana cu apa si dero, pusesem niste covorase la inmuiat si a facut la fel ca Nera. Numai ca noi am alergat dupa el pentru ca trebuia si clatit, in apa era totusi dero de rufe.

Postat 21 March 2012 - 03:32 PM
Cami, la 21 March 2012 - 01:46 PM, a spus:

Asa a facut si Parcisor,a cazut de vre-o doua ori in cada, noroc ca era ma-sa acolo sa-l scoata.
Pufosenia mea, aka pepenas, a ajuns la concluzia ca daca tot a venit vara (sunt 25C!!) noaptea am nevoie de un fular de blana la gat. Se pune de-a latul pe pieptul meu si tot aluneca pana imi sta ca guler de blana. O mut usor (tot pe mine) si in 10 minute ma trezesc ca tot acolo e! Si vorbim de un pepenica nu de o matzone de 1kg

Veveritele din balcon cred ca se pregatesc iar sa faca bebei, insa cred ca le urechez curand. Era deschisa usa de la balcon, cu sita pusa, si magaroaiele s-au dat la fata mea prin sita. Au sarit pe ea (sita) asa de tare ca mi-au speriat-o! Ok, am zis ca sunt gazda buna si le las sa-si faca cuib de iarna (nu le pun nici sa plateasca chirie!), le las sa-si faca puii, dar daca isi iau nasul la purtare si sperie fata, s-ar putea ca dupa ce cresc puii sa duc cutia veche a Mayei la gunoi.
Evident ca nu cred ca o sa ma lase sufletul..dar m-au necajit

Postat 21 March 2012 - 04:08 PM
Uma, la 21 March 2012 - 03:32 PM, a spus:
Evident ca nu cred ca o sa ma lase sufletul..dar m-au necajit

Ceva haios care are ceva comun cu veveritele din balcon si fata ta blanoasa!

Postat 21 March 2012 - 11:31 PM
Postat 22 March 2012 - 12:50 AM
alimocanu, la 21 March 2012 - 11:31 PM, a spus:
Prima data cumperi forfecuta asta de la zooplus de exemplu. Apoi tai doar vîrful. Vezi aici cum.
Daca nu va provoaca rani majore, doar zgîrieturi pe suprafata pielii la mîini de exemplu, alea dispar si nu sînt problematice.
Adrian e tînar, si o sa va mai zgîrie si muste înca destul. Eu nu am taiat niciodata ghearele pisicilor. Si noi am mai primit din joaca gheare si colti prin mîini, sprîncene, picioare...
Mike are gheare extrem de ascutite, si egal cît de lent ne jucam, ne agata fara sa vrea. În rest are o pasiune pentru canapea. Îsi baga gherutele cînd cere mîncare

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 22 March 2012 - 01:26 AM

Postat 22 March 2012 - 09:20 AM
Pisi nu sta nici la periat, deloc, no way, ataca peria si te zgarie.Celelalte apar de oriunde cand iau peria in mana, se dau in vant dupa periat!