Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#2381 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 March 2012 - 11:28 PM

Ei, încep apropierile! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2382 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 March 2012 - 11:40 PM

Vezi postareaMaya, la 20 March 2012 - 11:28 PM, a spus:

Ei, încep apropierile! :D

daa,parca nici nu s-au mai hasait asa mult.

azi ne-a sosit pachetelul cu mancarica si vasele pt el, ca am vrut la fel ca ale domsoarei si nu am gasit in magazin si in pachet am avut si jucarioare cadou, aici deja isi facea de lucru
Fisier atasat  jucarie.jpg (44.92K)
Number of downloads: 0
aa, asta e pachetul pentru mine, facem inspectia, au trimis tot?
Fisier atasat  mi-a sosit pacehtul.jpg (53.65K)
mai sa fie, chiar intru in ea :)
Fisier atasat  si chiar incap.jpg (46.79K)
Maya, mancarea asta o sti?daca da, cum ti se pare?
Fisier atasat  mancare.jpg (65.95K)

si din categoria sunt pofticios
Fisier atasat  yumii.jpg (58.6K)

spre deosebire de Mitzi care nu mananc decat rar carne cand mancam noi, el a mancat pana si paste cu pesto si cascaval
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#2383 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 20 March 2012 - 11:53 PM

Vezi postareaMyra, la 20 March 2012 - 09:18 PM, a spus:

Intr-o zi plec de acasa, incui usa, dupa care-mi dau seama c-am uitat ceva. Descui rapid usa, si o surprind pe Alba in flagrant, tolanita la mine-n bucatarie. Se uita la mine, si o uscheste afara. In alta zi istoria se repeta: uit ceva, descui rapid usa, vad o codita fluturand pe geam. Mi-a trebuit ceva vreme sa ma conving ca smechera auzea cand incuiam usa din exterior si doar atunci intra in casa. :)

Aude, aude foarte bine! Cu ambele urechi! :D Ii foarte frumoasa fetita ta alba. Ale tale mai ies si pe afara de aceea mai apar prafuite ori mai cenusii, al meu e pisic de apartament, etajul 3, n-a iesit niciodata afara. Am incercat sa-i pun un ham, are unul frumos, rosu. Il pun el se arunca pe o parte si nu se misca, dar se uita la mine cu ochi rugatori. Mi-e frica sa-l scot la plimbare afara fara lesa asa incat sta el mai bine in casa. :D

#2384 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 20 March 2012 - 11:54 PM

Dupa soricelul verde cadou, as zice ca-i comanda de la zooplus?!
Noi de la almo luam doar mancare umeda, chiar is curioasa daca ai tai mananca si crochetele de la ei.
Ale mele-s conservatoare: ne-am luptat mai bine de doua luni cu o punga de doua kile de Applaws (80% carne!), ca n-au vrut neam sa le manance. Pana si Monstruela, care pan-acum cateva luni se hranea cu soareci, pasarele, si ce-o mai fi vanat ea, a mirosit si a dat din cap gen "pe asa ceva nu pun gura!" :D Orijen si Eukanuba n-am mai incercat de vreo doi ani, ca si cu alea ne-am chinuit mult. Tre' s-avem cate 4-5 feluri de Royal Canin in casa, sa le alternam, c-altfel intra-n greva.

Is tare rapizi Schatzi si Mitzi daca deja dorm in acelasi pat. Cred ca-i asteapta un viitor frumos impreuna. :)

#2385 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2012 - 12:14 AM

Vezi postareaMyra, la 20 March 2012 - 11:54 PM, a spus:

Dupa soricelul verde cadou, as zice ca-i comanda de la zooplus?!
Noi de la almo luam doar mancare umeda, chiar is curioasa daca ai tai mananca si crochetele de la ei.
Ale mele-s conservatoare: ne-am luptat mai bine de doua luni cu o punga de doua kile de Applaws (80% carne!), ca n-au vrut neam sa le manance. Pana si Monstruela, care pan-acum cateva luni se hranea cu soareci, pasarele, si ce-o mai fi vanat ea, a mirosit si a dat din cap gen "pe asa ceva nu pun gura!" :) Orijen si Eukanuba n-am mai incercat de vreo doi ani, ca si cu alea ne-am chinuit mult. Tre' s-avem cate 4-5 feluri de Royal Canin in casa, sa le alternam, c-altfel intra-n greva.

Is tare rapizi Schatzi si Mitzi daca deja dorm in acelasi pat. Cred ca-i asteapta un viitor frumos impreuna. :D

exact , zooplus.imi place de ei, au preturi ok, chiar mai mici ca in magazine si mai multa varietate

Pana acum Mitzuleana manca de la Animonda Rafiné, la cea umede e cam sclifozita, nu mananca pastete sau in jeleu,decat f rar.
Ce-mi place la Scatzi spre deosebire de Mitzi e ca bea apa, pe ea foarte rar o vad band apa.

Aa si spre deosebire de ea framanta, atata imi doream si eu cand o auzeam pe Uma ca Maya o framanta, ei bine asa face Schatzi :D :D

Acasa la mine

#2386 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 21 March 2012 - 12:16 AM

Vezi postarealaura_lala, la 20 March 2012 - 11:53 PM, a spus:

Aude, aude foarte bine! Cu ambele urechi! :D Ii foarte frumoasa fetita ta alba. Ale tale mai ies si pe afara de aceea mai apar prafuite ori mai cenusii, al meu e pisic de apartament, etajul 3, n-a iesit niciodata afara. Am incercat sa-i pun un ham, are unul frumos, rosu. Il pun el se arunca pe o parte si nu se misca, dar se uita la mine cu ochi rugatori. Mi-e frica sa-l scot la plimbare afara fara lesa asa incat sta el mai bine in casa. :)

Dragul de el, il incomodeaza hamul... Imi imaginez ca nu-ti vine sa-l lasi liber, mai ales ca la-nceput o sa se sperie, nu aude, nu e pe faza sa se pazeasca de toate pericolele... Oricum, eu am observat ca atunci cand au mai mult spatiu la dispozitie, chiar daca sunt inchise, sunt fericite. Mai important e sa primeasca atentie, sa aiba cu cine sa se joace decat sa umble toata ziua pe coclauri.
Ca sa nu se plictiseasca/ sa nu te plictisesti :D de fotbal, mai inventeaza un joc, pe care-l alternezi cu fotbalul. Si noi am stat la apartament, inchise, si cele mai mari distractii ale noastre erau fugareala cu mingiutele, niste scheme speciale cu aruncat in sus legaturile de verdeata sterpelite din sacose, topaielile dupa undita si distrusul cutiilor de carton. Altele nu-mi vin in cap acuma. M-apuca nostalgiile, parca atunci eram mai apropiate decat acuma (au vazut ele ca exista si alte activitati placute, nu mai sunt eu miezu'. :D )

#2387 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 21 March 2012 - 06:23 AM

Ce de frumuseti mustacioase aici!
Myra sa-ti traiasca gasca de pufoshi, nu stiu care e mai frumos, nu ma pot hotari!

Ioana, poza cu cei 2 negrutzi in pat e belea, tu ce mai cauti acolo, e locul lor, tu du-te pe un scaun! :)
Imagine postata

#2388 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 March 2012 - 09:14 AM

Ioana, ma bucur ca se tolereaza asa de bine, or sa fie si salata, candva.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2389 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 21 March 2012 - 09:57 AM

Chiar ca Cody este tolerant cu Rita, asta dupa ce am citit ce ati scris voi referitor la mustaciosii vostrii cum se comporta cu pasarelele. Mance-l mama pe el de baiat!

Laura, nu l-am vazut demult pe Miu-Miu, pupic pe nasucul lui de baiat frumos!

Ioana, se adapteaza destul de repede copiii tai blanosi, curand nu o sa mai aveti loc in pat de ei! :floare: Mie imi place poza cu "pofticiosu'"!
GEORGIA

#2390 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2012 - 12:33 PM

Vezi postareaHazel, la 21 March 2012 - 06:23 AM, a spus:

Ce de frumuseti mustacioase aici!
Myra sa-ti traiasca gasca de pufoshi, nu stiu care e mai frumos, nu ma pot hotari!

Ioana, poza cu cei 2 negrutzi in pat e belea, tu ce mai cauti acolo, e locul lor, tu du-te pe un scaun! :-*

:notworthy: chiar asa, sunt curioasa cum o sa faca cand vine al meu acasa ca si aseara a dormit cu mine, mai bine zis pe mine.M-am trezit dimineata teapana si in aceeasi pozitie, semn ca 5 ore nu m-am miscat deloc.Inainte sa ma ma dau jos din pat am mai stat putin si el intins plesca peste burta mea

Vezi postareazerda, la 21 March 2012 - 09:14 AM, a spus:

Ioana, ma bucur ca se tolereaza asa de bine, or sa fie si salata, candva.

Sper, Zerda, sper.Bine inca se hasaie,mai mult ea.El cand e hasait cred ca o cearta :floare: ca ii spune ceva.Azi m-am dus la baie, el dupa mine,apoi vine si ea, se intalnesc , se hasaie, eu dau sa cobor el dupa mine, ea fiind mai inainte vrea sa se dea la el.Domsorul se da doi pasi in spate apoi ocolind o ia la alergat pe scari.Na, ca tot inaintea ta am ajuns :floare:

Vezi postareaGiorgiana, la 21 March 2012 - 09:57 AM, a spus:

Chiar ca Cody este tolerant cu Rita, asta dupa ce am citit ce ati scris voi referitor la mustaciosii vostrii cum se comporta cu pasarelele. Mance-l mama pe el de baiat!

Laura, nu l-am vazut demult pe Miu-Miu, pupic pe nasucul lui de baiat frumos!

Ioana, se adapteaza destul de repede copiii tai blanosi, curand nu o sa mai aveti loc in pat de ei! B) Mie imi place poza cu "pofticiosu'"!

Da, spre deosebire de Mitzi care e precum o adevarata Lady, el e mai pofticios si mancau.

Acasa la mine

#2391 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 March 2012 - 12:56 PM

Vezi postareaIoana, la 21 March 2012 - 12:33 PM, a spus:

Da, spre deosebire de Mitzi care e precum o adevarata Lady, el e mai pofticios si mancau.

Apropos de pofticios , Cody se uita la noi cand mancam, oricat de satul ar fi, cu acea privire, pe care o stiti voi, si pur si simplu inghite in sec si na, nu rezistam sa nu ii dam sa guste, de cele mai multe ori miroase, linge odata si gata! Dar pofta este mare!
GEORGIA

#2392 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 21 March 2012 - 01:46 PM

Aseara Nera mea a reusit performanta sa cada in vana cu apa. Eu faceam baie si ea atata s-a plimbat pe marginea vanei, pana s-a dezechilibrat cumva si-a cazut in apa cu partea din fata a corpului (inclusiv capul). A fost rasul de pe lume :notworthy: :floare: :floare: Nu stia cum sa iasa mai repede ssi urla ca din gura de sarpe si m-a zgariat

Ce de mustaciosi frumosi au aparut pe-aici. Pupam toate mustetile si labutele la gramada :floare:

#2393 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 March 2012 - 03:27 PM

Vezi postareaCami, la 21 March 2012 - 01:46 PM, a spus:

Aseara Nera mea a reusit performanta sa cada in vana cu apa. Eu faceam baie si ea atata s-a plimbat pe marginea vanei, pana s-a dezechilibrat cumva si-a cazut in apa cu partea din fata a corpului (inclusiv capul). A fost rasul de pe lume :notworthy: :floare: :floare: Nu stia cum sa iasa mai repede ssi urla ca din gura de sarpe si m-a zgariat

Ce de mustaciosi frumosi au aparut pe-aici. Pupam toate mustetile si labutele la gramada :cheers:

Da, tare faza! :floare:

Cody a cazut odata in vana cu apa si dero, pusesem niste covorase la inmuiat si a facut la fel ca Nera. Numai ca noi am alergat dupa el pentru ca trebuia si clatit, in apa era totusi dero de rufe. :floare:
GEORGIA

#2394 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 21 March 2012 - 03:32 PM

Vezi postareaCami, la 21 March 2012 - 01:46 PM, a spus:

Ce de mustaciosi frumosi au aparut pe-aici. Pupam toate mustetile si labutele la gramada :floare:

Asa a facut si Parcisor,a cazut de vre-o doua ori in cada, noroc ca era ma-sa acolo sa-l scoata.

Pufosenia mea, aka pepenas, a ajuns la concluzia ca daca tot a venit vara (sunt 25C!!) noaptea am nevoie de un fular de blana la gat. Se pune de-a latul pe pieptul meu si tot aluneca pana imi sta ca guler de blana. O mut usor (tot pe mine) si in 10 minute ma trezesc ca tot acolo e! Si vorbim de un pepenica nu de o matzone de 1kg :floare:

Veveritele din balcon cred ca se pregatesc iar sa faca bebei, insa cred ca le urechez curand. Era deschisa usa de la balcon, cu sita pusa, si magaroaiele s-au dat la fata mea prin sita. Au sarit pe ea (sita) asa de tare ca mi-au speriat-o! Ok, am zis ca sunt gazda buna si le las sa-si faca cuib de iarna (nu le pun nici sa plateasca chirie!), le las sa-si faca puii, dar daca isi iau nasul la purtare si sperie fata, s-ar putea ca dupa ce cresc puii sa duc cutia veche a Mayei la gunoi.
Evident ca nu cred ca o sa ma lase sufletul..dar m-au necajit :cheers: Obraznicute!
A cat is a friend fur-ever !

#2395 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 March 2012 - 04:08 PM

Vezi postareaUma, la 21 March 2012 - 03:32 PM, a spus:

Veveritele din balcon cred ca se pregatesc iar sa faca bebei, insa cred ca le urechez curand. Era deschisa usa de la balcon, cu sita pusa, si magaroaiele s-au dat la fata mea prin sita. Au sarit pe ea (sita) asa de tare ca mi-au speriat-o! Ok, am zis ca sunt gazda buna si le las sa-si faca cuib de iarna (nu le pun nici sa plateasca chirie!), le las sa-si faca puii, dar daca isi iau nasul la purtare si sperie fata, s-ar putea ca dupa ce cresc puii sa duc cutia veche a Mayei la gunoi.
Evident ca nu cred ca o sa ma lase sufletul..dar m-au necajit :rolleyes: Obraznicute!

Ceva haios care are ceva comun cu veveritele din balcon si fata ta blanoasa! :tongue3:

Fisier atasat  top%20poze%20pisica.jpg (149.72K)
Fisier atasat  pisica si veverita.jpg (17.64K)
GEORGIA

#2396 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 21 March 2012 - 11:31 PM

N-am avut timp sa citesc ce s-a mai postat si sa vad pufoasele, dar am sa o fac maine. In schimb vin cu o .. dilema! Ce fac cu ghearele lui Adrian... is mari si zgarie, in joaca.. Darius are semne, eu am semne.. as vrea sa stiu daca i le pot taia eu sau trebuie dus la .. saloanele alea speciale de mustacioase? Un sfat va rog!
Imagine postata

#2397 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 22 March 2012 - 12:50 AM

Vezi postareaalimocanu, la 21 March 2012 - 11:31 PM, a spus:

N-am avut timp sa citesc ce s-a mai postat si sa vad pufoasele, dar am sa o fac maine. In schimb vin cu o .. dilema! Ce fac cu ghearele lui Adrian... is mari si zgarie, in joaca.. Darius are semne, eu am semne.. as vrea sa stiu daca i le pot taia eu sau trebuie dus la .. saloanele alea speciale de mustacioase? Un sfat va rog!

Prima data cumperi forfecuta asta de la zooplus de exemplu. Apoi tai doar vîrful. Vezi aici cum.
Daca nu va provoaca rani majore, doar zgîrieturi pe suprafata pielii la mîini de exemplu, alea dispar si nu sînt problematice.
Adrian e tînar, si o sa va mai zgîrie si muste înca destul. Eu nu am taiat niciodata ghearele pisicilor. Si noi am mai primit din joaca gheare si colti prin mîini, sprîncene, picioare...
Mike are gheare extrem de ascutite, si egal cît de lent ne jucam, ne agata fara sa vrea. În rest are o pasiune pentru canapea. Îsi baga gherutele cînd cere mîncare =)) Totusi nu i le-am taiat, însa Denise, i le mai pileste cîteodata cu pila de unghii :) M-am bucurat ca nu i le-a si lacuit, ca mormolocul sta! :toothy9;
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2398 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 22 March 2012 - 01:26 AM

Mayei in schimb ii fac saptamanal manichiura :)Ea imi face masaj pe fata, cap, gat, etc..si unghiutele ar fi ascutite ca acele :toothy9;
A cat is a friend fur-ever !

#2399 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2012 - 09:20 AM

Bine ca mi-ati amintit sa le iau in antrepriza. Doua stau, Cafe sta si miorlaie jalnic , desi nu o doare, Pisi nu sta!! Pur si simplu maraie, am zis corect, maraie si cu prima ocazie te zgarie si fuge.
Pisi nu sta nici la periat, deloc, no way, ataca peria si te zgarie.Celelalte apar de oriunde cand iau peria in mana, se dau in vant dupa periat!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2400 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2012 - 09:31 AM

Uite asa se perie o pisica :toothy9; :

http://www.youtube.c...h?v=b75w-NIsntU
GEORGIA

Arata acest topic