Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#341 Useril este offline   ELIN 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationS

Postat 11 January 2010 - 09:44 AM

Giorgiana a spus:

ELIN, daca lui Mitzi ii place acolo unde sunt si celelalte pisici si se simte bine, nu aveti pana la urma ce face, sa inteleg ca este decizia mustacioasei.
O sa-i duceti dorul cu siguranta. Dar uite noi de cand l-am castrat pe Cody nu ii mai arde de iesit prin curte, chiar daca este curtea doar a lui, da, nu avem alte pisici, deci nu are tovarasi de joaca.
Intr-adevar sunt tare dragalasi cu totii, si Mitzi si pisicile casei!!!

Multumesc pentru vorbele frumoase, Georgiana!. Ieri am dus-o pe Mitzi la parintii mei, si asa este, alegerea a fost a ei, hotararea a fost a noastra!. Intr-adevar, cum am ajuns, a zbughit-o din bratele fiica-mii direct la companioana de joaca si crede-ma m-a emotionat intalnirea lor, atata s-au mirosit, s-au gudurat, s-au mieunat incat n-a fost nevoie de traducere, totul se traducea in urari de bun venit facute una alteia! :angry: . Am lasat-o acolo cu inima mai usoara vazand reactia ei si stiind ca si parintii mei sunt mari iubitori de animale (au doi caini, doua pisici- cu Mitzi trei , acum). O sa ne lipseasca prezenta ei, eu o sa-mi alin dorul vazand pozele si citind despre nazbatiile facute de pisicoantzele voastre!

#342 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 12 January 2010 - 04:22 AM

Am avut placerea sa-l avem ca musafir pe fratele prietenei mele - un pasionat al fotografiei..
Si cum si el iubeste animalutele, i-a facut cateva poze mandrei mele :lol:

Fisier atasat  Maya craciun.jpg (67.11K)
Number of downloads: 103
Fisier atasat  Maya 2.jpg (63.52K)
Number of downloads: 102
Fisier atasat  Maya 3.jpg (79.63K)
Number of downloads: 103
A cat is a friend fur-ever !

#343 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 12 January 2010 - 05:29 AM

Eleganta si rafinata pufoasa, Uma!

Mie tocmai ce mi-a creeat Bula ceva arta efemera in bucatarie :lol:
raluca elena

#344 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 12 January 2010 - 09:43 AM

Uma a spus:

Am avut placerea sa-l avem ca musafir pe fratele prietenei mele - un pasionat al fotografiei..
Si cum si el iubeste animalutele, i-a facut cateva poze mandrei mele :lol:

Frumoasa lui mama, ii pup eu nasucul ei dulce!!!
Ii place sa stea la pozat.
GEORGIA

#345 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 12 January 2010 - 11:12 PM

raluca elena a spus:

Eleganta si rafinata pufoasa, Uma!

Mie tocmai ce mi-a creeat Bula ceva arta efemera in bucatarie :floare:

Multam fain, e..domnisorica..dar aseara mi-a infipt dintisorii in mana de nu m-am vazut si nu de suparare -doar ca dupa joaca la greu, uita ca are putere moaca..

Si da Giorgi, ii place la pozat, nu are nici cea mai mica chestie...nici de blitz, nici de persoana -pe Mihai insa il stie de mica..el e cel pe care l-a "gasit " in patul ei cat eu nu eram acasa - eram plecata in Romania si Mihai cu sotia au stat la mine in aparatament in vacanta. Mandra din prima seara a sarit in pat si l-a limburit ..un fel de , dormi in patul meu, fac ce vreau cu tine!!
A fost singura data cand am venit dupa o vacanta de 3 saptamani si m-a ignorat..avusese pe cine calari fata!

#346 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 12 January 2010 - 11:16 PM

Ioana a spus:

Cel ami greu i-a fost domsoarei vreo 10 zile cat am avut musafiri.In timpul zilei cat eram acasa statea doar la noi in camera, abia spre sf sejurului a inceput sa iasa ba in sufragerie, ba pe hol cand era lumea acasa.Nici ea nu accepta lumea, u punem noi mana pe ea cand vrem, darmi-te sa mai fie si straini.

Si acum sa vedem ce poze am reusit sa mai fac cu domsoara.

Scumpa foc duduia! Cunosc - ai musafiri, eu ma retrag :floare: Vine insa daca vede numai maturi, si daca simte ea ca e ok, vine sa te miroasa...Dar are un nas..mi-a ignorat cateva persoane care s-au dovedit in timp ca ....avea Mica de ce sa le ignore :D

#347 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 12 January 2010 - 11:17 PM

Maya a spus:

Ia la ei!
Denise mînca un iaurt,iar Felix are acum concurenta seriosa!
Motanelul asta,care a crescut si e pe drum sa devina un motanoi,e cel mai obraznic felin din cîti am vazut!

Mai lipsea popoul gras de Mike..domnul montanel stie ca e iubit de toti si atunci isi permite :floare:

#348 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 12 January 2010 - 11:39 PM

Stiu ca vi se pare "ciudat",dar eu chiar o iubesc pe Maya.Mor cînd o vad.Mi se încalzeste sufletul! :floare:
Îi ador ochii,privirea...îmi este atît de familiara :D
Uma,o sa o prezint în curînd pe blogul pisiciesc,sa stie lumea ca Felix e dat :D

Mike,nu le are cu iaurtul.Astia doi în schimb...iaurtul,cred ca asta ar fi un motiv de cearta! ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#349 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 12 January 2010 - 11:45 PM

Maya a spus:

Stiu ca vi se pare "ciudat",dar eu chiar o iubesc pe Maya.Mor cînd o vad.Mi se încalzeste sufletul! :floare:
Îi ador ochii,privirea...îmi este atît de familiara ;)
Uma,o sa o prezint în curînd pe blogul pisiciesc,sa stie lumea ca Felix e dat :D

Ehehe..nu e de mirare..eu la toata lumea il prezint pe Felixelul ca fiind ginerele meu neamt!!

Felix si Maya au fantastic de multe in comun - si eu cand il vad pe Felix, vad echivalentul masculin al iubirii mele :D

#350 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 14 January 2010 - 10:35 AM

Am o mare problema:
cum sa-i dezvat pe motanii mei de 9 luni sa nu mai manance soriceii pe care-i prind?
Stau intr-o zona cu mult camp in jur si case mai putine. E plin de soareci si unii pun grau otravit. Vecinii apropiati stiu ca avem motani si nu folosesc.
Cum i-am lasat afara catva zile cat a fost mai cald, cum au halit fiecare cate unul. Cand ii vedem noi, le luam "prada". Din pacate am aflat de la vecini ca erau cu soriceii in botic. Asa ca Diego are probleme: a vomitat, a avut temperatura, paloare. I-a dat vet-ul antidot si antibiotice. Azi e mai bine. Culmea e ca Diego e foarte reticent la mancare necunoscuta (nu vre nimic crud), nu e curios decat de mancarea clasica (Royal canin si Leonardo Kitten).
Am intrebat mai multi vet cum pot sa-i dezvat sa manance soricei, nu exista solutie.
Daca are cineva vreo idee... Eu m-am gandit sa pun pe soricelul mort spirt sau ceva ce miroase patrunzator. Sper sa-si aminteasca data viitoare cand vor sa puna boticul pe ei.
Si mai am o intrebare: daca banuiesc ca a mancat ceva otravit, ce pot sa fac pana ajung la vet?
Va multumesc.

#351 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 14 January 2010 - 12:46 PM

Si parintii mei au patit la fel cu mitzuneii lor in toamna. Cred ca au folosit ceva din cele 9 vieti ale lor de traiesc azi. Au mancat probabil ceva soricei otraviti sau vecinii au mai pus otrava in ceva mancare pentru sobolani. Nu stiu de ce ai nostri au mancat in alta parte ca acasa mananca mancare buna....dar deh.
Au fost vreo 2-3 zile cand nici veterinarul nu a avut ce sa le faca pentru ca ele au ajuns tarziu acasa la noi ca nu au avut putere. Mergeau de parca erau bete, cu greu se ridicau si faceau cativa pasi, se impiedicau si cadeau. A fost cumplit pana s-au pus pe picioare. O perioada erau ca in transa, apatice. Acum sunt in sfarsit bine si nu a murit niciuna.
De oprit sa mai mearga in alte curti nu au cum, circula peste tot :D . Nu cred ca ai ce sa le faci. Si noi le-am lasat mancare la discretie ca sa fie satule sa nu le mai trebuiasca in alta parte, stiam de vecini si otravurile lor, dar uite ca nu a fost destul.

#352 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 14 January 2010 - 03:38 PM

Mitu, la noi Cody nu se confrunta cu astfel de probleme, imi pare rau pt.pisiconti ca au trecut printr-o astfel de situatie, sper sa nu mai aveti de aici incolo alte probleme. Insa sunt super curiosi, nu cred ca se pot dezvata in vreun fel. Eu de la mama stiu ca daca s-a otravit animalul sa-i dai imediat lapte, alt antidot nu cunosc.
La noi a aparut un sobolan in magazie, am scos imediat tot ce putea roade si i-am pus cursa, dar Cody nici de curiozitate nu s-a dus pe acolo, cred ca daca ar vedea un soarece sau un sobolan ar fugi el primul. :D
GEORGIA

#353 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 15 January 2010 - 12:21 AM

Nu stiu cum ai putea dezvata pisoii sa ma nînce soareci :cheers: ...nu prea cred ca functioneaza.
Si eu,ca Giorgiana,stiam ca laptele e bun în caz ca o pisica este otravita...daca ajuta la ceva insa,nu stiu.

Giorgiana,nu crede tu asa ceva despre baiatul cu ochi albastrui! :)
Eu am cunoscut o felina nascuta si cerscuta la bloc.Nu a pus picior afara, în viata ei.
Cumva s-a catarat un soricel pîna la etajul 2 în blocul în care locuia pisica(apartamentul unei colege de liceu din Timisoara :) ),si a ajuns în bucatarie!Noi nici n-am apucat sa sarim în sus si sa ne cataram pe scaune!Cum l-a vazut mustacioasa,l-a prins cu o dexteritate si cu o eleganta felineasca,de parca toata viata ei a fost campioana la vînatoare de soareci!Nu s-a speriat deloc!S-a jucat cu el,exact cum face orice pisic de la tara/curte,iar în final l-a omorît si mîncat chiar aproape tot.A mai ramas coada si ceva din labe.....brrrr!Am tipat noi la ea,sa lase soarecu',sa nu-l manînce...dar cine i l-a mai putut scoate dintre colti ?! :D

Cu toate ca s-a nascut si a crescut în captivitate,instinctul pisicesc îl are în sînge...o felina maidaneza :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#354 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 15 January 2010 - 12:25 AM

sa sugerati pisicii sa devina vegetarian :cheers:)
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#355 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2010 - 08:39 AM

A inceput sa ma streseze Bula cu pipi in palmier si caca in bucatarie :( ;)
ce ma fac? ca nu pot sa tip la el ca ma bufneste risul :oops: il scot afara si pleaca tare incintat de isprava lui :) :(
raluca elena

#356 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 15 January 2010 - 10:37 AM

Palmierul nu stiu cu ce sa-l dai... nu am gasit inca solutie de convietuit pisic si floare in aceeasi casa. Miki (motanul pe care intre timp l-am dat la parinti ca facea minuni din astea ) se pisulea la ficus si a trebuit sa acopar ghiveciul cu 2 tratate de medicina mari si grele. Dupa o saptamana le dadea si pe alea jos dar nu stiu cum, asta era distractia lui cand lipseam eu din camera.
De cacarisit o facea aiurea in baie, chiar si intr-o cutie goala de detergent care era in cosul de gunoi, numai al el in cutie nu :roll: .

Ispravile astea le facea dupa ce ne-am intors cu el de acasa de la ai mei si se invatase la curte, nu mai voia la bloc.

La tine ca are ambele optiuni nu stiu de ce face asa. Ca poate iesi cand ii tuna, nu e legat de apartament.
In bucatarie poti da cu ceva solutie ce indeparteaza mirosurile, eu am folosit ceva de la un pet shop, iti spun deseara cum o cheama cand ajung sa vad eticheta.

#357 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 15 January 2010 - 11:39 AM

Va multumesc pentru incurajari. Important e ca motanelul e mai bine.

Fisiere atasate

#358 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 15 January 2010 - 01:58 PM

raluca elena a spus:

A inceput sa ma streseze Bula cu pipi in palmier si caca in bucatarie :( =))
ce ma fac? ca nu pot sa tip la el ca ma bufneste risul :oops: il scot afara si pleaca tare incintat de isprava lui :( :(

Da' de pedepsit il pedepsesti? O scatoalca dupa cap nu strica, dimpotriva! Daca doar incerci sa tipi la el (da' nici asta nu-ti iese..) n-ai rezolvat nimic! El tot acolo face, vazand ca nu pateste nimic. Il apuci frumos de scafarlie si-l duci sa miroasa isprava, apoi ii stergi una (cu palma, ori cu ziaru', daca ti-e mila). O s-o tusteasca rapid si-o sa stea pocait o vreme, da' daca repeti asta de fiecare data cand face un pocinog, pana la urma o sa prinda cate ceva. Sunt fel si fel de substante prin comert, dar nu stiu cat de bune or fi. Au si ai mei probleme, dar nu prea des (s-a intors maica-mea acasa :( ). Mama pune mana pe-un ziar (de-i la indemana) si-i altoieste. Pentru o vreme, se cumintesc dihaniile, da' apoi o iau de la capat. Nu stiu de ce. S-or fi prostit la batranete?????? :(

#359 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 15 January 2010 - 02:17 PM

foxyy a spus:

raluca elena a spus:

A inceput sa ma streseze Bula cu pipi in palmier si caca in bucatarie :( :(
ce ma fac? ca nu pot sa tip la el ca ma bufneste risul :oops: il scot afara si pleaca tare incintat de isprava lui :( :(

Da' de pedepsit il pedepsesti? O scatoalca dupa cap nu strica, dimpotriva! Daca doar incerci sa tipi la el (da' nici asta nu-ti iese..) n-ai rezolvat nimic! El tot acolo face, vazand ca nu pateste nimic. Il apuci frumos de scafarlie si-l duci sa miroasa isprava, apoi ii stergi una (cu palma, ori cu ziaru', daca ti-e mila). O s-o tusteasca rapid si-o sa stea pocait o vreme, da' daca repeti asta de fiecare data cand face un pocinog, pana la urma o sa prinda cate ceva. Sunt fel si fel de substante prin comert, dar nu stiu cat de bune or fi. Au si ai mei probleme, dar nu prea des (s-a intors maica-mea acasa =)) ). Mama pune mana pe-un ziar (de-i la indemana) si-i altoieste. Pentru o vreme, se cumintesc dihaniile, da' apoi o iau de la capat. Nu stiu de ce. S-or fi prostit la batranete?????? :(

Fox, ideea e sa se identifice cauza si indepartata. Nu poti sa-l bati ca si asa nu pricepe de ce il bati daca el si asa are o problema. Nu croseteaza ispravile doar sa ne enerveze :( , e felul lor sa spuna ca nu le convine ceva. Munca noastra e sa ne dam seama ce au si de la ce fac. Dar asta tine de fiecare in parte si de "discutiile" din casa.
Mio a incetat sa mai faca pe covor dupa ce ne-am linistit si noi cu santierul din casa si s-a intors sotul din delegatie. Se vede pe el cand ceva nu-i convine, matzaie mai hotarat, mai isteric, deranjat de ceva. Atunci ma uit in jur si ma gandesc ce am schimbat in rutina lui. Are tabieturi si rutina si cum e ceva mai serios ce-i zdruncina echilibrul (desi pt noi poate parea motiv neinsemnat) cum reactioneaza. Acum stiu ca nu face ceva fara un motiv anume, doar de plictiseala.
Si sa-l bat nu pot, e un raport de forte inegal. Ar fi abuz de putere :( . Nici cand eram disperata si furioasa la culme ca imi facea pe covor nu i-am facut nimic, n-am putut.

Ralu, are el o chestie de nu-i convine de face asa...trebuie doar sa te prinzi ce.

#360 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2010 - 02:40 PM

Bai nene, de dat in el nu pot da, chit ca-mi distruge casa! mi se pare inuman, ma descalifica :(
Cind eram donsorica aveam un doberman, care mi-a distrus tinuta de revelion cit eram eu la dus. Am iesit, am gasit rochia varza, zdrente, muci si m-am lasat in jos si am inceput sa pling. A venit la mine si a inceput sa plinga si el cu mine....cum poti sa dai in el, mai nene?
Lui Duda i-am tras un borbirnac in nas cind mi-a distrus bulbii, si a suferit atit ca si acum regret ca i l-am tras. Noi nici vocea n-o ridicam la el, ca nu a fost nevoie e un pisic foarte cuminte...de aia ma mira ca il apuca crizele...
raluca elena

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic