Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#3081 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 05 September 2012 - 11:11 AM

Vezi postareazerda, la 31 August 2012 - 09:42 AM, a spus:

Sunt foarte obosita sa ma spal:

Cu noi vorbeai??

cuvertura aia e de sacrificiu ca are un material de care nu se prind firele de par!

Sa le mananc eu burticile alea pufoase!!!!
GEORGIA

#3082 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 September 2012 - 11:13 AM

Si noi suparat ca mami si tati au fost plecati de acasa!

Fisier atasat  IMG_2120.JPG (112.49K)
Number of downloads: 0
GEORGIA

#3083 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 September 2012 - 01:43 PM

Chiar are fata de ofensat! Nu va iarta asa de usor!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3084 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 September 2012 - 03:12 PM

Pupam matusile lui Mike si pe bosumflatul cu ochi de topaz! :)

Ai mei baieti, cînd am ajuns, nu erau acasa. Am început a-i striga prin gradina... nimic. Dupa un minut apare Sam ca din pusca prin gardul viu/ de tuia! Ne-am pupat de parca nu ne mai vazusem de un secol! Denise era înca pe terasa. Îl striga. Fuge pîna la jumatatea drumului, se uita la ea. N-o cunoaste! Se întoarce la mine, ne mai pupacim olecuta, apoi a sarit din bratele mele si a fugit pîna în bratele Denisei! Cred ca i-au trebuit cîteva secunde pîna si-a amintit de ea. N-o mai vazuse de 5 saptamîni. Cît era el ocupat cu sora-sa, apare si Big Mike. Cred ca el ne-a urmarit dintre tufisuri. L-a lasat pe micurez sa se bucure. A venit fuga fuga spre mine, m-a lasat sa-l pup. I-am vazut fericirea în ochi, apoi a întors capul ca o diva si a fugit. Mi-a întors spatele. Si-a amintit cum trebuie sa reactioneze. Trebuia sa arate macar putina suparare. Dar n-a rezistat mai mult de juma' de minut. A veit la scarmanat :pupic:
Asa facea si Felix, cînd ne întorceam din concedii. Ne pupam, apoi ne arata "umarul rece", ne certa, chiar ne hîsîia ca am fost plecati, dupa care îsi lua portia de iubire, de care nu se mai satura. Mereu îl lasa pe Mike primul. Stia ca e mai "mic" si sufera mai tare lipsa noastra. Acum Mike e fratele mai mare, îi lasa primul val de bucurie, mezinului.

Sam a suportat bine lipsa noastra, pen'ca a avut mami buna care l-a mîngîiat si a avut si cu cine se juca, si pe cine zgîria (sotul lu' mami adoptiva :D ), dar l-am vazut cît s-a bucurat ca am venit. El este taaaare dependent si un copilandru, si cred ca el ma ia drept mama-sa :)
Dupa salutari, îmbratisiari, pupaturi cu toata familia, au tras un show pe cinste, în gradina! Bucurie, rostogolire, escaladat de pomi, dat peste cap... de toate. Parca erau la circ. Nu mai stiau unde sa sara si ce sa mai faca :biggrin:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#3085 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 05 September 2012 - 03:52 PM

Ce frumos!
Asta e al doilea topic preferat, dupa cel cu bubuletii, de pe acest site.

Porcozaurul meu blanos a fot sterilizat acum o saptamina si ceva, am plins cu vorbe de mila lui, se uita in ochii mei si asa striga de durere, asa ma certa ca l-am dus la nenea cel rau care i-a facut rana, juma de zi am zis ca innebunesc, i-am facut tratament reiki ca sa se vindece mai repede, m-am rugat Divinitatii sa-i aline durerea, as fi facut orice numai sa nu-l vad ca sufera in halul ala. Nemernicul de veterinar nu i-a facut analgezic desi am platit pentru el, altfel nu urla in halul ala imediat dupa operatie, a primit anestezie cu masca, gaz, ceva, si s-a trezit la cinci minute dupa. Din taxi si inca vreo citeva ore bune a strigat de durere, daca ii dadea ceva ca sa-i amelioreze durerea nu cred ca se chinuia asa plus ca m-a pus sa-l tin de picioare pina adoarme, avea spasme, offfffff!
Acum e bine, multumesc lui Dumnezeu, s-a vindecat perfect, a devenit si mai dependent de mine, numai s-ar juca, jucam pititea si alergatea doi-intr-unul, e distractie mare, ma striga tot timpul "mama" prin casa de ma zapaceste. Nu stiu daca v-am zis dar de cind l-am adus acasa, toamna trecuta, l-am invatat sa ma strige mama, a durat citeva saptamini si a fost nevoie de multa determinare dar am baiat care ma striga mama si ma topesc toata. Cind suferea in halul ala si plingea si striga mama simteam ca mor, ma simteam cea mai ticaloasa fiindca fiindca l-am obligat sa treaca prin asa ceva.
Il iubesc maxim si nu-mi vine sa cred cita bucurie, duiosie si dragoste a adus in viata mea!

#3086 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 September 2012 - 09:31 PM

Offfff, Gorgona :notworthy: Trebuia sa te fi întors din drum sa-i dea ceva de durere. Aici nu prea se practica "ametirea" cu gaz. Iar pentru castrare, doar gaz.... ar fi cumplit! Poate totusi l-a anesteziat, dar doar pentru scurt timp, de aceea si-a revenit asa repede. Stiu ca mai exista si posibilitatea de a trezi medicamentos pacientul din narcoza, dar aici nu se obisnuieste doar în anumite cazuri, iar atunci i se administreaza portie dubla de analgezice/pentru 24 ore. Vetul ala merita împuscat!

Bine ca ati trecut de asta! :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3087 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 September 2012 - 11:37 PM

La masculi nu ma pricep, dar la femele, 4 ale mele plus bonus vreo 3 de pe la munca, am ceva experienta.Unele se trezeau imediat intr-o ora jumate, unele varsau, unele nu puteau sa mearga drept,altele ziceai ca nu se mai trezesc si cafe a pus capac a facut soc postoperator a refuzat hrana si apa,desi nu varsa, cinci zile ma uitam la ea cum devine tot mai mica, deci am vazut multe!
Dar vorba Mayei, trebuia sa te duci inapoi sa-l iei de guler sa-ti dea analgezice!! Pai eu faceam perfuzii cu Cafe ca se deshidrata si colega mea a operat doi motani pe banda rulanta, au plecat de-acolo adormiti, s-au trezit si asta a fost tot!
Si operatiile la femele sunt mult mai dificile, le taie pe burta scoate o parte din corp, etc....... si desi era in soc tot nu a plans, s-a ascuns sa zaca...

Nu e de inteles ce a vrut veterinarul ala sa faca!!! Bine ca s-a recuperat!!

#3088 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 06 September 2012 - 06:16 AM

Gorgonaki ce bine ca mai dau de tine.....mereu am vrut sa te sun si cind am fost pina acum 2 sapt in tara...dar nu am vrut sa te deranjez :pupic:
Ce bine ca baietelul tau a scapat de chin.....de doctorii astia veterinari stiu si eu am avut unul asemanator cind mi am operat sufletelul....vai de ei saracutii....si eu eram nenorocita rau plingeam si urlam cu el saracutu
Dar acum a trecut.
Al meu tot a vomitat apa...de ce???
As vrea sa ma duc cu el la vet
Plus ca nu mai stiu ce sa i mai dau sa pape....cind merg pe la taverne iau restul de gratar la pachet si uneori maninca niste bucatele(pui,porc)
Apoi ficat de iepure tot asa de abia,abia :floare:
Uneori vrea pliculete....din alea scumpe rau ,alteori nici nu se atinge
Nu vrea paté,nu gelée....doar mincarica cu sos...ouffffffffff.Thon iarasi nu si nici crantzanele.
I as face eu iarasi mincarica dar ce sa pun in ea ca zau nu mai stiu de capul meu
Valeleu muica...toate astea se adauga alor mele;(

#3089 Useril este offline   Gorgona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 214
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 06 September 2012 - 11:01 AM

Maya, a fost anesteziat cu gaz, nu injectabil, a fost anesteziat doar un sfert de ora, la cinci minute dupa operatie s-a trezit si a inceput sa urle de durere. Veterinarul mi-a explicat ca tipul asta de enestezie e mai buna pentru organismul baiatului,ca nu se chinuie si cu urmarile anesteziei ca in cazul celei injectabile, bineinteles ca am ales pe acest considerent ca dpdv financiar a costat mai mult decit anestezia clasica. Am platit pentru analgezic injectabil si pentru antibiotic dar la cum s-a manifestat baietelul meu SIGUR analgezicul nu i l-a facut, de antibiotic nu pot sa ma pronunt. I-am dat urmatoarele doua zile pastilute cu antibiotic.

Zerda, la masculi e mai usor.Nu scapa musiu veterinarul, e evazionist fiscal si e cazul sa plateasca si statului!

Verber, am acelasi numar si ma poti suna fara probleme. Baiatul tau e ca si al meu, un rasfatat, noi i-am invatat asa si acum tragem ponoasele. Domnisorul meu are trei castronele cu crantanele, una cu cele de la Orijen, al doilea cu cele de la RC pentru pisici sterilizate si al treilea cu cele de la Schesir. Cind il vad cum se duce, se invirte printre ele, miroase si pleaca imi vine sa-i troznesc una peste coada aia stufoasa. Pliculete i-am luat, mai nou, de la Sheeba, zic, poate or fi mai bune ca, na, costa mai mult ca altele, maninca trei inghitituri si acolo zace mincarea! Iaurtul natural nu ii lipseste, betisoarele de carne de la Lidl ce le mai maninca asa, cu pofta, in rest zici ca maninca din carnea lui, in schimb, daca ma vede ca maninc ceva, indiferent ce, vine in goana, chiraind, sa cerseasca. Bineinteles ca ii dau sa miroasa si face niste mutre, se strimba, se scutura dar NEAPARAT trebuie sa stie el, sa miroasa el, sa nu cumva sa nu-i ofer si lui, are o problema maaaare, nu suporta sa-l exclud de la ceva ce fac eu, e teroare.
De vioi e vioi si aleargaaaaaaaaaaaa, fuge ca un calut si scoate chiote de zici ca-i indian plecat la atac, e total, are o viteza si se vede ca traieste din plin momentul. Arata bine, nu-i slabanog deci nu-mi mai fac griji, probabil maninca atit cit ii trebuie si eu am o problema de tot vreau sa-l indop sa nu moara cumva baiatul de foame.

#3090 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 06 September 2012 - 11:19 AM

Si vet-ul care l-a castrat pe Cody este un tip OK, copilul meu nu a suferit, nu a plans de dureri, a fost doar un pic ametit si a doua zi era vesel si jucaus de parca nu i s-ar fi intamplat nimic.
Asa ca Gorgona, vet-ul unde ai fost tu nu este un profesionist si merita mustrat.
Verber, cel mai bine ar fi sa mergi cu pufosul sa-l vada doctorul, asa nu ai de unde sa stii ce are, sper sa nu fie ceva sa te ingrijorezi si sa fie totul in regula. Pupici la pufos!
Maya, bine ati revenit acasa, ca va duceau tare dorul copiii blanosi! Pupici la baieti!
GEORGIA

#3091 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 06 September 2012 - 11:42 AM

Vezi postareaGorgona, la 06 September 2012 - 11:01 AM, a spus:

Maya, a fost anesteziat cu gaz, nu injectabil, a fost anesteziat doar un sfert de ora, la cinci minute dupa operatie s-a trezit si a inceput sa urle de durere. Veterinarul mi-a explicat ca tipul asta de enestezie e mai buna pentru organismul baiatului,ca nu se chinuie si cu urmarile anesteziei ca in cazul celei injectabile, bineinteles ca am ales pe acest considerent ca dpdv financiar a costat mai mult decit anestezia clasica. Am platit pentru analgezic injectabil si pentru antibiotic dar la cum s-a manifestat baietelul meu SIGUR analgezicul nu i l-a facut, de antibiotic nu pot sa ma pronunt. I-am dat urmatoarele doua zile pastilute cu antibiotic.

Zerda, la masculi e mai usor.Nu scapa musiu veterinarul, e evazionist fiscal si e cazul sa plateasca si statului!

Verber, am acelasi numar si ma poti suna fara probleme. Baiatul tau e ca si al meu, un rasfatat, noi i-am invatat asa si acum tragem ponoasele. Domnisorul meu are trei castronele cu crantanele, una cu cele de la Orijen, al doilea cu cele de la RC pentru pisici sterilizate si al treilea cu cele de la Schesir. Cind il vad cum se duce, se invirte printre ele, miroase si pleaca imi vine sa-i troznesc una peste coada aia stufoasa. Pliculete i-am luat, mai nou, de la Sheeba, zic, poate or fi mai bune ca, na, costa mai mult ca altele, maninca trei inghitituri si acolo zace mincarea! Iaurtul natural nu ii lipseste, betisoarele de carne de la Lidl ce le mai maninca asa, cu pofta, in rest zici ca maninca din carnea lui, in schimb, daca ma vede ca maninc ceva, indiferent ce, vine in goana, chiraind, sa cerseasca. Bineinteles ca ii dau sa miroasa si face niste mutre, se strimba, se scutura dar NEAPARAT trebuie sa stie el, sa miroasa el, sa nu cumva sa nu-i ofer si lui, are o problema maaaare, nu suporta sa-l exclud de la ceva ce fac eu, e teroare.
De vioi e vioi si aleargaaaaaaaaaaaa, fuge ca un calut si scoate chiote de zici ca-i indian plecat la atac, e total, are o viteza si se vede ca traieste din plin momentul. Arata bine, nu-i slabanog deci nu-mi mai fac griji, probabil maninca atit cit ii trebuie si eu am o problema de tot vreau sa-l indop sa nu moara cumva baiatul de foame.

Gorgonaki :occasion15: :occasion15: :pupic:

#3092 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 06 September 2012 - 12:40 PM

Gorgona, Verber, o poza ceva cu baietii pufosi, blanosi si mustaciosi! Please!
GEORGIA

#3093 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 06 September 2012 - 02:26 PM

Vezi postareazerda, la 05 September 2012 - 11:37 PM, a spus:

La masculi nu ma pricep, dar la femele, 4 ale mele plus bonus vreo 3 de pe la munca, am ceva experienta.Unele se trezeau imediat intr-o ora jumate, unele varsau, unele nu puteau sa mearga drept,altele ziceai ca nu se mai trezesc si cafe a pus capac a facut soc postoperator a refuzat hrana si apa,desi nu varsa, cinci zile ma uitam la ea cum devine tot mai mica, deci am vazut multe!
Dar vorba Mayei, trebuia sa te duci inapoi sa-l iei de guler sa-ti dea analgezice!! Pai eu faceam perfuzii cu Cafe ca se deshidrata si colega mea a operat doi motani pe banda rulanta, au plecat de-acolo adormiti, s-au trezit si asta a fost tot!
Si operatiile la femele sunt mult mai dificile, le taie pe burta scoate o parte din corp, etc....... si desi era in soc tot nu a plans, s-a ascuns sa zaca...

Nu e de inteles ce a vrut veterinarul ala sa faca!!! Bine ca s-a recuperat!!

Zerda, eu numai baieti, dar pe toti i-am luat deja castrati din adapost, deci nu stiu ce si cum. Ma refer din experienta proprie, ca teorie e alta :occasion15:
Ale tale au fost anesteziate tot cu gaz?

Gorgona, Mike a fost anesteziat injectabil. În cazul asta nu se putea lucra si nici doza perfect gazul, în primul rînd pentru ca i s-a lucrat în gura la îndepartarea tartului de pe dinti, apoi extractia dintelui si curatarea locului infectat, clatiri... si brrr, ca nu mai vreau sa-mi amintesc! Dupa toate astea si el a primit antibiotica si analgezice pentru 24 de ore. Si-a revenit mai greu/dupa multe ore, dar foarte lin. Fara dureri, fara spasme. Doar ametit si clatinat. Dar dupa o runda de aer de gradina era deja "îmbujorat" :pupic:

Anesteziile astea nu-s bune niciuna... unele sînt mai usor eliminate de corp, la altele riscul de trezire e mai mare/ în cazul unei dozari incorecte, apoi se ajunge dupa gaz la injectabila... etc.

La urma urmei, ne bucuram cînd totul e dat uitarii, iar puiutii nu mai sufera. Si cum spune si Giorgi, mai puneti si voi niste poze cu pufosii! :occasion15:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3094 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 06 September 2012 - 02:46 PM

Maya la mine toate pisicutele au fost anesteziate injectabil, si ale mele, si alea de care aveam noi grija la munca, ale mele toate 4 au fost la acelasi doctor operate. Prima si-a revenit dupa jumate de ora si a mers clatinat, Cafe si-a revenit imediat nu a varsat, dar dupa o zi am vazut ca nu manca si zacea( aia cica e cea mai grava complicatie a anesteziei ca se sperie atat de rau, nu stiu ce li s-a intamplat ca fac soc), Veve si-a revenit repede, dar a varsat toata ziua si a facut pipi pe ea( de durere-fiindca ea facuse piometru) dupa care nu am mai avut curajul s-o operez pe Squeaky ca aveam deja cosmaruri cu veterinari si tratamente!
Cand mi-am luat inima in dinti si m-am dus si cu ea, m-am intalnit cu cineva pe culoar, venise cu motanul la castrat, cat am stat noi la o vorba iese doctorul, eu m-am inverzit!!! Cica gata, poti s-o duci acasa, adica maxim sa fi fost 25 de minute. Am dus-o acasa cu grija, dormea, a doua zi, chiar a doua zi se urca pe usa, ca acolo-i placea ei sa stea!

Si cu alea de la munca tot asa a fost, diferit de la caz la caz.

Verber mergi la doctor sa nu fie vorba de vreo gastrita, altfel nu are scuza sa verse apa, este un instinct al animalelor sa bea apa!

Cu privire la mofturi nu am ce sa va zic, decat ca nu toata lumea mananca la fel. Ca tot am vorbit azi de salata orientala, Pisi sare pe masa sa verifice cand toc ceapa, si eu o las, in 10 secunde s-a carat din zona!!! Stie ea ceva ca se pun si oua si e moarta dupa oua iar cu maslinele e circ, dar o las sa miroasa si incep mereu cu ceapa, ca sa mi-o iau de pe cap!

In rest, una nu mananca iaurt, una nu mananca branza, una mananca floricele,una nu mananca pui sau vita din supa, una nu mananca peste, Pisi=Garfield mananca tot ce n-au mancat celelalte!

Si daca dau puristii pe aici, Pisi se urca pe masa de cate ori vrea ea si eu curat, e mai simplu decat sa ma agit s-o dau jos, ca e clar ca nu pricepe aluziile si de batut n-o bat! Dar daca am ceapa si usturoi pe masa, sare si imediat coboara! Deci functioneaza mecanismul anti-Dracula!

#3095 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 September 2012 - 03:46 PM

Vînatorul meu, zis Mister Robot dar si Gingy, pe lînga multe alte nume de rasfat, pîndea un fluture. Dintre toate insectele posibile degustate si dupa o întepatura de albina în pernuta/labuta, a dezvoltat o pasiune profunda pentru fluturi. De aici îi provine si numele Mr. Robot. Ce are un fluture comun cu un robot? Pe Sam :notworthy: Cum apare vreun înaripat filigran în cadru, Sam se încoarda, ia o pozitie tesita si se îndreapta cu miscari robotice spre tinta. În momentul în care calculele îi spun ca posibilitatea de reusita este mare, fixeaza tinta si nu mai aude sau vede altceva... pîna nu o are între gheare! (Gingy, provine de la gingerbread man din Shrek. E la fel de dulce, putin timid si la fel de neurotic ca biscuitele din Shrek :floare: )

Fisier atasat  1.jpg (482.81K)

Fisier atasat  2.jpg (442.43K)

În timp ce Samy vîneaza tot ce misca, Big Mike doarme lenes între firele de spanac, semanate extra pentru el.
Sam e agitat, alearga si sare peste el, îl mai si calca în timp ce prinde insecte...
Mike ridica doar capul, se asigura ca totul e ok în jur, si în timp ce-si lasa capul din nou pe pamîntul cald, adoarme lenes.
Dupa ce mi-a rînjit cu cei trei colti frumosi, de parca facea reclama la Colgate, mi-a dat de înteles ca înca nu are audienta.

Fisier atasat  3.jpg (435.72K)

Fisier atasat  4.jpg (431.73K)

Totusi nu a rezistat tentatiei de scarmanare, asa ca s-a luat dupa mine prin gradina, iubind pomii.
Aici chiar se dragalea de un visinel piticel. Noroc ca s-a îngrosat repede, ca altfel îi trebuia protectie.
Mai are el boala pe o mini salcie plîngatoare, mai subtirica,
pe care a trebuit s-o leg de-un par, ca altfel o îndoia la pamînt, iubind-o :-*

Fisier atasat  5.jpg (775.74K)

"Na, ca vine vijelia, magaria întruchipata. Sarmanul pom!"

Fisier atasat  6.jpg (823.68K)

Sam, la fel cum era Felix, nu întelege ce atîta dragoste si pasiune pentru un bat!
El foloseste visinelul pentru a-si ascuti ghearele, dupa care se întinde nervos, cu urechile plecate,
sa ne arate el noua, parerea-i despre pom. Na! :D

Fisier atasat  7.jpg (794.63K)

Fisier atasat  8.jpg (431.52K)

Cine mai întelege ceva dintre atîtea dungi, atîta blana tarcata?
În prim plan, vazut din stînga e ceafa si spatele lui Sam.
Pata roz e limbuta, cu care-si lingea baza cozii. Dupa gît are coada lui Mike, care-i statea întins în fata.
Mereu se "cuprind" cu cozile, cînd stau unul lînga celalalt.

Fisier atasat  9.jpg (380.52K)

Din leneveala si limburit, le-a venit pofta de joaca si s-au laut la o trînta frateasca.

Fisier atasat  10.jpg (884.13K)

Fisier atasat  11.jpg (486.38K)

Întinsi pe frunzele uscate ale ciresului pe care le adora,
savurînd lensi razele tomatice.

Fisier atasat  12.jpg (393.13K)

Fisier atasat  13.jpg (397.58K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#3096 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 September 2012 - 09:51 AM

Maya, pup dulce pe mustatile dumnealor de jucausi, somnorosi si iubitor si neiubitor de natura! :floare:
GEORGIA

#3097 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 10 September 2012 - 11:07 AM

Cat de frumosi sunt Maya si asa ma bucur ca se inteleg bine.LA mine e clar ca nu or sa fie nicodata asa, Mitzi e o Lady si nu v-a ceda niciodata :floare:

Vad ca ati vorbit de castrat motanii, eu in tara l-am castrat pe D´artagnian, dar anestezia a fost una normala, bine asta se intampla acum 13 ani.N-am avut probleme nici cu el nici cu Negrutza au reactionat ok dupa anestezie, fara efecte , fara sa dea semne de durere.
Din pacate sunt multi dr care ajung dr nu de dragul sufletelelor patrupede.Eu am avut parte de niste dr foarte buni si pisicile si cateii mei i-am castrat in acelas loc.Si chiar la catea am avut complicatii,dar dr au fost de nota 100+.
Ca sa nu zic ca atunci cand am avut probleme cu D´artagnian de a facut blocajul renal, dupa ce am terminat cu perfuziile ca sa nu-l mai traumatizam cu iesitul afara ,desi stateam la 5 minute de mers pe jos fata de vet, una din dr. venea acasa sa-i faca injectii.Il adora pe baiatul meu.
Off ca mi s-a facut asa dor de el :pupic: .Atat de iubaret a fost, toata lumea il iubea.

Fisier atasat  D´artagnian.jpg (86.24K)

Si ca tot mi-am adus aminte de ei, am gasit poze.Asa mi-ar place sa-i vad si pe Mitzi si Schatzi
Fisier atasat  Negrutza si D´artagnian.jpg (63.2K)

Dar revenind la copii care imi zburda actual prin preajma va pun poze recente.
Pe 30 august Mitzi a facut 5 ani, aici cu oitza care a primit-o cadou
Fisier atasat  Mitzi si oitza.jpg (92.13K)

iar in 31 august l-am serbat pe Schatzi care a facut tot 5 anisori.
Schatzi care tocmai isi primea cadoul, un arici cu capul umplut cu cantip si corp fasiitor
Fisier atasat  Schati si ariciul.jpg (69.46K)

"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#3098 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 September 2012 - 11:29 AM

Ioana, sa-ti traiasca negriciosii si sa va bucurati de ei!!!! LA MULTI ANI pisicosi!

Pacat ca nu se inteleg asa bine ca baietii lui Maya, dar cine stie.....

Fisier atasat  funny-pictures-cat-wants-his-birthday-cake.jpg (41.33K)
GEORGIA

#3099 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 September 2012 - 01:20 PM

La multi ani Mitzi si Schatzi!! :floare:

Cat despre nepoti, ce sa mai zic, parca vad ce e acasa, minus iarba! :pupic:

Eu ce sa mai zic ca Pisi se ignora cu Cafe si sunt mama si fiica!! :D Si cateodata uita ca n-au loc una de alta si dorm fund in fund! Deci de ce atata scandal?!!!

#3100 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 September 2012 - 01:46 PM

Ioana, daca Samy nu era asa bagacios, de-a dreptul cu forta, nu cred ca se ajungeau la îmbratisari de astea. Mike s-a împotrivit cu "mîinile si picioarele", a fugit din politete, a scuipat la nervi, a mai dat si cu laba peste ceafa... Sam... nu si nu! I-a aratat ca-l accepta de sef, dar vrea dragoste, chiar daca si-o ia cu forta :hug:
Daca nu s-ar mai fi lasat dus de vînt cîteodata (adica îl mai musca cîteodata pe Mike de coada sau îi sarea în spate/pe la spate asa de surpriza :D ), de obraznic ce este, sigur procesul de împretenire era mai rapid. Si acum mai e cîrcotas cîteodata, si-l musca de coada pe Mike. Sa vezi ce ochi face cînd îl prinde Mike între picioare si-l iepureste =))
De dormit îmbratisati, nu, asta nu fac. În pat dorm pe unde apuca fiecare. Lînga mine, lînga Dan, între noi, la picioare, la cap, unu lînga altul, la distanta... dar nu ca salatica Zerdei. Poate mai la iarna. Acum ca avem o toamna asa frumoasa, dorm pe terasa în cosuri, dar nu împreuna, ci fiecare cu cosul din dotare. Nici nu încap amîndoi într-un cos :D

V-am mai zis eu ca Sam a preluat cosul lui Mike, iar Mike pe a lui Felix. Cum peste iarna a stat în cocioaba din gradina, niste soricei si-au întemeiat familie în perna de burete a cosului împletit, asa ca a trebuit sa fac una noua, ca n-am gasit niciuna pe masura. Tapitera ma fac! Am masurat, taiat burete, taiat lenjeria cu soricei a Denisei, croit, cusut manual... si înca si frumos! :pupic:

Fisier atasat  korb.jpg (346.09K)

Si pentru puristi, ca sa citez o clasica pisicoloaga, da, acolo dorm, pe masa. Cînd mîncam afara, mîncam cu ei pe masa =))

Înca odata, la multi ani - Mitzuleana si Schatzilica! :-*
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156